2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eminim çok güzel bir gösteri olmuştur kedicik. Kızım birgün okula başladığında senin gibi bir öğretmeni olmasını çok isterdim:)

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok teşekkür ederim yaaaaaa :2: Çok duygulandım

Sifonu tamir etmiş iştee daha ne istiyoruz biz bu erkeklerden yaaaaaaaaaaaaaa

Canım ya allah kavuştursun

Ben de aynıyım, bir anda ağırlaştım. Dünle bugün bile farklı. Sanırım ağırlaşıcan dedikleri bu olsagerek.
Ha bir de 1 günde elim ayağım mı şişti kilo mu aldım garip bişey oldu. Cumartesi günü alyansımı rahat takabiliyordum ama pazar günü ve bugün mümkün değil girmedi parmağıma. Tuzlu da yemedim, tansiyonum da normal ama anlamadım valla. Zamanı gelmiş demek ki...

hoşgeldin cnm geçmiş olsun yorma kendini bizde dioruz bu çekirge nerelerde,senin ve kızının ii olmasına sevindim maşallah tontişe büyümüş

canım benim sende özlettin kendini.. merak ettik ama çok şükür ki iyisin..çok çokkk geçmişş olsun aramıza hoşgeldin meleğinle dinlenmek iyi gelmiştir mutlaka.. arada hepimizin bi rapora ihtiyacı var yaa nazar değmesin kızına maşallahhh benim kızımla aynı boyu ve kilosuu

ay canım benim ya allah razı olsunn sizede maşallahhh haklısın ya insan yapınca başkasına verdiğinde gözünün içine bakar yemesin diyeee el emeğiiin çok güzel olmuş inş.. ozaman eve çıktığımda kızımın kurabiyeleri senin tarife göre hazırlayıp kuytu köşe biryerde saklamak olacakk hazır dursunn görümcemlerde bana yardım ederler baya bi yaparızz ogüne telaşta olmaz madem bukadar saklanıyor

Benimde aynı canım (
Hatta şuan sütyen yok en rahat hali :)))
Süngerliler kaşıntı yapıyor,penyelerde gögüs uclarını çıkarıyor.
Ben çareyi evde penye dışarı çıkınca süngerli olanı takmakta buldum.
Eve girer girmez çıkarıyorum krem sürüyorum birde benimkiler ateş gibi yanıyor bu normalmi acab dr.sorucam bakalım.

Çok geçmiş olsun şaun iyi olmana sevindim canım.Benim aklımdaydın yokluğun farkediyor.:)

Teşekkürler canım, umarım normaldir :) artık büyüdükleir ve normal uyuma uyanma düzenleri oldukları için hergünkü hareketli saatlerinde sessiz kalınca çok meraklanmıştım :)

Sinirlenmekte çok haklısın canım, madem randevunu iptal ediyorlar sana yeni bir tarih vererek birde özürlerini ileterek bildirmeliler... Ben bazen bu umursamaz ve işbilmez kişileri anlayamıyorum... İnşallah doktorun biran önce dönerde seni geri arar cnm... Bu arada testlerde stres yapacak ne var :) sürecin sonuna geliyorum buda geçti, buda bitti diye say gitsin :) rahat ol...

aynennnn
artı benim çok oturunca kalçamdaki kemikler öyle bir ağrıyor ki
birazdan doktora gidicem unutmazsam sorayım normal mi

aynennnn
artı benim çok oturunca kalçamdaki kemikler öyle bir ağrıyor ki
birazdan doktora gidicem unutmazsam sorayım normal mi

bize de haber verirsin olur mu mulberyy...

bir de arkadaslar muayene sonrası bebişlerin kilosu gelişimi hakkında bilgi verirseniz çok sevinirm bazı arkadaşlar yazıyor gerçi saolsunlar..

vaginada ağrı bende de var iki üç gündür..hergün bişey çıkıyor yaa

Sungerli takinca bendede oluyo o ates gibi yaniyolar ve sicacik oluyolar

selam kızlaarr!
nihayet geçmişten gelebildim :1 bizim de hafta sonumuz durgun geçti. eşim çalıştı ben evdeydim. anneler günü için de kocişim çiçek yaptırmış bir de 2 tane t-shirt almış sağolsunn arayan mesaj atan çok oldu kutlamak için. nasıl sevindirik oldum anlatamam.
alıntı yapmamışım ama aklımda kalanlar var tabi

ARASTACM nevresim takımına bayıldım çok güzel bence.. ayıcığa da takılma az kullanılmış zaten gözleri hiç yormuyor güle güle kullan canım
HAYATIMSIN masal bebeğe maşallah annesi ne güzel olmuş kilosu boyu
SEYYAHCM o duygusal patlamaları maalesef çoğumuz yaşıyoruz. ben de en ufacık şeye ağlayabiliyorum takıldığım an. hormonlarımıza sağlık
TONDORA VE DURUSEL24 çok çok geçmiş olsun arkadaşlar.. tez zamanda şifalarına kavuşurlar inşallah...

YAŞAMCM Allah yardımcınız olsun canım benim gerçekten zor bir şeyi başarıyorsun. senin yerinde başka biri olsa sürekli şikayet edebilirdi.ama sen kocana destek olarak atlatıyorsun bu durumu.. yalnızlık çok zor.benim eşim yanımda ama ailem değil. onların eksikliğini çookk hissediyorum annemin ve kız kardeşlerimin özellikle.. ama napalım başetmeye çalışıyoruz işte..
tayininiz inşallaahh çook güzel bir yere çıkar da rahat edersiniz tatlım

yarın yazarım inş cnm

Kızlar acaba ben meyve yemeyi çokmu abartıyorum.Sabahtan bu yana 4 küçük şeftali 12 tanede kayısı yemişim.:))))))))))
Gülmeyin bana ama meyveye bayılıyorum.:)

canım hiç üzme kendini bak senden daha kötü durumda olanlar var.
benim eşim 15 gün önce iş nedeniyle antalya 'ya gitti. ben mecburen ist.da kaldım. şuan bütün eşyalarımı topladım annemin evine taşındım. eşim doğuma kadar yok. doğumdan sonra birlikte antalya 'ya gidicez.
sen sadece hast.gelemiyor diye üzülüyosun. ben bu 3 ayı gece gündüz tek başıma yaşıyorum.
eşim aradığında sesini duyar duymaz ağlıyorum telefonda konuşamıyoruz bile çok psikolojim bozuldu.
sen en azından akşamları,hafta sonları birliktesin. paylaşıyosun ben napim...

Yaaaa bana kimse cevap vermemiş ama Hiç kimse mi bilmiyorr?

yarın yazarım inş cnm

bakıyorum da şeyi ağrımayan yokkk

normal demekki sorun değil. bebek bası yapıyor sanrıım. ya benim dikişim var diye herşeyi ona yormaktan bıktım usandımm

bugünde çok kasılıyor sabahtan beri toplanıp toplanıp duruyor hayırdır inş. mail atıcam dr.uma şimdi. oda bana cevap vericek normal 5n1kcım...adam da bıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…