- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.841
Kızlar markafoni de göğüs pompasında indirim var http://www.markafoni.com/product/4028418/ sizce nasıl alınır mı yoksa daha beklemeli miyiz ??:44::44:
Kızlar hafta sonu nevresim takımı ve uyku setlerine baktım. Ayıcıksız hiçbişey yapmamışlar. Şu nevresim takımı hoşuma gitti. Kumaşı filan çok kaliteliydi. Ama ayıcıklı işte kararsız kaldım :26:Eki Görüntüle 710078
Kızlar günaydın anneler gunünüz kutlu olsun :)
Cumartesi seker yüklemem vardı . Yazmıştım gerçi çok yüksek çıktı 210 . Yarın diyetisyene gidiyorum . İnşallah insulin kullanmadan hallederiz .
Bebesim iyi maşallah gelisimi saglıgı yerinde. Ben doktora göz kapakları acilmismidir diyince doktor renkli kısmı açtı .( bunu ilk kez yapıyor) demekki isteseler her seferinde açıp 1 dk gösterirler. O anda kızım parmağını emiyordu sonra parmağını çıkarıp resmen gülümsedi. Yıllarca bize anlattıkları melek dedikleri şey eminim oydu .
Anneler günümü herkes kutladı Buda beni çok mutlu etti. Annemler yeğenlerim bile bana hediye almış .
Kızıma beyaz keten pantolon aldık 0-2 ay içinmiş cepleri bile var. Görseniz genc kiz pantolonu :)
Kızlar hafta sonu nevresim takımı ve uyku setlerine baktım. Ayıcıksız hiçbişey yapmamışlar. Şu nevresim takımı hoşuma gitti. Kumaşı filan çok kaliteliydi. Ama ayıcıklı işte kararsız kaldım :26:Eki Görüntüle 710078
Sarılıp uyumadan önce o ayıyı yemek isteyecek haberin olsunHaklısın canım iyice de kasmıyım ayıcıksız olsun diye. Ben o kadar çok sade oda hazırlamaya adapte olmuşum ki onun böyle şeyler içinde uyanırsa mutlu olabileceğini düşünmemişim. Sayende bunu farkettim:) TeşekkürlerYatağı oyuncaklı olsun. O gördüğün ayı var ya onu da hediye olarak veriyolar yanında :)) Ona sarılıp uyur ilerde :))
bende almayı düşünüyodum. ama etrafımdakiler vazgeçirdi. daha çok erkenmiş bakalım süt gelecekmi ? bebek emecekmi? süt yeterli olacakmı? yoksa bebeği doyuramayıp mama mı kullanıcaz yani şuan herşey belirsiz o yüzden acele etme dediler.
aman canımm herşeye bi ayı yada başka figür koymazlarsa olmaz.. kızlara şöyle cimcimli küçücük çiçekelr kondursalar nolur kii am a yokk.. heralde var bi bildiklerirenkleri çok ağır ve çok hoş.. ayısını görme artık napacann alacann mecbur
Canım ben bu modeli beğendim açıkçası, pembeli veya mavili göz yoran desen kalabalığındansa pastel renklerde ayıcık figurunu tercih ederim..
Sarılıp uyumadan önce o ayıyı yemek isteyecek haberin olsun
hayatımsın hastane çıkışın çooook güzeeelarasta uyku setin çok hoş uyusunda büyüsün içinbde mışıl mışıl
bende hastahaneden geldiiiim rahim ağzım kapalı çıktı ve rahim yolum uzunmuş bu iyi birşeymiş yani kasdılmalı ağrılı erken doğum riskli bir rahim değil gördüğüm dedi. yarın sabah şeker yüklemem var demir ilacımı içmediğim için yemediğim azar kalmadı ama içmiyor değil içemiyorum hemen çıkarıyorum midem ağrıyor dedim ağrısın miden diyorerken doğum olur içmezsen kan değerin düşerse diye korkuttu sonracığıma haftasıyla uyumlu herşeyiyle dedi maşallah kuzuşuma
babası görebilsin çok isterdim ultrasonda sadece 14 haftalıkken gördü çok zor kızlar asker eşi olmak yaaa resimlerine bakıyor anlamaya çalışıyor üzülüyorum bazen ona. aradı bugün herşeyine tek gidiyorsun herşeyini tek hallediyorsun hamile halinle bile evde kaç gece tek kaldın yiyecek içecek taşıyıp durdun. bir kere düşüğün oldu yollmadılar tek başına hastahanelerde uğraştın her aradığımda iyiyim aşkım ben diye açtın telefonu ben senin yanında olamıyorum dedi. üzülmüş ama bitecek inşallah buradaki görevde. rahat edeceğiz bir yer olsun yaaa. şu cuma günü gesin güzel bir yere gidelim tayin olarak kızlar. yorulduk buralardaaa
hayatımsın hastane çıkışın çooook güzeeelarasta uyku setin çok hoş uyusunda büyüsün içinbde mışıl mışıl
