- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.961
aynennnn
artı benim çok oturunca kalçamdaki kemikler öyle bir ağrıyor ki
birazdan doktora gidicem unutmazsam sorayım normal mi
kızlar şuan kafayı yemek üzereyim.. kızımm vajinama vurup duruyor. hiç durmadann kafayı yicem etrafımda erkek dolu ben sandalyede şekilden şekile girdimmm resmennn
Kızlar size bişey söylicem,, bizim oturduğumuz ev küçük diye taşınmayı düşünüyorduk ama artık az zaman kaldığı için evdeki bir kaç eksiği tamamlayıp burda oturmaya karar verdik ev sahibiylede anlaştık şimdilik..
Ama dün eşimin babası arayıp alt katın kiraya verileceğini bizim verdiğimiz kiranın 100 tl daha düşüğü fiyatıyla ama ev hemen hemen aynı büyüklükte ama orasının yatak odası daha geniş banyosu vs.. ama biz kararsız kaldık daha doğrusu ben eşim hemen tamam diyorda..
yani ne bileyim tabi kayınvalideyle alt üst oturmak çok işime yarar elbette ama işte.. :44:
selam kızlar ne zamandır sadece okuyabiliyorum. İş yerinde çok yoğum oluyorum yazamadım. Neyse battaniye örüyordum ki daha hamilelik bile yokken başlamıştım bebiş üstüne geldi. Bitti kendim arkasını geçirdim çok güzel oldu bir de hırka ördüm o da bitti. Bu arada kızım için bir sürü üstü kocaman çiçekli saç bantlarından yapıyorum 2 tane yaptım bile. Resimleri akşam eve gidince yükleyeceğim. Ben sepet beşik aldım uygun nevresim ve yorgan yok. Nevresim takımı için piti kareli kumaş aldım onu dikeceğim. Yorgan da ben yün istiyorum önümüzdeki günlerde ince bişey dikcez annemle. Hastane çıkışına gelince bir tane çok beğendim nette sadece civilde var orda da stok yok. İnş onu alacağım.
3985 Misket Penye 10 Lı Zıbın Set - Ürün Kategorileri
Kızlar hafta sonu nevresim takımı ve uyku setlerine baktım. Ayıcıksız hiçbişey yapmamışlar. Şu nevresim takımı hoşuma gitti. Kumaşı filan çok kaliteliydi. Ama ayıcıklı işte kararsız kaldım :26:Eki Görüntüle 710078
Kızlar günaydın anneler gunünüz kutlu olsun :)
Cumartesi seker yüklemem vardı . Yazmıştım gerçi çok yüksek çıktı 210 . Yarın diyetisyene gidiyorum . İnşallah insulin kullanmadan hallederiz .
Bebesim iyi maşallah gelisimi saglıgı yerinde. Ben doktora göz kapakları acilmismidir diyince doktor renkli kısmı açtı .( bunu ilk kez yapıyor) demekki isteseler her seferinde açıp 1 dk gösterirler. O anda kızım parmağını emiyordu sonra parmağını çıkarıp resmen gülümsedi. Yıllarca bize anlattıkları melek dedikleri şey eminim oydu .
Anneler günümü herkes kutladı Buda beni çok mutlu etti. Annemler yeğenlerim bile bana hediye almış .
Kızıma beyaz keten pantolon aldık 0-2 ay içinmiş cepleri bile var. Görseniz genc kiz pantolonu :)
geçmiş olsun canım inşallah istediğin gibi olur..
