- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.681
canım inan hem ne söylenir bu durumlarda çok iyi biliyorum hemde söylemek istemiyorum kendi annemdem çok çekmiş biri olarak yoksa bir sürü açıklama yapmam gerekiyor.
insanlar annelerinde insan olup bazı insanların kötü olabileceğine çocuklarını kırabileceğine inanamıyor çünkü ama yaşayan bilir misali.
sıkma canını boşver geç git inan canını sıksan bile birşey değişmiyor ben değiştiremedim ne yaptıysam çünkü. umrumda da değil artık açıkçası olanlar söyledikleri bebişine senin sevgin eşinin kardeşinin sevgisi yeter.
ben düşük yaptım gelmedi annem ilk bebeğimde aramadı bile.
eşim en son çok üzüldüğümü gördüğünde annem yüzümden memlekette kahvaltı yapıyorduk üçümüz annem yine bir sürü laf sokmalar falan tabi benim göz dolu dolu ağladım ağlicam sofrada eşimde dayanamdı benim karımı annesi değil 7 düvele sultan olsa üzdürmem koyacağınız iki tabak çorba burnundan gelecekse getirmem bir daha ben karnını sizden iyi doyuruyorum mutlu mesut şükür şükür dedi annem nasıl donmuştu o gün hiç unutmuyorum şimdi eşimin yanında gıkı çıkmıyor gelmeye ayakları varmıyor zaten çekindiğinden o günden beri sataşamıyor çok.
seker diyeti yapmamaya ragmen kilo alıyorummmmm kilomu kontrol altında tutamıcam mı yoksa
seker diyeti yapmamaya ragmen kilo alıyorummmmm kilomu kontrol altında tutamıcam mı yoksa
Kızlar bende sizlerden akıl vermenizi istiyorum.Babam restoranı devralıyor.Kardeşimin eşi ve benim eşimide çağırıyor.Başkasının yanında çalışacağınıza benim yanımda çalışın diyor.Ben zaten herşeyi sizin için yapıyorum, sonuçta size kalacak.Ben zaten dükkan oturduktan sonra hergün gelemem , siz işletirsiniz diyor.Eşimde kendine gıdayla ilgili yer açmayı düşünüyordu.Ama 3 ay sonra bebiş doğacak.İşler nasıl gider (gerçi mutlaka iş yapar çok işlek biryer zaaten şu anda bile para kazanıyor), akrabayla anlaşırlar mı, istedikleri karı elde edemezlerse gidip geldiklerine deymez.Dükkan beyazıtta, biz beylikdüzünde oturuyoruz.Eşim işten ayrılırsa tazminat alabilecek.(Şu anki işinde 8 saat çalışıyor.Restorana giderse sabah6 da yola çıkacak akşam 9 gibi gelir).Zaten bu işi mutlaka yapmak istiyor.Acaba 3-4 ay sonramı gitse.Bu arada kara bakarlar.Kurtarırsa gider.En azından bebş doğunca işinden 10 gün izin alıp bizimle zaman geçirebilir.Eeeee 9 sene sonra bebeğimize kavuşuyoruz.Anlayacağınız işin içinden çıkamadık.Sizin düşünceniz nedir?
inşallah canımCanım bak 28. Hft ya geldik , sadece 1 hft geriymis, Demekki cok ağır degil insallah darlık , Allah yardımcın olsun insallah cok güzel gelişir bebisin
kırılmaz mı redcimherkese çok teşekkür ederim ama insan kırılıyor ya ne bileyim. aslında ben yaratılış gereği çok sağlam biriyimdir. düşünün ki kanser kadar lanet bir hastalığı silkeleyip atmışım üstümdenama az önce arayıp yengenler geliyorlar kardeşini tebrik etmeye ay evde bayram havası var sende gel babanda kardeşine gül almış dedi. aramış üstelik canın bişey istiyor mu diye sordu dedi anlattı da anlattı. ya bende hamileyim!
anne dedim; ben hamileyim dediğimde yanınızda test yapmıştım,sende iyi allah bağışlasın diyip üstünü kapatmıştın üstelik bana gül alan falan da olmadı dedim "nazar değmesin"diye demez mipeki neden bebeğimi kaybedeceğim zaman hastanede yattığımda yanımda bile kalmadın? dedim amaaan boşver eee senin bebeğin nasıl dedi. ya allah aşkına 2 haftaya bir gelde bir kap yemek yap koy dolaba. yazıklar olsun...
cleakcen iğne ne için kullanılıyor canımson sorduğum 3 soruyada kimse cevap vermedineyse canınız saolsun son bişey daha sorucam aranızda cleakcen iğne kullanan varmı kafam çok karışık doğumla ilgili umarım vardır yoksa kafayı yicem ben.
