2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayatımsın ,
canım Allah yardımcınız olsun insallah en kısa sürede kurtulursunuz bu bela dan. bu pisliği yapanlar belalarını bulsun.

bu arada gunaydn kızlarr meneksecım dedılerıne aynen katılıyormm tatlımm...bebekkafa bnce doktorunu aramalısın ezbere bsey olmazz..bn olsam smdıye doktorun kapısndaydmm herseyı evham yptıgmdan cok gecmıs olsn cnm parmecımmm durduk yere olana bakkk saglık ocagına gıt kızamıklı olsn orda....kafana takma cnmm ıns bsı yoktrr sag saglım su 9 ayı atlatıp bebıslerımızı kucagımıza alalım allahın ıznıylee boyle aksılılıkler olunca ınsann moralı bozuluyo

günaydın arkadaşlar..
canım benim sakin olmaya çalış lütfen. bu çapulculara pabuç bırakmazsanız bu kadar havlayamazlar. ne demek evini biliyoruz falan. açık tehdit içeriyor. kesinlikle şikayet etmelisiniz hiç vakit kaybetmeden.. ama sen de biraz daha sakin ol bebeğini düşün. eşin zaten panik yapmış sen soğukkanlı olmaya çalış ki o da serin kafayla hareket etsin.. Allahlarından bulsunlar sakın beddua etme yine de sen olur mu kuzum.

geçmiş olsun. mutlaka doktorunu ara ya da direk git zaman kaybetmeden canım. biz ne desek faydasız şimdi sana

valla ağlasam hala ağlarım kocamin surat ifadesi gözümün önünden gitmiyor. o üzüldü diye çok üzüldüm.. oda benim ağladığımı görünce hpten üzüldü.. gece hep dua ettim rabbim kocamı bizim başımızdan eksik etme diye. hamilelikten zaten duygusallık son sınırda bide böyle sacma sapan şeyler aklıma geldikçe mahfoldum.. şimdi dışarıya cıkmıs benim avukatın yanına gidip akıl alacakmış. napmam gerekiyor dio fikir alacak ona göre hareket edicek. Dua edin bizden uzak olsun pislikler

en dogrusunu yapar cnmm gdıp sormak en mantıklısı ...sen aglama sakın artıkkk bebısınde hıssedıyo bılıyosunn...allah nası bılıyosa oyle yapsn onları hamıle kadına cektrdıklerıne bakkk

Günaydın Güzel annecikler ;

Bebekkafacım ; öncelikle geçmiş olsun canım, bence boşuna vakit kaybediyorsun ben olsam gece hemen dr.u arardım, artık son zamanlarımızdayız daha dikkatli olmalıyız, seni telaşlandırmak için değil bu söylediklerim, ama aylardır ne sıkıntılar çekiyoruz artık hiçbirşey ihmale gelmez, içimizin rahatlaması için ve bebişlerimiz için böyle yapmamız gerek canım...

Hayatımsın; yaşadıklarınız açok üzüldüm canım Allah yardımcınız olsun. Bence de şikayetçi olmalısınız ne olur ne olmaz, memlekette neler yaşanıyor hergün allah korusun ama böylelerine de fırsat vermemek gerek canım...

RED cim sizede geçmiş olsun canım, ucuz atlatmışsınız gerçekten....

Mulbery, Luboyf, 5N1K, gysy, havva87 ve de şuan ismini hatırlayamadığım, bebeklerinde çentik sorunu yaşayan arkadaşlarım, dualarım sizinle herzaman... Çoğu zaman yazamıyorum ama aklıma geldiğinizde duamı ediyorum inanın...

Canım can sıkıcı bir durum ama bebek kısmetiyle gelişrmiş.İnşallah daha iyi bir iş bulur.

Çok güzel canım.Ellerine sağlık.Bencede bebeğinin bakım ürünlerini, bezlerini falan koyabilirsin.

hayırdır cnm neden miden bulanıyor
üşüttün mü acaba

Bilemiyorum ki canım.Ama çok şükür bugün iyiyim.

canım bunlar mafya arabayı böyle satın alıp sonra tekrar paralarını geri istiyorlar zorla tehdit ediyorlar eşimin kuzenide yaşadı böyle şeyler istanbulda oturuyordu o içinden parça falan çalışıyorlar orjinal ya da başka işlere karıştırıyorlar vs. o yüzden eşin muhakkkak avukatla beraber polise gitsin. tehdit ettiklerini her şeyi söylesin olur mu. Allah yardımcınız olsun canım benim hamile halinle eşin için üzülüyorsun korkma ama polis deyince geri basarlar zaten hiç merak etmeyin. maddi konularda sıkma canını önce Allah can sağlığı versin herşey yoluna girecek inşallah

doktora git canım benim hemen mikrop almış belli ki

şuan yolda canım avukata gidip fikir alacak. bakalım hayırlısı artık inş. bi sorun olmadan hallolur inşallah.. adamlar ciddimi tehditte bilemeyiz ki bakalım kocam haber verdiğinde avukattan çıkınca sizede söylerim... ALLAHından bulsunlarr diyorum..

Benim delonghı kazanlı ütü canım.Çok çok güzel .İnanılmaz memnunun.Öyle çokda büyük değil.
.

Canım bu markadan çok vardı aldığım yerde, ama daha önce hiç duymadım, fşyatları da epey düşüktü güvenemedim açıkçası...
Ama sen memnunsun demek :44:
Kazanlı alacağım kesin artık ama bakalım değişim işine ne diyecekler gidince. 2 hafta sonra gideceğiz antalya ya... umarım sorun çıkarmazlar

cnnm senn esın gene olgun davranmısss bnmkı olsa olaya balıklama dalar gdıp adamlarla hesaplasıp dovmeye kalkar ....huzurunzz bozuldu durduk yer allah belalarını versn

canm eşimde önceden herşeye balıklama dalarmış. bi arkadasının başına bişey gelse bunalr soluğu orda alır karakolluk olurmuş. ama şuan biz varız diye çok korkuyor. diyorum ya konuşurken sesi titriyordu onu öyle görmek çok üzücü

Şu ara hepimize bişeyler oluyor, Rabbim beterinden sakınsın. Bence de avukatla bi görüşsün bakalım,o ne diyecek? Allahım bizleri kötü insanlardan koru.

Ya senedi almaması çok kötü olmuş Red'im hem 100 TL yi vermeye gitse hem senedi alsa diye geçiyo aklımdan ama??

kızlaaarrr bana cvp yok muu ?? kendimi çok kötü hissediyorum,kahvaltı bile yapamadım doğru dürüst...karnım aç ama yiyemiyorum...

bişey olmaz herhalde ama fenayımmmm

Canım doktorunu ara sor. Duphalac zaten mideyi mahvediyo b,i de rezeneyle içince bence de normal. İçin rahat etmesi açısından bi doktorunu ara sor kuzum

Hey Allahım.. Umarım bişey çıkmaz canımcım. İyi gözlemle kendini bu süreçte. Panik atakta olma acabalarla..

Günaydın kızlar,

Gece uyuyamadım desem yeridir düşünmekten. Sabah kalktığımda çok ferahtım ama herşey çok güzel olacak onu biliyorum. ve dilerim hepimiz için de öyle olur

odamda bütün adamlar toplanmış hataydaki olayı konuşuyorlar. valla zaten ağlamaya yer arıyorum moralim bozuk hepten biticem ya bugün acayip çöküşteyimm Nasıl birgün bu yarabbim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…