- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.501
cnm aılesınn hcbsı destegı yok hcte olmadı hatta evlenene kdr bnm kocam yardmı oluyodu aılesıne....bnm aılem ona ınsanlık ypmasa ortada kalıcaktıkkk...ama o sankı afedersn kazık soktular bı tarafına oyle davranıyo suan...onun aılesı bana hcbsey yapmadı ama bn hep saygı gosterdmm onlardanda sogudum boyle olunca ıyıce....babamı hftalrdr goremıyrm dogru durust gelmıyolar cnku bıze cok kırgınlar..hcbsey almasnlar bnm kzıma dıyo bnde buna sen karar veremzsn dedım..almadnla duramazlar zaten...bn ve aılem ne yazıkkı cok verıcı ınsanlarzz basımıza ne gelıyosa bundan gelıyo
Tey tey tey :124::124::124::124:
hadi canım hayırlısı
çok sevindim gözün aydın
ohhhh çok şükürrr mutlu bir haber almak beni bile rahatlattı...gözün aydınn canım
gözün aydın canım çok sevindim
kızlar bnden dertlıyım bu aralar...esım kendınce sacma sebeplerden aıleme arayı actı...onun en kotu gununde yannda olanda bnm aılemdı....babamm bızm evın tamıratını bıle yaptı klozetın arkası akıyodu 57 yasnda adamm egıle egılee orayı tamır ettı..smdı nankor gıbı dıyokı bnm evıme mudahale ettı baban dıyo...adamn yaptıgı ıyılıkk suc oldu..anem desen obur damadınn yas gununde ona hedıye alırken bnm esım uzulmesn dıye onada hedıye alan bı ınsan...kocama dogum gununde pasta hedılyer getırıp dogum gununu kutlayan ınsanlar...esım zor zmannda babam ona kredı cektı ve suan babama borcunu odeyemeıyo adam agzını acıp bsey demıyo ama suclu oldu....anneler gununde bnm annemn anneler gununu kutlamadı annesını bıze cgrdı o gun...bn anneme gtıtm geldıgnde bzdeydı gne saygı gosterdm ama ıcımden gelmıyo bnm aılem boylee dıslanırken..bunun kavgasını yapıyorz habıree o aılesıne saygı gosterılsn ıstıyo ama bnm aılem saygı duyulmuyo...aıleme bu yapılanı sındıremıyrmm...cocugumn babası onuda sılemem...ama cok gergınımm cok uzgunum habıre aglıyormm sınırlerm coktu...bebegımde hıssedıo..dun gce tartstık bu konudaann bebısım resmen kaskatı kesıldı cok korktumm...napıcam bılmıyrmm...cok gucluyumdr kolay kolay yıkılmam ama hamılelık zaten stress artı duygusallık suan cok agır gelıyo
Valla benim eşim hamile olduğumu öğrenmeden 1 ay önce bırakmıştı. Şimdi o da kaşınıyo ben de :)) Bebek bi olsun içmemek için elimden geleni yine yapacağım,pis kokan bi annesi olsun istemem. Aşarız elbet Arasta'm du bi tane şurda yakiim bari
5 yıl oldu bırakalı ama bugün bir kere içime çeksem devamı gelecek biliyorum
cnm annem hala gelıyo utu yapıyo hepsıde onun gıysılerı herkes ettıgnden utansn kızım bn senn ıcın yapıyrm dıyo...kendı oz aılesnden daha candan yaklastılar ona...annesıde yptı utude temzkte allah razı olsun ama bnm annem 10 yptysa onunkı 2 ypmıstr..ama onlar kıymetlı bnmkıler kotu oldu...bde borcunu odemedıgı ıcn aılem ona cephe almıs oyle dıyo konusmyan kendısı ayrıca adamm borcun harcın lafını etmez bnm babam oyle bırı degıl kaldıkı kızı var arada...her cıktıklarındaa bısey alıyolarr bnmkıleer torunlarına onlarda daha cop yokk hcbsey almadılar..gcende kynanam bana nıspet yapar gbı gorumcemden ıcın dıyokı onlar herseyı almıslar bebegn halısıda gcen gun gelms dıyoo sz naptınz dıyo..almıs olsak burda olurdu bız bu ara zor gecınıyrzz dıyormm kıra verse onlarda alamazdı dıyo....bogazına yapısırmısn naparsn...bde bn temızlık falan ypamıyrm ya gorumcemden ıcın o her ısını yapıyo 10 kıloluk yatak kaldırıyo aksama kadr hc durmaz dıyo bana laf sokuyo guyaa ...annesı olmasa onu cok guzel bozarımda gene ıste saygımdan susyorm cnku bn aılemden boyle gordm
