- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.861
hayatımsın hastane çıkışın çooook güzeeelarasta uyku setin çok hoş uyusunda büyüsün içinbde mışıl mışıl
bende hastahaneden geldiiiim rahim ağzım kapalı çıktı ve rahim yolum uzunmuş bu iyi birşeymiş yani kasdılmalı ağrılı erken doğum riskli bir rahim değil gördüğüm dedi. yarın sabah şeker yüklemem var demir ilacımı içmediğim için yemediğim azar kalmadı ama içmiyor değil içemiyorum hemen çıkarıyorum midem ağrıyor dedim ağrısın miden diyorerken doğum olur içmezsen kan değerin düşerse diye korkuttu sonracığıma haftasıyla uyumlu herşeyiyle dedi maşallah kuzuşuma
babası görebilsin çok isterdim ultrasonda sadece 14 haftalıkken gördü çok zor kızlar asker eşi olmak yaaa resimlerine bakıyor anlamaya çalışıyor üzülüyorum bazen ona. aradı bugün herşeyine tek gidiyorsun herşeyini tek hallediyorsun hamile halinle bile evde kaç gece tek kaldın yiyecek içecek taşıyıp durdun. bir kere düşüğün oldu yollmadılar tek başına hastahanelerde uğraştın her aradığımda iyiyim aşkım ben diye açtın telefonu ben senin yanında olamıyorum dedi. üzülmüş ama bitecek inşallah buradaki görevde. rahat edeceğiz bir yer olsun yaaa. şu cuma günü gesin güzel bir yere gidelim tayin olarak kızlar. yorulduk buralardaaa
kzlar gunaydınnn...guzel bı gun olsun ıns...benmde gogsumden o sıvı gelmeye bsladı ne kı bu :)
bu arada kızlar haftasonu evdeydim hep yürüyüşümü yaptım işimi yaptım yattım tvye baktım vs işler,hep bacaklarımı kontrol ettim ve hiç şişmedi maşallah, yaa demekki benim bacaklar işte oturmaktan şişio yani evde olsam rahat olacam
Doktorun ne diyor peki normal mi bu canım:44:
Merhaba kızlar,
2 sorum olacak müsadenizle :)
- Artık 6. ayları devirdiimiz için bebeimin tekmeleri çok güçlüydü ve gün içerisinde defalarca haraketlerini ona odaklanmamış olsamda hissediyordum. Ancak dün tüm gün bebeğim çok sessizdi. hareketlerini hissettim ancak sadece yer deiştiriyorkenki çok hafif hislerdi, kalp atışlarını da dinledim çok şükür bir sorun yok gibi. Sizce bazı günler bu kadar hareketsiz olması normal midir?
- Bebek arabası siparişimi geçen ay vermiştim, şu modeli uzun araştırmalar sonucunda seçmiştim, Bugaboo Camelon3: Bugaboo Cameleon³ haftasonu arabayı almaya gittiğimizde Stokke un satış temsilcisiyle ayak üstü sohbet ederken kendi modellerinin avantajlarını öyle bir sıraladıki ısmarladıım ürünü almaktan vazgeçip Stokke Scoot modelini aldım, şuradan görebilirsiniz: Product Information - Stokke® Global hatta satıcı yanında ufak aksesuarlar ve bez çantası falan hediye etti. Şimdi ufak bir pişmanlık var içimde... Stokke çok güzel bir araba, çok kullanışlı, daha hafif, 5 yıl garantisi var falan ama daha önce uzun araştırmalarla seçtiğim Bogaboo arabasındanda nasıl bu kadar çabuk vazgeçtim anlamadım... siz olsanız hangisini tercih ederdiniz kızlar? Bu arada fiyat olrak Stokke az daha pahalı ancak satıcı fazlaca hediye vererek telafi etmeye çalıştı farkı...
