2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah günlük güneşlik dediğim hava kapadı ve gök gürültülü sağanağa dönüştü Birden nasıl oldu anlamadım. Ama olsun ben yağmuru da severim. Susuzluk çekmeyelim de varsın yağsın. Yazın o sıcaklarda çok ararız böyle serin yağmurlu günleri :)

fiyatı ne kadar acaba arasta uku setinin??

Bu uyku seti değil nevresim takımı ve battaniyesi var ek olarak. Başka yerlerde fiyatı nedir bilmiyorum ama bizim burda 175 tl idi. Yorganı ve yastığı ayrı alıcam. Biraz araştırma yapıyorum şimdilik.

Kızlar merhaba, uzun süredir yoktum geçmişi okursam iyice geç kalıcam. Nasılsınız herkesin keyfi yerinde mi? Ben baston puset için 3 marka arasında kaldım ama emin olamadım sizlere sorayım istedim. Duyduğunuz iyi kötü bişeyler var mı şu markalar arasından? Kraft London, Chicco Liteway, Mothercare'in kendi ürünü var. Fiyatlar şöyle Kraft London 319, Chicco Liteway 349, Mothercare 224. Hepsi tam yatıyor. Kraft ve mothercarede pencerese var, ayrıca kraftta ön konsol var bebek tutabiliyor. Fikriniz var mı aklım karıştı

Canım yaa çok duygulandım. Rabbim yardımcın olsun gerçekten zor durumun. İnşaAllah bebişinin şansına gönlünüze göre bir yer çıkar. Bu arada şimdi nerde yaşıyosunuz.

Tondoracığım Rabbim annene şifa versin canım.

Bu uyku seti değil nevresim takımı ve battaniyesi var ek olarak. Başka yerlerde fiyatı nedir bilmiyorum ama bizim burda 175 tl idi. Yorganı ve yastığı ayrı alıcam. Biraz araştırma yapıyorum şimdilik.

bende uyku seti olarak bakıyorum da 200 250lerde fıyatlar..

birde bir arkadasım burdan bi site paylaşmıştı kım hatırlamıyorum ama o kendını bilir indirimlibebe.com diye bi site öyle ucuzkııı gözümü kapadım aldım korka korka iyi değildir diye alt üst takım. allahım nasıl güzel çıktı penyesii yumusacık... çok mutlu oldum hem ucuz hemde guzel bırsey aldım diyeee tesekkürlerimi sunarım efendimm

Selamlar annişler herkes iyimi?
Ben sabah sağlık ocağına gittim.Tiroid için kan verecektim ama hemşire kansayımı ve idrarada bakalım dedi ok dedim.Yarın sonuçlarını alıcam inş.temiz çıkar.
Kendi doktorum içinde bu hafta randevu almam lazım çok özledim oğluşumu.

Arasta ben çok beğendim canım nevresim takımını sade olması daha güzel bencede,güzel günlerde kullanmak nasip olsun inş..

Arasta ben çok beğendim canım nevresim takımını sade olması daha güzel bencede,güzel günlerde kullanmak nasip olsun inş..

Teşekkür ederim :) Sizlerin de beğenmesi içime daha çok sinmesine sebep oldu. Daha güzelleri sizlerin olsun.

Herkese tünaydın.Ben birkaç gündür giremiyordum.Anneme gitmiştim.Geçmişide okuyamadım.

Canım ben 1 aydır öyleyim.Yürüdüğüm zaman kasıklarıma, kuyruk sokumuma ağrı geliyor.Akıntım oluyor.Ağırlaşma dedikleri işte bu

kızlar ben sohbetten bıraz uzak kaldmm bugun..gecmısıde tam okuyamadım...hayatımmm bebıs buyumusmu kontrole gdıceltn galıba arastacm sende.....yasammm duygulandım cnmm bebısın cok ıyımıs masallah ...ıns tayınınzz ıstedıgnz yer olurr allah mutlulugnuzu bozmasınn cnm

Gittik canım baya büyümüş ve çok sağlıklı görünüyordu çok şükür :) Senin kontrol ne zaman?

Selam kızlarrr

birşey sorucam benim gibi masa başı çalışanlar varsa aramızda acaba oturup kalktıklarında vajinaları ağrıyormu yaa bugün çok ağrıyor benim

kızlar bebek hareketlerınden bhsetmısnz ...bnm ablamn kaynanası ebe..ona sordurdumm bebekler ıce donduklerınde hareketlerı hıssedılmezmss..bnmkıde dun cok sakındı aksam costuu..tabı ben 3bucuk attım o ayrı ama hemen panık olmamak lazım galıba..bz panık olunca onlarda ıcerde ııce kasılıyo sanırım

evet canım yaa 3 haftada 400 gramdan fazla almış maşallah gözlerim büyüdü duyunca

son bişeycik daha :) buzdolabında mı derindondurucuda mı dışarıda mı saklanıyor bu sürelerde ay canım mahçup ediyorsun beni ya duyunda baya becerikli sanacak beni sen çok yaşa emi bebeişinle mutfakta bişeyler yapmayı seviyorum ama bunun altından kalkarmıyım görücez

Dularımız annenle canım. Allah acil şifalar versin. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur ve uzun yıllar sizlerle beraber olur.

rabbim acil şifa versin anneni sana ve torununa bagışlasn canm

Çok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden...

inşallah iyi geçer cnm
iyi düşünmeye ve dua etmeye devam et

Geçmiş olsun cnm annene
iyi haberlerini bekliyoruz
Allah yardımcınız olsun

canım annene Allah şifa versin inşallah

canım teşekkürler aminnn

canım bizde ablamla bu tür kurabiyeleri yapıyoruz daha doğrusu ben ona yardım ediyorum sadece :) dışarda saklayabilirsin ama direk güneş ışığında olmasa daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…