- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.881
fiyatı ne kadar acaba arasta uku setinin??
kızlar vallahi desteğiniz için çok teşekkür ederim bugün herkes eşiyle gelmişti hastaneye sanırım o yüzden duygulandım biraz kıskanmak değil insna keşke eşimde görebilseydi diyor millet doktorun odasından gülümseyerek çıktıkça bir hoş oluyor insanın içi. yarın şeker yüklemem var söylesem yazık ona olsun bitsin öyle söyleyeceğim. güzel çıksında sonuçlar.
şekeri çıkan hamişlelikteki arkadaşlara inanın aklıma geldikçe dua ediyorum şükür ki geçici bir durum az kaldı kızlar üzmeyin kendinizi sakın hele bir doğsun miinoşlar vururuz tatlının gözüne yapar yollarım vallahi hepinize ne istiyorsanız
Bu uyku seti değil nevresim takımı ve battaniyesi var ek olarak. Başka yerlerde fiyatı nedir bilmiyorum ama bizim burda 175 tl idi. Yorganı ve yastığı ayrı alıcam. Biraz araştırma yapıyorum şimdilik.
Arasta ben çok beğendim canım nevresim takımını sade olması daha güzel bencede,güzel günlerde kullanmak nasip olsun inş..
Güzel bir anneler gününün ardından herkese günaydıııın.
Kızlar ya cumartesi çarşıya çıkacam demiştim ya şunu farkettim ben artık gezemiyorum,yürüyemiyorum ya, iki dakikada yoruldum bide sanki bebek çıkacakmış gibi hissettim hep göbeğimi alttan tuta tuta yürüdüm, kasıklarım ağrıdı. Sonra dinlenince geçti. Acaba ağırlaşçan dedikleri bu mu ki? İki hafta öncesine kadar çarşıyı baştan aşağıya turlardım bişeycik olmazdı. Sizde durumlar nasıl?
kızlar ben sohbetten bıraz uzak kaldmm bugun..gecmısıde tam okuyamadım...hayatımmm bebıs buyumusmu kontrole gdıceltn galıba arastacm sende.....yasammm duygulandım cnmm bebısın cok ıyımıs masallah ...ıns tayınınzz ıstedıgnz yer olurr allah mutlulugnuzu bozmasınn cnm
Gittik canım baya büyümüş ve çok sağlıklı görünüyordu çok şükür :) Senin kontrol ne zaman?
Hayatımsın; Masal kocaman olmuş maşallah. Büyüme hızları arttı ben de kızımı görünce çok şaşırdım. Bu kadar zamanda bu kadar büyümesini beklemiyordum :)
Seyyahcım düşüncesiz insanlara çok kızıyorum. Senin yanında tatlı koymamalılardı. Biraz empati kurmak lazım. Ama bak üzülme bende şeker olmadığı halde ben de kendime yasakladım tatlı şeyleri. Dışardan alınan şeker bebeğe çok zarar veriyormuş. Hep hamile olmıycaz ya sıkıcaz dişimizi şunun şurasında ne kaldı. Doğurdumuz zaman acısını çıkartırız canım
olur mu cnm iyki sordun hemen aydınlatayım seni. 1) açıkta 1 aya kadar , jelatinleyip saklarsan 2 ay taptaze kalıyor
2) evet, şeker hamurlu hali ile saklanıyor.
3) bana kalırsa tamamlanmış hali ile 1 ay öncesinden yapıp jelatinleyerek saklaman en mantıklısı zaten o kadar keyif alarak yapacaksın ki takır takır yaparsın sen becerikli hatunn
Dularımız annenle canım. Allah acil şifalar versin. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur ve uzun yıllar sizlerle beraber olur.
rabbim acil şifa versin anneni sana ve torununa bagışlasn canm
Canım yaa çok duygulandım. Rabbim yardımcın olsun gerçekten zor durumun. İnşaAllah bebişinin şansına gönlünüze göre bir yer çıkar. Bu arada şimdi nerde yaşıyosunuz.
Tondoracığım Rabbim annene şifa versin canım.
inşallah iyi geçer cnmcnm Allah şifasını versin tüm hastaların ve annenin benimde amcam rahatsız perşembe ameliyatı var belki kalkamaz demişler dünden beri ona dua ediyorum 1.5 yıl önce babamı kaybettim umarım amcama bişe olmaz14:
Herkese merhabaa
kızlar sabah şeker yüklemesini yaptırdım ve çok iğrençtii ama mecbur içtim gittii öğleden sonra sonucum çıkacak umarım bişey yoktur
sizler nasılsınızz geçmişi okumaya kalkmıyorum bile
Annem çok hasta sol tarafında bi hissizlik başladı acile gittik hafta sonuydu asistanlarda teşhis koyamadı başka acile yönlendirdiler bizde özel bi hastanenin aciline götürdük ordada uzm.dr.ben bişey diyemem nörolojiye götürün hafta içi dedi biz sinir olduk hafta içine kadar ya ilerlerse diye korktuk sonra çapa nın nöroloji aciline götürdük gitmeden önce aradık uzm dr. varsa götürcez hastayı diye ordada asistanlar vardı malesef ama öyle beklemektense götürdük orda mr çekildi sol tarafta bi damar tıkalı çıktı malesef .. çok kötü bir hafta sonuydu benim için Annem yaşlı ama ne olursa olsun o Anne dua ediyorum rabbim onu başımızdan eksik etmesin.. dualarınızı bekliyorum kızlar
canım annene Allah şifa versin inşallah
son bişeycik daha :) buzdolabında mı derindondurucuda mı dışarıda mı saklanıyor bu sürelerdeay canım mahçup ediyorsun beni ya duyunda baya becerikli sanacak beni sen çok yaşa emi bebeişinle mutfakta bişeyler yapmayı seviyorum ama bunun altından kalkarmıyım görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?