2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2 saat laboratuvara indim işleri toparlayayım diye yine bir sürü kaynatmıssınınz kızlar.

Bu ara herkes gergin, mutsuz , biraz toparlanın kızlar, bebeklerimizin herşeyin farkına artık. üzmeyin onları şekerler...

Evet patronlar herşeyi yapabilir

Ahhh canım o ağrıları hepimiz çekiyoruz merak etme, ben alıştım artık, ağrımayınca tuhaf oluyor... Magnezyuma bende başladım 10 gün falan oldu, henüz ağrılarımı kesti diyemem, ama kabızlığa iyi geliyor

Canım eşin depresyona girmiş iyice, bazen erkekleri anlamak çok zor, acayip kompleksleri, saçma tepkileri olabiliyor. Sakin olup sabretmelisiniz bence. Zamanla geçeceğine eminim, kendini yıpratma canım. Birde birbirinize unutamayacağınız sözler sarfetmeyin...
Benim eşimde aşırı agresiftir, sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymaz, hamileliğimin ilk haftasıydı bizde saçma birşey yüzünden tartışmıştık ve de boşanmaya karar vermiştik, bebeği de aldıracağız diyordu. Şimdi aklıma gelince kendime kızıyorum, Allahım bizi neyle sınamış ya böyle bir hata yapsaydık, o zaman ne eşimi ne kendimi asla affetmezdim....
Sabırlı olmak lazım canım, evlilikte oluyor böyle şeyler. Geçecek hiç merak etme....

Arkadaslar marincap balık yağı hapı kullanan varmi ben balık hiç yemiyorum doktorum bunu önerdi nasıldır ise yararmi gereksizmidir

Benim dr. da balık mutlaka ye diyor canım. İlaç tavsiye etmiyor.
Benim dr.um reçetesi :
Hergün 1 adet yumurta
2 adet ceviz
2 bardak süt 1 kase yoğurt
Haftada en az 1 kez balık 1 kez kırmızı et.... Bunları aksatmazsan yeterli diyor.
İlaç olarak ta elevit, gyno ferro sanol ve magvital ve tiroid ilacı kullanıyorum ben.... Daha ne olsun

Bence aradan çekil artık canım, yetişkin insanlar sonuçta kendi meselelerini çözsünler, hem yabancı değiller söyle beni çok yıpratıyorsun ben karışmak istemiyorum de bence. Bazen bencil olmak iyidir. Hem kendini hem bebeğini düşün biraz geri çekil canım....

Valla kızlar bugün aile sıkıntısı, magandalar, kayınvalideler vs.ler derken hepimiz iyice gerildik... Bir uğursuzluk var topikte, herkes bir dua okusun da ferahlayalım biraz ....

kızlar bugün akşam benim kaynın söz kesimi var..2 gün önce kara kara düşünüyodum ne giycem aman ne kadar zor geldi çıkıp elbise bakmak hem vaktim de yok altı üstü 2 saat erken cıkcam bugün işten. hem de gereksiz masraf yapmak istemedim :) gecen seneki kıyafetlerimden deneyim dedim umutsuzca amaaa çoğunun içine girdim vallaa sadece 1 kere giydiğim bi elbise vardı beden olarak oldu da göbüşten dolayı boydan kısalma yaptı ama kocam aa güzel olmuş deyince tamamdır dedim ben de çook sevindirik oldum eski kıyafetlerime girince yanii

fiyat konusunda bilgi verebiliyor musunuz acaba?

red çok geçmiş olsun..bazı arkadaşlar kahve filan kullan demişler. gebeyken çok sağlıklı değil. bence dr.unla görüşsen cok ıyı olur..

mulberyy cnm yazını ara ara gozum kaydı resmen ama bulamadım sanırım erken demiş dr.un...erkenden kastı ne acaba?
gelişimi bir hafta geriymiş +- 2 hafta olabiliyor cnm inş arayı açmaz...sık kontrol lazım bize...
clexan verdi mi?
benım bu ctesi bakalım bnm mınık kusum nasıl?
kasıla kasıla ne olcak bizim bu halimiz. magnezyumu ıkıye cıkarmasını ıstıycem. dun karnım durdu durdu kasıldı. canım sıkılıyor yaa(

Özelden msj atanlar var burdan da yazayım bari belki aynı gun aynı hastaneye gidenimiz vardır .

