2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


Ya kızlar siz böyle ailenizle ilgili anlatınca ne kadar şanslıyım diyorum. Yazmaya utanıyorum. Ben kendi ailemle kalıyorum eşim ben annem ve babam. Annem babam eşimi kendi çocukları gibi seviyor tabiki eşimde annemi babamı kendi ailesi gibi seviyor. Çalışıyorum ama eve gidince herşeyim hazır oluyor. Doğumdan sonra şehir değişikliği düşünüyoruz ben ayrı mı taşınsak diyorum. Eşim ve babam yine beraber oturacağız diyor.
 
günaydın hayırlı kandiller kızlar akşam arkadaşım doğum yapmıştı hiç kimseleri gelmemiş bi kocası bi kendi nasıl bakıo kocası maşallah,bebeği eşim gördü hala etkisinde dio ne kadar minik3.5 kilo bebek daha ne olsun dedim yaa hemen büyüsünler dio
 
günaydın kızlar dün ben de kocacığıma darıldım. hala da dargınım ama o bilmiyor:)
oğlum dün hiç durmadı kıpır kıpır oğlusumu düşünmekten babasına sinirlenmeye fırsatım olmadı :)
 
Receb-i şerifin ilk cuma gecesi Reğaip Kandili’dir.Bu geceye Reğaib denilmesi,melekler bu geceye rağbet ettikleri içindir.

Peygamber Efendimiz (s.a.v)buyuruyor ki: “Receb-i Şerifin ilk Cuma gecesinden gafil olmayınız.Çünkü bu geceye melekler “Reğaib” ismini vermişlerdir.

Bu gecenin üçte biri olduğunda gökyüzünde ve yeryüzünde hiç bir melek kalmaz.Hepsi ka’be de ve onun etrafına toplanır.

Cenâb-ı Hak hallerine muttali olur ve “Ey meleklerim! Dilediğiniiz benden isteyiniz” buyurur.

Onlarda ”Ey Rabbimiz! Senden istediğimiz Receb ayında oruç tutanalrı bağışlamandır” derler.Allahü Teâla “Bağışladım.” buyurur.

Bu gece Hz.Âmine’nin Âlemlere Rahmet olan âhir zaman Peygamberi Hz. Muhammed Mustafa(s.a.v)’e hâmile olduğuhu anladığı gecedir.

Bu gecenin feyiz ve bereketinden istifade etmek için uyanık olmak lazımdır.Bu geceyi ibadet ve tâatla ihya etmelidir
 
seker diyeti yapmamaya ragmen kilo alıyorummmmm kilomu kontrol altında tutamıcam mı yoksa

Hadi ya çok mü alıyorsun yoksa az mı ? Ama bir yandan bebek büyüyor belkide normaldir. Diyetisyenin ne diyor bu duruma?
Bu arada dün diyetimin ilk günüydü. Geceye kadar iyiydi ama saat 12 de aciktim. Bugün alışmış olurum ins. Az oncede ilk kez açlık şekerimi ölçtüm 82 çıktı az sonra bakalım tokluk ne çıkacak .
 

canım ya inan bilemedim.
yarın birgün sorun olduğunda zor olmaz mı
akrabayla iş yapmak kolay değildir bence
iyi düşünün

inşallah sizin için hayırlı olan kararı verirsiniz

Canım bak 28. Hft ya geldik , sadece 1 hft geriymis, Demekki cok ağır degil insallah darlık , Allah yardımcın olsun insallah cok güzel gelişir bebisin
inşallah canım
amin
Allah razı olsun

kırılmaz mı redcim
insanız sonuçta
bende hep hissettim evlat ayrımını annemde
6 ayı bitirdik bak
daha bir kere sormamıştır
canın birşey çekiyor mu yapıyım mı diye
ama kayınvalidem kendini parçalar birşey istesem de yapsa diye
kurulu sofralarla karşılar beni
annem yarım ağız sorar yemek yiyelim mi diye
gerek yok dediğimde hiççç ısrar etmez ye falan diye

napalım
Allah canlarını sağ etsin de yapmasınlar
kendime yapılan gücüme gitmiyor alıştım da
bebeğime yapılacakları da düşündükçe üzülüyorum
bir parça birşey almadılar daha
Allah görsün ne diyeyim

