- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.641
ayyy hayatım bundan bende istemiştim biliyor musun
fiyatı düşündürdü beni sadece
karar veremeyince eşim sona bırakalım dedi
en son istersen alırız hazır bişey nasılsa dedi
öyle kaldı şimdilik
siz kaça aldınız sorması ayıp
çok güzel
mışıl mışıl sağlıkla uyusun minnoşun
eşin sizi düşündüğü için uzatmak istememiş bence
hayırlısı buymuş böyle olmuş
daha fazla düşünüp kendini germe lütfen
canım
çentik var ya
iki tarafta da
ona bağlı bir gerilik
normal hamileliklerde tabi ki önde ya da geride olabiliyor
ama benim gibi durumlarda beklenen birşey olduğu için şimdiden başlaması üzücü
clexan ne bilmiyorum ki
sadece coraspin kullanıyorum işte
sabahları 1 tane
herkese çok teşekkür ederim ama insan kırılıyor ya ne bileyim. aslında ben yaratılış gereği çok sağlam biriyimdir. düşünün ki kanser kadar lanet bir hastalığı silkeleyip atmışım üstümdenama az önce arayıp yengenler geliyorlar kardeşini tebrik etmeye ay evde bayram havası var sende gel babanda kardeşine gül almış dedi. aramış üstelik canın bişey istiyor mu diye sordu dedi anlattı da anlattı. ya bende hamileyim!
anne dedim; ben hamileyim dediğimde yanınızda test yapmıştım,sende iyi allah bağışlasın diyip üstünü kapatmıştın üstelik bana gül alan falan da olmadı dedim "nazar değmesin"diye demez mipeki neden bebeğimi kaybedeceğim zaman hastanede yattığımda yanımda bile kalmadın? dedim amaaan boşver eee senin bebeğin nasıl dedi. ya allah aşkına 2 haftaya bir gelde bir kap yemek yap koy dolaba. yazıklar olsun...
Ne denir ki canım ya . Allah sabır versin sana , ben anlamıyorum niye evlat ayrımı yaparlar , Allah onlarada akıl fikir versin ne deyim
Benim daha kardeşimin cocuğu yok, bakalım bizde durumlar nasıl olacak
herkese çok teşekkür ederim ama insan kırılıyor ya ne bileyim. aslında ben yaratılış gereği çok sağlam biriyimdir. düşünün ki kanser kadar lanet bir hastalığı silkeleyip atmışım üstümdenama az önce arayıp yengenler geliyorlar kardeşini tebrik etmeye ay evde bayram havası var sende gel babanda kardeşine gül almış dedi. aramış üstelik canın bişey istiyor mu diye sordu dedi anlattı da anlattı. ya bende hamileyim!
anne dedim; ben hamileyim dediğimde yanınızda test yapmıştım,sende iyi allah bağışlasın diyip üstünü kapatmıştın üstelik bana gül alan falan da olmadı dedim "nazar değmesin"diye demez mipeki neden bebeğimi kaybedeceğim zaman hastanede yattığımda yanımda bile kalmadın? dedim amaaan boşver eee senin bebeğin nasıl dedi. ya allah aşkına 2 haftaya bir gelde bir kap yemek yap koy dolaba. yazıklar olsun...
ayyy hayatım bundan bende istemiştim biliyor musun
fiyatı düşündürdü beni sadece
karar veremeyince eşim sona bırakalım dedi
en son istersen alırız hazır bişey nasılsa dedi
öyle kaldı şimdilik
siz kaça aldınız sorması ayıp
çok güzel
mışıl mışıl sağlıkla uyusun minnoşun
eşin sizi düşündüğü için uzatmak istememiş bence
hayırlısı buymuş böyle olmuş
daha fazla düşünüp kendini germe lütfen
canım
çentik var ya
iki tarafta da
ona bağlı bir gerilik
normal hamileliklerde tabi ki önde ya da geride olabiliyor
ama benim gibi durumlarda beklenen birşey olduğu için şimdiden başlaması üzücü
clexan ne bilmiyorum ki
sadece coraspin kullanıyorum işte
sabahları 1 tane
canım senin durumunu biliyorum onun için özellikle sordum bende de tek taraflı direnç var... bana coraspın degılde clexan verdıler. hergün göbişten iğne yapıyorum kendime. erkenden kastı ne acaba????
benimkinin de çok durmaya niyeti yok inşallah şaşırtırlar bizi
bi 32 yi görsekkkk...............
