2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bak 28. Hft ya geldik , sadece 1 hft geriymis, Demekki cok ağır degil insallah darlık , Allah yardımcın olsun insallah cok güzel gelişir bebisin

Ne denir ki canım ya . Allah sabır versin sana , ben anlamıyorum niye evlat ayrımı yaparlar , Allah onlarada akıl fikir versin ne deyim
Benim daha kardeşimin cocuğu yok, bakalım bizde durumlar nasıl olacak

Ne denir ki canım ya . Allah sabır versin sana , ben anlamıyorum niye evlat ayrımı yaparlar , Allah onlarada akıl fikir versin ne deyim
Benim daha kardeşimin cocuğu yok, bakalım bizde durumlar nasıl olacak

canım perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. şimdi nasıl davranıyorlarsa o zaman da öyle olur. ya canın acır ya da acımaz. evlat ayrımı lanet bişey nasıl yapıyorlar anlamıyorum. 2.bebeğim yolda nasıl olurda ayırırım? allah beni taş eder.

Canım insan böyle şeylere çok kırılıyor.Birde kendi ailenden olunca...

son sorduğum 3 soruyada kimse cevap vermedineyse canınız saolsun son bişey daha sorucam aranızda cleakcen iğne kullanan varmı kafam çok karışık doğumla ilgili umarım vardır yoksa kafayı yicem ben.

Evlat ayrımı nasıl bişeydir olur mu hiç böyle şey? Hamilelikten dolayı alınganlık yapmış olabilir misin acaba Redcim. İlk ya şimdi kardeşinin belki onu merakı sarmıştır, sana ilk gebeliğinde böyle şeyler olmadı mı? Aynısı olmasa da özel bir ilgi olmuş olmalı?

canım senin durumunu biliyorum onun için özellikle sordum bende de tek taraflı direnç var... bana coraspın degılde clexan verdıler. hergün göbişten iğne yapıyorum kendime. erkenden kastı ne acaba????
benimkinin de çok durmaya niyeti yok inşallah şaşırtırlar bizi

bi 32 yi görsekkkk...............

canım inan hem ne söylenir bu durumlarda çok iyi biliyorum hemde söylemek istemiyorum kendi annemdem çok çekmiş biri olarak yoksa bir sürü açıklama yapmam gerekiyor.
insanlar annelerinde insan olup bazı insanların kötü olabileceğine çocuklarını kırabileceğine inanamıyor çünkü ama yaşayan bilir misali.
sıkma canını boşver geç git inan canını sıksan bile birşey değişmiyor ben değiştiremedim ne yaptıysam çünkü. umrumda da değil artık açıkçası olanlar söyledikleri bebişine senin sevgin eşinin kardeşinin sevgisi yeter.
ben düşük yaptım gelmedi annem ilk bebeğimde aramadı bile.
eşim en son çok üzüldüğümü gördüğünde annem yüzümden memlekette kahvaltı yapıyorduk üçümüz annem yine bir sürü laf sokmalar falan tabi benim göz dolu dolu ağladım ağlicam sofrada eşimde dayanamdı benim karımı annesi değil 7 düvele sultan olsa üzdürmem koyacağınız iki tabak çorba burnundan gelecekse getirmem bir daha ben karnını sizden iyi doyuruyorum mutlu mesut şükür şükür dedi annem nasıl donmuştu o gün hiç unutmuyorum şimdi eşimin yanında gıkı çıkmıyor gelmeye ayakları varmıyor zaten çekindiğinden o günden beri sataşamıyor çok.