olsun canımcım yazdın ya unutmayıp ta çok teşekkür ederim.. uzun zaman sakalanabiliyor demiştin ya nekadar süre beklenir. buzdolabındamı saklamalıyız. doğum nezaman olacak bilmiyoruz ya son zamanalrı hazırlayıp saklasak nasıl olur. şeker hamurlarıda üstüne yapılmış şeklidemi saklanıyorçok soru sordum dimi
Kızlar hafta sonu nevresim takımı ve uyku setlerine baktım. Ayıcıksız hiçbişey yapmamışlar. Şu nevresim takımı hoşuma gitti. Kumaşı filan çok kaliteliydi. Ama ayıcıklı işte kararsız kaldım :26:Eki Görüntüle 710078
benim iki tane 20li hastane çıkışım var. ikisi de idil baby denhayatımsın süper gözüküyor hastane çıkışı,
ben aşırı pimpiriklenmekten henüz hastane çıkışı alamadım. deneyimli annelerin söylediği hep bu giysilerin yaka arkasında bulunan etiketlerin olmaması yönünde. idil babyde de var malesef bu, çok tahriş ediyormuş bebeği, sökmeye çalıştığında giysi yırtılıyormuş.
ben de şimdi etiketi baskı şeklinde olan markalara bakıyorum, o da malesef çok az markada var, mothercare de falan öyle sanırım.
madem tahriş ediyor neden etiketsiz yapmazlarki şunları, o etiketler bizi bile rahatsız ediyor bazı giysilerde bebkleri tabiki de eder.
cnm yaa duygulandırdın benihayatımsın hastane çıkışın çooook güzeeelarasta uyku setin çok hoş uyusunda büyüsün içinbde mışıl mışıl
bende hastahaneden geldiiiim rahim ağzım kapalı çıktı ve rahim yolum uzunmuş bu iyi birşeymiş yani kasdılmalı ağrılı erken doğum riskli bir rahim değil gördüğüm dedi. yarın sabah şeker yüklemem var demir ilacımı içmediğim için yemediğim azar kalmadı ama içmiyor değil içemiyorum hemen çıkarıyorum midem ağrıyor dedim ağrısın miden diyorerken doğum olur içmezsen kan değerin düşerse diye korkuttu sonracığıma haftasıyla uyumlu herşeyiyle dedi maşallah kuzuşuma
babası görebilsin çok isterdim ultrasonda sadece 14 haftalıkken gördü çok zor kızlar asker eşi olmak yaaa resimlerine bakıyor anlamaya çalışıyor üzülüyorum bazen ona. aradı bugün herşeyine tek gidiyorsun herşeyini tek hallediyorsun hamile halinle bile evde kaç gece tek kaldın yiyecek içecek taşıyıp durdun. bir kere düşüğün oldu yollmadılar tek başına hastahanelerde uğraştın her aradığımda iyiyim aşkım ben diye açtın telefonu ben senin yanında olamıyorum dedi. üzülmüş ama bitecek inşallah buradaki görevde. rahat edeceğiz bir yer olsun yaaa. şu cuma günü gesin güzel bir yere gidelim tayin olarak kızlar. yorulduk buralardaaa
bu arada kızlar haftasonu evdeydim hep yürüyüşümü yaptım işimi yaptım yattım tvye baktım vs işler,hep bacaklarımı kontrol ettim ve hiç şişmedi maşallah, yaa demekki benim bacaklar işte oturmaktan şişio yani evde olsam rahat olacam
Herkese merhabaa
kızlar sabah şeker yüklemesini yaptırdım ve çok iğrençtii ama mecbur içtim gittii öğleden sonra sonucum çıkacak umarım bişey yoktur
sizler nasılsınızz geçmişi okumaya kalkmıyorum bile
