- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.461
ne pislikler var hayatta canım. biz kimseye bulaşmayız ama nerde pislik gelir bulur bizi.. en yakın zamanda bulacaklar inşallah yerlerini.. eşim hep der benden daha soğuk kanlısın diye amam dediğim gibi bizim için endişelenmesi o konuşması beni bitirdi birden omuzlarım düştü.. beddua etmekten cok allaha havale ettim canım nasıl biliyorsa oyle yapsın die. beddua edemem karnımda canım var allah onu korusun..
evet canım.. şimdi eşim aradı avukatta aynı sizlerin dediğini demiş.. parçasını değiştirmiş olabilir olaya karıştırmış olabilir yada gerçekten pişman oldu vermek istiyor olabilir demiş.. araçta arızayı gidip biyerde tespit ettirip oda tutanak tutturursa mahkeme açılır o parayı senden alır demiş.. eee dedim hasarın onda olmadığı ne malum ne saçma şeyy.. tehdit konusunda bişey yapamazlar demiş am suan devir okadar değiştiki adam öldürüyorlar hiç yoktan falan demiş.. şimdi burdan cıkıp savcılıgıa tutanak tuttur durumu anlat demiş.. eşim şuan savcılığa gidiyor..
Canım sen bence bugün izin al git evine kızınla beraber dinlen bence. İçini ferah tut, hiçbirşey olmaz merak etme....
O kadar da ucuz değil insanların hayatı, eşin şoku atlatmış artık, sizleri korumak için en doğru olanı yapacaktır, ona güven ...
O da bir BABA artık, yavrusunu koruma zamanı şimdi
İzin alamıyorsan hastayım falan de iyi değilim de naz yap çık, hiçbiri olmuyorsa öğle arası çık gez biraz havan değişsin.
Hem bir sürü adamın senin odanda ne işi var canım, ben olsan kovarım hepsini... (kibarca)
Rahat bıraksınlar seni yaaavvv....
şuna bak hiç yoktan adama iş açtılarr...şu dua ne kadar güzel bir duaymış meğerr..
ALLAH İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSINN...
Canım artık heryerde kameralar var adamın aracı muayene ettirdiği zamanı biliyorsanız kamera kayıtlarından çıkar zaten, mobeseler ne güne duruyor. Aracın muayene edildiğinin ispatlanması da sizden zırnık alamayacağı anlamına gelir. Siz ona herhangi bir garanti vermediniz ki arabanın bozulmayacağına dair. Firmalar bile güvence verirken , kişinin yalnış kullanımından mesul olmadıklarını beyan ediyor. Merak etme bişeycik olmaz.
kızlarr çok mutlu oldum sizlede paylaşayım istedim ücretsiz iznim konusundaki sıkıntımda beni rahatlatacak haber geldi insan kaynaklarından ilk 6 ay için kimsenin müdahalesi yokmuş kullanırsınız dediler siz şimdilik bişe demeyin müdürünüze dediler günü gelmeden bizi arayın hallederiz dedilerrrrr ççookkkk sevindim çoookk rahatladımmmgünlerdir uykularım kaçmıştıııı
hadi canım hayırlısıevet canım.. şimdi eşim aradı avukatta aynı sizlerin dediğini demiş.. parçasını değiştirmiş olabilir olaya karıştırmış olabilir yada gerçekten pişman oldu vermek istiyor olabilir demiş.. araçta arızayı gidip biyerde tespit ettirip oda tutanak tutturursa mahkeme açılır o parayı senden alır demiş.. eee dedim hasarın onda olmadığı ne malum ne saçma şeyy.. tehdit konusunda bişey yapamazlar demiş am suan devir okadar değiştiki adam öldürüyorlar hiç yoktan falan demiş.. şimdi burdan cıkıp savcılıgıa tutanak tuttur durumu anlat demiş.. eşim şuan savcılığa gidiyor..
ben 2 seneye yakındır kullanıyorum işte evlendiğimden beriSaol canım, Bu delongiye de bakacağım bu ara reklamları da çok dönüyor zaten dikkatimi çekmişti.