son sorduğum 3 soruyada kimse cevap vermedineyse canınız saolsun son bişey daha sorucam aranızda cleakcen iğne kullanan varmı kafam çok karışık doğumla ilgili umarım vardır yoksa kafayı yicem ben.
cleakcen iğne ne için kullanılıyor canım
ben demir hapı ve coraspin dışında birşey kullanmadım
o yüzden bilemiyorum

canım
bende çift taraflı direnç tespit edildi
iki hafta coraspin kullandım
herhangi bir değişiklik olmadı
coraspine devam dedi
bir ay sonra kontrol var
ama ben başka doktora da görünmek istedim. pazartesi gidicem kısmetse
inşallah iyi haberler alırım
erken derken 32. haftada doğumu söyledi

inşallah canım dediğin gibi şaşırtırlar bizi
ama ben artık üzülmüyorum bu konuya
buna da şükür
Allah çaresi olmayan dert vermesin

bakaşım deniz im ne durumda cuma günü yüz ultrasonuna gideceğiz çok merak ediyorum burnu BANA benziyormu
yüz ultrasonu mu
o da ne?

çok sevindim canım gözün aydın
biz de seni çok seviyoruz


çok şükür canım
Allah başka sıkıntı vermesin. Çok sevindim senin adına


kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
hepinizin kandili mübarek olsun.
Bu mübarek günde hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat diliyorum. Rabbim olmayanlara da bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah
Amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
 


ağustos anneleri olarak birbirimize dua edelim...
 
Günaydın hanımlar;
Kandiliniz mübarek olsun bu gece ettiğiniz tüm dualar kabul olsun. Allahım hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin. Bebeklerimizi sağ salim kucağımızda görelim. Sütümüz bol olsun, bebişler bol bol emsin. Göğüslerimiz yara olmasın:)) Uykuları sorunsuz olsun. Huzurlu bebekler olsun inşallah hepimizinki. Huzurlu, rahat bi lohusalık dönemi geçirelim. Sağlıklı, mutlu zeki çocuklar yetiştirelim inşallah. Kimse bu sıkıntılı dönemlerde hem kendi hem eşinin ailesiyle sorunlar yaşamasın, evimizin huzurunu hele üçüncü kişiler hiç bozamasın. Allahım bebeklerimize hayırlı yazılar yazsın inşaallah. Yüzleri güzel, huyları güzel , bahtları güzel olsun. Amin yarabbim.

Kolay bir gün olsun inşallah kızlar. Çalışanlar kandil hürmetine şu günü stressiz atlatsın. Herkes feraha kavuşsun. Hepinizi öpüyorum.
 

doktorm kilo almayacaksın dedi seker degerlrm normal iki haftadır diyet yapıyom ama sadece dun bir kilo almısm yaalısrsın canm ilk zamanlar zor oluyo ama alışıyorsun merak etme sekerin de guzel cıkmış
 

Canım şu an duygularının en yoğun olduğu zamanlar. Kendini yıpratma bebeğinde gerilir. Diyosun eşimi çok seviyorum diye. Mutlaka o da seni çok seviyor ve çok pişman olacak seni üzdüğü için.
İnşaAllah herşey eskisinden daha da güzel olur canım
 
kızlar gunaydınnnnn guzel bı gun olsn ıns hepımıze hayrlı kandıller allahım ettıgımz butun duaları kabul etsn ıns.....mulberry bnm dun gecekı butun ruyalarmda senn adın gecıyodu cnm guzel ruyalardı ama hayra cıksın tatlımmmm bde gece uyuandm sabak mulberrye soylıcem dıyormm uyku sersemı :)
 
Kızlar alıntı yapamadım.

Angel canım öok sevindim. Yazdıklarından eşinin seni çok sevdiği hep anlaşılıyordu zaten. Sanırım dün arkadaşların dediği gibi bazı şeylerin etkisinde kalmış. Dün doktora gitmeniz çok hoş bir sürpriz. Rahatlamışsın hem. Sevindim valla.

Hayatımsın canım dün son durumda sana bişeyler yazdım mı hatırlamıyorum yazdıysam da tekrar olsun. Dün problemin çözülmesine sevindim. Eşin mantıklı davranmış. Eden bulacak merak etmeyin. İçiniz rahatlamıştır en azından. Bugünü rahatça geçir. Dün çok stres yaşadın.

Cemileyd canım akraba ile iş yapmak hep çok zordur. Eşinin çalışma saatleri şu an çok iyiymiş. Bence hiç o işlere girmesin. Eğer illaki isterse maddi ortak olsun cüzzi miktarda.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…