- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.421
çok haklısın allah yardımcın olsun . anlıyorum benim anamdan emdiğim süt burnumdan geldi kaç gün boyunca.
canım benim sakin olmaya çalış lütfen. bu çapulculara pabuç bırakmazsanız bu kadar havlayamazlar. ne demek evini biliyoruz falan. açık tehdit içeriyor. kesinlikle şikayet etmelisiniz hiç vakit kaybetmeden.. ama sen de biraz daha sakin ol bebeğini düşün. eşin zaten panik yapmış sen soğukkanlı olmaya çalış ki o da serin kafayla hareket etsin.. Allahlarından bulsunlar sakın beddua etme yine de sen olur mu kuzum.Günaydın kızlar.. Eşimin başına çok uyuz bi olay geldi.. cuma günü arabasını birisine sattı. adam gelip bakmış birine göstermiş oda temiz araba anlaşın fiyatta demiş. cumartesi kapora vermiş adam pazarteside arabayı üstüne aldı.. neyseee pazartesi gecesinden beri gündür kocamı kemiriyor herif.. yok arabanın şurasında şu varmış arabanı geri alıp parayı verceksin diye tehdit ediyor. eşimde sana arabayı istediğin yere göster dedim sende gösterdin diyor.. Adama sanki zorla araba satmışız yada arabayı al diye başına silah çekmişiz gibi eşime biz o parayı almasını biliriz evini biliyoruz diyorlar. dün akşamdan beri eşimin canı sıkkın onu öyle gördükçe ağlamaktan mahfoldum. kocam diyor alamam sonuçta o arabayı kendin beğendin zorla satmadım. eşimin kart borcunu kapadım elimde zaten okadar para yok şuan diye adamda kredi çek tamamla parayı diyor. kafayı sıyırıcam gece kafaya takmaktan mahfoldum... ALLAhından bulsun inşallah eşimle bizle uğraşmaya vakit bulamasın pislik insan.. bugün arıcakmış gene eşimi cevabını ver diyo eşim zaten cevabını verdi ama anlamıyor. Eşime bişey yapmalarından korkuyorumsizlerde dua edin hamile halimle hiç yoktan beni ağlattılar beter olsunlar inşalahh
geçmiş olsun. mutlaka doktorunu ara ya da direk git zaman kaybetmeden canım. biz ne desek faydasız şimdi sanagünaydın kızlar
şu an çok kötüyüm...çok kötü bir gece geçirdim...felaket gaz vardı eşim rezene çayı yapıp getirmiş ama rezeneyi aşırıya kaçırmış,sabah gördüm niye böyle oldum derken...gece 3 buçukta mide bulantısıyla kalktım ve öyle bi kustum ki((
sabahta yine kusma ve dehşet ishal !
çok kötüyüm şu anda da ..kahvaltı bile yapamadım doğru dürüst...ter boşalıyo...korkuyorummm...hem bana hem de bebeğime bişey olmasından...ha bir de duphalacta içmiştim gece,,,hem rezene hem o birleşince mahvetti sanırım beni...daha önce de içiyordum bunlardan ama hiç böyle olmamıştım...rezeneyi uygun ölçüde içiyordum ama eşim tepeleme doldurmuşşş...yaa bişey olmaz dimi kızlarrr acill yardımmmm :18:
bu arada dün evlilik yıldönümüzü de unuttu...
tahmin etmiştim zaten...bende bişey yapamadım ama en azından unutmadım...küçük bir not yazıp kızımızın minik ayakkabılarına iliştirdim şifonyerin üstüne koydum...gelince gördü...aaa bugün evlilik yıldönümüzmüydü dedi(
cnmmm su halınde yasadıgına bak...ya ne demek surasnda su var burasnda bu var..alırken bakmadılarmı bu arabaya...bde tehdıt ne demek dag basndamı yasıyoruz....canm bu durumum mutlaka savcılıga bıldırın ne hakkı var szı boyle tacız etmeye bunların...bu ısı kendınz cozemezsnzz bellıkı arayıp arayıp rahatszz edıcekler gerekenı yapın cnm esını ıkna ett..sabah sabah sınır oldum ne ınsanlar var yaaa
öncelikle herkese günaydın kızlar cnm çok üzüldüm ve de sinirlendim bunlar araba mafyası kesinlikle savcılığa suç duyurusnda bulunun
valla ağlasam hala ağlarım kocamin surat ifadesi gözümün önünden gitmiyor. o üzüldü diye çok üzüldüm.. oda benim ağladığımı görünce hpten üzüldü.. gece hep dua ettim rabbim kocamı bizim başımızdan eksik etme diye. hamilelikten zaten duygusallık son sınırda bide böyle sacma sapan şeyler aklıma geldikçe mahfoldum.. şimdi dışarıya cıkmıs benim avukatın yanına gidip akıl alacakmış. napmam gerekiyor dio fikir alacak ona göre hareket edicek. Dua edin bizden uzak olsun pislikler
Günaydın kızlar..