Annem çok hasta sol tarafında bi hissizlik başladı acile gittik hafta sonuydu asistanlarda teşhis koyamadı başka acile yönlendirdiler bizde özel bi hastanenin aciline götürdük ordada uzm.dr.ben bişey diyemem nörolojiye götürün hafta içi dedi biz sinir olduk hafta içine kadar ya ilerlerse diye korktuk sonra çapa nın nöroloji aciline götürdük gitmeden önce aradık uzm dr. varsa götürcez hastayı diye ordada asistanlar vardı malesef ama öyle beklemektense götürdük orda mr çekildi sol tarafta bi damar tıkalı çıktı malesef .. çok kötü bir hafta sonuydu benim için Annem yaşlı ama ne olursa olsun o Anne dua ediyorum rabbim onu başımızdan eksik etmesin.. dualarınızı bekliyorum kızlar
güle güle kullansın inşallah yavrukuş cnm
Herkese merhabaa
kızlar sabah şeker yüklemesini yaptırdım ve çok iğrençtii ama mecbur içtim gittii öğleden sonra sonucum çıkacak umarım bişey yoktur
Annem çok hasta sol tarafında bi hissizlik başladı acile gittik hafta sonuydu asistanlarda teşhis koyamadı başka acile yönlendirdiler bizde özel bi hastanenin aciline götürdük ordada uzm.dr.ben bişey diyemem nörolojiye götürün hafta içi dedi biz sinir olduk hafta içine kadar ya ilerlerse diye korktuk sonra çapa nın nöroloji aciline götürdük gitmeden önce aradık uzm dr. varsa götürcez hastayı diye ordada asistanlar vardı malesef ama öyle beklemektense götürdük orda mr çekildi sol tarafta bi damar tıkalı çıktı malesef .. çok kötü bir hafta sonuydu benim için Annem yaşlı ama ne olursa olsun o Anne dua ediyorum rabbim onu başımızdan eksik etmesin.. dualarınızı bekliyorum kızlar
Herkese merhabaa
Teşekkür ederiz teyzesi :))
bencede çok tatlı arasta güle güle kullansın mışıl mışıl uyusun, annemde kızıma almış karacahomedan toz pembe üzerinde aynen böle büyük parça halinde sarı pembe ördek var benim kızımda onu sever yatar inşallah
kızlar vallahi desteğiniz için çok teşekkür ederim bugün herkes eşiyle gelmişti hastaneye sanırım o yüzden duygulandım biraz kıskanmak değil insna keşke eşimde görebilseydi diyor millet doktorun odasından gülümseyerek çıktıkça bir hoş oluyor insanın içi. yarın şeker yüklemem var söylesem yazık ona olsun bitsin öyle söyleyeceğim. güzel çıksında sonuçlar.
şekeri çıkan hamişlelikteki arkadaşlara inanın aklıma geldikçe dua ediyorum şükür ki geçici bir durum az kaldı kızlar üzmeyin kendinizi sakın hele bir doğsun miinoşlar vururuz tatlının gözüne yapar yollarım vallahi hepinize ne istiyorsanız
cnm Allah şifasını versin tüm hastaların ve annenin benimde amcam rahatsız perşembe ameliyatı var belki kalkamaz demişler dünden beri ona dua ediyorum 1.5 yıl önce babamı kaybettim umarım amcama bişe olmaz14:
Benim baktığım da karacahome canımÖrdekli olanın da battaniyesi çok güzeldi sen de güle güle kullan. Uyku seti 1-2 yıkamadan sonra solma yapar bu yapmaz dedi kadın ama görücez bakalım.
hayatımsın hastane çıkışın çooook güzeeelarasta uyku setin çok hoş uyusunda büyüsün içinbde mışıl mışıl
Kızlar hafta sonu nevresim takımı ve uyku setlerine baktım. Ayıcıksız hiçbişey yapmamışlar. Şu nevresim takımı hoşuma gitti. Kumaşı filan çok kaliteliydi. Ama ayıcıklı işte kararsız kaldım :26:Eki Görüntüle 710078
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?