- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.561
2 saat laboratuvara indim işleri toparlayayım diye yine bir sürü kaynatmıssınınz kızlar.
Bu ara herkes gergin, mutsuz , biraz toparlanın kızlar, bebeklerimizin herşeyin farkına artık. üzmeyin onları şekerler...
Evet patronlar herşeyi yapabilir
Ahhh canım o ağrıları hepimiz çekiyoruz merak etme, ben alıştım artık, ağrımayınca tuhaf oluyor... Magnezyuma bende başladım 10 gün falan oldu, henüz ağrılarımı kesti diyemem, ama kabızlığa iyi geliyor
Canım eşin depresyona girmiş iyice, bazen erkekleri anlamak çok zor, acayip kompleksleri, saçma tepkileri olabiliyor. Sakin olup sabretmelisiniz bence. Zamanla geçeceğine eminim, kendini yıpratma canım. Birde birbirinize unutamayacağınız sözler sarfetmeyin...
Benim eşimde aşırı agresiftir, sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymaz, hamileliğimin ilk haftasıydı bizde saçma birşey yüzünden tartışmıştık ve de boşanmaya karar vermiştik, bebeği de aldıracağız diyordu. Şimdi aklıma gelince kendime kızıyorum, Allahım bizi neyle sınamış ya böyle bir hata yapsaydık, o zaman ne eşimi ne kendimi asla affetmezdim....
Sabırlı olmak lazım canım, evlilikte oluyor böyle şeyler. Geçecek hiç merak etme....
Benim dr. da balık mutlaka ye diyor canım. İlaç tavsiye etmiyor.
Benim dr.um reçetesi :
Hergün 1 adet yumurta
2 adet ceviz
2 bardak süt 1 kase yoğurt
Haftada en az 1 kez balık 1 kez kırmızı et.... Bunları aksatmazsan yeterli diyor.
İlaç olarak ta elevit, gyno ferro sanol ve magvital ve tiroid ilacı kullanıyorum ben.... Daha ne olsun
Bence aradan çekil artık canım, yetişkin insanlar sonuçta kendi meselelerini çözsünler, hem yabancı değiller söyle beni çok yıpratıyorsun ben karışmak istemiyorum de bence. Bazen bencil olmak iyidir. Hem kendini hem bebeğini düşün biraz geri çekil canım....
Valla kızlar bugün aile sıkıntısı, magandalar, kayınvalideler vs.ler derken hepimiz iyice gerildik... Bir uğursuzluk var topikte, herkes bir dua okusun da ferahlayalım biraz ....
Bu ara herkes gergin, mutsuz , biraz toparlanın kızlar, bebeklerimizin herşeyin farkına artık. üzmeyin onları şekerler...
şefim dışarı çıktığı için ben mahsurum burda canım.. işime adapte olamadım daha. gelip bişey soruyorlar offf sırasımı şimdi die laf söylüyorum.. biraz daha sakinleştim amaa savcılığa gidiyor eşim şimdi..
odada 9 kişi çalışıyoruz ama genelde hiç biri poposunun üstüne oturmaz.. bugün oturacakalrı tuttu bide diğer odalardan geldiler hehh dedim tam olduu buyrunnn.. kovardımda içlerinden biri patrondusonra o beni kovar valla
Evet patronlar herşeyi yapabilir
nice zaman sonra bugün yazabılıyorum...çünkü ağrımdan dolayı işe gidemedim ve doktroum magnezyuma başlattı.. aranızda kullanan var mı bilmiyorum ama umarım faydasını görürüm.. pazartesı aksamdan berı kasık ağrım vardı sanırım 2 saat yürümek buna yol açmıştı...
neyse siz bebişleriniz için yatak odası, puset vs aldınız mı? ben hıc bırsey alamadım daha.. pazartesıde bakmaya gidince böyle oldu.. kafam karışık ne öneriyorsunuzzz..
lütfen paylaşım güzzel kızlar.. AAsaaaa bu arada anneler günümüz kutlu olsun...