Dün şeker yüklemem yapıldı hamileliğim boyunca en zor günü geçirdim. Tansiyonum düştü full yattım. Bugün o kadar neşeli, uyandım ki, şarkılar söyleyerek... Derkeeen hoop eşimin şirketi kötü durumda olduğu için ve şirkette en çok maaşı benim kocam aldığı için 15 güne işten çıkaracaklarını söylemişler. Deli gibi ağladım, ağladım ve ağlıyorum.. O kadar zamansız oldu ki, bilemedim ne dicemi. Hemen oturdum size yazıyorum şu halde başka kimseyle dertleşemem!
Annelerrrrr, bakın kaç gündür bunu sprail boyayla boyamakla uğraşıyorum. Çekmece kuplarını boya tutmayınca bende kurdele ile sardımDerken üst kısmına da şerit geçtim. Aslında bunu mutfakta kullanıyordum, ama masa alınınca yerim kalmadı bende küçük odaya aldım, çok kullanışlı bir ürün ama bebeğimin mobilyaları beyaz diye uymuyordu. Bende bebeğimin bezlerini malzemelerini koyarım dedim.
hayırdır cnm neden miden bulanıyor
üşüttün mü acaba
Acı biber dene Funda faydasını görürsn sabahları aç karna yemeğe çalış ...
Ayy hayatta sevmedim portbebeyi hele çantalarıyla takım falan oluyor sinir oluyorum görünce bence oto koltuğu mantıklı ben öyle yapıcam hem arabada hem de bir yere giderken kullanırsın zaten yorulduğunda bir yere koyabilirsin dinlenince devam edersin nolacak ki
Mide bulantısı nerden çıktı şimdi canım yaa
Off canım ya çok kötüydü.Çok şükür şimdi iyiyim canım.
Canım benimde akıntım vardı ama alttan muayene etmedi.Fitil verdi geçti.Sağolun kızlar kendi dr.c.tesi gidiyorum.
Erken doğum korkuları biliyorsunuz hepimizin aklına geliyor birde böyle diyince üzüldüm bende.Gerçi hamişlerin % 90 ında olurmuş ama kendi dr.gidince rahatlıcam sanırım.
Akıntımda var alttan muaynemi eder
Eki Görüntüle 711403 ebn sonunda odamızı aldık ama cibinliği içinde yok acaba cibinliğini demirden mi alsam yoksa duvaramı monteettirsem bu takımı 1000 liraya aldık fiyatı iyi demi?
Canım bence çok güzel.Güle güle kullanın.Fiyatıda gayet iyi.
Kızlar haftasonu Philipsin akıllı ütüsünü aldım, ama hiç memnun kalmadım.
Resmen hayal kırıklığı... Annemin eski model philips ütüsü bile daha güzel ütülüyordu.
Buhar kazanlılardan alacaktım ama çok yer kapladığı için sevmiyorum onları o yüzden performansı çok iyi buhar gücü süper dediler diye bunu aldım ama o kadar da güçlü bir buharı yok. Sanırım iade edeceğim.
Tavsiyeleriniz varmı ?
Benim delonghı kazanlı ütü canım.Çok çok güzel .İnanılmaz memnunun.Öyle çokda büyük değil.
