2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar markafoni de göğüs pompasında indirim var http://www.markafoni.com/product/4028418/ sizce nasıl alınır mı yoksa daha beklemeli miyiz ??:44::44:

bende almayı düşünüyodum. ama etrafımdakiler vazgeçirdi. daha çok erkenmiş bakalım süt gelecekmi ? bebek emecekmi? süt yeterli olacakmı? yoksa bebeği doyuramayıp mama mı kullanıcaz yani şuan herşey belirsiz o yüzden acele etme dediler.

Canım ben bu modeli beğendim açıkçası, pembeli veya mavili göz yoran desen kalabalığındansa pastel renklerde ayıcık figurunu tercih ederim..

geçmiş olsun canım inşallah istediğin gibi olur..

Oyy yavrum ya.. ne güzel sen görmüşsün bende doktoruma soruyorum renkli göremiyormuyuz die.. bu cihazda yok o özellik hem bebeğin büyüdü artık renkliyede göndermenin anlamı yok net göremezsin diyor. ama beni kekliyor biliyorum. başka hastanelerde bebek istediği kadar büyük olsun hep renkli gösteriyorlar. o yönden bi gıcık oluyorum. kocamda olsun süpriz olsunn takma kafana diyor da süprizden cok bebeğimin naptıgını seçmek görmek istiyorum. böyle 2 boyutludan hiç bişey anlamıyorum

Canım bende bu takıma çok benzer aldım oda takımımla beraber gelecek. ama ayıcıklı şeyleri çok sevmiyorsan english home da görmüştüm hafta sonu çok hoş takımlar var bu şekilde, ben baykuşlu olanlara bayılmıştım bi bak istersen.

Sarılıp uyumadan önce o ayıyı yemek isteyecek haberin olsun

Ay aslında bir yandan doğru ama bir yandan da böyle indirim olunca insan şuurunu kaybediyor işte napalım bekleyelim madem hem doğar doğmaz bunu kullanmaya gerek kalmaz bence , ben çalıştığım için düşünüyordum almayı işyerinde nasıl emzireyim kuzumu bir de dışarı gezmeye falan çıkınca kolaylık olur diye düşündüm sonuçta herkesin ortasında memeyi açıp vermek istemem ne kadar sonuç bebeğin karnını doyurmak olsa da bana ters geliyor işte ...

hayatımsın hastane çıkışın çooook güzeeel arasta uyku setin çok hoş uyusunda büyüsün içinbde mışıl mışıl

bende hastahaneden geldiiiim rahim ağzım kapalı çıktı ve rahim yolum uzunmuş bu iyi birşeymiş yani kasdılmalı ağrılı erken doğum riskli bir rahim değil gördüğüm dedi. yarın sabah şeker yüklemem var demir ilacımı içmediğim için yemediğim azar kalmadı ama içmiyor değil içemiyorum hemen çıkarıyorum midem ağrıyor dedim ağrısın miden diyor erken doğum olur içmezsen kan değerin düşerse diye korkuttu sonracığıma haftasıyla uyumlu herşeyiyle dedi maşallah kuzuşuma

babası görebilsin çok isterdim ultrasonda sadece 14 haftalıkken gördü çok zor kızlar asker eşi olmak yaaa resimlerine bakıyor anlamaya çalışıyor üzülüyorum bazen ona. aradı bugün herşeyine tek gidiyorsun herşeyini tek hallediyorsun hamile halinle bile evde kaç gece tek kaldın yiyecek içecek taşıyıp durdun. bir kere düşüğün oldu yollmadılar tek başına hastahanelerde uğraştın her aradığımda iyiyim aşkım ben diye açtın telefonu ben senin yanında olamıyorum dedi. üzülmüş ama bitecek inşallah buradaki görevde. rahat edeceğiz bir yer olsun yaaa. şu cuma günü gesin güzel bir yere gidelim tayin olarak kızlar. yorulduk buralardaaa

Alıcam canım verdim kararımı :) Yün battaniyesi filan var o da çok şık duruyor. Seyyahın da dediği gibi önemli olan kızımın yatağında mutlu olması. O mutlu olunca ben de olurum :)

Canım ben bu modeli beğendim açıkçası, pembeli veya mavili göz yoran desen kalabalığındansa pastel renklerde ayıcık figurunu tercih ederim..

