- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.541
angyscim inan ki bu durumunuz geçici, geçicek. Çok emin söylüyorum, çünkü yaşadım, biliyorum şu anki ruh halini, duygu ve düşüncelerini. Henüz evliliğiniz de yeni. Haziranda 4. senemize gireceğiz ve ancak birbirimizi + ailelerimizi anladık. Ha evlenmeden de 4 sene konuştuğumuz ve neredeyse yapışık ikiz gibi oldugumuz halde. Ama evlilik bambaşka hele de mevzu aileler olunca. Benim eşim de aileme cephe almıştı ki bizim olaylar dügünümüzde patladı. Son 1 senedir çok iyiler ailemle bense eşiminkilerle tam tersiyim. Önceleri durum tam tersi idi, şimdi benim istedigim tarafa döndü. Biraz sabır tatlım, eşinin bu anlaşılmaz ve sinir bozucu tutumları geçicek inan bana...
aman ne dolunaymış tepetaklak etti beni resmen
gerçekten miiibak işte bu çok kötü ozamana kadar benim bünye bi olayı daha taşımaz ki ((
Kızlar şimdi kocam aradııısavcı izindeymiş ifade vermemiş. izinden gelince uğrayın demişler.. pehh o izinden gelene kadar... kocam gitmiş adamın yanına adam hala arabayı al diomuş.. parayı denkleyemem demiş.. alcaksın demiş arabanı sattıgında üstünü verirsin şimdi denklediğin kadar denkle al bugün demiş.. sanırım kocamda pes etti.. eee sonuç dedim bugün alıcam üstüme dedii.. başka şey olsa tepki verirdim ama bu durum onunda canını çok sıktı.. huzur bozuldu pislik yüzünden onu oyle mutsuz gormektense görüşüne saygı duyuyorum hayatım ne olursa olsun yanındayım dedim.. kızlar napayımm bana kalsa hayatta o arabayı almazdım gerii o adamı görüp yüzüne iki tüküresim ve laf söyleyesim var.. o paranında hayrını göremesin inşallahhhhhhhhhhh
kızlar ben bugün şeker sonucumu aldım ama doktora gösteremedim daha
sonuçta 50 gr yükleme öncesi alınan kandaki şeker 68
şekerli su içtikten 1 saat sonraki şeker 87 çıktı
umarım sonuçlar iyiydir birazdan internetten bakıacma dayanamam yarına kadar
bizim tayinlerde 24üne kaldı 27sine kaldı diyenler var çok sinir oldum vallahi inş açıklanır 17sinde . jandarmaların açıklandı bugün çünkü bir biz kaldık
canım hemen savcılığa başvurun,muhtemelen arabadan orjinal parçaları alıp sahtelerini taktılar ya da hasarlı olanlarını şimdi de zoraki para sızdırmaya çalışıyorlar. bunlar sağlam adamlar değil. suç duyurunda bulunsun ve tehdit aldığını söylesin eşin.