Tamam işte kompleks yapmış. Erkekler kadınlardan her türlü konuda üstün olmak ister. Gerek maddi, gerek manevi. Bu dünyanın maalesef hala değişmeyen kuralı. Sana ve kızına karşı yetersiz olduğunu düşündüğü için böyle davranıyor bana kalırsa. Onu bu histen kurtarabilirsen herşey yoluna girer. Bir müddet ailenden hiç destek alma canım. Bebek eşyası filan hiç bi şey almamalarını söyle. Ve onlara durumu uygun bir dille izah et. Senin köprü görevi görmen lazım şu ara. Her iki tarafı da dengelemen lazım. Eşin kendisi bişeyler yapmayı başardığında herşey yoluna girecektir merak etme.
canım gerildiğim zaman benim bebeğim de kaskatı oluyor sankikızlar bnden dertlıyım bu aralar...esım kendınce sacma sebeplerden aıleme arayı actı...onun en kotu gununde yannda olanda bnm aılemdı....babamm bızm evın tamıratını bıle yaptı klozetın arkası akıyodu 57 yasnda adamm egıle egılee orayı tamır ettı..smdı nankor gıbı dıyokı bnm evıme mudahale ettı baban dıyo...adamn yaptıgı ıyılıkk suc oldu..anem desen obur damadınn yas gununde ona hedıye alırken bnm esım uzulmesn dıye onada hedıye alan bı ınsan...kocama dogum gununde pasta hedılyer getırıp dogum gununu kutlayan ınsanlar...esım zor zmannda babam ona kredı cektı ve suan babama borcunu odeyemeıyo adam agzını acıp bsey demıyo ama suclu oldu....anneler gununde bnm annemn anneler gununu kutlamadı annesını bıze cgrdı o gun...bn anneme gtıtm geldıgnde bzdeydı gne saygı gosterdm ama ıcımden gelmıyo bnm aılem boylee dıslanırken..bunun kavgasını yapıyorz habıree o aılesıne saygı gosterılsn ıstıyo ama bnm aılem saygı duyulmuyo...aıleme bu yapılanı sındıremıyrmm...cocugumn babası onuda sılemem...ama cok gergınımm cok uzgunum habıre aglıyormm sınırlerm coktu...bebegımde hıssedıo..dun gce tartstık bu konudaann bebısım resmen kaskatı kesıldı cok korktumm...napıcam bılmıyrmm...cok gucluyumdr kolay kolay yıkılmam ama hamılelık zaten stress artı duygusallık suan cok agır gelıyo
tuttum bu espriyiCanım hiç bişey olmaz merak etme. Ne biçim insanlar çıkıo karşımıza hatta insan demek bile yakışmıyo böylelerine. Sonu çok güzel olacak hepimizin tüm sorunları.. Evrene mesaj attım :)) haha bu ara en favori espirim :)) Takma sakın herşeyin bi çözümü var
MULBERRYCM sana o mesajı havva87 diye bi arkadaş yazmıştı. benim de dikkatimi çekmişti yazdıkları çünkü. onun mesajında luboyftan alıntı yapılmış ama eksik bi yer vardı sanırım ondan karışmış
hayatımsıngeçmiş olsun canım. ben 3 haftadır belki magnezyum kullanıyorum. faydasını gördünmü diyorsan bana görmemişim gibi geliyor. çünkü kasılmalarım falan var. heee belkiş biraz önlüyordur onu bilemicem.. ama bacağım falan ona rağmen kasılır karnımda öyle.. kasık sancısı bendede oluyor.. yürümeyip oturduğum yerden kalksam bile.
