2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynennnn
artı benim çok oturunca kalçamdaki kemikler öyle bir ağrıyor ki
birazdan doktora gidicem unutmazsam sorayım normal mi

bendeki kalça ağrısı,popo ağrısı,bel ağrısı çok fenaaa (

eşim masaj yapıyo bas bas bağırıyorum resmenn ( popo kemiklerim çok kötü özellikle...

belimde aynı,yürürken topallamaya başladım....dr.a sorsam olur olur normal der ama benim belim eskiden beri böyle çok ayakta durunca fln ağrırdı,hamilelikte iyice coştu

kızlar şuan kafayı yemek üzereyim.. kızımm vajinama vurup duruyor. hiç durmadann kafayı yicem etrafımda erkek dolu ben sandalyede şekilden şekile girdimmm resmennn

Canım kayınvalideni en iyi sen bilirsin alt üst oturmak her zaman kötü de olmuyor iyi de... Çok karışmayan tam tersine yardım etmeyi seven biriyse taşın hem de daha ucuzmuş iyi olur. Ama şimdi birde bebek olacak herşeyinize karışırsa 100 tlye huzurunu kaçırdığına değmez.

Hayatımsın benim minik de dün gece yapıyordu aynısını ne yaptımsa düzeltemedim kalktım gezindim yine olmadı. Amuda kalkcaktım çeksin ayağını ordan diye Gıdıklanıyor insan ya bi tuhaf oluyo

Canim istda yasiyorsan eminonunde havuzlu handa var buhastane cikisi

Çok güzel bence bayıldım ben de

Ayyyyyy keşke benim doktorumda da olsaydı
Bu ay kesin görüntüleme merkezine gidicem ben ya, bana ne ((

Ben de pek anlamıyorum. Parmak emiyorsa ya da profilden kafası görünüyorsa anlıyorum ama yok burası gözü burası bacağı filan anlamıyorum hiçbişeyyyyyyyyyyyyyyyyy

Offf hadi inşallah gönlünüze göre olur canım yaaaa

Çok büyük geçmiş olsun...

Canım haklısın da ama şimdi ben diyet yapıyorum çevremdeki herkesin duyarlı olmasını da bekleyemem benim ailem çok hassas bu konuda kesinlikle önümde yemiyor içmiyorlar hatta konusu bile getirilmiyor ama herkes bu kadar duyarlı değil napalım bazen insanları oldukları gibi kabul etmek gerekiyor... ( Bu arada ben olsam ben yemezdim karşımdaki yemediği sürece )
sormuştum cnm herkesten gelmek zorunda deil dio annemden de gelmezmiş pek sordum onada ama aşırıda sütü oluomuş annemin ben 3 yıl emmişim mesela genetik demekki
Ayyy inşallah sütümüz bol olur da bu minnoşları tosuncuk yaparız
Canım ya çok tatlısın bu sözünü unutmam artık
Allah acil şifalar versin sen de canını sıkma stresli olma hem kendin hem annen hem de bebeğin için güçlü ol...

valla yemek yemekten iyidir bence ama ne meyvası yediğini soylemezsen ıyı olur çünkü canım şeftali çekti
Ohhhooo çok şükür yaz geldi sayılır ben bu meyveler için deliren bir tipim daha yaz gelmeden gün sayardım çıksa da yesem diye ... İşte şimdi şeker çıktı diye kontrollü yemek zorundayım ama bazen bu meyveleri görünce tezgahlara saldırasım geliyor
Canım ben de aynı şeyi hissediyorum dün kardeşimle konuştum o da hamileliğinde bunları yaşamış sanırım normal kolay değil içimizde kocaman bir ağırlık var
bebeğin toplandığını nasıl anlıyorsunuz, bende de bazen sanki bi tarafımda daha ağırca hissediyorum bebeği ve orayı sürekli ve uzunca süre tekmikliyor,
acaba böyle bir şey mi toplanması
Bazen böyle elinle karnına bastırırsın tuhaf bir rahatsızlık hissedersin ya ben öyle hissediyorum toplanmasını kızıyorum zaten doğru dur diye şimdiden disiplinli olmak lazım değil mi
Valla sezaryen olayını pek bilmiyorum ama ama yenidoğan bebeğe külot giydirmeye gerek yok canım ya çıtçıtlı badyler yeterli oluyor yeğenim 7 aylık halen bady kullanıyoruz
kızlar şuan kafayı yemek üzereyim.. kızımm vajinama vurup duruyor. hiç durmadann kafayı yicem etrafımda erkek dolu ben sandalyede şekilden şekile girdimmm resmennn

valla çıkacakkk çıldırdım yaa sıkıştırıcam malum yerimi vurmasın die olmuyor. pıt pıttt sıyırıcam şimdii hıçkırıkmı tuttuki sürekli orama vuruyorr aaaaaaaaaaaaaaaaaa imdattt

