2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlarrr

birşey sorucam benim gibi masa başı çalışanlar varsa aramızda acaba oturup kalktıklarında vajinaları ağrıyormu yaa bugün çok ağrıyor benim

Canım bende de oluyor kasılma. Saatte bir kalkıp dolaşmaya çalışıyorum. Uzun oturunca kalkmak zorlaşıyo.

Herkezin üşüdüğü ortamda terleyen var mı yaa

Ben varım canım. Kendimi menapoza girmiş gibi hissediyorum.

Kızlar hepinize selam sabahtan beri ara ara girip okumaya çalışıyorum geçmişi ancak bitirdim ama alıntılarım gitti malesef Bebişini görenler gözünüz aydın darısı bizim başımıza bakalım büyüdümü kızım kavuşmamıza son 2 gün. Anneler günüm çok güzel geçti kızlar eşim bana sevdiğim meyveli tatlıdan almış bir de minik süs eşyası almış değerli bişey değil ama çoook hoşuma gitti. Anneciğim çanta almış kayınvalidem çok güzel bir tunik almış teyzem de bebekli kurabiye kalıpları almış İlk anneler günüm bol hediyeyle geçti devamı gelir inşallah Bu arada annem nevresim takımımızı da almış düz beyaz üzerine renkli nakış olarak işlenmiş birkaç çiçek var üstünde benim çok hoşuma gitti.

Arastacığım ben uyku setini beğendim.Bende alırken hayvan figürlü istememiştim ama hayvan figürsüz çok az var.Olanlarda çok hoş değil.Bende bunu aldım.
TAÇ RABBİT İN LOVE BEBEK UYKU SETİ-PEMBE

Resmini bir türlü yükleyemedim.

Son düzenleme:
Kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaarrrrrrr biz geldik :)

Canlarım benim nasılsınız ? Sizleri ne kadar özledim anlatamam.
Geçen hafta gece ağrılarım hat safhaya gelince hastanelik olduk biz Dr.um da rapor verdi bir hafta. Yattık dinlendik güzelce , bugün yine işe başladık kızımla :)

Hepinizin geçmiş Anneler gününü kutluyorum, birçoğumuzun ilk anneler günü.Bu heyecanı, duyguyu bende yaşadığım için Allahıma şükrediyorum. Çok başka birşeymiş ya :)

Neyse kızlar size haber veremediğim için kusura bakmayın, eminim merak edenler olmuştur. Neyseki şimdi iyiyiz ve tekrar aranızda olmak çok güzel.
Cumartesi kontrolümüz vardı dr. dikkat etmek gerek artık, kötü birşey yok ama tedbir amaçlı, ayakta fazla durma, kendini yorma artık diyor. Yoksa yine rapor verecekmiş. Evde dinlenmek iyi ama vakit geçmiyor ya, sürekli yatmak ta çok sıkıcı.... Kızım epeyce büyümüş, artık babasına daha çok benziyor sanki, siması epeyce değişmiş.
Kontrol günü 28+2 olmuşuz 37cm ve 1215 gr. olmuş kızım
Bizde haberler böyle....
Ben yokken işler birikmiş baya, onları toparlamaya çalışıyorum. Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir, hepinizi merak ediyorum, sürekli takip eden biri özet geçse süper olur valla.Çünkü sayfaların bitmesine imkan yok

amanınnnn sabahki hava nereye gitti.. offffff bi yağmur başladı bardaktan boşalırcasına fırtına çıktı ve gök gürültüsüü kışın böyle olmadı yaa

Bu mu canım. Çok şirinmiş güle güle kullan. Mışıl mışıl uyusun minik tavşanın :))

Yok anacım gördük yani hepimiz elceğizlerinle ne marifetler yaptığını maşaallah canım sana ve kızçene :) yaparsın walla cok zevkli ,stres de atıyorsun hele yaptıkların o kadar şirin duruyor ki ben kimse yemese de saklasa diye can atıyordum, kıyamadım yani şeker hamurlu kurabiyelerin buzdolabında saklanması önerilmez canım, en iyisi güneş ışığından yoksun, serin ve kuru bir köşede paketlenmiş haliyle muhafaza etmek.. bu şekilde 2 ay bile saklayabilirsin ama bence ideali 1 ay saklamak

Selam kızlarrr

birşey sorucam benim gibi masa başı çalışanlar varsa aramızda acaba oturup kalktıklarında vajinaları ağrıyormu yaa bugün çok ağrıyor benim

Canım popom da ağrıyor zaman zaman vajinam da ağrıyor sızı gibi bişey oluyor anlık giriyor böyle cızz diye sonra azalarak bitiyor.

Canım çok geçmiş olsun.Eeee artık gerçekten daha dikkatli olmamız gerekiyor.Zamanımız iyice azaldı.Tedbirli olmakta fayda var.Kendini fazla yorma.

bugün tam anlamıyla sinirlerim tepemde kızlar
bir haftaya yakındır izinde olan doktorumuzdan bu sabah için randevu alabildik
hem şeker yüklemem yapılacaktı hemde son bir kaç gündür sağ kalçamda ve ara sırada sağ dizimde bir ağrı vardı bununla ilgili bilgi alacaktım
sabah kalkıp hazırlandım tam çıkacakken cep telefonum çaldı neymiş efendim doktorum biraz rahatsızmış bugünkü randevumuz iptal edilmiş...
peki bugün için alınan randevular ne olacak dediğimizde ben onu bilemicem sanırım yeniden randevu almanız gerekiyor cevabı beni hepten delirtti...
ya ne kadar olsa doktora gidip tahlil vereceğim için bir stres yaşıyorum
dün gece rüyamda hep hastanelerde uğraştım durdum...
şimdi tekrar randevu al randevu zamanını bekle o stresi yaşa :18:
uuufff ALLAHIM sen yardım et....

canımmm biz de seni özledikk geçmiş olsunnnn
son 1 haftada en çok konuşulan konu anneler günüydüüü

Son düzenleme:
Kizlar ben hicbir sekilde sungerli sutyen takamaz oldum evdekileri takinca goguslerim su gibi oluyor ve hat saffada kasiniyorlar dun birkac yok denecek kadar obce sungerli sutyen aldim yok onlarda olmuyo surwkli bir kasinma kafayi yemek uzereyim bir tek sporcu atleti tipi sungersiz sutyenlerden takabiliyorum onlarda hogus uclarini belli ediyo napicami sasirdim sizlerdede boyle olan var mi yoksa tek bendemi bu sorun

evet canım büyümüş ya kocaman olmuş bızdığım 3 haftada 400 gramdan fazla almış.. 1120 kg 37 cm boyu sağlığımız suyumuz herşey yolunda

Canım popom da ağrıyor zaman zaman vajinam da ağrıyor sızı gibi bişey oluyor anlık giriyor böyle cızz diye sonra azalarak bitiyor.

bendede oluo çok fazla oturduğumda ve yürüyüp yorulduğumda yatıyorum ağrıyla kalkıorum bazen resmen çatı kemiğim ağrıo

Selam kızlarrr

ben masa başı çalışıyorum canım.. ve aynı sorun oluyor kalktığım gibi kasığım ve vajinamda bi sancı oluyor.. adım atsamda devam ediyor. hele o sırada tuvaletim varsaa offf kalkmam zorlaşıyor ağrı sancıdan..

Geçmiş olsun canım hoşgeldin. Dikkat et kendine çok yüklenme işler birikmiş diye... Kızına maşallah bu arada tosuncuk olmuş annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…