gerçekten miiibak işte bu çok kötü ozamana kadar benim bünye bi olayı daha taşımaz ki ((
Kızlar şimdi kocam aradııısavcı izindeymiş ifade vermemiş. izinden gelince uğrayın demişler.. pehh o izinden gelene kadar... kocam gitmiş adamın yanına adam hala arabayı al diomuş.. parayı denkleyemem demiş.. alcaksın demiş arabanı sattıgında üstünü verirsin şimdi denklediğin kadar denkle al bugün demiş.. sanırım kocamda pes etti.. eee sonuç dedim bugün alıcam üstüme dedn arabayıii.. başka şey olsa tepki verirdim ama bu durum onunda canını çok sıktı.. huzur bozuldu pislik yüzünden onu oyle mutsuz gormektense görüşüne saygı duyuyorum hayatım ne olursa olsun yanındayım dedim.. kızlar napayımm bana kalsa hayatta o arabayı almazdım gerii o adamı görüp yüzüne iki tüküresim ve laf söyleyesim var.. o paranında hayrını göremesin inşallahhhhhhhhhhh
Kızlar şimdi kocam aradııısavcı izindeymiş ifade vermemiş. izinden gelince uğrayın demişler.. pehh o izinden gelene kadar... kocam gitmiş adamın yanına adam hala arabayı al diomuş.. parayı denkleyemem demiş.. alcaksın demiş arabanı sattıgında üstünü verirsin şimdi denklediğin kadar denkle al bugün demiş.. sanırım kocamda pes etti.. eee sonuç dedim bugün alıcam üstüme dedii.. başka şey olsa tepki verirdim ama bu durum onunda canını çok sıktı.. huzur bozuldu pislik yüzünden onu oyle mutsuz gormektense görüşüne saygı duyuyorum hayatım ne olursa olsun yanındayım dedim.. kızlar napayımm bana kalsa hayatta o arabayı almazdım gerii o adamı görüp yüzüne iki tüküresim ve laf söyleyesim var.. o paranında hayrını göremesin inşallahhhhhhhhhhh
bu cok guzel moral oldu cnm bnm saoll..bnmle bnzer seylerı yasayan bırınden bunları duymak cok guzelll
Risk almak istemedi haklı olarak işin içinde seni her gün strese sokup bebeği de etkilemek vardı. Bence bundan korktuğundan yapmıştır böyle. Sana da eşini desteklemek düşerdi zaten. Yaptığından bulsun pislik. Hakkınızda hayırlısı olsun..
kızlar ben bugün şeker sonucumu aldım ama doktora gösteremedim daha
sonuçta 50 gr yükleme öncesi alınan kandaki şeker 68
şekerli su içtikten 1 saat sonraki şeker 87 çıktı
umarım sonuçlar iyiydir birazdan internetten bakıacma dayanamam yarına kadar
bizim tayinlerde 24üne kaldı 27sine kaldı diyenler var çok sinir oldum vallahi inş açıklanır 17sinde . jandarmaların açıklandı bugün çünkü bir biz kaldık
ayyy ne cıngarr pıs herıflermıss yaaa..konu uzamıcaksa sennde huzurn daha fzla kacmıcaksa alın arabayı gıtsnn cnm o parayıda artıkk munasıp bıseyler ypslarr acık acık soyleyemıyrmmm
Allahından bulsun o pislik insanlar alırkenki aklına ne söylenir o admaın bilmiyorum. eşinde sanayiye sokmadna almasın arayı baktırsın birşye yapmış mı diye.en önemlisi sizin huzurunuz sonuçta. o adamdan çıkar o para merak etme canım çocuk oyuncağı mı bul hem al arabayı hem insanların burnundan getir
hayatımsın bilemedim şimdi ne diyeyim neyse zaten konu çok uzayınca seninde sinirlerin daha çok gerilecekti olayın böyl sonuca baglanması belkide sizin için daha hayırlıdır
yani seni avutmak için söylemedim doğruluğu tarafımca kanıtlanmış gerçekler bunlar canım.. Bizde çoookk kavgalar ettik, bende ilk gebeliğimde ayrılmak istedim ki İstanbul da olsaydım, aileme yakın olsaydım kesinlikle ayrılmıştım ama evlenip yurtdışına geldim ki bu bizim için, biz olmamız için en büyük şanstı. Hem aileme karşı tutum, söz ve davranışlarından hem de kaynanamın eşim üzerindeki etkisinden dolayı biterdi %100. Sıkma kendini kafaya takmamak elde değil ama eden buluyor. Eşini dolduran varsa, şu halinle seni üzdügü için misliyle görecekler. Eşiminde kızkardesi var birtek hep derdim senin de bacın var görecez diye. Beni beğenmeyenler çok iyi bir damat aldılar, bütün sülalelin dilinde şimdi :) öyle yaniiii kimseye kalmaz cicim bu dünyaa.. Sen git ailenle görüşş sürekli hiç takmıyormuş gibi yapp . Ben 1,5 sene kavga ettim sonra yüzüne amann cok da umrumda ben gidiyorum ya sen gelmesen kaç yazar dedim. yine kafama takıyordum, ağlıyordum neden bizim ailelelerimiz böyle diye ama eşin de olsa kuyrugu dik tutmak lazım, yaptım oldu :) sonra gide gele anladı ailemi, sevdi. Şimdi bir muhabbetteler görsen maşallah ve darısı başına diyeyim canım benim.