canımcanım senin durumunu biliyorum onun için özellikle sordum bende de tek taraflı direnç var... bana coraspın degılde clexan verdıler. hergün göbişten iğne yapıyorum kendime. erkenden kastı ne acaba????
benimkinin de çok durmaya niyeti yok inşallah şaşırtırlar bizi
bi 32 yi görsekkkk...............
yüz ultrasonu mubakaşım deniz im ne durumda cuma günü yüz ultrasonuna gideceğiz çok merak ediyorum burnu BANA benziyormu
çok sevindim canım gözün aydınkızlar malum bız bugun esımle küstük dün gecekı kavgaya...aksam geldıgınde hadı gdıyrz dedı nereye dedımmm.suprrz dedıı baktım hastaneye gotrdu bnı noluyo dedım..doktoru aramıss bz 6 bucuk gbı gelıcez bklermısnz demıs...adamın mesaı 6 da bıtıyo tamm demıs...gttıgmızde doktor bızı bklıyodu ve kızımı gordummmm dunya bnm oldu herseyı unuttmm o an...bde bı oncekı gıttgmde doktor boynuna kordon dolams onemlı degıl demstı ama bn kafaya takmıstımm kurtulmuss kızım kordondan onuda ogrendımm kus gbı hafıfledm sankı...senı uzdgum ıcın ozur dılerm dedı en mutlu olucagn seyı yaptm senı kızınla bulustrdm dedı sevndım tbı...umarm bu ıyı bı gelısmedrr sızınde dedıgınz gbı aılelern lafını acmıcamm onun hatasını anlamasını bklıcemm...ynmda oldugunz ıcın hepınıze tekrar tesekkur edıyrmm ve sızı cok sevıyrmmmmv
Günaydın kızlar, bugün hepimizin mutlu günü olur inş. sıkıntılarımızı dünde bırakmış oluruz. biz çok şükür sıkıntının arkasından feraha çıktık bugünümüze şükür gerçektenn.. Ağlamam gerekiyormuş... o pislikten kurtulduk eşiminde kafası rahatladı sürekli çalan bi teli yoktu gece...
Hepinizin kandili mübarek olsun. Rabbim bu hayırlı günde tüm güzel dileklerinizi kabul etsin inşallah...
Receb-i şerifin ilk cuma gecesi Reğaip Kandilidir.Bu geceye Reğaib denilmesi,melekler bu geceye rağbet ettikleri içindir.
Peygamber Efendimiz (s.a.v)buyuruyor ki: Receb-i Şerifin ilk Cuma gecesinden gafil olmayınız.Çünkü bu geceye melekler Reğaib ismini vermişlerdir.
Bu gecenin üçte biri olduğunda gökyüzünde ve yeryüzünde hiç bir melek kalmaz.Hepsi kabe de ve onun etrafına toplanır.
Cenâb-ı Hak hallerine muttali olur ve Ey meleklerim! Dilediğiniiz benden isteyiniz buyurur.
Onlarda Ey Rabbimiz! Senden istediğimiz Receb ayında oruç tutanalrı bağışlamandır derler.Allahü Teâla Bağışladım. buyurur.
Bu gece Hz.Âminenin Âlemlere Rahmet olan âhir zaman Peygamberi Hz. Muhammed Mustafa(s.a.v)e hâmile olduğuhu anladığı gecedir.
Bu gecenin feyiz ve bereketinden istifade etmek için uyanık olmak lazımdır.Bu geceyi ibadet ve tâatla ihya etmelidir
Canım kilo almaman gerekirdi halbuki ben veriyorum spor da yapıyor musun ??
Hadi ya çok mü alıyorsun yoksa az mı ? Ama bir yandan bebek büyüyor belkide normaldir. Diyetisyenin ne diyor bu duruma?
Bu arada dün diyetimin ilk günüydü. Geceye kadar iyiydi ama saat 12 de aciktim. Bugün alışmış olurum ins. Az oncede ilk kez açlık şekerimi ölçtüm 82 çıktı az sonra bakalım tokluk ne çıkacak .
dün akşam eşimle tartıştık çok ağladım uzun zamandır bu kadar ağlamamıştım sanırım. eşimi o kadar seviyorum ki en küçük tartışma beni yıkıyor. tabi akşamki pek küçük sayılmazdı ikimizde birbirimizi çok kırdıkuyumadan tatlıya bağladık gibi bi şekilde ama ben genede çok mutsuz uyandım.halada üzerimden atamıyorum. her şey eskisi gibi olur mu acaba? bugün beni çok özlesin inşallah. o da beni üzdüğü için üzülsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?