Aynı düşünüyorum Ivycim. Elimden geldiğince odasını bu renklerden hazırlamaya çalışıyorum. Tek isteğim huzurla uyuyabileceği bir yer olması. İlerde büyüdüğünde dilediği gibi renklendiririz. O sorun değil. Zaten mobilyası beyaz olduğu için ilerde istediği ne renk olursa olsun, perde ,duvar, yatak örtüsü ile renklendirilir.

Sarılıp uyumadan önce o ayıyı yemek isteyecek haberin olsun

Ahahah afiyet olsun kızıma

cnm yaa çok sevindim bebişin sağlıklı olmasına eşinde sende üzülmeyin Allah büyük inşallah ii bi yer çıkar ve hep rahat edersiniz yazık kız aklı sizde kalıo adamcağızın,benim arkadaşımın eşide bebek çok küçükken afganistana gitmişti göreve döndüğünde kızı ona amca diodu nasıl zoruna gidiodu adamın zor gerçekten asker eşi olmak Allah yardımcınız olsun

Canım demir ilacını aksatma, hem sen hemde bebek için çok önemli... Neden miden bulanıyor ki? İlacını deiştirsen? Ben mesela Ferro sanol içiyorum her sabah kahvaltıdan 30 dk önce 1 bardak portakal suyu ile, hiç bir şikayetim yok.

inşallah bebeğin kısmetiyle doğar, ailenize huzur getirir canım. Ben bu şekilde fedakarlıkla dolu ilişkilerin çok daha uzun ömürlü ve mutlu bir yuvaya dönüştüğüne inanıyorum. Bu ayrılıklarınızda ailenizin geleceğine yatırım yani :)

Güle güle kullan canım. Hayırlı olsun, mışıl mışıl uyusun bebişin. Burdaki arkadaşların da zevkine güvenerekten bunu almaya karar verdim. Ama elbette yedekler için english home a da bakarım. Teşekkürler tavsiyen için

demir hapı olarak bende maltofer kullanıyorum şeker gibi emilebiliyorda tadı güzel yani ama şurup gibi olandan verse bende çok zor içerdim şuruba alerjim var kusarım

İnşallah istediğiniz yere tayininiz çıkar da rahat edersiniz canım , bu arada eşin çok düşünceliymiş gerçekten sana çok değer veriyor
kzlar gunaydınnn...guzel bı gun olsun ıns...benmde gogsumden o sıvı gelmeye bsladı ne kı bu :)

Ayyyy sorma ben göğüs pedi kullanıyorum artık Wee nin pedleri çok rahatlattı beni bir de eczaneden göğüs ucu kremi de alıcam öğlen ,sanırım artık kullanmalıyız göğüsler çalışmaya başladı onları korumalıyız Benim her sabah mutlaka ıslanıyordu göğsüm bu sabah uyandım çok şükür kupkuru diye sevindim ay lavaboya girdim çıktım sırılsıklam olmuştu

Teşekkür ederim beğenmene sevindim :) Herşeyin yolunda olmasına da sevindim. Maşallah bebişine Tayin yerinizi de merakla bekliyorum :))) Umarım cuma günü kutlama yaparız burda hep beraber

bende öle akıntı yok cnm yaa gelio ucunda kuruyo ki benim normalde hep süt hormonum prolaktinim çok yüksektir düşürmeye çalıştım hepöle akmıo ucunda kuruyup kalıo:44::44::44:

seni cok iyi anlıyorum inan bende nerdeyse eve kapattm kendimi bi yere gitsen millet senin durumunu ciddi oldugunn farkında degil herkes yiyor seninde cann istiyo carsıya cıksan yaz diye herkesin elinde birseyler gercektn zor yuruyusumu mahalle aralrnda yapıyorm misafrliğe gitmyrm vs rabbim yardmcmz olsun kardeşşşşşş :) gececek insallah bugunler hayırlısıylada kuzumuzla yemeklere giderz insallah ama bende kimse beni dusunmuyo deyıp aglamıyo degilim

bu arada kızlar haftasonu evdeydim hep yürüyüşümü yaptım işimi yaptım yattım tvye baktım vs işler,hep bacaklarımı kontrol ettim ve hiç şişmedi maşallah, yaa demekki benim bacaklar işte oturmaktan şişio yani evde olsam rahat olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…