Bizim odamız oldu birde yanımda yatması için sepet aldık.. kimileri park yatağı tavsiye ediyor ama ben onlara birtürlü sıcak bakamadım eşimde öyle oyuzden onu almadık..
mulberrycim ben de sabahtan berdiir onu araştırıyorum:):)
havva87 yazmış, benden ve sendne alıntı yaparak,
allah havvacıma da sabır versin ve hayırlsıyla inşallah bu yavrusunu kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.
bu damar sorunu iyice ileri seviyelerde olursa zaten düşük ve anne karnında bebek ölümüne sebep olabiliyomuş,
ben ilk öğrendiğimde haftalarca ağlamıştım bu yüzden,
çok şükür kokrtuğum gibi direnç daha da artarak böyle bir soruna sebep olmadı sonraki haftalarda, en azından aynı seviyesinde şu anda,
bu seviyede iyi olmasada en azından idare ediyor şimdilik,
inşallah düşecek canım merak etme
bir de son gittiğim doktor bana bir grafik vermişti,
artış ve azalış eğilimleri diye,
sağ damarda eğilim aynı ama sol damarda çizgi aşağıya eğilmişti,
bu ne diye sorudm, bu sol damarda direncin azalma ihtimalini gösteriyor ben bu damardan çok umutluyum demişti,
sana öyle bi şey vermediler mi,
en azından birindeki direnç düşse şu 32.hafta olayından kurutuluruz gibi geliyor inşallah.
cnm annem hala gelıyo utu yapıyo hepsıde onun gıysılerı herkes ettıgnden utansn kızım bn senn ıcın yapıyrm dıyo...kendı oz aılesnden daha candan yaklastılar ona...annesıde yptı utude temzkte allah razı olsun ama bnm annem 10 yptysa onunkı 2 ypmıstr..ama onlar kıymetlı bnmkıler kotu oldu...bde borcunu odemedıgı ıcn aılem ona cephe almıs oyle dıyo konusmyan kendısı ayrıca adamm borcun harcın lafını etmez bnm babam oyle bırı degıl kaldıkı kızı var arada...her cıktıklarındaa bısey alıyolarr bnmkıleer torunlarına onlarda daha cop yokk hcbsey almadılar..gcende kynanam bana nıspet yapar gbı gorumcemden ıcın dıyokı onlar herseyı almıslar bebegn halısıda gcen gun gelms dıyoo sz naptınz dıyo..almıs olsak burda olurdu bız bu ara zor gecınıyrzz dıyormm kıra verse onlarda alamazdı dıyo....bogazına yapısırmısn naparsn...bde bn temızlık falan ypamıyrm ya gorumcemden ıcın o her ısını yapıyo 10 kıloluk yatak kaldırıyo aksama kadr hc durmaz dıyo bana laf sokuyo guyaa ...annesı olmasa onu cok guzel bozarımda gene ıste saygımdan susyorm cnku bn aılemden boyle gordm
kızımız olucak tatlımm...ya bn bu yaptıgı nankorlugu hazmedemıyrmm...dugun zmanı aılesı kendını gerı cektı kredı cekmesı lazımdı kımse yardm etmedı..babam cektı ve emeklı maasndan her ay 500 tl dusuyo...bz her ay verıyodkk..smdı veremıyoo aylardır adam agzını acıp bsey demedı ona.. Bırakmıstı artık gttıı yenı bı ınsaat aldı muhendıslık yapıyo yınee..annem desenn kndı evladı yerıne koydu onu...ona bunlar yapılırken nası bu kadr sacmalıyo bn onu anlamıyrmm ve sınır oluyrmm
kızımız olucak tatlımm...ya bn bu yaptıgı nankorlugu hazmedemıyrmm...dugun zmanı aılesı kendını gerı cektı kredı cekmesı lazımdı kımse yardm etmedı..babam cektı ve emeklı maasndan her ay 500 tl dusuyo...bz her ay verıyodkk..smdı veremıyoo aylardır adam agzını acıp bsey demedı ona.. bırakmıstı artık gttıı yenı bı ınsaat aldı muhendıslık yapıyo yınee..annem desenn kndı evladı yerıne koydu onu...ona bunlar yapılırken nası bu kadr sacmalıyo bn onu anlamıyrmm ve sınır oluyrmm