Oyy yavrum ya.. ne güzel sen görmüşsün bende doktoruma soruyorum renkli göremiyormuyuz die.. bu cihazda yok o özellik hem bebeğin büyüdü artık renkliyede göndermenin anlamı yok net göremezsin diyor. ama beni kekliyor biliyorum. başka hastanelerde bebek istediği kadar büyük olsun hep renkli gösteriyorlar. o yönden bi gıcık oluyorum. kocamda olsun süpriz olsunn takma kafana diyor da süprizden cok bebeğimin naptıgını seçmek görmek istiyorum. böyle 2 boyutludan hiç bişey anlamıyorum
hayatımsın hastane çıkışın çooook güzeeelarasta uyku setin çok hoş uyusunda büyüsün içinbde mışıl mışıl
bende hastahaneden geldiiiim rahim ağzım kapalı çıktı ve rahim yolum uzunmuş bu iyi birşeymiş yani kasdılmalı ağrılı erken doğum riskli bir rahim değil gördüğüm dedi. yarın sabah şeker yüklemem var demir ilacımı içmediğim için yemediğim azar kalmadı ama içmiyor değil içemiyorum hemen çıkarıyorum midem ağrıyor dedim ağrısın miden diyorerken doğum olur içmezsen kan değerin düşerse diye korkuttu sonracığıma haftasıyla uyumlu herşeyiyle dedi maşallah kuzuşuma
babası görebilsin çok isterdim ultrasonda sadece 14 haftalıkken gördü çok zor kızlar asker eşi olmak yaaa resimlerine bakıyor anlamaya çalışıyor üzülüyorum bazen ona. aradı bugün herşeyine tek gidiyorsun herşeyini tek hallediyorsun hamile halinle bile evde kaç gece tek kaldın yiyecek içecek taşıyıp durdun. bir kere düşüğün oldu yollmadılar tek başına hastahanelerde uğraştın her aradığımda iyiyim aşkım ben diye açtın telefonu ben senin yanında olamıyorum dedi. üzülmüş ama bitecek inşallah buradaki görevde. rahat edeceğiz bir yer olsun yaaa. şu cuma günü gesin güzel bir yere gidelim tayin olarak kızlar. yorulduk buralardaaa
Herkese merhabaa
kızlar sabah şeker yüklemesini yaptırdım ve çok iğrençtii ama mecbur içtim gittii öğleden sonra sonucum çıkacak umarım bişey yoktur
sizler nasılsınızz geçmişi okumaya kalkmıyorum bile
Annem çok hasta sol tarafında bi hissizlik başladı acile gittik hafta sonuydu asistanlarda teşhis koyamadı başka acile yönlendirdiler bizde özel bi hastanenin aciline götürdük ordada uzm.dr.ben bişey diyemem nörolojiye götürün hafta içi dedi biz sinir olduk hafta içine kadar ya ilerlerse diye korktuk sonra çapa nın nöroloji aciline götürdük gitmeden önce aradık uzm dr. varsa götürcez hastayı diye ordada asistanlar vardı malesef ama öyle beklemektense götürdük orda mr çekildi sol tarafta bi damar tıkalı çıktı malesef .. çok kötü bir hafta sonuydu benim için Annem yaşlı ama ne olursa olsun o Anne dua ediyorum rabbim onu başımızdan eksik etmesin.. dualarınızı bekliyorum kızlar
Canım haklısın da ama şimdi ben diyet yapıyorum çevremdeki herkesin duyarlı olmasını da bekleyemem benim ailem çok hassas bu konuda kesinlikle önümde yemiyor içmiyorlar hatta konusu bile getirilmiyor ama herkes bu kadar duyarlı değil napalım bazen insanları oldukları gibi kabul etmek gerekiyor... ( Bu arada ben olsam ben yemezdim karşımdaki yemediği sürece )Seyyahcım düşüncesiz insanlara çok kızıyorum. Senin yanında tatlı koymamalılardı. Biraz empati kurmak lazım. Ama bak üzülme bende şeker olmadığı halde ben de kendime yasakladım tatlı şeyleri. Dışardan alınan şeker bebeğe çok zarar veriyormuş. Hep hamile olmıycaz ya sıkıcaz dişimizi şunun şurasında ne kaldı. Doğurdumuz zaman acısını çıkartırız canım
Ayyy inşallah sütümüz bol olur da bu minnoşları tosuncuk yaparızsormuştum cnm herkesten gelmek zorunda deil dio annemden de gelmezmiş pek sordum onada ama aşırıda sütü oluomuş annemin ben 3 yıl emmişim mesela genetik demekki
Canım ya çok tatlısın bu sözünü unutmam artıkkızlar vallahi desteğiniz için çok teşekkür ederim bugün herkes eşiyle gelmişti hastaneye sanırım o yüzden duygulandım biraz kıskanmak değil insna keşke eşimde görebilseydi diyor millet doktorun odasından gülümseyerek çıktıkça bir hoş oluyor insanın içi. yarın şeker yüklemem var söylesem yazık ona olsun bitsin öyle söyleyeceğim. güzel çıksında sonuçlar.
