2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım arasta'ya tamamen katılıyorum benim söyleyeceklerimi yazmış. eşin kendini belli ki eksik hissetmiş ve bunun altında ezilmektense fevri davranarak kendi benliğini tatmin etmeye çalışıyor bence canım.. malesef ki en büyük görev sana düşüyor. ailene sakın kocanı kötüleme anlatma olanları. çok haklısın biliyorum ama bu aralar kocana da ailenin yaptığı iyilikleri sürekli hatırlatan şeyler söyleme. daha beter bir hal alır kocan.. senin ve bebeğinin iyiliği için canım benim. Allah yardımcın olsun sen gönlünü ferah tut herşey yoluna girer inşallah..

cok tatlısn cnm bnmm ) ya o kadında hep bı sınsılık sezıyrmm ama oyle laflar soyluyokı bnm esımın lafı olmaz..bkere sen onlar ıcın bı hayal kırıklıgı oldun dedı bna bnde annene sorucam bu laflar sendenmı cıktı ondanmı dedgım zman yan cızdı konusmamı ıstemedı...buna soyluyolarr buda bna anlatıyo...karnımda cocugum var kımsenn gunahını almam ama yapıyosada kendınınde 2 kızı var allah yukarda ne dıyım

selam kızlar mevzular baya derin bugün bende aile ve kaynana durumlarından epeyy muzdaribim ama hiçç girmicem o konulara o kadar uzun ki içimi döksem topikten dışarı taşarım walla :) Saygı göstermek her zaman iyi bir yol değilmiş , daha çok ezmek istiyorlarmış onu anladım. En iyisi gerektiği yerde cevabını pattt diye yapıştımak, sonu tartışma bile olsa. Ama tabi kavgaya dönüşmemeli de, arada eşimiz var ne de olsa.

neyse güzel haber yokmu diyen olmuş ben vereyim . Dün kontrole gittik 830 gr olmuş minnak paşam , boyu da 31 cm.. tek eli havada geziyordu , bir de el ve ayak parmaklarını oynatıyordu sürekli.. Rabbim üzüntülerini yaşatmasın...

rica ederim canım... sepeti aldıgımızda içinde herşeyi hazırdı.. tabi sünger gibi bişey nekadar sağlıklı olur benimde kafam karışık okonuda... ben onu aldıgımda yanımda 10 aylı kyegenım vardı içine sıgmıstı amaaa bebek döndüğü için çok güvenemeyiz sanırım. dönmeye başladığı an onlarda yatması tehlikelidir heralde..

Olsun canım odasıda olur hayırlısıyla..

Yok yoookkk bebeğe zarar vereceğini bildiğim bi şeyi ne şimdi ne doğum sonrası yapmam, yapamam..

Ablam dolunay etkisinin eylüle mi ekime mi kadar ne devam edeceğini söylemişti. Doğru sanırım.

Eylül sonu demişti bi arkadaşım, pek inanmam ama galiba bunca şey o yüzden diye düşünmeye başladım şimdi.

tatlım sizin de gerçekten ilginçmiş küsme nedeniniz :) Allah daha büyük dertler vermesin inşallah canımcm

cnnm cok dogru seyler soylemısn..onun aılesıyle bnm aılem arasmda ucurm var koklu bı aılem var bu sehrde herkes tanır durumumuzda ıyıdr cok sukur...esımn aılesı dar bı cevrede yasamıs ama bz aılece bunu hc umursamadk...bn evlenmk ısteynce babam saygdı duydu...nısanlandık ılk bayram aılem onlara bayram zıyaretıne gıttı glen olmadıı yakınlık kurmaya calıstı el uzatmadılar...ama bz onlara tepeden bakan taraf olduk...babam dıyokı smdıkı aklım olsa senı eve kapardm gne gorustrmzdm dıyo...senı uzuyolar bnm evladımı ypratıyolar karnnda bebegıyle dıyo...annem aglıyo mıde hastası oldu hamıle halınde kendı egolarının kurbanı edıyolar senı dıye...bı ara bosanmayı dusundumm ama bnm annemle babam ayrıydıı bı kız ıcn babaszlık cok kotu bunu bılırım vazgctım zaten kendısıde bn soyleyınce mahvoldu bnı sevıyo cocugunuda ama aılesınn etkısı altındaa

