- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.441
Canım bu markadan çok vardı aldığım yerde, ama daha önce hiç duymadım, fşyatları da epey düşüktü güvenemedim açıkçası...
Ama sen memnunsun demek :44:
Kazanlı alacağım kesin artık ama bakalım değişim işine ne diyecekler gidince. 2 hafta sonra gideceğiz antalya ya... umarım sorun çıkarmazlar
gerçekten çok üzüldük canım diyorum ya yarı ömrüm gitti. oda eşimi tehdit ettikleri için kafaya çok taktı yoksa umrumda olmazdı. onu öyle gördükçe ağlamaya başladı mzaten. yoksa canım sklsada belli etmem. olay onluk ve takıntılı yapıya sahip.. Şimdi msj attı avukatın yanına gidip danışacağım diye.. ikna ettim sanırım bişekilde avukat nederse onu yapar çünkü..
odamda b ütün adamalr toplanmış hataydıki olayı konuşuyorlar. valla zaten ağlamaya yer arıyorum moralim bozuk hepten biticem ya bugün acayip çöküşteyimmNasıl birgün bu yarabbim
günaydın arkadaşlar..
canım benim sakin olmaya çalış lütfen. bu çapulculara pabuç bırakmazsanız bu kadar havlayamazlar. ne demek evini biliyoruz falan. açık tehdit içeriyor. kesinlikle şikayet etmelisiniz hiç vakit kaybetmeden.. ama sen de biraz daha sakin ol bebeğini düşün. eşin zaten panik yapmış sen soğukkanlı olmaya çalış ki o da serin kafayla hareket etsin.. Allahlarından bulsunlar sakın beddua etme yine de sen olur mu kuzum.
geçmiş olsun. mutlaka doktorunu ara ya da direk git zaman kaybetmeden canım. biz ne desek faydasız şimdi sana
odamda b ütün adamalr toplanmış hataydıki olayı konuşuyorlar. valla zaten ağlamaya yer arıyorum moralim bozuk hepten biticem ya bugün acayip çöküşteyimmNasıl birgün bu yarabbim
en dogrusunu yapar cnmm gdıp sormak en mantıklısı ...sen aglama sakın artıkkk bebısınde hıssedıyo bılıyosunn...allah nası bılıyosa oyle yapsn onları hamıle kadına cektrdıklerıne bakkk
Günaydın Güzel annecikler ;
Bebekkafacım ; öncelikle geçmiş olsun canım, bence boşuna vakit kaybediyorsun ben olsam gece hemen dr.u arardım, artık son zamanlarımızdayız daha dikkatli olmalıyız, seni telaşlandırmak için değil bu söylediklerim, ama aylardır ne sıkıntılar çekiyoruz artık hiçbirşey ihmale gelmez, içimizin rahatlaması için ve bebişlerimiz için böyle yapmamız gerek canım...
Hayatımsın; yaşadıklarınız açok üzüldüm canım Allah yardımcınız olsun. Bence de şikayetçi olmalısınız ne olur ne olmaz, memlekette neler yaşanıyor hergün allah korusun ama böylelerine de fırsat vermemek gerek canım...
RED cim sizede geçmiş olsun canım, ucuz atlatmışsınız gerçekten....
Mulbery, Luboyf, 5N1K, gysy, havva87 ve de şuan ismini hatırlayamadığım, bebeklerinde çentik sorunu yaşayan arkadaşlarım, dualarım sizinle herzaman... Çoğu zaman yazamıyorum ama aklıma geldiğinizde duamı ediyorum inanın...
Canım can sıkıcı bir durum ama bebek kısmetiyle gelişrmiş.İnşallah daha iyi bir iş bulur.
Çok güzel canım.Ellerine sağlık.Bencede bebeğinin bakım ürünlerini, bezlerini falan koyabilirsin.
Bilemiyorum ki canım.Ama çok şükür bugün iyiyim.
Acı biber dene Funda faydasını görürsn sabahları aç karna yemeğe çalış ...
