- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.901
inşallah iyi geçer cnm
iyi düşünmeye ve dua etmeye devam et
Geçmiş olsun cnm annene
iyi haberlerini bekliyoruz
Allah yardımcınız olsun
Selam kızlarrr
birşey sorucam benim gibi masa başı çalışanlar varsa aramızda acaba oturup kalktıklarında vajinaları ağrıyormu yaa bugün çok ağrıyor benim
Herkezin üşüdüğü ortamda terleyen var mı yaa
Arastacığım ben uyku setini beğendim.Bende alırken hayvan figürlü istememiştim ama hayvan figürsüz çok az var.Olanlarda çok hoş değil.Bende bunu aldım.
TAÇ RABBİT İN LOVE BEBEK UYKU SETİ-PEMBE
Resmini bir türlü yükleyemedim.
Yok anacım gördük yani hepimiz elceğizlerinle ne marifetler yaptığını maşaallah canım sana ve kızçene :) yaparsın walla cok zevkli ,stres de atıyorsun hele yaptıkların o kadar şirin duruyor ki ben kimse yemese de saklasa diye can atıyordum, kıyamadım yanison bişeycik daha :) buzdolabında mı derindondurucuda mı dışarıda mı saklanıyor bu sürelerdeay canım mahçup ediyorsun beni ya duyunda baya becerikli sanacak beni sen çok yaşa emi bebeişinle mutfakta bişeyler yapmayı seviyorum ama bunun altından kalkarmıyım görücez
Selam kızlarrr
birşey sorucam benim gibi masa başı çalışanlar varsa aramızda acaba oturup kalktıklarında vajinaları ağrıyormu yaa bugün çok ağrıyor benim
Kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaarrrrrrr biz geldik :)
Canlarım benim nasılsınız ? Sizleri ne kadar özledim anlatamam.
Geçen hafta gece ağrılarım hat safhaya gelince hastanelik olduk bizDr.um da rapor verdi bir hafta. Yattık dinlendik güzelce , bugün yine işe başladık kızımla :)
Hepinizin geçmiş Anneler gününü kutluyorum, birçoğumuzun ilk anneler günü.Bu heyecanı, duyguyu bende yaşadığım için Allahıma şükrediyorum. Çok başka birşeymiş ya :)
Neyse kızlar size haber veremediğim için kusura bakmayın, eminim merak edenler olmuştur. Neyseki şimdi iyiyiz ve tekrar aranızda olmak çok güzel.
Cumartesi kontrolümüz vardı dr. dikkat etmek gerek artık, kötü birşey yok ama tedbir amaçlı, ayakta fazla durma, kendini yorma artık diyor. Yoksa yine rapor verecekmiş. Evde dinlenmek iyi ama vakit geçmiyor ya, sürekli yatmak ta çok sıkıcı.... Kızım epeyce büyümüş, artık babasına daha çok benziyor sanki, siması epeyce değişmiş.
Kontrol günü 28+2 olmuşuz 37cm ve 1215 gr. olmuş kızım
Bizde haberler böyle....
Ben yokken işler birikmiş baya, onları toparlamaya çalışıyorum. Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir, hepinizi merak ediyorum, sürekli takip eden biri özet geçse süper olur valla.Çünkü sayfaların bitmesine imkan yok
inşallah iyi geçer cnm
iyi düşünmeye ve dua etmeye devam et
Geçen hafta gece ağrılarım hat safhaya gelince hastanelik olduk bizDr.um da rapor verdi bir hafta. Yattık dinlendik güzelce , bugün yine işe başladık kızımla :)
Hepinizin geçmiş Anneler gününü kutluyorum, birçoğumuzun ilk anneler günü.Bu heyecanı, duyguyu bende yaşadığım için Allahıma şükrediyorum. Çok başka birşeymiş ya :)
Neyse kızlar size haber veremediğim için kusura bakmayın, eminim merak edenler olmuştur. Neyseki şimdi iyiyiz ve tekrar aranızda olmak çok güzel.
Cumartesi kontrolümüz vardı dr. dikkat etmek gerek artık, kötü birşey yok ama tedbir amaçlı, ayakta fazla durma, kendini yorma artık diyor. Yoksa yine rapor verecekmiş. Evde dinlenmek iyi ama vakit geçmiyor ya, sürekli yatmak ta çok sıkıcı.... Kızım epeyce büyümüş, artık babasına daha çok benziyor sanki, siması epeyce değişmiş.
Bizde haberler böyle....
Ben yokken işler birikmiş baya, onları toparlamaya çalışıyorum. Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir, hepinizi merak ediyorum, sürekli takip eden biri özet geçse süper olur valla.Çünkü sayfaların bitmesine imkan yok
kızlar ben sohbetten bıraz uzak kaldmm bugun..gecmısıde tam okuyamadım...hayatımmm bebıs buyumusmu kontrole gdıceltn galıba arastacm sende.....yasammm duygulandım cnmm bebısın cok ıyımıs masallah ...ıns tayınınzz ıstedıgnz yer olurr allah mutlulugnuzu bozmasınn cnm
Canım popom da ağrıyor zaman zaman vajinam da ağrıyor sızı gibi bişey oluyor anlık giriyor böyle cızz diye sonra azalarak bitiyor.
Canım popom da ağrıyor zaman zaman vajinam da ağrıyor sızı gibi bişey oluyor anlık giriyor böyle cızz diye sonra azalarak bitiyor.
Selam kızlarrr
Bizde haberler böyle....
canım teşekkürler aminnn
canım bizde ablamla bu tür kurabiyeleri yapıyoruz daha doğrusu ben ona yardım ediyorum sadece :) dışarda saklayabilirsin ama direk güneş ışığında olmasa daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?