ahhh canım ahh ne fenaymış bunlar yaaa. sen farklı bir bireysin o aileye giren kendi yaşam düzenin olacak tabikide mecbur değilsin ki onların istediği yerde yaşamaya bence uzak oturmakla en güzelini yapmışsın. yemişim o kayınvalidenin hayal kırıklığını.işte diyorum ya erkek adamın aklına gelmez böyle kadın lafları uzak dur sen fıstık uzak durup cevap vermedikçe evinde huzursuz olmadıkça o delirecektir merak etme. eşin iyi niyetli ağzından kaçırıyor sanada baksana. evinde hiç huzursuz olma.madem çocuğuna kendi bişey almak istiyor o zaman annene söyle bir süre almasınlar. eşinle alınacakları almaya berbaer gidin mesela bu hafta sonu bakalım tutumu değişiyor mu. eğer kendini evde söz sahibi hissetmekse derdi düzelir zaten hemen tutumu.inşallah hemen gerçeği görür eşin fıstık

bide benim canım sıkkınken eşim tepeme geliyor güya konuyu dağıtacak nerde ne can sıkıcı şey varsa hepsini ortaya döker ben aglıyorum kafam dağılsın diye bana kredi kartlarını söylüyor yada işçilerle ilgili problemleri güya beni dışarı çıkardı kafam dağılsın diye bide dedim çıkmayalım hiç halim yok herzaman ki gibi yolları karıştırdı uzattı ben zaten bıkmışım yollarda hergün araba sürmekten haliyle tepem attı bu seferde araba kullanırken bana karışıyorsun kavgası dedim öellikle mi yapıyorsun acıya acı vermek daha iyidir mantıgıyla mı hareket ediyor anlamadım bide tutup üstüne siz zaten böylesiniz diyince zıvanadan çıdardı beni

kız aileleri kızları zarar görmesin diye fazla fedakarlık yapınca eşler yaa kompleks yapıp hırçınlaşıyorlar yada rahatı görünce daha da bi sorumsuz oluyorlar sanırım

kesinlikle saanaa katılıyorum narin. kız ailesi aman kızım rahat mutlu olsun diyip fedakarlık yapıyorlar.. birkere eşim bile ne varsa kız ailesinde var ya demişti şok olmuştum.. annemle 2 ablam söz konusu oldumu daha farklı davranıyorlar.. seninkilerde öyle demişti.. kaynanamın hakkını yiyemem benide kızlarınla bir tutar ama bişey alırken yaparken asla sormak. bunu aldım beğeneceksin başka yolu yok yani.. cunku aldıgında biride gelinine almış ama hıc giymiomus sen giyiosun dior. seni mecbur bırakıyor beğenmesende yapmaya giymeye falan..

o da iyiymişşşşş
aaahhh aahhh benim kocam da keşke BEN DEMEDEN silse süpürse yalasa yutsa da tek basmam havada uçarımmm[/

Son düzenleme:

çok üzüldüm ya yazık annenin babanın aklını hep sende bırakmışlar böyle mi oluyor gelin almak bilmiyorum ki ne haz alıyor bu kayınvalideler gelinlerine eziyet edince birde kendi kızlarıda var hşuna mı gidecek onlarada böyle yapsalar sanki. evlat gibi görecekleri yerde seni en hassas dönemde üzüyorlar. hamile kadının duası kabul olur sen bol bol dua et çaresiz hissetmiş ailen belli ki seni üzdükleri için kendilerini. ben düzeleceğine inanıyorum ama eşinin tutumunun anlayacak merak etme haklıyı haksızı görecek