şekeri çıkan hamişlelikteki arkadaşlara inanın aklıma geldikçe dua ediyorum şükür ki geçici bir durum az kaldı kızlar üzmeyin kendinizi sakın hele bir doğsun miinoşlar vururuz tatlının gözüne yapar yollarım vallahi hepinize ne istiyorsanız
Allah acil şifalar versin sen de canını sıkma stresli olma hem kendin hem annen hem de bebeğin için güçlü ol...Herkese merhabaa
kızlar sabah şeker yüklemesini yaptırdım ve çok iğrençtii ama mecbur içtim gittii öğleden sonra sonucum çıkacak umarım bişey yoktur
sizler nasılsınızz geçmişi okumaya kalkmıyorum bile
Annem çok hasta sol tarafında bi hissizlik başladı acile gittik hafta sonuydu asistanlarda teşhis koyamadı başka acile yönlendirdiler bizde özel bi hastanenin aciline götürdük ordada uzm.dr.ben bişey diyemem nörolojiye götürün hafta içi dedi biz sinir olduk hafta içine kadar ya ilerlerse diye korktuk sonra çapa nın nöroloji aciline götürdük gitmeden önce aradık uzm dr. varsa götürcez hastayı diye ordada asistanlar vardı malesef ama öyle beklemektense götürdük orda mr çekildi sol tarafta bi damar tıkalı çıktı malesef .. çok kötü bir hafta sonuydu benim için Annem yaşlı ama ne olursa olsun o Anne dua ediyorum rabbim onu başımızdan eksik etmesin.. dualarınızı bekliyorum kızlar
Ohhhooo çok şükür yaz geldi sayılır ben bu meyveler için deliren bir tipim daha yaz gelmeden gün sayardım çıksa da yesem diye ... İşte şimdi şeker çıktı diye kontrollü yemek zorundayım ama bazen bu meyveleri görünce tezgahlara saldırasım geliyorvalla yemek yemekten iyidir bence ama ne meyvası yediğini soylemezsen ıyı olur çünkü canım şeftali çekti
Canım ben de aynı şeyi hissediyorum dün kardeşimle konuştum o da hamileliğinde bunları yaşamış sanırım normal kolay değil içimizde kocaman bir ağırlık varbende vajinada ağrı baya uzun süredir var, özellikle işyerinde yerimden hiç kalkmazsam bir kaç saat daha sonra yürümekte zorlanıyorum ağrıdan.
son bir kaç gündür sabah kalktığımda da oluyor, sanki bebek aşağı basınç yapmış gibi hissediyorum,
endişelenmelimiyim normal mi?
Bazen böyle elinle karnına bastırırsın tuhaf bir rahatsızlık hissedersin ya ben öyle hissediyorum toplanmasını kızıyorum zaten doğru dur diye şimdiden disiplinli olmak lazım değil mibebeğin toplandığını nasıl anlıyorsunuz, bende de bazen sanki bi tarafımda daha ağırca hissediyorum bebeği ve orayı sürekli ve uzunca süre tekmikliyor,
acaba böyle bir şey mi toplanması
Valla sezaryen olayını pek bilmiyorum ama ama yenidoğan bebeğe külot giydirmeye gerek yok canım ya çıtçıtlı badyler yeterli oluyor yeğenim 7 aylık halen bady kullanıyoruzkızlar sezeryanda ya da epidural sezeryanda ameliyattan sonra kum torbası fln mı konuyor ?? dün bi topikte okudum anlamadım,hiç duymadım böyle bişey...tecrübeliler ne der??
bir de yeni doğan bebeğe kilot fln giydiriliyor mu? direk bezin üstüne çıtçıtlı body ya da tulum fln giydirilmiyor mu ben öyle gibi biliyorum
kızlar şuan kafayı yemek üzereyim.. kızımm vajinama vurup duruyor. hiç durmadann kafayı yicem etrafımda erkek dolu ben sandalyede şekilden şekile girdimmm resmennn
valla çıkacakkk çıldırdım yaasıkıştırıcam malum yerimi vurmasın die olmuyor. pıt pıttt sıyırıcam şimdii hıçkırıkmı tuttuki sürekli orama vuruyorr aaaaaaaaaaaaaaaaaa imdattt
Kızlar pike takımı alacak mısınız? İlk zamanlar daha iyi olur diye düşündüm sizce?