Canım vur popisine bir tane akıllı dursun

ayy ne güzel bitirmişsin ben örüyorum daha yarılayamadım bile bu gidişle bitmicek gibi ya :S

Ayyy ne güzellll

Beni de telefonla kutlayanlar oldu, babacım çok cici bi mail yazmış.
Teyzem ufak bi hediye almış, bebişin odasına çok cici bi resim çerçevesi, üzerinde ahşap boncuklar falan var çok hoşuma gitti.
Annemde tık yoktu ona biraz gönül koydum
Eşim de hediye almamış ama sarıldı kutladı falan, çok mutlu oldum :)

Pike bizim cocuklar icin en iyi fikir bence. Yaz gunü örtmeden olmaz ince hemde korur battaniyeler de is görür ama pike kadar kullanışlı olmaz. Benim annem yaptırmış bir tane pike takım . Ben almıyorum o yüzden ama yaptırmasaydı kesin alırdım.

Canım ben bir tane pike takımı düşünüyorum bir de bir kaç tane ince penye battaniyeler yeterli olur diye düşünüyorum şimdilik

Ben penye battaniye çok kullanılıyor dediler diye azcık abartmışım her gördüğüm beğendiğimi almışım 5 tane olmuş Kullanılır dimi sonuçta üstüne kusucak bişey dökücek falan lazım olur her türlü :) Pike takımı

Hatırlanmak bile güzel anne adayları olarak Seneye eşim kızımızı paketleyip verebilir

Ya hep yazdıklarım yarım kalıyo bugün telefon gelince :) Pike takımı kullanışlı olacak bence de kesin alıcam onu.

Hayatımsın benim minik de dün gece yapıyordu aynısını ne yaptımsa düzeltemedim kalktım gezindim yine olmadı. Amuda kalkcaktım çeksin ayağını ordan diye Gıdıklanıyor insan ya bi tuhaf oluyo

canım yaaa 1 saat olacak nerdeyse yapmadığım şey kalmadı sandalyede bi oyana bi bu yana kıpır kığır oldum uyuzlar gibi :) yo kyokk geçmedi ak hala vuruyor.. hem gıdıklanıyor hem bi garip oluyor tarif edemiyorum ama deliricem gerçekten aynı yere vurulması beni biraz uyuz etti yaaa fenalık geldi yani

Genel anestezi ile sezeryan oldum ben ve evet kum torbası kondu karnıma ama ilk gün sadece. Bebişe de bezin üstüne çıtçıtlı body, üzerine ayaklı tulum ve duruma gore corap ve yelek giydiriliyor.

Son düzenleme:
Ben de pek anlamıyorum. Parmak emiyorsa ya da profilden kafası görünüyorsa anlıyorum ama yok burası gözü burası bacağı filan anlamıyorum hiçbişeyyyyyyyyyyyyyyyyy

evet canım doktor bak iki gözü dudağı hatta gülümsüyor gibi diyor. töbeee yaaa suratı olduğunu bile seçemiyorum ki uyuz oluyorum o öyle anlatınca..

Haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım varsa imkanın bence doktorunu değiştir istersen. Madem hastaymış gelememiş, olabilir tabii ama organizasyonu da yapmaları lazım. Biz de oraya çay kahve içmeye gitmiyoruz muayene olmaya gidiyoruz. Ciddi bişey olsa allah korusun, tanıdığımız, bizi bilen doktorumuz görsün istiyoruz. Hele ki doğumda...

Bence hiiiiç bulaşma. Düşün ki ufak tefek sıkıntılar oldu, zamanla birikti; bu sefer eşine ben annenle anlaşamıyorum taşınalım da diyemezsin. En güzeli en başından pek yaklaşma. Gene de sen bilirsin tabi.

evet canım doktor bak iki gözü dudağı hatta gülümsüyor gibi diyor. töbeee yaaa suratı olduğunu bile seçemiyorum ki uyuz oluyorum o öyle anlatınca..

Bi de 1 ay bekliyoruz görüş gününü Değse bari....

İİİSYEEEAAAAANNNNNNN

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun dikkat er kendine özledik seni.

Canım ben daha önce de yazmıştım bende 2 aydır var o sorun.Zaten büyüktü şimdi anlatılmaz görülüe
Canım ben komun yeni bi nodeli var lazer dikişli, dikiş olmadığı için kaşıntı yapmıyor. üzerinde yok sanki süper. Onu alın bence

Bi de bende gögüz uçlarıma dokununca miğdem bulanıyo. Ama doktora göyleyemiyorum. Evlenmeden öncede vardı bende bu şimdi daha da arttı

Canım bence çok önemli bi karar. Çok iyi değerlendirin uzakta aranız ne kadar iyi olsa da alt-üst farklı yemeği beraber olur, Dışarı çıkarsını nereye denir v.s. Biraz riskli bi durum.
Hayırlısı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…