Son düzenleme:

bende cleaxen 0.4 kullanıyorum acaba doğumla ilğili bişey konuştunuzmu iğneyi ne zamn kesiceksin ben 3 düşük yaptığım için 2 doktora birden gidiyorum biri 7. ayda diğeri doğuma kadar devam diyor sana bu konuda bişey söyledimi doktorun aydınlatırsan sevinirim bide doğum normalmi olucak sezeryanmi???

canım Allah yardımcın olsun,inşallah eşin yaptığı hatayı anlar, üzmemeye çalış kendini yazık sanada , onları değiştiremezsin Allaha havale et, inşallah eşin tez zamanda akıllanır da yaptığı hatadan döner

herkese merhabalar çok canım sıkkın sabah moralim yerlerdeydi sagolsun eşim daha da üzerime gelerek en sonunda beni iyice depresyona soktu resmen kaçıp gidesim var

bizimkine de bir haller oldu bu aralar, dolunaydan mı nedir, canımı sıkmak için elinden geleni yapıyor, bende yanına gitmiyorum şimdi

gözünaydın canım yaa çok sevindim

Slm arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum. Bu aralar evden pek çıkamıyorum bende bebek alışverişini uygun bulduğum sitelerden alıyorum. Malum daha doğuma aylar var ama alışveriş listemde unibaby yenidoğan ıslak mendilleri de var şimdiden alsam erken mi olur acaba? Kala kala yapısı bozulur mu ki? Bir de nurturia shop 'tan alışveriş yaptınız mı güvenilir mi? Avent mia kaplarda bayağı indirim yapmışlar onları da almayı düşünüyorum

Canım gecen ay beni de aradılar , bende oğlumu cocuk Acile götürmüştüm, kızamik varmis cocukta bisey varmi diye, hamile oldugumu bilmiyorlar tabi. Cok sukur ne bende ne oğlumda bisey olmadı oglumun aşısı var gerçi. İnsallah sende de bisey çıkmaz Allah korusun bebislerimizi

Gecmis olsun canım yaa, nasıl oldun iyisindir umarım , ancak aksam bakabildim foruma , simdi iyisindir insallah . Dediğin gibi duphalac ishal ve gaz yapar, cok cok gecmis olsun , yarın ii haberlerini yazarsın umarim

Canım ya cok cok gecmis olsun , Allah iyi insanlarla karşılaştırsın , cirkef insanlar bulaşıyorlar iste. İnsallah tez zamanda bu durumdan kurtulursunuz en hayırlı sekilde.

Selam herkese,

Bugunu okudum da bayagi sorunlari olan arkadaslar varmis. Umarim biran once sorunlari hallolur.

Her ayin 15 mothercare de indirim gunuymus. Bugun is cikisi gittim. Bazi urunlerde indirim var. Bir kac parca birseyler aldim bizim bebise. Sonunda bizim sipanin da birseyleri olmaya basladi.

Sonra da esimle balik yemege gittik. Ben eskiden baligin izgara halini sever ve tercih ederdim :) hamilelikten sonra baligin kizarmisini seviyorum. izgara balik yumusak oldugundan hafif tiksinir gibi oldum.

Okuma odasi yaptigimiz ve cok severek vakit gecirdigim odayi bebek odasi yapacagiz. Bu haftasonu o odayi bosaltmayi planliyoruz. Bakalim zor bir haftasonu olacak.

Deneyimli annelerin goruslerine ihtiyacim var. Ben calistigim icin 2013 senesine ait izinlerimin cogunu dogumdan sonraya eklemek istiyorum. Dolayisi ile doguma kadar esimle beraber adam akilli bir tatil yapmamis olacagiz. Esimle beraber diyorum cunku arada arkadaslarimla kacamaklarim olmuyor degil. 3 aylik hamileyken arkadaslarimla yurt disi yaptik, Mayis'in son haftasi baska bir grup arkadasimla yurt disi yapacagiz. Ama esimle Ekim sonunda bebegi de alip 1 hafta 10 gun tatil yapalim istiyoruz. Agustos'un sonunda dogacagini dusunursek bebek yaklasik 2 aylikken biz tatil yapmayi planliyoruz. Deniz kum gunes tatili olacak. 2 aylik bebek ile tatil nasil olur dersiniz? Annem de sutlerini stokla, bebegi bana birakin siz esinle basbasa tatil yapin diyor. 1 haftalik sut stogu yapacak kadar sutum olur mu onu da bilmiyorum. Kararsiz kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…