Ayy hayatta sevmedim portbebeyi hele çantalarıyla takım falan oluyor sinir oluyorum görünce bence oto koltuğu mantıklı ben öyle yapıcam hem arabada hem de bir yere giderken kullanırsın zaten yorulduğunda bir yere koyabilirsin dinlenince devam edersin nolacak ki
Mide bulantısı nerden çıktı şimdi canım yaa
Off canım ya çok kötüydü.Çok şükür şimdi iyiyim canım.
Canım benimde akıntım vardı ama alttan muayene etmedi.Fitil verdi geçti.
Canım bence çok güzel.Güle güle kullanın.Fiyatıda gayet iyi.
Benim delonghı kazanlı ütü canım.Çok çok güzel .İnanılmaz memnunun.Öyle çokda büyük değil.
Allahım ne insanlar var ya.Bence hemen bir avukata danışıp şikayetçi olun.
Böyle insanlara söylenecek bir şey yok.Allahlarından bulsunlar.
canım bunlar mafya arabayı böyle satın alıp sonra tekrar paralarını geri istiyorlar zorla tehdit ediyorlar eşimin kuzenide yaşadı böyle şeyler istanbulda oturuyordu o içinden parça falan çalışıyorlar orjinal ya da başka işlere karıştırıyorlar vs. o yüzden eşin muhakkkak avukatla beraber polise gitsin. tehdit ettiklerini her şeyi söylesin olur mu. Allah yardımcınız olsun canım benim hamile halinle eşin için üzülüyorsun korkma ama polis deyince geri basarlar zaten hiç merak etmeyin. maddi konularda sıkma canını önce Allah can sağlığı versin herşey yoluna girecek inşallah
doktora git canım benim hemen mikrop almış belli ki
inşallah canım inşalahh.. eşinin kuzeni nasıl bu belalardan kurtuldu ??
Şu ara hepimize bişeyler oluyor, Rabbim beterinden sakınsın. Bence de avukatla bi görüşsün bakalım,o ne diyecek? Allahım bizleri kötü insanlardan koru.
Ya senedi almaması çok kötü olmuş Red'im hem 100 TL yi vermeye gitse hem senedi alsa diye geçiyo aklımdan ama??
Canım doktorunu ara sor. Duphalac zaten mideyi mahvediyo b,i de rezeneyle içince bence de normal. İçin rahat etmesi açısından bi doktorunu ara sor kuzum
Hey Allahım.. Umarım bişey çıkmaz canımcım. İyi gözlemle kendini bu süreçte. Panik atakta olma acabalarla..
Günaydın kızlar,
Gece uyuyamadım desem yeridir düşünmekten. Sabah kalktığımda çok ferahtım ama herşey çok güzel olacak onu biliyorum. ve dilerim hepimiz için de öyle olur
canlarım iyiki varsınız yaa yoksa hepten kafayı yerdim sanırım.. şuan eşim avukatın yanına gitti çıktığı gibi sizide bilgilendireceğim.. gerçekten şu sıralar hepimiz farklı farklı sıkıntı yaşıyoruz. allahım bizi sınıyor sanırım.. daha beterinden korusun allah bizleri.. Dualarınız için bana bize destek olduğunuz için cok saolun yüzünüz hep gülsün inşallahhh..
Benim de akşam başıma papağan kondu, sonra da bir güzel üzerime pisledi. Bende ne korkusu başladı acabaBi tane düzgün rüya görsem dişimi kırıcam yaa
Bizide haberdar et canım, tahmin edebiliyorum kura kura kurur onlar,avukata danışması iyi olmuş şimdi onun söylemesi daha etkili olur.