Canım bu markadan çok vardı aldığım yerde, ama daha önce hiç duymadım, fşyatları da epey düşüktü güvenemedim açıkçası...
Ama sen memnunsun demek :44:
Kazanlı alacağım kesin artık ama bakalım değişim işine ne diyecekler gidince. 2 hafta sonra gideceğiz antalya ya... umarım sorun çıkarmazlar
Saol canım, Bu delongiye de bakacağım bu ara reklamları da çok dönüyor zaten dikkatimi çekmişti.
Ama ne kadar zamandır kullanıyorlar bu ütüyü, uzun ömürlü olması da önemli ...
kızlarr çok mutlu oldum sizlede paylaşayım istedim ücretsiz iznim konusundaki sıkıntımda beni rahatlatacak haber geldi insan kaynaklarından ilk 6 ay için kimsenin müdahalesi yokmuş kullanırsınız dediler siz şimdilik bişe demeyin müdürünüze dediler günü gelmeden bizi arayın hallederiz dedilerrrrr ççookkkk sevindim çoookk rahatladımmmgünlerdir uykularım kaçmıştıııı
kızlar bnden dertlıyım bu aralar...esım kendınce sacma sebeplerden aıleme arayı actı...onun en kotu gununde yannda olanda bnm aılemdı....babamm bızm evın tamıratını bıle yaptı klozetın arkası akıyodu 57 yasnda adamm egıle egılee orayı tamır ettı..smdı nankor gıbı dıyokı bnm evıme mudahale ettı baban dıyo...adamn yaptıgı ıyılıkk suc oldu..anem desen obur damadınn yas gununde ona hedıye alırken bnm esım uzulmesn dıye onada hedıye alan bı ınsan...kocama dogum gununde pasta hedılyer getırıp dogum gununu kutlayan ınsanlar...esım zor zmannda babam ona kredı cektı ve suan babama borcunu odeyemeıyo adam agzını acıp bsey demıyo ama suclu oldu....anneler gununde bnm annemn anneler gununu kutlamadı annesını bıze cgrdı o gun...bn anneme gtıtm geldıgnde bzdeydı gne saygı gosterdm ama ıcımden gelmıyo bnm aılem boylee dıslanırken..bunun kavgasını yapıyorz habıree o aılesıne saygı gosterılsn ıstıyo ama bnm aılem saygı duyulmuyo...aıleme bu yapılanı sındıremıyrmm...cocugumn babası onuda sılemem...ama cok gergınımm cok uzgunum habıre aglıyormm sınırlerm coktu...bebegımde hıssedıo..dun gce tartstık bu konudaann bebısım resmen kaskatı kesıldı cok korktumm...napıcam bılmıyrmm...cok gucluyumdr kolay kolay yıkılmam ama hamılelık zaten stress artı duygusallık suan cok agır gelıyo
Arkadaslar marincap balık yağı hapı kullanan varmi ben balık hiç yemiyorum doktorum bunu önerdi nasıldır ise yararmi gereksizmidir
Canım parçalarını değiştirdiyse araba başınıza kalabilir, öteki türlü de hayatınız tehlikeye girebilir. Hangisi hayırlıysa o olsun artık. Biz araba değişimi yaparken aldığımız firamının 2.el bölümüne bırakıyoruz, onlar müşteri bulup satıyolar ve muahhattapları biz değil firma oluyor. Aklınızda bulunsun.
hayatımsın başınıza gelene çok üzüldüm canım ama en doğru kararı verdiniz böylelerine bulaşmaya gelmez allah korusun
arkadaşım sende üzülme merak etme eşinde yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu anlayacaktır zamanında benım eşimde aileme bin türlü laf etti anne baba bile demedi ne kadar zaman hep küçümsedi çookk kavgalar ettim sonunda başardım şimdi en ufak bır sözü bile olamaz onu kendsi ailesi ile vurdum bende aynısını onunkılere yaptım anladı ne kadar yanlış yolda olduğunu ama ben üzüldüğümle kaldımneyse zamanla herşey düzeliyo kendini üzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?