- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.821
kızlar ya bu travel sistem pusetler varya puseti ayrı ana kucağı ayrımı oluo?yoksa pusetin üst kısmı sökülüp anakucağı olaraktamı kullanılıo ben ayrı ayrı diorum bi arkadasım iddaa edio sadece puseti alıosun üst kısmını söküp anakucağı yapabiliosun die kafam karıştı valla:44::44:
Anlaşıldı idilbeybiden alıcam. Çok güzel setleriiiirica ederim canım buda kremi hem 10 lu set
İdil Baby 4467 10lu Bebek Hastane Çıkışı Seti Krem İdil Baby e-beybi.com
Evet canım. Benim istediğim gibi modeller teşekkür ederim.hayatımsın ben idil babynın bu takımını aldım benımkı krem rengi çok sade tatlı bişey herkes çok beğendi üzerinde hayvan figürü istemeyen arkadaşım bu takımı mutlaka görmelisin
herkese gunaydın insallah mutlu saglıklı gunn ve gunler geciririz simdi bişey sorcam biz her kontrole gittiğmzde ya bi iki gun önde ya geride oluyo mesele bu 25 haftaysa oteki hafta 26 olmuyoda 26+2 yada 25+4 oluyo işte bu hesaba gore dogumumum agustos 20 ye denk geliyo 40 hafta uzerinden ama doktorun agustos 14en gec demişti sizin nasıl durumllarınız doktora sordum ilk ultrason tarihi onemli dedi bilmiyorm artk sizin nasıl bide geceleri nasıl ne tarafına yatıyorsnz
Kızlar kocam sadece annaler gunumöu kutladı hediye almadı bana
olsun canım üzülme, sonuçta çoğu erkek hediye almaktan ve bazı özel günleri kutlamaktan hoşlanmaz. 1 örnek sana sevgili günü yada diğer günleri kutlamayız, tek evlilik yıl dönümü ve doğum günü o kadar. Bu gibi şeyler için canını sıkma. Sana davranışı bir ömür hayatına eşlik edişi hediye zaten
Kızlar hafta sonu nevresim takımı ve uyku setlerine baktım. Ayıcıksız hiçbişey yapmamışlar. Şu nevresim takımı hoşuma gitti. Kumaşı filan çok kaliteliydi. Ama ayıcıklı işte kararsız kaldım :26:Eki Görüntüle 710078
Merhaba kızlar,
2 sorum olacak müsadenizle :)
- Artık 6. ayları devirdiimiz için bebeimin tekmeleri çok güçlüydü ve gün içerisinde defalarca haraketlerini ona odaklanmamış olsamda hissediyordum. Ancak dün tüm gün bebeğim çok sessizdi. hareketlerini hissettim ancak sadece yer deiştiriyorkenki çok hafif hislerdi, kalp atışlarını da dinledim çok şükür bir sorun yok gibi. Sizce bazı günler bu kadar hareketsiz olması normal midir?
- Bebek arabası siparişimi geçen ay vermiştim, şu modeli uzun araştırmalar sonucunda seçmiştim, Bugaboo Camelon3: Bugaboo Cameleon³ haftasonu arabayı almaya gittiğimizde Stokke un satış temsilcisiyle ayak üstü sohbet ederken kendi modellerinin avantajlarını öyle bir sıraladıki ısmarladıım ürünü almaktan vazgeçip Stokke Scoot modelini aldım, şuradan görebilirsiniz: Product Information - Stokke® Global hatta satıcı yanında ufak aksesuarlar ve bez çantası falan hediye etti. Şimdi ufak bir pişmanlık var içimde... Stokke çok güzel bir araba, çok kullanışlı, daha hafif, 5 yıl garantisi var falan ama daha önce uzun araştırmalarla seçtiğim Bogaboo arabasındanda nasıl bu kadar çabuk vazgeçtim anlamadım... siz olsanız hangisini tercih ederdiniz kızlar? Bu arada fiyat olrak Stokke az daha pahalı ancak satıcı fazlaca hediye vererek telafi etmeye çalıştı farkı...
güzel bir anneler gününün ardından herkese günaydıııın.
Kızlar ya cumartesi çarşıya çıkacam demiştim ya şunu farkettim ben artık gezemiyorum,yürüyemiyorum ya, iki dakikada yoruldum bide sanki bebek çıkacakmış gibi hissettim hep göbeğimi alttan tuta tuta yürüdüm, kasıklarım ağrıdı. Sonra dinlenince geçti. Acaba ağırlaşçan dedikleri bu mu ki? Iki hafta öncesine kadar çarşıyı baştan aşağıya turlardım bişeycik olmazdı. Sizde durumlar nasıl?
bizim burda bi müdür karısını evli bir kadınla aldatıyor...
hiçbir özel gününü atlamaz anneler günü sevgililer günü evlilik vs vs hep de benden rica eder çiçek yollamamı hep kadının ruhunu okşayacak sözler yazar falannnn
yere batsın onun çiçeği ...
nefret etttim adamdan veee dedimkii amaaann canım kocam tek çiçek miçek gönderme çok sev dedimmm[]
dip not her çiçek alan bunu yapıyo diye bişey yok tabiii üzülmeyin diye örnek gösterdimmmm
rica ederim canım buda kremi hem 10 lu set
İdil Baby 4467 10lu Bebek Hastane Çıkışı Seti Krem İdil Baby e-beybi.com
Kızlar hafta sonu nevresim takımı ve uyku setlerine baktım. Ayıcıksız hiçbişey yapmamışlar. Şu nevresim takımı hoşuma gitti. Kumaşı filan çok kaliteliydi. Ama ayıcıklı işte kararsız kaldım :26:Eki Görüntüle 710078
Canım bu çok güzel ayrıca bu tür figürler bebeklerin ilgisini çekiyor kardeşimin bebeği uyandığı zaman hemen ağlamaz önce yatağıyla konuşur oynar ,sonra biz onu yemek için sabırsızlandığımız için yatağından alırızBelki de böyle neşeli yataklar sayesinde böyle oluyordur ne dersin
arabaların ikisi de süper gözüküyor bence,
pek bir farkları da yok gibi. istersen aldığın araba hakkında da biraz araştırma yap, olumsuz bir yoruma rastlarsan iade eder diğerini alırsın, henüz geç kalmış değilsin:):)
bu bebek hareketleri konusunda ise, bende de aynı durum sözkonusu, sanki benim sakin ya da neşeli olmama göre değişiyor bebeğimin hareketleri.
hafta sonu çok durgundum o yüzden bebeğim tüm hafta sonu çok az hareket etti, hatta saatlerce hiç hissetmediğim bile oldu.
endişelenecek bir şey olmadığını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?