- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.921
Eminim çok güzel bir gösteri olmuştur kedicik. Kızım birgün okula başladığında senin gibi bir öğretmeni olmasını çok isterdim:)
Günaydın hanımlar;
Geç kalmış olsam da hepinizin anneler gününü kutluyorum.
Benim eşim hiç sevmez özel günleri. O yüzden bi beklentim de yoktu ama herkes kutlarken ağzından tek söz çıkmadı. Ben de aşkolsun canım, herkes kutladı bi sen kutlamadın dedim. Sifonu tamir ediyorum bundan daha güzel hediye mi olur diyorYüzsüz bi de Ben artık nazlanınca bahçeden 2 dal gül koparıp getirmiş. Ona da sevindim. Napalım bizimki de böyle işte.
Güzel bi hafta olsun. Çabucak geçsin inşallah
Günaydın annecikler.... Yine puslu ve kapalı bir hava.... Zaten kocişimi yolculadım bi hafta yok yineonun hüznü var bide hava kapalı iyice daraldı içim evimin erkeği oğluşumla kaldık mı yine başbaşa
Güzel bir anneler gününün ardından herkese günaydıııın.
Kızlar ya cumartesi çarşıya çıkacam demiştim ya şunu farkettim ben artık gezemiyorum,yürüyemiyorum ya, iki dakikada yoruldum bide sanki bebek çıkacakmış gibi hissettim hep göbeğimi alttan tuta tuta yürüdüm, kasıklarım ağrıdı. Sonra dinlenince geçti. Acaba ağırlaşçan dedikleri bu mu ki? İki hafta öncesine kadar çarşıyı baştan aşağıya turlardım bişeycik olmazdı. Sizde durumlar nasıl?
Kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaarrrrrrr biz geldik :)
Canlarım benim nasılsınız ? Sizleri ne kadar özledim anlatamam.
Geçen hafta gece ağrılarım hat safhaya gelince hastanelik olduk bizDr.um da rapor verdi bir hafta. Yattık dinlendik güzelce , bugün yine işe başladık kızımla :)
Hepinizin geçmiş Anneler gününü kutluyorum, birçoğumuzun ilk anneler günü.Bu heyecanı, duyguyu bende yaşadığım için Allahıma şükrediyorum. Çok başka birşeymiş ya :)
Neyse kızlar size haber veremediğim için kusura bakmayın, eminim merak edenler olmuştur. Neyseki şimdi iyiyiz ve tekrar aranızda olmak çok güzel.
Cumartesi kontrolümüz vardı dr. dikkat etmek gerek artık, kötü birşey yok ama tedbir amaçlı, ayakta fazla durma, kendini yorma artık diyor. Yoksa yine rapor verecekmiş. Evde dinlenmek iyi ama vakit geçmiyor ya, sürekli yatmak ta çok sıkıcı.... Kızım epeyce büyümüş, artık babasına daha çok benziyor sanki, siması epeyce değişmiş.
Kontrol günü 28+2 olmuşuz 37cm ve 1215 gr. olmuş kızım
Bizde haberler böyle....
Ben yokken işler birikmiş baya, onları toparlamaya çalışıyorum. Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir, hepinizi merak ediyorum, sürekli takip eden biri özet geçse süper olur valla.Çünkü sayfaların bitmesine imkan yok
evet canım büyümüş ya kocaman olmuş bızdığım 3 haftada 400 gramdan fazla almış.. 1120 kg 37 cm boyu sağlığımız suyumuz herşey yolunda
canım bende de var o sıkıntı yaa
hemde tam olarak aynı şekilde anlatmışsın... :18:
bendede oluo çok fazla oturduğumda ve yürüyüp yorulduğumda yatıyorum ağrıyla kalkıorum bazen resmen çatı kemiğim ağrıo
Geçen hafta gece ağrılarım hat safhaya gelince hastanelik olduk bizDr.um da rapor verdi bir hafta. Yattık dinlendik güzelce , bugün yine işe başladık kızımla :)
Hepinizin geçmiş Anneler gününü kutluyorum, birçoğumuzun ilk anneler günü.Bu heyecanı, duyguyu bende yaşadığım için Allahıma şükrediyorum. Çok başka birşeymiş ya :)
Neyse kızlar size haber veremediğim için kusura bakmayın, eminim merak edenler olmuştur. Neyseki şimdi iyiyiz ve tekrar aranızda olmak çok güzel.
Cumartesi kontrolümüz vardı dr. dikkat etmek gerek artık, kötü birşey yok ama tedbir amaçlı, ayakta fazla durma, kendini yorma artık diyor. Yoksa yine rapor verecekmiş. Evde dinlenmek iyi ama vakit geçmiyor ya, sürekli yatmak ta çok sıkıcı.... Kızım epeyce büyümüş, artık babasına daha çok benziyor sanki, siması epeyce değişmiş.
Bizde haberler böyle....