Günaydın kızlar.. Eşimin başına çok uyuz bi olay geldi.. cuma günü arabasını birisine sattı. adam gelip bakmış birine göstermiş oda temiz araba anlaşın fiyatta demiş. cumartesi kapora vermiş adam pazarteside arabayı üstüne aldı.. neyseee pazartesi gecesinden beri gündür kocamı kemiriyor herif.. yok arabanın şurasında şu varmış arabanı geri alıp parayı verceksin diye tehdit ediyor. eşimde sana arabayı istediğin yere göster dedim sende gösterdin diyor.. Adama sanki zorla araba satmışız yada arabayı al diye başına silah çekmişiz gibi eşime biz o parayı almasını biliriz evini biliyoruz diyorlar. dün akşamdan beri eşimin canı sıkkın onu öyle gördükçe ağlamaktan mahfoldum. kocam diyor alamam sonuçta o arabayı kendin beğendin zorla satmadım. eşimin kart borcunu kapadım elimde zaten okadar para yok şuan diye adamda kredi çek tamamla parayı diyor. kafayı sıyırıcam gece kafaya takmaktan mahfoldum... ALLAhından bulsun inşallah eşimle bizle uğraşmaya vakit bulamasın pislik insan.. bugün arıcakmış gene eşimi cevabını ver diyo eşim zaten cevabını verdi ama anlamıyor. Eşime bişey yapmalarından korkuyorumsizlerde dua edin hamile halimle hiç yoktan beni ağlattılar beter olsunlar inşalahh
Allahım ne insanlar var ya.Bence hemen bir avukata danışıp şikayetçi olun.
geçtiğimiz ay bi araç kiralamak zorunda kaldık. şirket paravanmış öyle ren a car falan hikayeymiş. açık senet imzalıyosun,arabaya bişey olursa sıçtın demek. neyse biz aracı hasarsız bir şekilde teslim ettik. ancak benim eşek kocamın saf yanına denk gelmiş olacak ki, adam "abi senet yanımda yok yarın veririm" diyince peki demiş. o gün bana bişey anlatmadı. ertesi günde senet gelmemiş aksine herif arayım arabada hasar var arka farlar kırık 100 tl lazım demiş. akşam bana söylediğinde rengim attı.
birincisi o senet neden alınmadı
ikincisi arabada hasar falan yok bu para ne alaka.
verilmicek dedim yarın senet gelecek bu eve o kadar!!!
ertesi günde gelmedi adam bin türlü bahane uyduruyo belli ki kullanacak o senedi. kendisi kullanamasa bile burda bu işler çok fazla çek senet mafyası falan,verir birine canımızı aldırır. 3 gün süründük eşim polise gitmiyor. akşam aradı tehdit etti,"evinin önüne geliyorum ekipten arkadaşları aradım hasar tesbiti yapıcaz paranı vericem bir de senedi alıcaz. yalnız senin sertifikalarını görmek istiyorlar" dedi;tabi benim çenemle...
adam yok abi gerek yok para falan istemiyorum yarın senet elinde canını sıkma güzel abim dedi. ertesi gün senet geldi ve biz öğrendik ki adam sabıkalı dolandırıcıymışeşine söyle aklını başına alsın. bu herifler böyle malesef.
Böyle insanlara söylenecek bir şey yok.Allahlarından bulsunlar.
Günaydın kızlar.. Eşimin başına çok uyuz bi olay geldi.. cuma günü arabasını birisine sattı. adam gelip bakmış birine göstermiş oda temiz araba anlaşın fiyatta demiş. cumartesi kapora vermiş adam pazarteside arabayı üstüne aldı.. neyseee pazartesi gecesinden beri gündür kocamı kemiriyor herif.. yok arabanın şurasında şu varmış arabanı geri alıp parayı verceksin diye tehdit ediyor. eşimde sana arabayı istediğin yere göster dedim sende gösterdin diyor.. Adama sanki zorla araba satmışız yada arabayı al diye başına silah çekmişiz gibi eşime biz o parayı almasını biliriz evini biliyoruz diyorlar. dün akşamdan beri eşimin canı sıkkın onu öyle gördükçe ağlamaktan mahfoldum. kocam diyor alamam sonuçta o arabayı kendin beğendin zorla satmadım. eşimin kart borcunu kapadım elimde zaten okadar para yok şuan diye adamda kredi çek tamamla parayı diyor. kafayı sıyırıcam gece kafaya takmaktan mahfoldum... ALLAhından bulsun inşallah eşimle bizle uğraşmaya vakit bulamasın pislik insan.. bugün arıcakmış gene eşimi cevabını ver diyo eşim zaten cevabını verdi ama anlamıyor. Eşime bişey yapmalarından korkuyorumsizlerde dua edin hamile halimle hiç yoktan beni ağlattılar beter olsunlar inşalahh
günaydın kızlar. dün akşam gözkapağım acıyordu arpacık çıkacak zannettim ama sabah bi kalktım sağ gözüm kapalı. arpacık değil başka bişey sanki bi böcek ısırmış mikrop kapmış gibi. çok şiş ve çok acıyo.. babaanneme dua okuttum ama sizce ne gibi müdahale de bulunabilirim?kurtarın beniii
Esin avukat ile görüşüp danışsın ona gore hareket edersiniz. Ancak ciddi ciddi tehdit ediyorsa beklemeden polise şikayet edin hic degilse şikayet kaydı olur. Ama sadece laga Luga ediyorlarsa düşman kazanmanın anlamı yok. Avukatlar tecrubelidir onlar anlar durumu bence...
