2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım
anneminki de delonghi
çokkk güzel ütülüyor

benimki siemens

ama değiştirelim dese hemen kabul ederim yani

Bizide haberdar et canım, tahmin edebiliyorum kura kura kurur onlar,avukata danışması iyi olmuş şimdi onun söylemesi daha etkili olur.

odamda b ütün adamalr toplanmış hataydıki olayı konuşuyorlar. valla zaten ağlamaya yer arıyorum moralim bozuk hepten biticem ya bugün acayip çöküşteyimm Nasıl birgün bu yarabbim

La havle vela kuvvete çek canım içinden Rabbim feraha kavuşturur merak etme sen,bebişinde germe

ne pislikler var hayatta canım. biz kimseye bulaşmayız ama nerde pislik gelir bulur bizi.. en yakın zamanda bulacaklar inşallah yerlerini.. eşim hep der benden daha soğuk kanlısın diye amam dediğim gibi bizim için endişelenmesi o konuşması beni bitirdi birden omuzlarım düştü.. beddua etmekten cok allaha havale ettim canım nasıl biliyorsa oyle yapsın die. beddua edemem karnımda canım var allah onu korusun..

odamda b ütün adamalr toplanmış hataydıki olayı konuşuyorlar. valla zaten ağlamaya yer arıyorum moralim bozuk hepten biticem ya bugün acayip çöküşteyimm Nasıl birgün bu yarabbim

Dur bir sakin ol canım yaa. Avukatın yol göstermesiyle sorunun çözüleceğinden eminim. Telefon görüşmeleri kayıtları gerekli olunan hallerde gsm şirketlerince savcılığa veriliyor bildiğim kadarıyla. Tehdit aldığınız açıkça görülür ve yasal işlem başlatılırsa adam geri adım atar zaten. Üzme kendini çık dışarı hava al biraz ve güzel şeyler düşün, Masal'ı düşün. Anlaştık mı

en dogrusunu yapar cnmm gdıp sormak en mantıklısı ...sen aglama sakın artıkkk bebısınde hıssedıyo bılıyosunn...allah nası bılıyosa oyle yapsn onları hamıle kadına cektrdıklerıne bakkk

Son düzenleme:
Bizide haberdar et canım, tahmin edebiliyorum kura kura kurur onlar,avukata danışması iyi olmuş şimdi onun söylemesi daha etkili olur.

Mutlaka haber vericeğim canım, dimi senin kocanda aynı karakterdeydi benimkinle.. çok kuruyor öyle olursa böyle olursa offffff.. evet avukat ii oldu canım danışarak iş yapması ii olacak inşallah

odamda bütün adamlar toplanmış hataydaki olayı konuşuyorlar. valla zaten ağlamaya yer arıyorum moralim bozuk hepten biticem ya bugün acayip çöküşteyimm Nasıl birgün bu yarabbim

Canım sen bence bugün izin al git evine kızınla beraber dinlen bence. İçini ferah tut, hiçbirşey olmaz merak etme....
O kadar da ucuz değil insanların hayatı, eşin şoku atlatmış artık, sizleri korumak için en doğru olanı yapacaktır, ona güven ...
O da bir BABA artık, yavrusunu koruma zamanı şimdi

İzin alamıyorsan hastayım falan de iyi değilim de naz yap çık, hiçbiri olmuyorsa öğle arası çık gez biraz havan değişsin.
Hem bir sürü adamın senin odanda ne işi var canım, ben olsan kovarım hepsini... (kibarca )
Rahat bıraksınlar seni yaaavvv....

evet canım.. şimdi eşim aradı avukatta aynı sizlerin dediğini demiş.. parçasını değiştirmiş olabilir olaya karıştırmış olabilir yada gerçekten pişman oldu vermek istiyor olabilir demiş.. araçta arızayı gidip biyerde tespit ettirip oda tutanak tutturursa mahkeme açılır o parayı senden alır demiş.. eee dedim hasarın onda olmadığı ne malum ne saçma şeyy.. tehdit konusunda bişey yapamazlar demiş am suan devir okadar değiştiki adam öldürüyorlar hiç yoktan falan demiş.. şimdi burdan cıkıp savcılıgıa tutanak tuttur durumu anlat demiş.. eşim şuan savcılığa gidiyor..

ay Allah yardımcınız olsun polise şikayet edin hemen???

canım
anneminki de delonghi
çokkk güzel ütülüyor

benimki siemens

ama değiştirelim dese hemen kabul ederim yani

Saol canım, Bu delongiye de bakacağım bu ara reklamları da çok dönüyor zaten dikkatimi çekmişti.
Ama ne kadar zamandır kullanıyorlar bu ütüyü, uzun ömürlü olması da önemli ...

canım o düşükleri ben yazmadım, nasıl oldu anlayamdım allah korusun,
kimin olduysa da allah sabır versin,
bu benim ilk hamileliğim, 4 yıllık evliyim, 29 yaşımdayım, 3 yıl korunmanın ardından bir anda oluverdi bebişimiz çok şükür,
hiç yapamdım düşük allah da göstermesin,
iğne kullanmıyorum, ben bu konuda o kadar çok doktorla görüştümki,
sadece ikisi kan sulandırısı iğneyi (cleaxen) tavsiye etti, ama asıl buaradki ve türkiyedeki doktorum iğneyi şimdilik kullanma deyince ben de sadece coraspin ve magnezyum kullanıyorum, bir de en başından beri elevit, o kadar başka bi şey vermediler
sen nasıl alıntı yaptın o kısmı benden çözemedim hala:):):):)
allah korusun hepimizi ve bebişlerimizi

Geçmiş olsunN Ne desem bilemedim, erkekler... Unutturmamak lazım..

şuna bak hiç yoktan adama iş açtılarr...şu dua ne kadar güzel bir duaymış meğerr..
ALLAH İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSINN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…