Ama ne kadar zamandır kullanıyorlar bu ütüyü, uzun ömürlü olması da önemli ...
ayy luboyf nerden alıntıladım ben onucanım o düşükleri ben yazmadım, nasıl oldu anlayamdım allah korusun,
kimin olduysa da allah sabır versin,
bu benim ilk hamileliğim, 4 yıllık evliyim, 29 yaşımdayım, 3 yıl korunmanın ardından bir anda oluverdi bebişimiz çok şükür,
hiç yapamdım düşük allah da göstermesin,
iğne kullanmıyorum, ben bu konuda o kadar çok doktorla görüştümki,
sadece ikisi kan sulandırısı iğneyi (cleaxen) tavsiye etti, ama asıl buaradki ve türkiyedeki doktorum iğneyi şimdilik kullanma deyince ben de sadece coraspin ve magnezyum kullanıyorum, bir de en başından beri elevit, o kadar başka bi şey vermediler
sen nasıl alıntı yaptın o kısmı benden çözemedim hala:):):):)
allah korusun hepimizi ve bebişlerimizi
çok sevindim gözün aydınkızlarr çok mutlu oldum sizlede paylaşayım istedim ücretsiz iznim konusundaki sıkıntımda beni rahatlatacak haber geldi insan kaynaklarından ilk 6 ay için kimsenin müdahalesi yokmuş kullanırsınız dediler siz şimdilik bişe demeyin müdürünüze dediler günü gelmeden bizi arayın hallederiz dedilerrrrr ççookkkk sevindim çoookk rahatladımmmgünlerdir uykularım kaçmıştıııı
kızlarr çok mutlu oldum sizlede paylaşayım istedim ücretsiz iznim konusundaki sıkıntımda beni rahatlatacak haber geldi insan kaynaklarından ilk 6 ay için kimsenin müdahalesi yokmuş kullanırsınız dediler siz şimdilik bişe demeyin müdürünüze dediler günü gelmeden bizi arayın hallederiz dedilerrrrr ççookkkk sevindim çoookk rahatladımmmgünlerdir uykularım kaçmıştıııı
evet canım.. şimdi eşim aradı avukatta aynı sizlerin dediğini demiş.. parçasını değiştirmiş olabilir olaya karıştırmış olabilir yada gerçekten pişman oldu vermek istiyor olabilir demiş.. araçta arızayı gidip biyerde tespit ettirip oda tutanak tutturursa mahkeme açılır o parayı senden alır demiş.. eee dedim hasarın onda olmadığı ne malum ne saçma şeyy.. tehdit konusunda bişey yapamazlar demiş am suan devir okadar değiştiki adam öldürüyorlar hiç yoktan falan demiş.. şimdi burdan cıkıp savcılıgıa tutanak tuttur durumu anlat demiş.. eşim şuan savcılığa gidiyor..
kızlar bnden dertlıyım bu aralar...esım kendınce sacma sebeplerden aıleme arayı actı...onun en kotu gununde yannda olanda bnm aılemdı....babamm bızm evın tamıratını bıle yaptı klozetın arkası akıyodu 57 yasnda adamm egıle egılee orayı tamır ettı..smdı nankor gıbı dıyokı bnm evıme mudahale ettı baban dıyo...adamn yaptıgı ıyılıkk suc oldu..anem desen obur damadınn yas gununde ona hedıye alırken bnm esım uzulmesn dıye onada hedıye alan bı ınsan...kocama dogum gununde pasta hedılyer getırıp dogum gununu kutlayan ınsanlar...esım zor zmannda babam ona kredı cektı ve suan babama borcunu odeyemeıyo adam agzını acıp bsey demıyo ama suclu oldu....anneler gununde bnm annemn anneler gununu kutlamadı annesını bıze cgrdı o gun...bn anneme gtıtm geldıgnde bzdeydı gne saygı gosterdm ama ıcımden gelmıyo bnm aılem boylee dıslanırken..bunun kavgasını yapıyorz habıree o aılesıne saygı gosterılsn ıstıyo ama bnm aılem saygı duyulmuyo...aıleme bu yapılanı sındıremıyrmm...cocugumn babası onuda sılemem...ama cok gergınımm cok uzgunum habıre aglıyormm sınırlerm coktu...bebegımde hıssedıo..dun gce tartstık bu konudaann bebısım resmen kaskatı kesıldı cok korktumm...napıcam bılmıyrmm...cok gucluyumdr kolay kolay yıkılmam ama hamılelık zaten stress artı duygusallık suan cok agır gelıyo
Canım hiç bişey olmaz merak etme. Ne biçim insanlar çıkıo karşımıza hatta insan demek bile yakışmıyo böylelerine. Sonu çok güzel olacak hepimizin tüm sorunları.. Evrene mesaj attım :)) haha bu ara en favori espirim :)) Takma sakın herşeyin bi çözümü var
herkese merhabalar çok canım sıkkın sabah moralim yerlerdeydi sagolsun eşim daha da üzerime gelerek en sonunda beni iyice depresyona soktu resmen kaçıp gidesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?