İstanbulda memorial hizmet hastanesine gidiyorum. 10 Mayıs cts gidenler icin sorun varmis

merhaba bayanlar.. ben tüp bebek tedavisine başlayan bir arkadaşımiçin okuyabilenlerden 1 ayetelkürsi rica edeceğim mümkünse. okuyanlar beğen tuşuna basarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler....

evet canım eklemiştim.. senin için birdaha ekliyorum Eki Görüntüle 712336
ayyy hayatım bundan bende istemiştim biliyor musun
fiyatı düşündürdü beni sadece
karar veremeyince eşim sona bırakalım dedi
en son istersen alırız hazır bişey nasılsa dedi
öyle kaldı şimdilik

siz kaça aldınız sorması ayıp
çok güzel
mışıl mışıl sağlıkla uyusun minnoşun

eşin sizi düşündüğü için uzatmak istememiş bence
hayırlısı buymuş böyle olmuş
daha fazla düşünüp kendini germe lütfen

canım
çentik var ya
iki tarafta da
ona bağlı bir gerilik
normal hamileliklerde tabi ki önde ya da geride olabiliyor
ama benim gibi durumlarda beklenen birşey olduğu için şimdiden başlaması üzücü

clexan ne bilmiyorum ki
sadece coraspin kullanıyorum işte
sabahları 1 tane

Özelden msj atanlar var burdan da yazayım bari belki aynı gun aynı hastaneye gidenimiz vardır .

İstanbulda memorial hizmet hastanesine gidiyorum. 10 Mayıs cts gidenler icin sorun varmis

Sonuçlar ne zaman çıkıyo? Acayip merak ediyorum seni. Ama 6. hissim hiç bişey çıkmayacağını söylüyor. Duamı da ettim senin ve bebeğin için Allah mutlaka koruyacaktır.

yarın 08:30 a şeker yüklemesi için randevu aldım.
umarım geç kalmadım 28. haftanın içindeyimm :26:
şimdiden heyecan bastıııı

Sonuçlar ne zaman çıkıyo? Acayip merak ediyorum seni. Ama 6. hissim hiç bişey çıkmayacağını söylüyor. Duamı da ettim senin ve bebeğin için Allah mutlaka koruyacaktır.

Canin benim severim senin o temiz guzel kalbini

Yarın çıkar sonuclar ararım ben seni dedi Hemsire . İnsallah çıkmaz ya hipotroid , seker derken birde bu çıkmasın. Ne şans bendeyi de kutup ayısı misali :)

tiroid ilacı kullanıyorum demişsin,benim ilk defa dünkü tahlilimde t4 değerim biraz düşük çıktı..0.827...tsh ve t3 normal ama...doktor sadece t4 bir şeyi belirlemez dedi...senin hangi değerin sorunlu?netten baktığım kadarı ile bir değer bile normalden farklı ise önemsenmeli diyor,28.haftamdayım,artık bebek kendi tiroid hormonlarını üretebilir ama bu durum onu olumsuz etkiler mi diye korktum...