La havle vela kuvvete çek canım içinden Rabbim feraha kavuşturur merak etme sen,bebişinde germe
odamda bütün adamlar toplanmış hataydaki olayı konuşuyorlar. valla zaten ağlamaya yer arıyorum moralim bozuk hepten biticem ya bugün acayip çöküşteyimmNasıl birgün bu yarabbim
Dur bir sakin ol canım yaa. Avukatın yol göstermesiyle sorunun çözüleceğinden eminim. Telefon görüşmeleri kayıtları gerekli olunan hallerde gsm şirketlerince savcılığa veriliyor bildiğim kadarıyla. Tehdit aldığınız açıkça görülür ve yasal işlem başlatılırsa adam geri adım atar zaten. Üzme kendini çık dışarı hava al biraz ve güzel şeyler düşün, Masal'ı düşün. Anlaştık mı
Günaydın kızlar.. Eşimin başına çok uyuz bi olay geldi.. cuma günü arabasını birisine sattı. adam gelip bakmış birine göstermiş oda temiz araba anlaşın fiyatta demiş. cumartesi kapora vermiş adam pazarteside arabayı üstüne aldı.. neyseee pazartesi gecesinden beri gündür kocamı kemiriyor herif.. yok arabanın şurasında şu varmış arabanı geri alıp parayı verceksin diye tehdit ediyor. eşimde sana arabayı istediğin yere göster dedim sende gösterdin diyor.. Adama sanki zorla araba satmışız yada arabayı al diye başına silah çekmişiz gibi eşime biz o parayı almasını biliriz evini biliyoruz diyorlar. dün akşamdan beri eşimin canı sıkkın onu öyle gördükçe ağlamaktan mahfoldum. kocam diyor alamam sonuçta o arabayı kendin beğendin zorla satmadım. eşimin kart borcunu kapadım elimde zaten okadar para yok şuan diye adamda kredi çek tamamla parayı diyor. kafayı sıyırıcam gece kafaya takmaktan mahfoldum... ALLAhından bulsun inşallah eşimle bizle uğraşmaya vakit bulamasın pislik insan.. bugün arıcakmış gene eşimi cevabını ver diyo eşim zaten cevabını verdi ama anlamıyor. Eşime bişey yapmalarından korkuyorumsizlerde dua edin hamile halimle hiç yoktan beni ağlattılar beter olsunlar inşalahh
canım
anneminki de delonghi
çokkk güzel ütülüyor
benimki siemens
ama değiştirelim dese hemen kabul ederim yani
günaydın kızlar
şu an çok kötüyüm...çok kötü bir gece geçirdim...felaket gaz vardı eşim rezene çayı yapıp getirmiş ama rezeneyi aşırıya kaçırmış,sabah gördüm niye böyle oldum derken...gece 3 buçukta mide bulantısıyla kalktım ve öyle bi kustum ki((
sabahta yine kusma ve dehşet ishal !
çok kötüyüm şu anda da ..kahvaltı bile yapamadım doğru dürüst...ter boşalıyo...korkuyorummm...hem bana hem de bebeğime bişey olmasından...ha bir de duphalacta içmiştim gece,,,hem rezene hem o birleşince mahvetti sanırım beni...daha önce de içiyordum bunlardan ama hiç böyle olmamıştım...rezeneyi uygun ölçüde içiyordum ama eşim tepeleme doldurmuşşş...yaa bişey olmaz dimi kızlarrr acill yardımmmm :18:
bu arada dün evlilik yıldönümüzü de unuttu...
tahmin etmiştim zaten...bende bişey yapamadım ama en azından unutmadım...küçük bir not yazıp kızımızın minik ayakkabılarına iliştirdim şifonyerin üstüne koydum...gelince gördü...aaa bugün evlilik yıldönümüzmüydü dedi(
evet canım.. şimdi eşim aradı avukatta aynı sizlerin dediğini demiş.. parçasını değiştirmiş olabilir olaya karıştırmış olabilir yada gerçekten pişman oldu vermek istiyor olabilir demiş.. araçta arızayı gidip biyerde tespit ettirip oda tutanak tutturursa mahkeme açılır o parayı senden alır demiş.. eee dedim hasarın onda olmadığı ne malum ne saçma şeyy.. tehdit konusunda bişey yapamazlar demiş am suan devir okadar değiştiki adam öldürüyorlar hiç yoktan falan demiş.. şimdi burdan cıkıp savcılıgıa tutanak tuttur durumu anlat demiş.. eşim şuan savcılığa gidiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?