selam kızlar ne zamandır sadece okuyabiliyorum. İş yerinde çok yoğum oluyorum yazamadım. Neyse battaniye örüyordum ki daha hamilelik bile yokken başlamıştım bebiş üstüne geldi. Bitti kendim arkasını geçirdim çok güzel oldu bir de hırka ördüm o da bitti. Bu arada kızım için bir sürü üstü kocaman çiçekli saç bantlarından yapıyorum 2 tane yaptım bile. Resimleri akşam eve gidince yükleyeceğim. Ben sepet beşik aldım uygun nevresim ve yorgan yok. Nevresim takımı için piti kareli kumaş aldım onu dikeceğim. Yorgan da ben yün istiyorum önümüzdeki günlerde ince bişey dikcez annemle. Hastane çıkışına gelince bir tane çok beğendim nette sadece civilde var orda da stok yok. İnş onu alacağım.
3985 Misket Penye 10 Lı Zıbın Set - Ürün Kategorileri
Kızlar hepinize selam sabahtan beri ara ara girip okumaya çalışıyorum geçmişi ancak bitirdim ama alıntılarım gitti malesefBebişini görenler gözünüz aydın darısı bizim başımıza bakalım büyüdümü kızım kavuşmamıza son 2 gün. Anneler günüm çok güzel geçti kızlar eşim bana sevdiğim meyveli tatlıdan almış bir de minik süs eşyası almış değerli bişey değil ama çoook hoşuma gitti. Anneciğim çanta almış kayınvalidem çok güzel bir tunik almış teyzem de bebekli kurabiye kalıpları almış İlk anneler günüm bol hediyeyle geçti devamı gelir inşallah Bu arada annem nevresim takımımızı da almış düz beyaz üzerine renkli nakış olarak işlenmiş birkaç çiçek var üstünde benim çok hoşuma gitti.
Canim istda yasiyorsan eminonunde havuzlu handa var buhastane cikisi
Canım ben bir tane pike takımı düşünüyorum bir de bir kaç tane ince penye battaniyeler yeterli olur diye düşünüyorum şimdilik
Ayyy ne güzellll
Beni de telefonla kutlayanlar oldu, babacım çok cici bi mail yazmış.
Teyzem ufak bi hediye almış, bebişin odasına çok cici bi resim çerçevesi, üzerinde ahşap boncuklar falan var çok hoşuma gitti.
Annemde tık yoktu ona biraz gönül koydum
Eşim de hediye almamış ama sarıldı kutladı falan, çok mutlu oldum :)
Hayatımsın benim minik de dün gece yapıyordu aynısını ne yaptımsa düzeltemedim kalktım gezindim yine olmadı. Amuda kalkcaktım çeksin ayağını ordan diyeGıdıklanıyor insan ya bi tuhaf oluyo
kızlar sezeryanda ya da epidural sezeryanda ameliyattan sonra kum torbası fln mı konuyor ?? dün bi topikte okudum anlamadım,hiç duymadım böyle bişey...tecrübeliler ne der??
bir de yeni doğan bebeğe kilot fln giydiriliyor mu? direk bezin üstüne çıtçıtlı body ya da tulum fln giydirilmiyor mu ben öyle gibi biliyorum
Ben de pek anlamıyorum. Parmak emiyorsa ya da profilden kafası görünüyorsa anlıyorum ama yok burası gözü burası bacağı filan anlamıyorum hiçbişeyyyyyyyyyyyyyyyyy
bugün tam anlamıyla sinirlerim tepemde kızlar
bir haftaya yakındır izinde olan doktorumuzdan bu sabah için randevu alabildik
hem şeker yüklemem yapılacaktı hemde son bir kaç gündür sağ kalçamda ve ara sırada sağ dizimde bir ağrı vardı bununla ilgili bilgi alacaktım
sabah kalkıp hazırlandım tam çıkacakken cep telefonum çaldı neymiş efendim doktorum biraz rahatsızmış bugünkü randevumuz iptal edilmiş...
peki bugün için alınan randevular ne olacak dediğimizde ben onu bilemicem sanırım yeniden randevu almanız gerekiyor cevabı beni hepten delirtti...
ya ne kadar olsa doktora gidip tahlil vereceğim için bir stres yaşıyorum
dün gece rüyamda hep hastanelerde uğraştım durdum...