haklısn cnmm allah havale ettmm bn onalrı cocugumu dusunuyrm bnm en buyuk hazınem o ...onu uzmesnlerde hcbırı umrumda degıl...allah buyuk kımın ne oldugunu goruyo benıde goruyo bnm aılemıde goruyo onlarıda...onunda kızları varr bde kız anası..bnde oyle dıyormm cnm gun gelıcek anlıcak heralde kımın ne oldugunu sabredıyrmm zaten evlendgmden berı ama ıste hamılelık stresı ve dolaylı olarak bebegımı uzmelerıne dayanamıyrmm zarar verıyolar ona dıye hırslanıyrm ıyıce...allah buyuk cnm saol destegn ıcın

angyscim inan ki bu durumunuz geçici, geçicek. Çok emin söylüyorum, çünkü yaşadım, biliyorum şu anki ruh halini, duygu ve düşüncelerini. Henüz evliliğiniz de yeni. Haziranda 4. senemize gireceğiz ve ancak birbirimizi + ailelerimizi anladık. Ha evlenmeden de 4 sene konuştuğumuz ve neredeyse yapışık ikiz gibi oldugumuz halde. Ama evlilik bambaşka hele de mevzu aileler olunca. Benim eşim de aileme cephe almıştı ki bizim olaylar dügünümüzde patladı. Son 1 senedir çok iyiler ailemle bense eşiminkilerle tam tersiyim. Önceleri durum tam tersi idi, şimdi benim istedigim tarafa döndü. Biraz sabır tatlım, eşinin bu anlaşılmaz ve sinir bozucu tutumları geçicek inan bana...

kızlar ben bugün şeker sonucumu aldım ama doktora gösteremedim daha

sonuçta 50 gr yükleme öncesi alınan kandaki şeker 68
şekerli su içtikten 1 saat sonraki şeker 87 çıktı

umarım sonuçlar iyiydir birazdan internetten bakıacma dayanamam yarına kadar

bizim tayinlerde 24üne kaldı 27sine kaldı diyenler var çok sinir oldum vallahi inş açıklanır 17sinde . jandarmaların açıklandı bugün çünkü bir biz kaldık

Ablam dolunay etkisinin eylüle mi ekime mi kadar ne devam edeceğini söylemişti. Doğru sanırım.

gerçekten miii bak işte bu çok kötü ozamana kadar benim bünye bi olayı daha taşımaz ki ((

Kızlar şimdi kocam aradııı savcı izindeymiş ifade vermemiş. izinden gelince uğrayın demişler.. pehh o izinden gelene kadar... kocam gitmiş adamın yanına adam hala arabayı al diomuş.. parayı denkleyemem demiş.. alcaksın demiş arabanı sattıgında üstünü verirsin şimdi denklediğin kadar denkle al bugün demiş.. sanırım kocamda pes etti.. eee sonuç dedim bugün alıcam üstüme dedii.. başka şey olsa tepki verirdim ama bu durum onunda canını çok sıktı.. huzur bozuldu pislik yüzünden onu oyle mutsuz gormektense görüşüne saygı duyuyorum hayatım ne olursa olsun yanındayım dedim.. kızlar napayımm bana kalsa hayatta o arabayı almazdım gerii o adamı görüp yüzüne iki tüküresim ve laf söyleyesim var.. o paranında hayrını göremesin inşallahhhhhhhhhhh

bnm annemnde dedıgı o ..onun kızıda hamıle ona yapılsa ne hısseder dıyo...bn hergun gozyası dokuyrmm evladm ıcın torunm ıcın dıyo..arayp konusucam dedı brak anne konusmadan anlıcak ınsanlar degıller hıc muhattap olmaa herkes ettgnden utansn dedım..ınss esımde gorucek bıgn gerceklerıı dua edıyrm sureklı cnm kendm ıcın degıl bebegm etkılenmesn dıye...zaten kendımı dusunmmuyrmm bebegımı dusunuyrmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…