2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrr bebek odasına oo kadar para vermektensee ikeadan böyle acık kahve tonlarında kombın yapmak dahamı mantıklı sızceeee erkek bebek sonuçta 5 yasına gelınce araba yatak ıstıyorum dıye tutturucakk boylee bı kombın yaparsam cok para verdım dıye ıcımde acımazz sizlerrr ne düşünüyorsunuzzz sizce bebek odasına gıdermı boylee mobılyalarrr bırazda süsledikmi olur gıbıme geldı :44::44::44:

kızlar malum bız bugun esımle küstük dün gecekı kavgaya...aksam geldıgınde hadı gdıyrz dedı nereye dedımmm.suprrz dedıı baktım hastaneye gotrdu bnı noluyo dedım..doktoru aramıss bz 6 bucuk gbı gelıcez bklermısnz demıs...adamın mesaı 6 da bıtıyo tamm demıs...gttıgmızde doktor bızı bklıyodu ve kızımı gordummmm dunya bnm oldu herseyı unuttmm o an...bde bı oncekı gıttgmde doktor boynuna kordon dolams onemlı degıl demstı ama bn kafaya takmıstımm kurtulmuss kızım kordondan onuda ogrendımm kus gbı hafıfledm sankı...senı uzdgum ıcın ozur dılerm dedı en mutlu olucagn seyı yaptm senı kızınla bulustrdm dedı sevndım tbı...umarm bu ıyı bı gelısmedrr sızınde dedıgınz gbı aılelern lafını acmıcamm onun hatasını anlamasını bklıcemm...ynmda oldugunz ıcın hepınıze tekrar tesekkur edıyrmm ve sızı cok sevıyrmmmmv

[/FONT]
bugün duyduğum eeeen güzel haberdi inan ki çok güzel birşey bu ne kadar ince düşünmüş bak eşin senin üzülmene dayanamamış demek ki hep böyle huzurlu mutlu ol canım benim nazar değmesiiiiin

saol cnmm bnmmm :) kızımı gorunce dunya durdu zatenn...renklı gordum bde nası buyumusss bugun hcbısey bnı bu kadar mutlu edemzdıı allahm hepımızı nazarlardan korusn

saol cnmm bnmmm :) kızımı gorunce dunya durdu zatenn...renklı gordum bde nası buyumusss bugun hcbısey bnı bu kadar mutlu edemzdıı allahm hepımızı nazarlardan korusn

verilebilecek en güzel hediyeyei vermiş eşin sana bugün. kayınvalideni bana yollama kısmını sen düşün ama yinede anne adaylarını üzen herkese savaş ilan ettim çünkühadi iyi geceler sana canım Allah bir daha üzmesin başkaları yüzünden eşini ve seni

seve seve gonderırım cnm anne adaylarına ecır edenlere bnde savas actımm vala :) sanada ıyı geceler cnm bnm optummm

İyi geceler kızlarrr nasılsınızz

Anneciğimin yanındaydım 2 gündür bugün evime geldim..

Kızlar bizim ev sahibi eve kombi döşetecekti ama hala başlamadı bende hemen herşey hazır olsun istiyorum.. ben yavaştan bebeğin odasını hazırlayayım mı odaya duvar kağıdı düşünüyorum çok minik bir oda zaten .. diğer oadalarda boya olması lazım yani ufak tefek tadilatlar var yapılacak kombi yapılmadan başlasam zor mu olur ki :44:

gün boyu herkes çok sıkıntılı anlar yaşamış.kimseye kendinizi üzmeyin demeyeceğim çünkü bu klişe sözü duyunca ben de sinirleniyorum sanki sinirlenmemek,üzülmemek elde mi ki diyorum hep. ama bu durumlarda kendimi rahatlatmak için düşündüğüm tek şey:

