- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.941
bize de haber verirsin olur mu mulberyy...
bir de arkadaslar muayene sonrası bebişlerin kilosu gelişimi hakkında bilgi verirseniz çok sevinirmbazı arkadaşlar yazıyor gerçi saolsunlar..
vaginada ağrı bende de var iki üç gündür..hergün bişey çıkıyor yaa
canım hiç üzme kendini bak senden daha kötü durumda olanlar var.
benim eşim 15 gün önce iş nedeniyle antalya 'ya gitti. ben mecburen ist.da kaldım. şuan bütün eşyalarımı topladım annemin evine taşındım. eşim doğuma kadar yok. doğumdan sonra birlikte antalya 'ya gidicez.
sen sadece hast.gelemiyor diye üzülüyosun. ben bu 3 ayı gece gündüz tek başıma yaşıyorum.
eşim aradığında sesini duyar duymaz ağlıyorum telefonda konuşamıyoruz bile çok psikolojim bozuldu.
sen en azından akşamları,hafta sonları birliktesin. paylaşıyosun ben napim...
evet canım büyümüş ya kocaman olmuş bızdığım 3 haftada 400 gramdan fazla almış.. 1120 kg 37 cm boyu sağlığımız suyumuz herşey yolunda
Kızlar hepinize selam sabahtan beri ara ara girip okumaya çalışıyorum geçmişi ancak bitirdim ama alıntılarım gitti malesefBebişini görenler gözünüz aydın darısı bizim başımıza bakalım büyüdümü kızım kavuşmamıza son 2 gün. Anneler günüm çok güzel geçti kızlar eşim bana sevdiğim meyveli tatlıdan almış bir de minik süs eşyası almış değerli bişey değil ama çoook hoşuma gitti. Anneciğim çanta almış kayınvalidem çok güzel bir tunik almış teyzem de bebekli kurabiye kalıpları almış İlk anneler günüm bol hediyeyle geçti devamı gelir inşallah Bu arada annem nevresim takımımızı da almış düz beyaz üzerine renkli nakış olarak işlenmiş birkaç çiçek var üstünde benim çok hoşuma gitti.
Kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaarrrrrrr biz geldik :)
Canlarım benim nasılsınız ? Sizleri ne kadar özledim anlatamam.
Geçen hafta gece ağrılarım hat safhaya gelince hastanelik olduk bizDr.um da rapor verdi bir hafta. Yattık dinlendik güzelce , bugün yine işe başladık kızımla :)
Hepinizin geçmiş Anneler gününü kutluyorum, birçoğumuzun ilk anneler günü.Bu heyecanı, duyguyu bende yaşadığım için Allahıma şükrediyorum. Çok başka birşeymiş ya :)
Neyse kızlar size haber veremediğim için kusura bakmayın, eminim merak edenler olmuştur. Neyseki şimdi iyiyiz ve tekrar aranızda olmak çok güzel.
Cumartesi kontrolümüz vardı dr. dikkat etmek gerek artık, kötü birşey yok ama tedbir amaçlı, ayakta fazla durma, kendini yorma artık diyor. Yoksa yine rapor verecekmiş. Evde dinlenmek iyi ama vakit geçmiyor ya, sürekli yatmak ta çok sıkıcı.... Kızım epeyce büyümüş, artık babasına daha çok benziyor sanki, siması epeyce değişmiş.
Kontrol günü 28+2 olmuşuz 37cm ve 1215 gr. olmuş kızım
Bizde haberler böyle....
