2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr çok mutlu oldum sizlede paylaşayım istedim ücretsiz iznim konusundaki sıkıntımda beni rahatlatacak haber geldi insan kaynaklarından ilk 6 ay için kimsenin müdahalesi yokmuş kullanırsınız dediler siz şimdilik bişe demeyin müdürünüze dediler günü gelmeden bizi arayın hallederiz dedilerrrrr ççookkkk sevindim çoookk rahatladımmmgünlerdir uykularım kaçmıştıııı

cnm bosver beddua allah korusn doner senı bulur derler....allah nası bılıyosa oyle yapsn de ..ıyı bılıyosa ıyı kotu bılıyosa kotu yapar zatennn

Canım artık heryerde kameralar var adamın aracı muayene ettirdiği zamanı biliyorsanız kamera kayıtlarından çıkar zaten, mobeseler ne güne duruyor. Aracın muayene edildiğinin ispatlanması da sizden zırnık alamayacağı anlamına gelir. Siz ona herhangi bir garanti vermediniz ki arabanın bozulmayacağına dair. Firmalar bile güvence verirken , kişinin yalnış kullanımından mesul olmadıklarını beyan ediyor. Merak etme bişeycik olmaz.

şefim dışarı çıktığı için ben mahsurum burda canım.. işime adapte olamadım daha. gelip bişey soruyorlar offf sırasımı şimdi die laf söylüyorum.. biraz daha sakinleştim amaa savcılığa gidiyor eşim şimdi..

odada 9 kişi çalışıyoruz ama genelde hiç biri poposunun üstüne oturmaz.. bugün oturacakalrı tuttu bide diğer odalardan geldiler hehh dedim tam olduu buyrunnn.. kovardımda içlerinden biri patrondu sonra o beni kovar valla

tabi yaa adam sonuçta aracı aldıktan sonra baktırmış gene.. hem ayrı bi bozuk raporu cıkarmak ıstese o zamanında tarihi belli olacak.. valla akıl akıldan üstün canım öyle bişey yapmaları nasip olmasın ama olursa şayet bunu kullanabiliriz. kayıt tarihine bakın bizden sonra aracı bozmus ki rapor almıs falan diye.. saoll canım benim yaaa

Tey tey tey :124::124::124::124:

hadi canım hayırlısı
Rabbim seni de eşini de miniğini de korusun her türlü beladan

Saol canım, Bu delongiye de bakacağım bu ara reklamları da çok dönüyor zaten dikkatimi çekmişti.
Ama ne kadar zamandır kullanıyorlar bu ütüyü, uzun ömürlü olması da önemli ...
ben 2 seneye yakındır kullanıyorum işte evlendiğimden beri
annemin en az 5-6 senelik

ayy luboyf nerden alıntıladım ben onu
canım yaa nolur kusura bakma
Allah vermesin

Rabbim sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin inşallah
ççok özür dilerim

çok sevindim gözün aydın

Son düzenleme:

ohhhh çok şükürrr mutlu bir haber almak beni bile rahatlattı... gözün aydınn canım

kızlar bnden dertlıyım bu aralar...esım kendınce sacma sebeplerden aıleme arayı actı...onun en kotu gununde yannda olanda bnm aılemdı....babamm bızm evın tamıratını bıle yaptı klozetın arkası akıyodu 57 yasnda adamm egıle egılee orayı tamır ettı..smdı nankor gıbı dıyokı bnm evıme mudahale ettı baban dıyo...adamn yaptıgı ıyılıkk suc oldu..anem desen obur damadınn yas gununde ona hedıye alırken bnm esım uzulmesn dıye onada hedıye alan bı ınsan...kocama dogum gununde pasta hedılyer getırıp dogum gununu kutlayan ınsanlar...esım zor zmannda babam ona kredı cektı ve suan babama borcunu odeyemeıyo adam agzını acıp bsey demıyo ama suclu oldu....anneler gununde bnm annemn anneler gununu kutlamadı annesını bıze cgrdı o gun...bn anneme gtıtm geldıgnde bzdeydı gne saygı gosterdm ama ıcımden gelmıyo bnm aılem boylee dıslanırken..bunun kavgasını yapıyorz habıree o aılesıne saygı gosterılsn ıstıyo ama bnm aılem saygı duyulmuyo...aıleme bu yapılanı sındıremıyrmm...cocugumn babası onuda sılemem...ama cok gergınımm cok uzgunum habıre aglıyormm sınırlerm coktu...bebegımde hıssedıo..dun gce tartstık bu konudaann bebısım resmen kaskatı kesıldı cok korktumm...napıcam bılmıyrmm...cok gucluyumdr kolay kolay yıkılmam ama hamılelık zaten stress artı duygusallık suan cok agır gelıyo

Canım hiç bişey olmaz merak etme. Ne biçim insanlar çıkıo karşımıza hatta insan demek bile yakışmıyo böylelerine. Sonu çok güzel olacak hepimizin tüm sorunları.. Evrene mesaj attım :)) haha bu ara en favori espirim :)) Takma sakın herşeyin bi çözümü var

nice zaman sonra bugün yazabılıyorum...çünkü ağrımdan dolayı işe gidemedim ve doktroum magnezyuma başlattı.. aranızda kullanan var mı bilmiyorum ama umarım faydasını görürüm.. pazartesı aksamdan berı kasık ağrım vardı sanırım 2 saat yürümek buna yol açmıştı...
neyse siz bebişleriniz için yatak odası, puset vs aldınız mı? ben hıc bırsey alamadım daha.. pazartesıde bakmaya gidince böyle oldu.. kafam karışık ne öneriyorsunuzzz..
lütfen paylaşım güzzel kızlar.. AAsaaaa bu arada anneler günümüz kutlu olsun...

gözün aydın canım çok sevindim

Canım sizin kızınız mı olacaktı, sen ne yaparsan evlat olarak damat olarak yarın çocuğunda aynısını sana yapacak de empati kurmasını sağlasan azcık belki bu kadar acımasız olmaz.

inşallah canım.. evet insan demek hoş olmuyor yakışmıyor öylelerine.. inşallah canım sonu güzel olsun. biara bende öyleydim kendim çok olumsuz olsamda başkasını olumsuz görünce evrene olumsuzluk gönderme diyordum :) herşey hepimiz için güzel olsunnn... ve benden size kocalarınızla herşey güzel olacak şarkısı gelsin

herkese merhabalar çok canım sıkkın sabah moralim yerlerdeydi sagolsun eşim daha da üzerime gelerek en sonunda beni iyice depresyona soktu resmen kaçıp gidesim var

MULBERRYCM sana o mesajı havva87 diye bi arkadaş yazmıştı. benim de dikkatimi çekmişti yazdıkları çünkü. onun mesajında luboyftan alıntı yapılmış ama eksik bi yer vardı sanırım ondan karışmış

herkese merhabalar çok canım sıkkın sabah moralim yerlerdeydi sagolsun eşim daha da üzerime gelerek en sonunda beni iyice depresyona soktu resmen kaçıp gidesim var

Oluyo canım maalesef ki.. Üzülme, koy ver gitsin. oooh sonunda bi de sigara yakmışssın cümlenin. Bu ara kuduruyorum zaten yapmayın şöle işaretler :))

günaydın annısler...erken kalkamıyorum kalkınca yuzum gozum şiş gerçi geç kalkıncada aynı artık .. 3 gündürde bir elimin parmakları agrıo geçmek bılmedı hareketlerımı kısıtlıo ınsallah geçer... bu arada kızlarrrrrr biz imdi kaç aylık hamiş oluyoruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…