2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

necati beyden çok memnun kalındığını biliyorum ama o hastaneye asla güvenemem.zekai tahir burak hastanesi de bana çok uzak ama hasan beyi bi kenara not edeyim saol cnm

canım nerde oturuyosun,etlik zübeyde hanım ve hacettepe üniversitesi hastaneside çok ii,arkadaşlarım hep oraya gidiyo,hem doğum içinde bence ya büyük doğumevleri,yada üniversite hastaneleri olmalı

Kızlar birkaç gündür sabahları uyandığımda çok midem bulanıyordu.
Bugünde biraz önce kahvaltı yaptıktan sonra afedersiniz çıkardım. (
Çok kötü oldum biran elim ayağım titredi resmen ama bebiş haraketli şuanda da zıplıyor. :)
Artık 29.haftamdayım bu bulantı ve kusmada ne oluyor anlamıyorum. (

herkeseee günaydın hayırlı kandiller....çok güsel dualar etmişsinizz hepsine amin.

Allah bize we bebeklerimize sağlık wersin güsel bi ömür wersin ii insanlarla karşılaştırsın huylarıda yüzleride kalpleride güsel olsun...

dün bebek arabası we puset aldık çok şükür...onlarda ewe gelince bebişimize az kaldığını düşünmeye başladım :))

baby hope trawel aldık ben beğendm süper tawsiye ederim :)

canım nerde oturuyosun,etlik zübeyde hanım ve hacettepe üniversitesi hastaneside çok ii,arkadaşlarım hep oraya gidiyo,hem doğum içinde bence ya büyük doğumevleri,yada üniversite hastaneleri olmalı

eryamandayım canım.ama doktorumun benimle ilgilenmesini bilgilendirmesini istiyorum.öyle gidince direk kesip bebeği göstermeden götürülen bi doğum istemiyorum (
sanırsam büyük doğumevleri bu tarzda

Angelcim mulberycim teşekkür ederim yorumlarınız için öncelikle yol uzun tereddütlüyüm bu konuda eşimde muhtemelen yolun uzun olması ve canımı sıkacak bişey söylemelerînden çekîndiği için gel diyemiyor. Ama içim içimi de yiyo onu tek gönderirsem doldurmaya çalışırlar die eşim bunca zaman dolduruşlarına gelmedi ama şaşar beşer insanoğluyuz aman ne bileyim işte boşuna takılıyorum sanırım herşey olacağına varıo şuan gitme hafta sonu eve gel desem gelir gitmez ama vicdan Buda ne kadar kötü olsalar da insan anne babasını özler bir yıldır görmüyor. Aslında onların yaptıklarına karşılık çok gaddar olmalıyım ama Allah korkum var benim yapamıyorum

Canım yola kendi aracınızla gidecekseniz dinlenirsiniz arada yürürsün. Bence eşinle gitsen daha iyi olur. Bırak onlar utansınlar. Gidince de güleryüzlü ol eşin nasıl mutlu olur o zaman. Zaten sen sırf eşini mutlu etmek için görüşürsün.

Allah kabul etsin canım
Rabbim hepimizinkine sağlık sıhhat versin

güle güle kullanın
içine sindiyse ne güzel

Saol canım konu onlar olunca çok iyi şeyler düşünemîyorum zaten evlerine bir kere gittim o da tanışmak içindi o gün yaşadıklarımı hala unutmuş diilim ama eşim bi yana dünya bi yana zaten şüphelyîm onların çocuğu olduğundan bazen diorum bi DNA testi yaptıralım anan baban değilse hiç uğraşmayalım die. Şimdî bide gitmezsem toplamda iki hafta eşimden ayrı kalıcam ay şaştım valla oda gelirim dememe çok sevindi ama emin olamıo beni götürme konusunda hem yol uzun rahatsızlanırım die korkuo hemde canımı sıkarlar die korkuo

cnm sorunlı bı hamılelık gecırıyodun bı ara suankı durumunu bılemıyorum ama bnce uzun yolmus bde gıtmemelısın..esın gıtsınn bırakk..dolmaya musaıt adam telefondada dolar yuzyuze gelınce bısey degsmez yanı sen ıcını ferah tut

inşallah canlarım umarım öyle olur. akşama bakalım nasıl davranacağız birbirimize.mesai bitse hemen eve gidip uyumak istiyorum. hamilelik yorgunluk birde dün gece ağladıktan sonra kendimi hiç iyi hissetmiyorum...regaip gecesini değerlendirebilmem için biraz dinlenip uykumu almam lazım