Ben yokken işler birikmiş baya, onları toparlamaya çalışıyorum. Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir, hepinizi merak ediyorum, sürekli takip eden biri özet geçse süper olur valla.Çünkü sayfaların bitmesine imkan yok
bakıyorum da şeyi ağrımayan yokkk
normal demekki sorun değil. bebek bası yapıyor sanrıım. ya benim dikişim var diye herşeyi ona yormaktan bıktım usandımm
bugünde çok kasılıyor sabahtan beri toplanıp toplanıp duruyor hayırdır inş. mail atıcam dr.uma şimdi. oda bana cevap vericek normal 5n1kcım...adam da bıktı.
valla yemek yemekten iyidir bence ama ne meyvası yediğini soylemezsen ıyı olur çünkü canım şeftali çekti
Kızlar acaba ben meyve yemeyi çokmu abartıyorum.Sabahtan bu yana 4 küçük şeftali 12 tanede kayısı yemişim.:))))))))))
Gülmeyin bana ama meyveye bayılıyorum.:)
canım hiç üzme kendini bak senden daha kötü durumda olanlar var.
benim eşim 15 gün önce iş nedeniyle antalya 'ya gitti. ben mecburen ist.da kaldım. şuan bütün eşyalarımı topladım annemin evine taşındım. eşim doğuma kadar yok. doğumdan sonra birlikte antalya 'ya gidicez.
sen sadece hast.gelemiyor diye üzülüyosun. ben bu 3 ayı gece gündüz tek başıma yaşıyorum.
eşim aradığında sesini duyar duymaz ağlıyorum telefonda konuşamıyoruz bile çok psikolojim bozuldu.
sen en azından akşamları,hafta sonları birliktesin. paylaşıyosun ben napim...
kızlar sezeryanda ya da epidural sezeryanda ameliyattan sonra kum torbası fln mı konuyor ?? dün bi topikte okudum anlamadım,hiç duymadım böyle bişey...tecrübeliler ne der??
bir de yeni doğan bebeğe kilot fln giydiriliyor mu? direk bezin üstüne çıtçıtlı body ya da tulum fln giydirilmiyor mu ben öyle gibi biliyorum
merhaba annişlerrr ben geldim.... nasılsınız öptükhepinizi çokk..
Kızlar size bişey söylicem,, bizim oturduğumuz ev küçük diye taşınmayı düşünüyorduk ama artık az zaman kaldığı için evdeki bir kaç eksiği tamamlayıp burda oturmaya karar verdik ev sahibiylede anlaştık şimdilik..
Ama dün eşimin babası arayıp alt katın kiraya verileceğini bizim verdiğimiz kiranın 100 tl daha düşüğü fiyatıyla ama ev hemen hemen aynı büyüklükte ama orasının yatak odası daha geniş banyosu vs.. ama biz kararsız kaldık daha doğrusu ben eşim hemen tamam diyorda..
yani ne bileyim tabi kayınvalideyle alt üst oturmak çok işime yarar elbette ama işte.. :44:
Kızlar size bişey söylicem,, bizim oturduğumuz ev küçük diye taşınmayı düşünüyorduk ama artık az zaman kaldığı için evdeki bir kaç eksiği tamamlayıp burda oturmaya karar verdik ev sahibiylede anlaştık şimdilik..
Ama dün eşimin babası arayıp alt katın kiraya verileceğini bizim verdiğimiz kiranın 100 tl daha düşüğü fiyatıyla ama ev hemen hemen aynı büyüklükte ama orasının yatak odası daha geniş banyosu vs.. ama biz kararsız kaldık daha doğrusu ben eşim hemen tamam diyorda..
yani ne bileyim tabi kayınvalideyle alt üst oturmak çok işime yarar elbette ama işte.. :44:
Kızlar acaba ben meyve yemeyi çokmu abartıyorum.Sabahtan bu yana 4 küçük şeftali 12 tanede kayısı yemişim.:))))))))))
Gülmeyin bana ama meyveye bayılıyorum.:)
kızlar şuan kafayı yemek üzereyim.. kızımm vajinama vurup duruyor. hiç durmadann kafayı yicem etrafımda erkek dolu ben sandalyede şekilden şekile girdimmm resmennn
ayyy o dert bende de oldu geçen hatta çıkacak az kaldı dedimsonra geçti sen ayağa falan kalk böyle pozisyon falan değiştir o zaman geçiyor korkma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?