2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım benim..

Ay canım yaaa tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu gönlünden ne geçiyorsa o olsun canım. kocanda bebişinin yanında olsun bundan sonra inşallahhhh çok zor gerçekten böyle birşey yaşamadım ama anlayabiliyorum snei. çünkü kendimi kocam olmadan bişeyler yaparken düşünemiyorum bile.. bu zamana kadar hep berabaer gittik doktora bi gün gelemicek gibi olsa nolur benim halim bilmem.. allah güç kuvvet sabır versin sizlere

aynen canım evdeyken birazcık bile şişmedi benim ayaklarımda ama işte bavul gibi oluyorlar. dün aynı muhabbeti eşimle yapmıştık.. eve çıkalım şişmesin ayaklarımız..

Hayatımsın; Masal kocaman olmuş maşallah. Büyüme hızları arttı ben de kızımı görünce çok şaşırdım. Bu kadar zamanda bu kadar büyümesini beklemiyordum :)

Seyyahcım düşüncesiz insanlara çok kızıyorum. Senin yanında tatlı koymamalılardı. Biraz empati kurmak lazım. Ama bak üzülme bende şeker olmadığı halde ben de kendime yasakladım tatlı şeyleri. Dışardan alınan şeker bebeğe çok zarar veriyormuş. Hep hamile olmıycaz ya sıkıcaz dişimizi şunun şurasında ne kaldı. Doğurdumuz zaman acısını çıkartırız canım

Son düzenleme:
kızlar vallahi desteğiniz için çok teşekkür ederim bugün herkes eşiyle gelmişti hastaneye sanırım o yüzden duygulandım biraz kıskanmak değil insna keşke eşimde görebilseydi diyor millet doktorun odasından gülümseyerek çıktıkça bir hoş oluyor insanın içi. yarın şeker yüklemem var söylesem yazık ona olsun bitsin öyle söyleyeceğim. güzel çıksında sonuçlar.

şekeri çıkan hamişlelikteki arkadaşlara inanın aklıma geldikçe dua ediyorum şükür ki geçici bir durum az kaldı kızlar üzmeyin kendinizi sakın hele bir doğsun miinoşlar vururuz tatlının gözüne yapar yollarım vallahi hepinize ne istiyorsanız

canım evet bazen bende guclu hissederken bazen cok minik seyler hissediyorum daha öncede konusulmstu burda herkes aynı seyleri soylemişti bu bebeler paranoyak yapacaklae bizi rabbim her dakka hissettrsn saglıcakla ben bebek arabası hıc bakmadm arastrmadm da bana gore erken inşallah seneye bindirecez arabaya o zaman alırım dıye dusundum bizim minnoslar ele avuca geldiğnde kıs olacak insallah ama alanlar var gule gule kullan

olur mu cnm iyki sordun hemen aydınlatayım seni. 1) açıkta 1 aya kadar , jelatinleyip saklarsan 2 ay taptaze kalıyor
2) evet, şeker hamurlu hali ile saklanıyor.
3) bana kalırsa tamamlanmış hali ile 1 ay öncesinden yapıp jelatinleyerek saklaman en mantıklısı zaten o kadar keyif alarak yapacaksın ki takır takır yaparsın sen becerikli hatunn

güle güle kullansın inşallah yavrukuş cnm

benim iki tane 20li hastane çıkışım var. ikisi de idil baby den
ama ikisinin de etiketi yok cnm
yanlış hatırlıyor olmayasın
mothercare den aldıklarım da dediğin gibi etiketsiz

h&m etiketli mesela
ama onları da ben iğneyle dikişine zarar vermeden söküyorum.
hiç parçası falan kalmadan temizleniyor

cnm yaa duygulandırdın beni
bebişin ailenize şans getirsin inşallah gönlüne göre bir yer çıksın tayinde
eşine de sana da maşallah
Allah sabrınızı arttırsın

durusel bugün bende aynı şeyi düşündüm.
haftasonu ne güzeldi ayaklarım
demek ki işte ayakları sarkıtarak oturmaktan oluyor bu şişlikler