Canin benim severim senin o temiz guzel kalbini

Yarın çıkar sonuclar ararım ben seni dedi Hemsire . İnsallah çıkmaz ya hipotroid , seker derken birde bu çıkmasın. Ne şans bendeyi de kutup ayısı misali :)

Böyle ufak tefek musibetlerin üst üste gelmesi insanı büyük belalardan korur derler Az kaldı canım hepsi geçecek, ha gayret.

doğrudur canım bende çok beğenerek aldım. kayınvalidem daha başka istedi ama bu bana daha değişik geldi. hem ileride salonumda dekor amaçlı kullanabilirim diye düşündüm. yada kızımın odasında.. alırsınız inş.. sallamasıda çok keyifli hem tekerleklerinde araba kullanır gibi gezdir oda içinde

Ayıp olur mu hiççç... 450 tl aldık 50 tl taksitlerle amin inş. canım çok saol

evet bizim için uzatmadı bende öyle düşünüyorum. hayırlısı artık canım vardır bunda da bi hayır.. ama onlar bizi çok üzdü rabbim görsün diyorum

Kızlar bir bebek park yatağı gördüm Gitti gidiyorda aisa diye bir marka varmış parkyatağı+minderi ikisi 170 tl ve kargoda sıfır yazıyor kırmızısı hoşuma gitti.Bu arada mindersiz sadece yatak 139 tl....Link atamadığımdan sadece bu kadar yazdım isterseniz bir bakın ve bana bir fikir verin alayım mı bilemedim görünüş olarak güzel ama kalitesi nasıl bilemedim.Veya başka böyle fikri olan arkadaşlar paylaşabilir mi? Maaşım bitmeden yatağını da çıkarayım diyorum.

Canım bi doktorunu arayıp durumunu anlatsan daha iyi olur sanırım. şimdi biz nedesek yalan.. belki dediğin gibi hap ve rezene mideni bozdu.. ihmal etme bi ara konuş.. bizede bilgi verirsin.. Umarım bi sorun yoktur

canım aramadım valla...onu arıycam da ne olacak,adama ne şikayetimi söylesem ciddiye almıyor...bunda da bişey demezdi doğru dürüst..hiç uğraşamam onla...ama çok kötü oldum zehirlendim gibi bişey oldu sabah hiç bişey yiyemedim doğru dürüst uyudum 1 e kadar...demin çorba yaptım zorla kendime...şimdi onu içiyorum...bebeğimi de besleyemedim diye üzüldüm (( bi komşu teyze var ona söyledim sağolsun ilgileniyo o da her bişey olduğunda...çok kötü olursam ona gel diycektim...

şimdi biraz daha iyiyim çok şükür...eşim de ne arıyo ne soruyo nasıl oldun diye....neden böyle diye bi de ona oturup ağlıyorum (

Evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun canım Allahım bir ömür boyu birlikte yaşamayı ve beraber yaşlanmayı nasip etsin canım.

teşekkürler canım....hayırlısıyla....

:) bazı erkekler böyle oluyor... benim ki bu derece değildi...ne biliyim bi çiçeğini alır vs...ama şimdi böyle olmasına üzülüyorum...daha 2.yılımızda sanki 20 yıllık evli gibi unutması...

ben hiç hatırlatmam valla,hatırlatmadım da zaten özellikle...öyle zorla bişey yaptırmayı sevmem,onun içinden gelmiyorsa ya da unutuyorsa tamam zaten ne gerek var kasmaya....

çok üzüldüm....ve çok çok iyi anlıyorum...konular farklı olsa da benzer şeyleri ben de yaşadım yaşıyorum...hep derlerdi erkekler kendi aileleri özellikle anneleri söz konusu olunca daha duyarlı olur,etki altında kalır vs diye de inanmazdım...hele ki kendi eşimin öyle olacağını hiç düşünmezdim...eşimin annesinden öyle şeyler gördüm öyle kötü durumlara düşürüldüm ki ama herşeye rağmen babası ölünce başsağlığı için aradım kalktım gittim,anneler gününde de telefon açtım....ama eşim benim annemi aramadı...:)

benim annemle onun arasında,onun annesiyle benim aramda olanların binde biri olmadı ama işte durum bu....

ben yapmam gerekeni yaptım ama bir daha yok....benim de gururum var,kişiliğim var...

