2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu cok guzel moral oldu cnm bnm saoll..bnmle bnzer seylerı yasayan bırınden bunları duymak cok guzelll

Risk almak istemedi haklı olarak işin içinde seni her gün strese sokup bebeği de etkilemek vardı. Bence bundan korktuğundan yapmıştır böyle. Sana da eşini desteklemek düşerdi zaten. Yaptığından bulsun pislik. Hakkınızda hayırlısı olsun..

cnm sonuclarn gayet ıyı bnce...bnmkıde 91 cıkmıstı cnku doktor ıyı dedı...

Ağzımdan almışın Red :)

Canım hiç canınızı sıkmayın. Gidin savcılığa tehdit için, bir dilekçeye bakar. Ondan sonra ayağı kayıp düşse ondan bilecekler. Biz sessiz kaldıkça üste çıkar böyleleri. İlla geri vermek istiyosa gitsin dava açsın çok biliyosa :)

Sen de içini ferah tut, hallolur muhakkak :)

ayyy ne cıngarr pıs herıflermıss yaaa..konu uzamıcaksa sennde huzurn daha fzla kacmıcaksa alın arabayı gıtsnn cnm o parayıda artıkk munasıp bıseyler ypslarr acık acık soyleyemıyrmmm

Allahından bulsun o pislik insanlar alırkenki aklına ne söylenir o admaın bilmiyorum. eşinde sanayiye sokmadna almasın arayı baktırsın birşye yapmış mı diye.en önemlisi sizin huzurunuz sonuçta. o adamdan çıkar o para merak etme canım çocuk oyuncağı mı bul hem al arabayı hem insanların burnundan getir

hayatımsın bilemedim şimdi ne diyeyim neyse zaten konu çok uzayınca seninde sinirlerin daha çok gerilecekti olayın böyl sonuca baglanması belkide sizin için daha hayırlıdır

bu cok guzel moral oldu cnm bnm saoll..bnmle bnzer seylerı yasayan bırınden bunları duymak cok guzelll

yani seni avutmak için söylemedim doğruluğu tarafımca kanıtlanmış gerçekler bunlar canım.. Bizde çoookk kavgalar ettik, bende ilk gebeliğimde ayrılmak istedim ki İstanbul da olsaydım, aileme yakın olsaydım kesinlikle ayrılmıştım ama evlenip yurtdışına geldim ki bu bizim için, biz olmamız için en büyük şanstı. Hem aileme karşı tutum, söz ve davranışlarından hem de kaynanamın eşim üzerindeki etkisinden dolayı biterdi %100. Sıkma kendini kafaya takmamak elde değil ama eden buluyor. Eşini dolduran varsa, şu halinle seni üzdügü için misliyle görecekler. Eşiminde kızkardesi var birtek hep derdim senin de bacın var görecez diye. Beni beğenmeyenler çok iyi bir damat aldılar, bütün sülalelin dilinde şimdi :) öyle yaniiii kimseye kalmaz cicim bu dünyaa.. Sen git ailenle görüşş sürekli hiç takmıyormuş gibi yapp . Ben 1,5 sene kavga ettim sonra yüzüne amann cok da umrumda ben gidiyorum ya sen gelmesen kaç yazar dedim. yine kafama takıyordum, ağlıyordum neden bizim ailelelerimiz böyle diye ama eşin de olsa kuyrugu dik tutmak lazım, yaptım oldu :) sonra gide gele anladı ailemi, sevdi. Şimdi bir muhabbetteler görsen maşallah ve darısı başına diyeyim canım benim.