Herkese merhabaa

kızlar sabah şeker yüklemesini yaptırdım ve çok iğrençtii ama mecbur içtim gittii öğleden sonra sonucum çıkacak umarım bişey yoktur

sizler nasılsınızz geçmişi okumaya kalkmıyorum bile

Annem çok hasta sol tarafında bi hissizlik başladı acile gittik hafta sonuydu asistanlarda teşhis koyamadı başka acile yönlendirdiler bizde özel bi hastanenin aciline götürdük ordada uzm.dr.ben bişey diyemem nörolojiye götürün hafta içi dedi biz sinir olduk hafta içine kadar ya ilerlerse diye korktuk sonra çapa nın nöroloji aciline götürdük gitmeden önce aradık uzm dr. varsa götürcez hastayı diye ordada asistanlar vardı malesef ama öyle beklemektense götürdük orda mr çekildi sol tarafta bi damar tıkalı çıktı malesef .. çok kötü bir hafta sonuydu benim için Annem yaşlı ama ne olursa olsun o Anne dua ediyorum rabbim onu başımızdan eksik etmesin.. dualarınızı bekliyorum kızlar

cnm Allah şifasını versin tüm hastaların ve annenin benimde amcam rahatsız perşembe ameliyatı var belki kalkamaz demişler dünden beri ona dua ediyorum 1.5 yıl önce babamı kaybettim umarım amcama bişe olmaz14:

Dularımız annenle canım. Allah acil şifalar versin. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur ve uzun yıllar sizlerle beraber olur.

rabbim acil şifa versin anneni sana ve torununa bagışlasn canm

Teşekkür ederiz teyzesi :))

bencede çok tatlı arasta güle güle kullansın mışıl mışıl uyusun, annemde kızıma almış karacahomedan toz pembe üzerinde aynen böle büyük parça halinde sarı pembe ördek var benim kızımda onu sever yatar inşallah

günaydın hamişler dün eşimi pazara yolladım gelirken canlı güllerdenden almış bide arkasına saklamış ayyy çokk mutlu oldum ya ilk anneler günü hediyem oldu

Benim baktığım da karacahome canım Ördekli olanın da battaniyesi çok güzeldi sen de güle güle kullan. Uyku seti 1-2 yıkamadan sonra solma yapar bu yapmaz dedi kadın ama görücez bakalım.

olsun cnm en önemlisi eşinin yanında olamasada hep aklında olduğunu bilmen yeter.. bak benimki hastaneye gelse sıkılyıor benim ne işim var der kadın doğumcuda ama bir kere özel doktoruma gittiğimde gelmişti oda benim söylememle

aminn sizinde inşallahh biz ne kadar üzülsek istemesekte allaha şükür inancımız yerinde biliyorum farkındayım gerçek bu hepimizin ömrü bir gün son bulacak.. Ama işte kabullnemiyoruz .. Annem böbrek hastası tek böbreği %30 çalışıyor herhangi bir işlem yapılamıyor şuanda
Başınız sağolsun .. Bende babamı kaybettiğimde 9 yaşındaydım cnm ama çok çokk zor biliyorum cnm Allah sabır versin..

Benim baktığım da karacahome canım Ördekli olanın da battaniyesi çok güzeldi sen de güle güle kullan. Uyku seti 1-2 yıkamadan sonra solma yapar bu yapmaz dedi kadın ama görücez bakalım.

cnm hiç yapacak gibi deil çok güzel kumaşı ben çok beğendim benimki sadece nevresim takımıteşekkür ederim.

canım benim dr.um rahim ağzım dikildi diye kabız olmaman lazım kesinlikle dedi ve kan ilacımı solgardan vitaminimi multıbionta diiye bi markadan verdi. gerçekten çok rahatım. değerlerimde yerinde. ki bi ton kanamam oldu bnm 4-4.5 ay boyunca.. tavsiye ederim. sigorta filan karşılamıyor ama ıkısını de bilgin olsun...

fiyatı ne kadar acaba arasta uku setinin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…