cnm aılesınn hcbsı destegı yok hcte olmadı hatta evlenene kdr bnm kocam yardmı oluyodu aılesıne....bnm aılem ona ınsanlık ypmasa ortada kalıcaktıkkk...ama o sankı afedersn kazık soktular bı tarafına oyle davranıyo suan...onun aılesı bana hcbsey yapmadı ama bn hep saygı gosterdmm onlardanda sogudum boyle olunca ıyıce....babamı hftalrdr goremıyrm dogru durust gelmıyolar cnku bıze cok kırgınlar..hcbsey almasnlar bnm kzıma dıyo bnde buna sen karar veremzsn dedım..almadnla duramazlar zaten...bn ve aılem ne yazıkkı cok verıcı ınsanlarzz basımıza ne gelıyosa bundan gelıyo
kızlar bnden dertlıyım bu aralar...esım kendınce sacma sebeplerden aıleme arayı actı...onun en kotu gununde yannda olanda bnm aılemdı....babamm bızm evın tamıratını bıle yaptı klozetın arkası akıyodu 57 yasnda adamm egıle egılee orayı tamır ettı..smdı nankor gıbı dıyokı bnm evıme mudahale ettı baban dıyo...adamn yaptıgı ıyılıkk suc oldu..anem desen obur damadınn yas gununde ona hedıye alırken bnm esım uzulmesn dıye onada hedıye alan bı ınsan...kocama dogum gununde pasta hedılyer getırıp dogum gununu kutlayan ınsanlar...esım zor zmannda babam ona kredı cektı ve suan babama borcunu odeyemeıyo adam agzını acıp bsey demıyo ama suclu oldu....anneler gununde bnm annemn anneler gununu kutlamadı annesını bıze cgrdı o gun...bn anneme gtıtm geldıgnde bzdeydı gne saygı gosterdm ama ıcımden gelmıyo bnm aılem boylee dıslanırken..bunun kavgasını yapıyorz habıree o aılesıne saygı gosterılsn ıstıyo ama bnm aılem saygı duyulmuyo...aıleme bu yapılanı sındıremıyrmm...cocugumn babası onuda sılemem...ama cok gergınımm cok uzgunum habıre aglıyormm sınırlerm coktu...bebegımde hıssedıo..dun gce tartstık bu konudaann bebısım resmen kaskatı kesıldı cok korktumm...napıcam bılmıyrmm...cok gucluyumdr kolay kolay yıkılmam ama hamılelık zaten stress artı duygusallık suan cok agır gelıyo
bazen saygının da zararı fazlaymış onu anladım nasıl bi anne bi kere en sinir oldugum şeydir insanları birbirleriyle kıyaslamak oğlunun durumundan haberdar değil sanırım adam kayınpederine borcunu bile ödeyemiyor kalkmış bide görümceni örnek veriyor Allah akıl fikir versin ne diyeyim
öyle bi durumla karşılaşsam eşimle bende çok kötü kavga ederim. zaten bikere bi olay olmuştu ve son oldu birdaha ağzını açıp birşey diyemedi. kendisi görüyor annemin kartı kullanıyoruz yeri geliyor ödeyemiyoruz kadın kendi denkelemeye çalışıyor. cebimizde para olmasa babam alın harçlık yapın diyor.. kendi babası bikere evin vergisini ödemişte bize dedi yarın getirin parayı dedi. ağlıcaktım resmen sana yatır diyemnmi oldu parasın ıbenden alacaksan bende yatırırım onu. kartımdan cekmsıtım gıdıp parasını hemen verditrim.. kocam görüo herşşeyi kalkıp ailem hakkında bi laf yapsın yamukluk hiç hoşş olmaz.. allah sanada sabır evrsin canım eş ve aile arasında kalmak cok kötü
angel canım bende arastaya katılıyorum
kendini eksik hissetmiş olabilir eşin
düzelecek herşey canım merak etme
kızlar dolunaydan dolayı bu aralar herşey ters gidiyor herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?