şimdi tekrar randevu al randevu zamanını bekle o stresi yaşa :18:
uuufff ALLAHIM sen yardım et....
Kızlar size bişey söylicem,, bizim oturduğumuz ev küçük diye taşınmayı düşünüyorduk ama artık az zaman kaldığı için evdeki bir kaç eksiği tamamlayıp burda oturmaya karar verdik ev sahibiylede anlaştık şimdilik..
Ama dün eşimin babası arayıp alt katın kiraya verileceğini bizim verdiğimiz kiranın 100 tl daha düşüğü fiyatıyla ama ev hemen hemen aynı büyüklükte ama orasının yatak odası daha geniş banyosu vs.. ama biz kararsız kaldık daha doğrusu ben eşim hemen tamam diyorda..
yani ne bileyim tabi kayınvalideyle alt üst oturmak çok işime yarar elbette ama işte.. :44:
evet canım doktor bak iki gözü dudağı hatta gülümsüyor gibi diyor. töbeee yaaa suratı olduğunu bile seçemiyorum ki uyuz oluyorum o öyle anlatınca..
Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun dikkat er kendine özledik seni.Kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaarrrrrrr biz geldik :)
Canlarım benim nasılsınız ? Sizleri ne kadar özledim anlatamam.
Geçen hafta gece ağrılarım hat safhaya gelince hastanelik olduk bizDr.um da rapor verdi bir hafta. Yattık dinlendik güzelce , bugün yine işe başladık kızımla :)
Hepinizin geçmiş Anneler gününü kutluyorum, birçoğumuzun ilk anneler günü.Bu heyecanı, duyguyu bende yaşadığım için Allahıma şükrediyorum. Çok başka birşeymiş ya :)
Neyse kızlar size haber veremediğim için kusura bakmayın, eminim merak edenler olmuştur. Neyseki şimdi iyiyiz ve tekrar aranızda olmak çok güzel.
Cumartesi kontrolümüz vardı dr. dikkat etmek gerek artık, kötü birşey yok ama tedbir amaçlı, ayakta fazla durma, kendini yorma artık diyor. Yoksa yine rapor verecekmiş. Evde dinlenmek iyi ama vakit geçmiyor ya, sürekli yatmak ta çok sıkıcı.... Kızım epeyce büyümüş, artık babasına daha çok benziyor sanki, siması epeyce değişmiş.
Kontrol günü 28+2 olmuşuz 37cm ve 1215 gr. olmuş kızım
Bizde haberler böyle....
Ben yokken işler birikmiş baya, onları toparlamaya çalışıyorum. Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir, hepinizi merak ediyorum, sürekli takip eden biri özet geçse süper olur valla.Çünkü sayfaların bitmesine imkan yok
Kizlar ben hicbir sekilde sungerli sutyen takamaz oldum evdekileri takinca goguslerim su gibi oluyor ve hat saffada kasiniyorlar dun birkac yok denecek kadar obce sungerli sutyen aldim yok onlarda olmuyo surwkli bir kasinma kafayi yemek uzereyim bir tek sporcu atleti tipi sungersiz sutyenlerden takabiliyorum onlarda hogus uclarini belli ediyo napicami sasirdim sizlerdede boyle olan var mi yoksa tek bendemi bu sorun
Benimde aynı canım(
Hatta şuan sütyen yok en rahat hali :)))
Süngerliler kaşıntı yapıyor,penyelerde gögüs uclarını çıkarıyor.
Ben çareyi evde penye dışarı çıkınca süngerli olanı takmakta buldum.
Eve girer girmez çıkarıyorum krem sürüyorum birde benimkiler ateş gibi yanıyor bu normalmi acab dr.sorucam bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?