kızlar bnden dertlıyım bu aralar...esım kendınce sacma sebeplerden aıleme arayı actı...onun en kotu gununde yannda olanda bnm aılemdı....babamm bızm evın tamıratını bıle yaptı klozetın arkası akıyodu 57 yasnda adamm egıle egılee orayı tamır ettı..smdı nankor gıbı dıyokı bnm evıme mudahale ettı baban dıyo...adamn yaptıgı ıyılıkk suc oldu..anem desen obur damadınn yas gununde ona hedıye alırken bnm esım uzulmesn dıye onada hedıye alan bı ınsan...kocama dogum gununde pasta hedılyer getırıp dogum gununu kutlayan ınsanlar...esım zor zmannda babam ona kredı cektı ve suan babama borcunu odeyemeıyo adam agzını acıp bsey demıyo ama suclu oldu....anneler gununde bnm annemn anneler gununu kutlamadı annesını bıze cgrdı o gun...bn anneme gtıtm geldıgnde bzdeydı gne saygı gosterdm ama ıcımden gelmıyo bnm aılem boylee dıslanırken..bunun kavgasını yapıyorz habıree o aılesıne saygı gosterılsn ıstıyo ama bnm aılem saygı duyulmuyo...aıleme bu yapılanı sındıremıyrmm...cocugumn babası onuda sılemem...ama cok gergınımm cok uzgunum habıre aglıyormm sınırlerm coktu...bebegımde hıssedıo..dun gce tartstık bu konudaann bebısım resmen kaskatı kesıldı cok korktumm...napıcam bılmıyrmm...cok gucluyumdr kolay kolay yıkılmam ama hamılelık zaten stress artı duygusallık suan cok agır gelıyo
herkese merhabalar çok canım sıkkın sabah moralim yerlerdeydi sagolsun eşim daha da üzerime gelerek en sonunda beni iyice depresyona soktu resmen kaçıp gidesim var
kızlarr çok mutlu oldum sizlede paylaşayım istedim ücretsiz iznim konusundaki sıkıntımda beni rahatlatacak haber geldi insan kaynaklarından ilk 6 ay için kimsenin müdahalesi yokmuş kullanırsınız dediler siz şimdilik bişe demeyin müdürünüze dediler günü gelmeden bizi arayın hallederiz dedilerrrrr ççookkkk sevindim çoookk rahatladımmmgünlerdir uykularım kaçmıştıııı
Kizlar günaydın ,
Bu sabah tiroid icin kan vermeye saglık Ocağı'na gittim. Eve dönünce Hemsire aradı bugün iyiki gelmişseniz yoksa sizi cagiracaktik diye.
Cumartesi kontrole gitmiştim hatırlarsanız doktora Meger aynı anda kadın dogum bölümünde Kizamikli bir hasta varmış. Hastane bildirim yapmış o anda orda bulunan kisilerin saglık ocaklarına test yapın diye. Sabah verdigim kanla ona da bakacaklar şimdi.
Hemsire uyardı hava yolu ile geçiyor diye . 21 gun dikkat et kendini izle diyor birde kizamik geçirdin mı diye sordu daha once ben geçirmedim ki.
Ya birde ben hastanede iken kizamik lafı gecti duydum ama ne konuşuyorlardı yada kimdi hatırlamıyorum korktum ya ...
günaydın kızlar
şu an çok kötüyüm...çok kötü bir gece geçirdim...felaket gaz vardı eşim rezene çayı yapıp getirmiş ama rezeneyi aşırıya kaçırmış,sabah gördüm niye böyle oldum derken...gece 3 buçukta mide bulantısıyla kalktım ve öyle bi kustum ki((
sabahta yine kusma ve dehşet ishal !
çok kötüyüm şu anda da ..kahvaltı bile yapamadım doğru dürüst...ter boşalıyo...korkuyorummm...hem bana hem de bebeğime bişey olmasından...ha bir de duphalacta içmiştim gece,,,hem rezene hem o birleşince mahvetti sanırım beni...daha önce de içiyordum bunlardan ama hiç böyle olmamıştım...rezeneyi uygun ölçüde içiyordum ama eşim tepeleme doldurmuşşş...yaa bişey olmaz dimi kızlarrr acill yardımmmm :18:
bu arada dün evlilik yıldönümüzü de unuttu...
tahmin etmiştim zaten...bende bişey yapamadım ama en azından unutmadım...küçük bir not yazıp kızımızın minik ayakkabılarına iliştirdim şifonyerin üstüne koydum...gelince gördü...aaa bugün evlilik yıldönümüzmüydü dedi(
Günaydın kızlar.. Eşimin başına çok uyuz bi olay geldi.. cuma günü arabasını birisine sattı. adam gelip bakmış birine göstermiş oda temiz araba anlaşın fiyatta demiş. cumartesi kapora vermiş adam pazarteside arabayı üstüne aldı.. neyseee pazartesi gecesinden beri gündür kocamı kemiriyor herif.. yok arabanın şurasında şu varmış arabanı geri alıp parayı verceksin diye tehdit ediyor. eşimde sana arabayı istediğin yere göster dedim sende gösterdin diyor.. Adama sanki zorla araba satmışız yada arabayı al diye başına silah çekmişiz gibi eşime biz o parayı almasını biliriz evini biliyoruz diyorlar. dün akşamdan beri eşimin canı sıkkın onu öyle gördükçe ağlamaktan mahfoldum. kocam diyor alamam sonuçta o arabayı kendin beğendin zorla satmadım. eşimin kart borcunu kapadım elimde zaten okadar para yok şuan diye adamda kredi çek tamamla parayı diyor. kafayı sıyırıcam gece kafaya takmaktan mahfoldum... ALLAhından bulsun inşallah eşimle bizle uğraşmaya vakit bulamasın pislik insan.. bugün arıcakmış gene eşimi cevabını ver diyo eşim zaten cevabını verdi ama anlamıyor. Eşime bişey yapmalarından korkuyorumsizlerde dua edin hamile halimle hiç yoktan beni ağlattılar beter olsunlar inşalahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?