Ahhh canım o ağrıları hepimiz çekiyoruz merak etme, ben alıştım artık, ağrımayınca tuhaf oluyor... Magnezyuma bende başladım 10 gün falan oldu, henüz ağrılarımı kesti diyemem, ama kabızlığa iyi geliyor
kızımız olucak tatlımm...ya bn bu yaptıgı nankorlugu hazmedemıyrmm...dugun zmanı aılesı kendını gerı cektı kredı cekmesı lazımdı kımse yardm etmedı..babam cektı ve emeklı maasndan her ay 500 tl dusuyo...bz her ay verıyodkk..smdı veremıyoo aylardır adam agzını acıp bsey demedı ona.. bırakmıstı artık gttıı yenı bı ınsaat aldı muhendıslık yapıyo yınee..annem desenn kndı evladı yerıne koydu onu...ona bunlar yapılırken nası bu kadr sacmalıyo bn onu anlamıyrmm ve sınır oluyrmm
Canım eşin depresyona girmiş iyice, bazen erkekleri anlamak çok zor, acayip kompleksleri, saçma tepkileri olabiliyor. Sakin olup sabretmelisiniz bence. Zamanla geçeceğine eminim, kendini yıpratma canım. Birde birbirinize unutamayacağınız sözler sarfetmeyin...
Benim eşimde aşırı agresiftir, sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymaz, hamileliğimin ilk haftasıydı bizde saçma birşey yüzünden tartışmıştık ve de boşanmaya karar vermiştik, bebeği de aldıracağız diyordu. Şimdi aklıma gelince kendime kızıyorum, Allahım bizi neyle sınamış ya böyle bir hata yapsaydık, o zaman ne eşimi ne kendimi asla affetmezdim....
Sabırlı olmak lazım canım, evlilikte oluyor böyle şeyler. Geçecek hiç merak etme....
Arkadaslar marincap balık yağı hapı kullanan varmi ben balık hiç yemiyorum doktorum bunu önerdi nasıldır ise yararmi gereksizmidir
Benim dr. da balık mutlaka ye diyor canım. İlaç tavsiye etmiyor.
Benim dr.um reçetesi :
Hergün 1 adet yumurta
2 adet ceviz
2 bardak süt 1 kase yoğurt
Haftada en az 1 kez balık 1 kez kırmızı et.... Bunları aksatmazsan yeterli diyor.
İlaç olarak ta elevit, gyno ferro sanol ve magvital ve tiroid ilacı kullanıyorum ben.... Daha ne olsun
kızlar bende son zamanlar çok yıprandım bugün elimde olmadan sürekli aglayıp duruyorum hiç bişeye tahammülüm yokbebeğim etkilenmesin diye hep arkama atmaya çalıştım ama sanırım farkında olmadan çok dolmuşum annemle babam arasında kalmaktan çok yoruldum ikisini idare etmeye çalışmak gerçekten çok yıpratıcı kocaman insanalr sorunlarını oturup çözemiyorlar. erkek kardeşim zaten kendi hayatında kız kardeşim yurt dışında ben hem ev olarak hem iş olarak ailemle bi aradayım evin en büyüğü olarak bide karakter olarakta aileme en düşkün benim ama son bikaç aydır gerçekten çok gerildim araalrında kalmaktan çekip gidesim var artık
Bence aradan çekil artık canım, yetişkin insanlar sonuçta kendi meselelerini çözsünler, hem yabancı değiller söyle beni çok yıpratıyorsun ben karışmak istemiyorum de bence. Bazen bencil olmak iyidir. Hem kendini hem bebeğini düşün biraz geri çekil canım....
Valla kızlar bugün aile sıkıntısı, magandalar, kayınvalideler vs.ler derken hepimiz iyice gerildik... Bir uğursuzluk var topikte, herkes bir dua okusun da ferahlayalım biraz ....