canım çok saol cevap verdiğin için ben iki gündür bacaklarımın ağrısından yatamıyorum acaba kan pıhtılaşması ile ilgili bi sorun olabilirmi diye endişeleniyorum doktora gitsemmi daha bir hafta oldu gideli ozamn öyle bi sorunum yoktu ben aspirin almıyorum başlarda alıyordum sonra kesti doktorum gece sanki belden aşşağım tutmuyo kramp tarsında değil ama elim ayağımda uyuşuyor sende böyle bi sıkıntı varmı gebeliğin getirdiği bi durum olduğundan emin olsam sorun yok ama korkuyoru işte

canım çok haklısın bende öyle düşünüyorum.kontrollerime özel doktora gidiyorum.gebelik takibim orda yapılıyor. ama test-tahlil gibi şeyleri üniversite hastanelerinde yaptırdım.çünkü özel hast.yetersiz kalıyor. küvöz olmayan yada bebek yoğun bakım ünitesi olmayan çok özel hast. var.
birde özel hastanede günde 10 bebek doğuyorsa,üniversitelerde 50 bebek doğuyor. yani çok daha fazla tecrübe sahibiler.
o yüzden doğumu özelde yapmamaya karar verdim. istanbulda bezmialem üniversite hastanesi var.orası yenilendi ve çok güzel şuanda.aynı özel gibi çok ilgililer. belki doğumu orada yaparım diye düşünüyorum.

5N1Ke,
direnç tek taraflı olduğu halde sana neden cleaxen iğne verdi doktorun, doktorlar genelde tek taraflı direncin üzerinde hiç durmuyorlar, tek taraflı direnç pek çok hamilede olabiliyormuş,
biz de çift taraflı olduğu için tehlike arzediyor,
çünkü tek taraflı dirençte normal olan diğer damar 40.haftaya kadar bebeğe fazlasıyla yetiyormuş,
ben çok ısrar ettim doktoruma clexan kullanayım diye ama tavsiye etmedi,
daha doğsuru şöyle bu konuda pek çok doktorla görüştüm,
2 tanesi sadece şiddetle o iğneyi kullanmamaı tavsiye etti,
ama asıl buradaki doktorum ve türkiyedeki doktorum coraspin şimdilik yeter deyince onları dinlemeye karar verdim,
araştırmıştım evet göbeketen kendin vuruyomuşsun o iğneyi,
şimdi tereddüte düştüm yanlış mı yapıyorum o iğneyi kullanmamakla sence ben?
benim doktorum direnci tek tarafa düşürürüsek kurtarırız bebeği dedi, 4 gözle tek tarafın düşmesini bekliyorum
bir tarafta kalsada olur o sorun değil

Keçelerle aran nasıl

Ayyyy sorma
Halkayı yapamadım diye moralim bozuldu biraz, gaz kestim o yüzden.
Üzerine takacağım figürlerden daha 1 inek ve 1 maymun yapabildim.
Aslanın da kalıbını hazırladım, inşallah bugünlerde dikmeye geçicem
Bu hızla ben anca 1. yaş kutlamasına hazır edicem kapı süsünü

dün aynı şey aban da oldu canım... kahvaltıdan sonra tam işe gitmek için çıkacakken üstümü başımı hatta duvarları tavanları batırdım :) üşüttüm heralde diyip poliklinikte dahiliyeciye gittim. doktor da beni korkuttu sen bi kadın doğumcuya git dedi. kendi doktorumu aradı 1 kere çıkardığımı öğrenince normal dedi ama isteseniz bi gelin bakalım dedi gittim hiç bişey çıkmadı kıpırdıyorsa muhtemelen yoktur bişey yediğin bişey dokunmuştur bi doktorunu ara istesen.

eryamandayım canım.ama doktorumun benimle ilgilenmesini bilgilendirmesini istiyorum.öyle gidince direk kesip bebeği göstermeden götürülen bi doğum istemiyorum (
sanırsam büyük doğumevleri bu tarzda

tuuuuuuuubaa şu an seni nasıl kıskandığımı anlatamam ben de eryamana taşınmak istiyorum keçi kocamı ikne edemiyorum. ama bi ihtimal bizim keçiyi ikna edip eryamana taşınırsak da koruya gitmeye devam ederim heralde biraz zor olsa da çünkü balgattta...

Geçmiş olsun canım sanada.
Benim 4 ay çok yoğun bulantı ve kusmalarım vardı ama sonrasında hiç olmadı.
Bende direk üşüttümmü acaba diye düşündüm.
C.tesi dr.gidiyorum canım.Soracaklarımı yazıyorum bir kaç gündür listem kabardı :))) dr.sıkılmaz inş.sorularımdan.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…