2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın nasılmış meleklerin anneleri bakalım

kızlar eşim 8 yıllık annelik hayatımda ilkkez gerçekten çok özene bezene hediye almış beni şookk etti inanın hiç beklemiyordum geçen sene anneler gününde sabah kahvaltılık almaya markete gittiginde marketin dagıttıgı karanfili getirmişti düşünün yani okadar ilgisizdir çok mutlu oldum işten geldi elleri dolu anneme annemin çok sevdiği yazarın son kitabını almış , kızıma geleceğin annesi diye onun çok istediği bi oyuncağı almış bana da çok hoş bi güneş gözlüğü almış ben güneş gözlüğü kullanamıyordum ama artık trafikte kullanmalısın göz saglıgın içinde gerekli dedi dün hava bulutluyken bile taktırdı bana 3 jenerasyonu da çok mutlu etti hatta dün annem benim hediyemi görünce ne gerek vardı dünkü hediye zaten çok mutlu etmişti dedi bu arada oğluşunada ilkkez bişey almış bi tane gömlekle benim begendiğim patik ayakkabıyı almış sabrın sonu selametmiş bu olsa gerek 8 yıl sonra

Günaydın annişkolar :)) Daha önce kutlamıştım ama fazla kutlama yapmak göz çıkarmaz Yine yeniden anneler gününüz kutlu olsun. Daha nice anneler günlerine

Bugün içimde acayip bir mutluluk var. Dışarda hava mükemmel, eşim sabah şarkılar söylüyordu. O mutlu diye mi bu kadar mutlu oldum ben de bilmiyorum. Hafta sonu bebiş için yine alışveriş yaptık. Her şeyi birden almak bu kadar mutlu etmezdi sanırım beni. Yavaş yavaş alınca her aldığım parça için mutlu oluyorum. Eşime dedim baksana kızımızın bir sürü eşyası oldu. Hepsi böyle minik minik şeyler olunca insanın içi bir acayip oluyor Küvetini filan gösteriyorum eşime baksana bunda yıkıycaz diyorum, o da diyo ki seneye o küveti kayık gibi kullanırız denizde kızımı onun içinde yüzdürürüm diyor. Canım benim hayaller kurmuş bi de:)

duruselcim travel sistemler iki parçadan oluşuyo biri küçük ana kucağı olanı diğeri daha yatar pozisyon için farklı bi modeli ıkısınıde söküp çıkartarak kullanabiliyosun seyyar yanı ana kucağı oto koltuğu olarakta kullanılıyor puset olarakta

Anlaşıldı idilbeybiden alıcam. Çok güzel setleriiii
bunu da beğendim.
İdil Baby 4152 Taşlı Hastane Çıkışı 10lu Set Krem İdil Baby e-beybi.com

hayatımsın ben idil babynın bu takımını aldım benımkı krem rengi çok sade tatlı bişey herkes çok beğendi üzerinde hayvan figürü istemeyen arkadaşım bu takımı mutlaka görmelisin
Evet canım. Benim istediğim gibi modeller teşekkür ederim.

Günaydın canım. Bu ultrasyonlar da hep 1 hafta geriden gidiyor. Benimde beklenen tarihim 14 ağustos idi ama şimdi 11 e düşmüş. Çocuk iri ve gelişikse öne çekiyor. Tabi birde normal doğum tarihi ile sezeryan tarihi ayrı oluyor. Sezaryan olursam temmuzun sonuna kalmaz diye düşünüyorum. Doğum zamanı yaklaşana kadar insan iklimde kalıyor.
Geceleri sol tarafıma yatıyorum ama acayip kalbim sıkışıyor solumnda çok rahat ediyorum tabi sık sık dönüşler yapıyorum sağ sol. Artık iki tarafımda uyuşup ağrı yapınca kısa süreli sırt üstü durup tekrar soluma dönüyorum.