bende hastahaneden geldiiiim rahim ağzım kapalı çıktı ve rahim yolum uzunmuş bu iyi birşeymiş yani kasdılmalı ağrılı erken doğum riskli bir rahim değil gördüğüm dedi. yarın sabah şeker yüklemem var demir ilacımı içmediğim için yemediğim azar kalmadı ama içmiyor değil içemiyorum hemen çıkarıyorum midem ağrıyor dedim ağrısın miden diyorerken doğum olur içmezsen kan değerin düşerse diye korkuttu sonracığıma haftasıyla uyumlu herşeyiyle dedi maşallah kuzuşuma
babası görebilsin çok isterdim ultrasonda sadece 14 haftalıkken gördü çok zor kızlar asker eşi olmak yaaa resimlerine bakıyor anlamaya çalışıyor üzülüyorum bazen ona. aradı bugün herşeyine tek gidiyorsun herşeyini tek hallediyorsun hamile halinle bile evde kaç gece tek kaldın yiyecek içecek taşıyıp durdun. bir kere düşüğün oldu yollmadılar tek başına hastahanelerde uğraştın her aradığımda iyiyim aşkım ben diye açtın telefonu ben senin yanında olamıyorum dedi. üzülmüş ama bitecek inşallah buradaki görevde. rahat edeceğiz bir yer olsun yaaa. şu cuma günü gesin güzel bir yere gidelim tayin olarak kızlar. yorulduk buralardaaa
hımm anladım cnm evet uyuşuyor benimki şuan
Canım bende bu takıma çok benzer aldım oda takımımla beraber gelecek. ama ayıcıklı şeyleri çok sevmiyorsan english home da görmüştüm hafta sonu çok hoş takımlar var bu şekilde, ben baykuşlu olanlara bayılmıştım bi bak istersen.
İnşallah istediğiniz yere tayininiz çıkar da rahat edersiniz canım , bu arada eşin çok düşünceliymişhayatımsın hastane çıkışın çooook güzeeelarasta uyku setin çok hoş uyusunda büyüsün içinbde mışıl mışıl
kzlar gunaydınnn...guzel bı gun olsun ıns...benmde gogsumden o sıvı gelmeye bsladı ne kı bu :)
İnşallah istediğiniz yere tayininiz çıkar da rahat edersiniz canım , bu arada eşin çok düşünceliymişgerçekten sana çok değer veriyor
Ayyyy sorma ben göğüs pedi kullanıyorum artık Wee nin pedleri çok rahatlattı beni bir de eczaneden göğüs ucu kremi de alıcam öğlen ,sanırım artık kullanmalıyız göğüsler çalışmaya başladı onları korumalıyızBenim her sabah mutlaka ıslanıyordu göğsüm bu sabah uyandım çok şükür kupkuru diye sevindim ay lavaboya girdim çıktım sırılsıklam olmuştu
bende öle akıntı yok cnm yaa gelio ucunda kuruyo ki benim normalde hep süt hormonum prolaktinim çok yüksektir düşürmeye çalıştım hepöle akmıo ucunda kuruyup kalıo:44::44::44:
Ben de ilk defa bir pazar günü o saatte tv başındaydım merakla bekledim programı tabi ki izleyemedim show tv nin salaklığı böyle bir günde mutlaka yayınlanması gereken bir programdı. O yarışmayı yayınlamaları çok saçma oldu ...
İyi haberlerle gel canım
Ay benimki kutladı canım haksızlık etmeyim şimdi çiçek almış sonra da avm ye gittik bana hediye alacaktı yanımızda kızkardeşim de vardı neyi beğendiysem bu pahalı şu pahalı dedi canımı sıktı hiç bir şey almadım zaten çok tuhaftım dün evimize dönerken hüngür hüngür ağladım eşim de üzüldü neden ağladığımı anlamıyor diye ona da anlattım bu aralar dengem alt üst normal davranmak için kendimi çok zorluyorum ufacık bir şey beni çok çok fazla üzüyor... Misal dün kv gittik bana tatlı yasak onlar da biliyorlar yemekten sonra tatlı yapıldı tabi ki yiyemicem kp sağolsun sordu kızım sana az şekerli yapayım dedi gerek yok dedim sadece bir çatal alır tadına bakarım yeter dedim... Bana tamamen şekersiz ayırmışlar ay tabağımı görünce şok oldum tadı iğrençti çatalın ucuyla aldım bıraktım onlar ısrarla üstüne şire dökelim falan diye yok artık geçti en başında dökülmesi lazım tatlı soğumuş ,çok bozuldum ve üzüldüm... Halen ağlıyorum işte zaten bu şekilde beslenmek zor istediğini yiyememek kötü , zaten yiyebilsem bile kesinlikle bir lokmayı geçmem kimse bebeğimi benim kadar düşünemez ay neyse çok duygusalım yani bugünleri atlatsam kurtulsam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?