rabbim hepimizi dünyaya imtihan etmek için göndermiş her olayı ve herkesi birbirine sevap kazanmak ya da günaha girmek için vesile kılmış.sadece bu imtihanları başarıyla geçmek için sabretmemiz ve bolca dua etmemiz gerekiyor . ve şunu unutmayalım ki allah sevdiği kullarına bolca imtihan verirmiş ki bana daha çok dua etsin de bana yaklaşsın diye biliyoruz ki dua etmek direk allah ile konuşmak demektir.o nedenle başımdan bir imtihan eksik olsa acaba rabbim beni unuttu mu yoksa beni sevmekten vaz mı geçti diye düşünüyor imtihanımı,sıkıntımı yine rabbime sığınarak atlatmaya çalışıyorum.
belki düşüncem biraz uçuk olabilir ama okuduklarımdan edindiğim bilgiler beni düşünmeye sevk ediyor.unutmayalım ki ayağımıza bir taş değse allahtandır.

allah hepimizin her konuda yardımcısı olsun ve hepimizi hayırlı insanlarla hayırlı olaylarla karşılaştırsın.
her hayır gördüğümüzde şer ,şer gördüğümüzde hayır vardır diyor ve hepinizi öpüyorum
bu arada fetva veren müftü gibi hissettim kendimi

Gunun ilk mesaji bizden olsuuun herkesciklere gunayyyddiiiinnn
Hava gunesli olunca erkenden uyaniyorum bakalim geri uyuyabilecekmiyim
Minik kizimin takvimi neler soyluyor bugun... okuyalim bilgilenelim

herkese günaydın arkadaşlar. hepimizin kandili mübarek olsun. rabbim herkesin duasını kabul etsin. yavrucaklarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. AMİNNNNN...

canım bende senin gibi düşünenler arasındayım.. ağlayınca çok şükür rabbim bi sıkıntı verdi ki hatırladı beni derim.. ama tabiki üzülmemek düşünmemek insanın elinde değil.. direk rabbimize havale etsek olacak ama insanlarız ve bunu başaramıyoruz. bugünlerimize şükür genede..

dün 2 gündür yaşadığımız sıkıntı için vardır bu şerde bi hayır diyoruz eşimle.. elşimde benim gibi demesi daha bi hoşuma gitti.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, bugün hepimizin mutlu günü olur inş. sıkıntılarımızı dünde bırakmış oluruz. biz çok şükür sıkıntının arkasından feraha çıktık bugünümüze şükür gerçektenn.. Ağlamam gerekiyormuş... o pislikten kurtulduk eşiminde kafası rahatladı sürekli çalan bi teli yoktu gece...

Hepinizin kandili mübarek olsun. Rabbim bu hayırlı günde tüm güzel dileklerinizi kabul etsin inşallah...

Herkese günaydın Kızlar :) Dün herkes için sıkıntılı bir günmüş Rabbim hepimizin sıkıntılarını feraha erdirsin. Kandiliniz mübarek olsun .Dualarınız kabul olsun.

Günaydın canım. Merak ettim nasıl kurtuldunuz. Çok sevindim. Rabbime şükürler olsun. Merak etmiştim.

Günaydın canım. Merak ettim nasıl kurtuldunuz. Çok sevindim. Rabbime şükürler olsun. Merak etmiştim.

arabayı geri alarak canım.. kocam geri alacağını söyledi bende ona destek oldum.. çünkü tehdit konusu olunca bize bişey olmasından çok korktu bende o üzüldükçe daha üzüldüm. hayırlısı gene böyleymiş

Hayırlısı canım. Siz yeterki huzurlu olun önemli olan bu... En azından güzel bir şekilde güne başladınız...

dün akşam eşimle tartıştık çok ağladım uzun zamandır bu kadar ağlamamıştım sanırım. eşimi o kadar seviyorum ki en küçük tartışma beni yıkıyor. tabi akşamki pek küçük sayılmazdı ikimizde birbirimizi çok kırdık uyumadan tatlıya bağladık gibi bi şekilde ama ben genede çok mutsuz uyandım.halada üzerimden atamıyorum. her şey eskisi gibi olur mu acaba? bugün beni çok özlesin inşallah. o da beni üzdüğü için üzülsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…