Canım parçalarını değiştirdiyse araba başınıza kalabilir, öteki türlü de hayatınız tehlikeye girebilir. Hangisi hayırlıysa o olsun artık. Biz araba değişimi yaparken aldığımız firamının 2.el bölümüne bırakıyoruz, onlar müşteri bulup satıyolar ve muahhattapları biz değil firma oluyor. Aklınızda bulunsun.

evet cnm şimdi msj atmış gene sakın stres yapma moralini bozma seni çok seviorum die.. eminim bizim için sustu ve boyun eğdi bu duruma. yoksa gençliğini anlatırlardı serseriymiş. kavgasına kadar gidermiş ama arada biz olunca... onu çok seviyorumm bizi düşünenn kızını düşünen iyi bir baba olacağına dahada emin oldum şuan.. inşallah bulurlar canım paranın betini bereketini göremesinler inşallah... amin aminn

hadi gözün aydın canımcm sonuçlar iyi biz de artık doktor kesiliyoruz burda ama napalım tecrübeleniyoruz her seferinde

ayyy ne cıngarr pıs herıflermıss yaaa..konu uzamıcaksa sennde huzurn daha fzla kacmıcaksa alın arabayı gıtsnn cnm o parayıda artıkk munasıp bıseyler ypslarr acık acık soyleyemıyrmmm

aynenn canım bende senin gibi dedim valla telefonda küfür ettim eşime o adam için çok sinirim bozuldu..

inşallah tez zamanda bulurlar canım.. götürücem diyordu göstermeye canım götürür heralde.. çıksın canım çünkü bizi çok üzdü rabbim onlarıda üzsün ve bize noldu böyle dedirtsin.. rabbim büyük ona havale ettim..
vallahi burnumda heryerimden geldii gerçikten eşimi hiçten düşünemiyorum yani..

hayatımsın bilemedim şimdi ne diyeyim neyse zaten konu çok uzayınca seninde sinirlerin daha çok gerilecekti olayın böyl sonuca baglanması belkide sizin için daha hayırlıdır

öyle canımm hakkımızda hayırlısı olsun artık.. vardır bu şerde de bi hayır. annemle konuştum oda öyle diyor

cnm zaten asla aılemı ezdrmem bnı bu yasa getıren ve hcbıs sucu olmayan ınsanlar onlar...senn adına cok mutlu oldumm darısı basıma ıns...bana cok guzel moral oldu anlttklarn

Saol canım, Bu delongiye de bakacağım bu ara reklamları da çok dönüyor zaten dikkatimi çekmişti.
Ama ne kadar zamandır kullanıyorlar bu ütüyü, uzun ömürlü olması da önemli ...

Canım evet memnunum.Aldığım en akıllıca elektronik eşya markası.Ben nerdeyse 4-5 senedir kullanıyorum.Bozulsa gider yine aynısından alırım.O kadar yani.

Çok iyi bir haber gözün aydın canım.

Bence arastanın yorumu doğru.Aynı şeyi düşünüyorum.Biraz sabret herşey yoluna girecektir.Eşinde anlayacak yaptığını.

Arkadaslar marincap balık yağı hapı kullanan varmi ben balık hiç yemiyorum doktorum bunu önerdi nasıldır ise yararmi gereksizmidir

Canım ben doktora balık yemediğimi söyledim bana EFA DAİLY diye balıkhapı yazdı ama kilo yapacağını söyledi.Bende o zaman hap kullanmam mecburen balık yiyeceğiz dedim.Haftada 1 kez yesek yetermiş.

canım götürecek sanayiye göstericek.. amin inşallahh. en iisini yapıyorsunuz valla kafanız rahat en azından.. mahfolduk yaaa bitek bizim başımıza geldi sanıyordum ama birçok kişi yaşamış bu durumu çok can sıkıcıı yaa..

Canım eşinde gösterip alsın o zaman aracı..

hayatımsın başınıza gelene çok üzüldüm canım ama en doğru kararı verdiniz böylelerine bulaşmaya gelmez allah korusun
arkadaşım sende üzülme merak etme eşinde yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu anlayacaktır zamanında benım eşimde aileme bin türlü laf etti anne baba bile demedi ne kadar zaman hep küçümsedi çookk kavgalar ettim sonunda başardım şimdi en ufak bır sözü bile olamaz onu kendsi ailesi ile vurdum bende aynısını onunkılere yaptım anladı ne kadar yanlış yolda olduğunu ama ben üzüldüğümle kaldımneyse zamanla herşey düzeliyo kendini üzme

umarım öyledir canım eşime bıraktım kararı kendisini nasıl huzurlu hissedecekse öyle yapsın.. rabbim bidaha böyle sıkıntı yaşatmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…