Ben yokken işler birikmiş baya, onları toparlamaya çalışıyorum. Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir, hepinizi merak ediyorum, sürekli takip eden biri özet geçse süper olur valla.Çünkü sayfaların bitmesine imkan yok
Yok anacım gördük yani hepimiz elceğizlerinle ne marifetler yaptığını maşaallah canım sana ve kızçene :) yaparsın walla cok zevkli ,stres de atıyorsun hele yaptıkların o kadar şirin duruyor ki ben kimse yemese de saklasa diye can atıyordum, kıyamadım yanişeker hamurlu kurabiyelerin buzdolabında saklanması önerilmez canım, en iyisi güneş ışığından yoksun, serin ve kuru bir köşede paketlenmiş haliyle muhafaza etmek.. bu şekilde 2 ay bile saklayabilirsin ama bence ideali 1 ay saklamak
Kizlar ben hicbir sekilde sungerli sutyen takamaz oldum evdekileri takinca goguslerim su gibi oluyor ve hat saffada kasiniyorlar dun birkac yok denecek kadar obce sungerli sutyen aldim yok onlarda olmuyo surwkli bir kasinma kafayi yemek uzereyim bir tek sporcu atleti tipi sungersiz sutyenlerden takabiliyorum onlarda hogus uclarini belli ediyo napicami sasirdim sizlerdede boyle olan var mi yoksa tek bendemi bu sorun
Bizde haberler böyle....
kızlar bebek hareketlerınden bhsetmısnz ...bnm ablamn kaynanası ebe..ona sordurdumm bebekler ıce donduklerınde hareketlerı hıssedılmezmss..bnmkıde dun cok sakındı aksam costuu..tabı ben 3bucuk attım o ayrı ama hemen panık olmamak lazım galıba..bz panık olunca onlarda ıcerde ııce kasılıyo sanırım
bugün tam anlamıyla sinirlerim tepemde kızlar
bir haftaya yakındır izinde olan doktorumuzdan bu sabah için randevu alabildik
hem şeker yüklemem yapılacaktı hemde son bir kaç gündür sağ kalçamda ve ara sırada sağ dizimde bir ağrı vardı bununla ilgili bilgi alacaktım
sabah kalkıp hazırlandım tam çıkacakken cep telefonum çaldı neymiş efendim doktorum biraz rahatsızmış bugünkü randevumuz iptal edilmiş...
peki bugün için alınan randevular ne olacak dediğimizde ben onu bilemicem sanırım yeniden randevu almanız gerekiyor cevabı beni hepten delirtti...
ya ne kadar olsa doktora gidip tahlil vereceğim için bir stres yaşıyorum
dün gece rüyamda hep hastanelerde uğraştım durdum...
şimdi tekrar randevu al randevu zamanını bekle o stresi yaşa :18:
uuufff ALLAHIM sen yardım et....
ben masa başı çalışıyorum canım.. ve aynı sorun oluyor kalktığım gibi kasığım ve vajinamda bi sancı oluyor.. adım atsamda devam ediyor. hele o sırada tuvaletim varsaa offf kalkmam zorlaşıyor ağrı sancıdan..
aynennnn
artı benim çok oturunca kalçamdaki kemikler öyle bir ağrıyor ki
birazdan doktora gidicem unutmazsam sorayım normal mi
Benimde aynı canım(
Hatta şuan sütyen yok en rahat hali :)))
Süngerliler kaşıntı yapıyor,penyelerde gögüs uclarını çıkarıyor.
Ben çareyi evde penye dışarı çıkınca süngerli olanı takmakta buldum.
Eve girer girmez çıkarıyorum krem sürüyorum birde benimkiler ateş gibi yanıyor bu normalmi acab dr.sorucam bakalım.
bize de haber verirsin olur mu mulberyy...
bir de arkadaslar muayene sonrası bebişlerin kilosu gelişimi hakkında bilgi verirseniz çok sevinirmbazı arkadaşlar yazıyor gerçi saolsunlar..
vaginada ağrı bende de var iki üç gündür..hergün bişey çıkıyor yaa
kızlar vallahi desteğiniz için çok teşekkür ederim bugün herkes eşiyle gelmişti hastaneye sanırım o yüzden duygulandım biraz kıskanmak değil insna keşke eşimde görebilseydi diyor millet doktorun odasından gülümseyerek çıktıkça bir hoş oluyor insanın içi. yarın şeker yüklemem var söylesem yazık ona olsun bitsin öyle söyleyeceğim. güzel çıksında sonuçlar.
şekeri çıkan hamişlelikteki arkadaşlara inanın aklıma geldikçe dua ediyorum şükür ki geçici bir durum az kaldı kızlar üzmeyin kendinizi sakın hele bir doğsun miinoşlar vururuz tatlının gözüne yapar yollarım vallahi hepinize ne istiyorsanız
Kızlar merhaba, uzun süredir yoktum geçmişi okursam iyice geç kalıcam. Nasılsınız herkesin keyfi yerinde mi? Ben baston puset için 3 marka arasında kaldım ama emin olamadım sizlere sorayım istedim. Duyduğunuz iyi kötü bişeyler var mı şu markalar arasından? Kraft London, Chicco Liteway, Mothercare'in kendi ürünü var. Fiyatlar şöyle Kraft London 319, Chicco Liteway 349, Mothercare 224. Hepsi tam yatıyor. Kraft ve mothercarede pencerese var, ayrıca kraftta ön konsol var bebek tutabiliyor. Fikriniz var mı aklım karıştı
yarın yazarım inş cnm
kızlar acaba ben meyve yemeyi çokmu abartıyorum.sabahtan bu yana 4 küçük şeftali 12 tanede kayısı yemişim.:))))))))))
gülmeyin bana ama meyveye bayılıyorum.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?