Kızlar kocam sadece annaler gunumöu kutladı hediye almadı bana

Olsun canım üzülme, sonuçta çoğu erkek hediye almaktan ve bazı özel günleri kutlamaktan hoşlanmaz. 1 örnek sana sevgili günü yada diğer günleri kutlamayız, tek evlilik yıl dönümü ve doğum günü o kadar. Bu gibi şeyler için canını sıkma. Sana davranışı bir ömür hayatına eşlik edişi hediye zaten

kendısıde oyle dedı valla senın hedıyen benım dedi :))

Merhaba kızlar,

2 sorum olacak müsadenizle :)

- Artık 6. ayları devirdiimiz için bebeimin tekmeleri çok güçlüydü ve gün içerisinde defalarca haraketlerini ona odaklanmamış olsamda hissediyordum. Ancak dün tüm gün bebeğim çok sessizdi. hareketlerini hissettim ancak sadece yer deiştiriyorkenki çok hafif hislerdi, kalp atışlarını da dinledim çok şükür bir sorun yok gibi. Sizce bazı günler bu kadar hareketsiz olması normal midir?

- Bebek arabası siparişimi geçen ay vermiştim, şu modeli uzun araştırmalar sonucunda seçmiştim, Bugaboo Camelon3: Bugaboo Cameleon³ haftasonu arabayı almaya gittiğimizde Stokke un satış temsilcisiyle ayak üstü sohbet ederken kendi modellerinin avantajlarını öyle bir sıraladıki ısmarladıım ürünü almaktan vazgeçip Stokke Scoot modelini aldım, şuradan görebilirsiniz: Product Information - Stokke® Global hatta satıcı yanında ufak aksesuarlar ve bez çantası falan hediye etti. Şimdi ufak bir pişmanlık var içimde... Stokke çok güzel bir araba, çok kullanışlı, daha hafif, 5 yıl garantisi var falan ama daha önce uzun araştırmalarla seçtiğim Bogaboo arabasındanda nasıl bu kadar çabuk vazgeçtim anlamadım... siz olsanız hangisini tercih ederdiniz kızlar? Bu arada fiyat olrak Stokke az daha pahalı ancak satıcı fazlaca hediye vererek telafi etmeye çalıştı farkı...

Kızlar hafta sonu nevresim takımı ve uyku setlerine baktım. Ayıcıksız hiçbişey yapmamışlar. Şu nevresim takımı hoşuma gitti. Kumaşı filan çok kaliteliydi. Ama ayıcıklı işte kararsız kaldım :26:

bizim burda bi müdür karısını evli bir kadınla aldatıyor...
hiçbir özel gününü atlamaz anneler günü sevgililer günü evlilik vs vs hep de benden rica eder çiçek yollamamı hep kadının ruhunu okşayacak sözler yazar falannnn

yere batsın onun çiçeği ...
nefret etttim adamdan veee dedimkii amaaann canım kocam tek çiçek miçek gönderme çok sev dedimmm[
]

dip not her çiçek alan bunu yapıyo diye bişey yok tabiii üzülmeyin diye örnek gösterdimmmm

Son düzenleme:

Canım bu çok güzel ayrıca bu tür figürler bebeklerin ilgisini çekiyor kardeşimin bebeği uyandığı zaman hemen ağlamaz önce yatağıyla konuşur oynar ,sonra biz onu yemek için sabırsızlandığımız için yatağından alırız Belki de böyle neşeli yataklar sayesinde böyle oluyordur ne dersin

arabaların ikisi de süper gözüküyor bence,
pek bir farkları da yok gibi. istersen aldığın araba hakkında da biraz araştırma yap, olumsuz bir yoruma rastlarsan iade eder diğerini alırsın, henüz geç kalmış değilsin:):)

bu bebek hareketleri konusunda ise, bende de aynı durum sözkonusu, sanki benim sakin ya da neşeli olmama göre değişiyor bebeğimin hareketleri.
hafta sonu çok durgundum o yüzden bebeğim tüm hafta sonu çok az hareket etti, hatta saatlerce hiç hissetmediğim bile oldu.
endişelenecek bir şey olmadığını düşünüyorum.

ben de çok çabuk yorulmaya başladım. Ilk 3 ayıma geri döndüm sanki ama öle yatmaya uzanmaya gelemıyorum sıkılıyorum.
Farkedilir bir şekilde halsizleştim artık

Kızlar günaydın anneler gunünüz kutlu olsun :)

Cumartesi seker yüklemem vardı . Yazmıştım gerçi çok yüksek çıktı 210 . Yarın diyetisyene gidiyorum . İnşallah insulin kullanmadan hallederiz .