Birde nabız yokluyor olabilirler dişlimi çıkacaksınız diye sahtekarlar ya
Sende canını daha fazla sıkma kuru gürültü bunlar dag basımı bura bı b.k yapamazlar.
RED size de gecmis olsun mafya bozuntulari nolcak
Bebekkafa doktorunla konus biran once bekleme canim
Benim delonghı kazanlı ütü canım.Çok çok güzel .İnanılmaz memnunun.Öyle çokda büyük değil.
.
cnnm senn esın gene olgun davranmısss bnmkı olsa olaya balıklama dalar gdıp adamlarla hesaplasıp dovmeye kalkar ....huzurunzz bozuldu durduk yer allah belalarını versn
kızlar bu yakınlarda kontrole giden varmı beni erken doğum telaşı aldı bazen gaz sancısına benzer sancım oluyor beş on dakika sürüyor ve geçiyor acaba böyle bişeymi ki belirtileri yardımcı olursanız sevinirimm
geçtiğimiz ay bi araç kiralamak zorunda kaldık. şirket paravanmış öyle ren a car falan hikayeymiş. açık senet imzalıyosun,arabaya bişey olursa sıçtın demek. neyse biz aracı hasarsız bir şekilde teslim ettik. ancak benim eşek kocamın saf yanına denk gelmiş olacak ki, adam "abi senet yanımda yok yarın veririm" diyince peki demiş. o gün bana bişey anlatmadı. ertesi günde senet gelmemiş aksine herif arayım arabada hasar var arka farlar kırık 100 tl lazım demiş. akşam bana söylediğinde rengim attı.
birincisi o senet neden alınmadı
ikincisi arabada hasar falan yok bu para ne alaka.
verilmicek dedim yarın senet gelecek bu eve o kadar!!!
ertesi günde gelmedi adam bin türlü bahane uyduruyo belli ki kullanacak o senedi. kendisi kullanamasa bile burda bu işler çok fazla çek senet mafyası falan,verir birine canımızı aldırır. 3 gün süründük eşim polise gitmiyor. akşam aradı tehdit etti,"evinin önüne geliyorum ekipten arkadaşları aradım hasar tesbiti yapıcaz paranı vericem bir de senedi alıcaz. yalnız senin sertifikalarını görmek istiyorlar" dedi;tabi benim çenemle...
adam yok abi gerek yok para falan istemiyorum yarın senet elinde canını sıkma güzel abim dedi. ertesi gün senet geldi ve biz öğrendik ki adam sabıkalı dolandırıcıymışeşine söyle aklını başına alsın. bu herifler böyle malesef.
kızlaaarrr bana cvp yok muu ?? kendimi çok kötü hissediyorum,kahvaltı bile yapamadım doğru dürüst...karnım aç ama yiyemiyorum...
bişey olmaz herhalde ama fenayımmmm
Kizlar günaydın ,
Bu sabah tiroid icin kan vermeye saglık Ocağı'na gittim. Eve dönünce Hemsire aradı bugün iyiki gelmişseniz yoksa sizi cagiracaktik diye.
Cumartesi kontrole gitmiştim hatırlarsanız doktora Meger aynı anda kadın dogum bölümünde Kizamikli bir hasta varmış. Hastane bildirim yapmış o anda orda bulunan kisilerin saglık ocaklarına test yapın diye. Sabah verdigim kanla ona da bakacaklar şimdi.
Hemsire uyardı hava yolu ile geçiyor diye . 21 gun dikkat et kendini izle diyor birde kizamik geçirdin mı diye sordu daha once ben geçirmedim ki.
Ya birde ben hastanede iken kizamik lafı gecti duydum ama ne konuşuyorlardı yada kimdi hatırlamıyorum korktum ya ...
aynen erken doğum korkusu başladı bende de.. her gece rüyamda görür oldum.
hayatımsın ,
canım Allah yardımcınız olsun insallah en kısa sürede kurtulursunuz bu bela dan. bu pisliği yapanlar belalarını bulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?