2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende vajinada ağrı baya uzun süredir var, özellikle işyerinde yerimden hiç kalkmazsam bir kaç saat daha sonra yürümekte zorlanıyorum ağrıdan.
son bir kaç gündür sabah kalktığımda da oluyor, sanki bebek aşağı basınç yapmış gibi hissediyorum,
endişelenmelimiyim normal mi?

Allah sana,bebişine,eşine sağlık sıhat versin canım.Zaman su gibi akıp geçsinde kavuşun inş.
Çok zor ama üzülme geçici bir dönem.

evet canım büyümüş ya kocaman olmuş bızdığım 3 haftada 400 gramdan fazla almış.. 1120 kg 37 cm boyu sağlığımız suyumuz herşey yolunda

oyyy maşallah kuzucuğa nazar değmesin annesi

Güle güle kullan hepsini anne olmanın tadını çırakalım yahu hediye işine bayılıyorum ben
bebişinide görmeye az kalmış hadi gözün aydın

çok geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim şimdi dikkat et kendine çalışsan olmuyor çalışmasan olmuyor yorma kendini çok

Son düzenleme:

bebeğin toplandığını nasıl anlıyorsunuz, bende de bazen sanki bi tarafımda daha ağırca hissediyorum bebeği ve orayı sürekli ve uzunca süre tekmikliyor,
acaba böyle bir şey mi toplanması

Kızlar size bişey söylicem,, bizim oturduğumuz ev küçük diye taşınmayı düşünüyorduk ama artık az zaman kaldığı için evdeki bir kaç eksiği tamamlayıp burda oturmaya karar verdik ev sahibiylede anlaştık şimdilik..

Ama dün eşimin babası arayıp alt katın kiraya verileceğini bizim verdiğimiz kiranın 100 tl daha düşüğü fiyatıyla ama ev hemen hemen aynı büyüklükte ama orasının yatak odası daha geniş banyosu vs.. ama biz kararsız kaldık daha doğrusu ben eşim hemen tamam diyorda..

yani ne bileyim tabi kayınvalideyle alt üst oturmak çok işime yarar elbette ama işte.. :44:

kızlar sezeryanda ya da epidural sezeryanda ameliyattan sonra kum torbası fln mı konuyor ?? dün bi topikte okudum anlamadım,hiç duymadım böyle bişey...tecrübeliler ne der??

bir de yeni doğan bebeğe kilot fln giydiriliyor mu? direk bezin üstüne çıtçıtlı body ya da tulum fln giydirilmiyor mu ben öyle gibi biliyorum

merhaba annişlerrr ben geldim.... nasılsınız öptükhepinizi çokk..

kıyamam yaaa Allah kavuştursun bir an önce sizide bizde haziran 10 gibi falan ayrı kalacağız sanırım yine seni o kadar iyi anlıyorum ki insan çok özlüyor çok. Allahtan geçici bir süre bak öyle düşünüyorum ben hep her gün hem bebeğin hem eşine kavuşmak için azaldıkça mutlu olacaksın hiiiç üzme daha güzel günler beraber geçireceğimiz zamanlar olacak

benim bildiğim koyuyorlar ama her yerde eaynı değildir belki onu bilemiyorum
bezin üstüne direk body diye biliyorum ben :)

merhaba annişlerrr ben geldim.... nasılsınız öptükhepinizi çokk..

merhaba hoşgeldin ..

canımcım vallahi ne desem bilemedim hem bütçene daha uygun hem daha genişse birde kayınvalidenlerle anlaşabiliyorsan sen çalışırken bebeğe de bakarlar gözüm arkada kalmaz diyorsan tut. biraz kayınvalidenin tavrıda önemli tabi kimi vardır sürekli girip çıkıp karışmayı yorum yapmayı sever buda insanı çileden çıkarır, kimi vardır anne gibidir sana yardımcı olur ama öyle karışıp huzurunu bozup sık boğaz etmez. en iyisini sen bilirsin ölç tart öyle karar verin eşinizle fıstık

kızlar şuan kafayı yemek üzereyim.. kızımm vajinama vurup duruyor. hiç durmadann kafayı yicem etrafımda erkek dolu ben sandalyede şekilden şekile girdimmm resmennn

canım eğer çalışıyosan ve bebeğe kayınvaliden bakacaksa hiç düşünme taşın derimm..amma velakinn tam tersi iseeee iyi düşünnnnnnnnnnn

Kızlar acaba ben meyve yemeyi çokmu abartıyorum.Sabahtan bu yana 4 küçük şeftali 12 tanede kayısı yemişim.:))))))))))
Gülmeyin bana ama meyveye bayılıyorum.:)

Benim yediklerim de seninkine yakın Şimdi söylemiyim heryerde çıkmamıştır bazı meyveler Ağzım sürekli kuruyor benim ya o yüzden sürekli atıştırma gereği duyuyorum sulu sulu meyve yemek iyi geliyor ama etkisi 5 dk. sonra yine ağzım kupkuru. Şeker çıkabilir diye korkuyorum sonra da diyorum ağzımdan nefes aldığım için kuruyordur. Ağız kuruluğu yaşayan var mı canlarım?

kızlar şuan kafayı yemek üzereyim.. kızımm vajinama vurup duruyor. hiç durmadann kafayı yicem etrafımda erkek dolu ben sandalyede şekilden şekile girdimmm resmennn

ayyy o dert bende de oldu geçen hatta çıkacak az kaldı dedim sonra geçti sen ayağa falan kalk böyle pozisyon falan değiştir o zaman geçiyor korkma sakın

canım kayınvalidenin herşeye karışmayacağını düşünüyorsan yardımcı olması yönünden de ii olur diyorsan taşın ama karşıdan davulun sesi hoş gelir aranız iidir ama uzak olduğun için çok karışamıyordur. yakınlaşınca daha farklı olabilir herşey. iyi düşün taşın sürekli ev taşımak maddi ve manevi açıdan zordur..

selam kızlar ne zamandır sadece okuyabiliyorum. İş yerinde çok yoğum oluyorum yazamadım. Neyse battaniye örüyordum ki daha hamilelik bile yokken başlamıştım bebiş üstüne geldi. Bitti kendim arkasını geçirdim çok güzel oldu bir de hırka ördüm o da bitti. Bu arada kızım için bir sürü üstü kocaman çiçekli saç bantlarından yapıyorum 2 tane yaptım bile. Resimleri akşam eve gidince yükleyeceğim. Ben sepet beşik aldım uygun nevresim ve yorgan yok. Nevresim takımı için piti kareli kumaş aldım onu dikeceğim. Yorgan da ben yün istiyorum önümüzdeki günlerde ince bişey dikcez annemle. Hastane çıkışına gelince bir tane çok beğendim nette sadece civilde var orda da stok yok. İnş onu alacağım.

3985 Misket Penye 10 Lı Zıbın Set - Ürün Kategorileri

Son düzenleme:
ayyy o dert bende de oldu geçen hatta çıkacak az kaldı dedim sonra geçti sen ayağa falan kalk böyle pozisyon falan değiştir o zaman geçiyor korkma sakın

valla çıkacakkk çıldırdım yaa sıkıştırıcam malum yerimi vurmasın die olmuyor. pıt pıttt sıyırıcam şimdii hıçkırıkmı tuttuki sürekli orama vuruyorr aaaaaaaaaaaaaaaaaa imdattt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…