Bebesim iyi maşallah gelisimi saglıgı yerinde. Ben doktora göz kapakları acilmismidir diyince doktor renkli kısmı açtı .( bunu ilk kez yapıyor) demekki isteseler her seferinde açıp 1 dk gösterirler. O anda kızım parmağını emiyordu sonra parmağını çıkarıp resmen gülümsedi. Yıllarca bize anlattıkları melek dedikleri şey eminim oydu .

Anneler günümü herkes kutladı Buda beni çok mutlu etti. Annemler yeğenlerim bile bana hediye almış .

Kızıma beyaz keten pantolon aldık 0-2 ay içinmiş cepleri bile var. Görseniz genc kiz pantolonu :)

evet ya benım kocamda dün modokoya gittik kızıma en çok beğendiğim mobilyayı aldık hiç ikiletmedi sora eve döndük asansörde göbeğime bi öpücük kondurup anneler günümü kutladı ama çiçek hediye vs bişey almadı ama almasın ben hiç üzülmedim ki o çok ilgili bir eş nazik kibar benıde çok sever daha ne isterimki varsin hediyede almayıversin

hayatımsın süper gözüküyor hastane çıkışı,
ben aşırı pimpiriklenmekten henüz hastane çıkışı alamadım. deneyimli annelerin söylediği hep bu giysilerin yaka arkasında bulunan etiketlerin olmaması yönünde. idil babyde de var malesef bu, çok tahriş ediyormuş bebeği, sökmeye çalıştığında giysi yırtılıyormuş.
ben de şimdi etiketi baskı şeklinde olan markalara bakıyorum, o da malesef çok az markada var, mothercare de falan öyle sanırım.
madem tahriş ediyor neden etiketsiz yapmazlarki şunları, o etiketler bizi bile rahatsız ediyor bazı giysilerde bebkleri tabiki de eder.

aman canımm herşeye bi ayı yada başka figür koymazlarsa olmaz.. kızlara şöyle cimcimli küçücük çiçekelr kondursalar nolur kii am a yokk.. heralde var bi bildikleri renkleri çok ağır ve çok hoş.. ayısını görme artık napacann alacann mecbur

Haklısın canım iyice de kasmıyım ayıcıksız olsun diye. Ben o kadar çok sade oda hazırlamaya adapte olmuşum ki onun böyle şeyler içinde uyanırsa mutlu olabileceğini düşünmemişim. Sayende bunu farkettim:) Teşekkürler Yatağı oyuncaklı olsun. O gördüğün ayı var ya onu da hediye olarak veriyolar yanında :)) Ona sarılıp uyur ilerde :))

Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın. Günlerim arasında bir farkda yokdu benim ama belkide sadece bebeğim karnımda çok güzel yerleşti ve hareket ederken kese duvarına dokunmadı fazla... Son aylarda sanki her saat başı en az 1 güçlü hareket hissetmeliyiz diye okumuştum, o nedenle endişe ettim.

Daha önce Stokke ları araştırmıştım ama çok büyük ve toplu taşımalarda sorun çıkaracağını düşündüğüm için almamıştım. Scoot modeli küçük ve taşıması kolay bir modeli ve daha önce görmemiştim mağazalarda, o yüzden çok beğendim görünce. Tek elinle kapatabiliyorsun. Bebbeğini kucağına alıp tek elle arabayı üzerinden oturma aparatını indirmeden kapatıyor ve taşıyorsun, o çok hoşuma gitti...Bide çocuk daha yukarıda duruyor, arabayı süreken eğilmedende çocukla temas kurabiliyorsun gibi ek özellikleri var. Belki olumsuz yanlarıda var ancak ben daha önce hiç bebek arabası kullanmadıım için maalesef daha fazla kıyaslayamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…