canım zaten biz hep saygımızdan susuyoruz,cevap vermiyoruz ama karşıdaki de bak nası susturdum,cevap veremedi ,bozdum vs diye bakıyor olaya...herkes kendine yakışanı yapar,yapıyor da boşver...hiç üzülme...inan hiç bişey için değmiyor...bebeğim kaskatı oldu demişsin ya,ben de çok yaşadım onu...hem kayınvalidenin yaptıklarından hem de eşimin beni üzmesinden...Allah'a havale et bırak onun adaletine güven....

beni düşürdüğüm o kötü durumlardan,beni onca üzmesinden sonra ben arıyınca gidince hiç bişey olmamış gibi davrandı kv...neden öyle yaptığını da çok iyi biliyorum...neyse....

yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarım tekrarladı içimde,çok üzüldüm....lütfen ama lütfen sadece bebeğini ve kendini düşünmeye çalış...biliyorum elinde değil insanın,üstelik hamile hassasiyeti de var ama mecburuz...ben artık öyle yapıyorum tek düşündüğüm kızım gerisi umrumda değil...isteyen istediği gibi davransın,istediği kadar sahte olsun...tın....sürekli onlara kafa takmaktan ben kötü oluyorum,biz kötü oluyoruz....

insanın kanına dokunuyor biliyorum benim annem babam ona böyleyken o nası onlara saygı duymaz,dışlar vs diye ama Allah büyüktür güzelim sen hiç merak etme....kimsenin yanına kalmaz ettiği....senin o babamın annein de ellerinden öperim...işte benimkilerde öyle oldu öyle yaptı hep ama ne eşime ne annesine yaranamadılar !

ben de evimde evliliğimde hep dört dörtlük olmaya çalıştım,elimden gelenin en iyisini yaptım her konuda ama ben de yaranamadım kimseye...değerim bilindi mi hiç ??? aksine hep kusur aranmış,olmayan şeyler üretilmiş...amaaan boşver gerçekten ben artık umursamıyorum...ben de bişyein ortası yok işte sorun hep o oldu...ya çok önemsiyorum ya da hepten boşveriyorum bir daha da umrumda olmuyor...şimdi ikinci durumdayım...bu zamana kadar o kadar önemsedim ki üzüldüm ettim hep kendime zarar verdim...şimdi salladım gitti.....

eşimle de iyi oluyorsak oluyoruz ya da o bana iyi olursa diyim...olmazsa da ya da abuk sabuk bi laf ederse bi davranışta bulunursa da hiiiiç umursamıyorum artık...ne kadar önemsenirse insan o kadar önemser karşıdakini..herşey karşılıklı...

Bende oraya gidiyorum ama 10 mayista gitmedim birde 10mayis cuma oluyor cnm
Orda hangi doktora gidiyorsun

ahh canım ya nasıl bir doktor öylee demicek hiçbişey yönlendirmicek seni.. üzüldüm canım yaaa bol limonlu çorba iç midenede bulantınada iyi gelir.. zehirlenme olduysada kusarak falan atlanmışsındır inşallah.. ilacın yan etkilerini oku bakalım bişeyler yazıyor mu?

hay allahım aksilik işte tekrar geçmiş olsun.. Eşin neden aramıyor ki senin o halini görmedi mi offf zaten bunalım çöküklüğüm var bugünn angelin eşinede gıcık oldum seninkinede duygusuzlar

bende cumartesi günü yaptırıcam poli
inşallah iyi çıkar cnm sonuçların

inşallah canım hepimiznki iyi çıkar. sen de son haftaya bırakmışsın benim gibi..

canım ben gittigidiyora giremiyorum o yüzden bi yorum yapamıycam ama ben internetten hep tırsıyorumm yaaa gözle görüp elle dokunmaktan yanayım güvenemiyorum ya iyi çıkmazsa diyee.. ama çekirge de ordan aldı park yatak markalarını falan bi karşılaştır istersennn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…