- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #27.721
necati beyden çok memnun kalındığını biliyorum ama o hastaneye asla güvenemem.zekai tahir burak hastanesi de bana çok uzak ama hasan beyi bi kenara not edeyim saol cnm
canım nerde oturuyosun,etlik zübeyde hanım ve hacettepe üniversitesi hastaneside çok ii,arkadaşlarım hep oraya gidiyo,hem doğum içinde bence ya büyük doğumevleri,yada üniversite hastaneleri olmalı
Angelcim mulberycim teşekkür ederim yorumlarınız için öncelikle yol uzun tereddütlüyüm bu konuda eşimde muhtemelen yolun uzun olması ve canımı sıkacak bişey söylemelerînden çekîndiği için gel diyemiyor. Ama içim içimi de yiyo onu tek gönderirsem doldurmaya çalışırlar die eşim bunca zaman dolduruşlarına gelmedi ama şaşar beşer insanoğluyuz aman ne bileyim işte boşuna takılıyorum sanırım herşey olacağına varıo şuan gitme hafta sonu eve gel desem gelir gitmez ama vicdan Buda ne kadar kötü olsalar da insan anne babasını özler bir yıldır görmüyor. Aslında onların yaptıklarına karşılık çok gaddar olmalıyım ama Allah korkum var benim yapamıyorum
Allah kabul etsin canımsıkıntılı ruyalar degıldı cnm bnmm guzeldıı....allahım hayıralara cıkarsınnn...ben zaten hergun dua ederkenn hepımızz ıcın edıyrmmm sızın derdınız bnm derdımm oluyo bu kucuk bebıslerde hepımızznnn :)
herkeseee günaydın hayırlı kandiller....çok güsel dualar etmişsinizz hepsine amin.
Allah bize we bebeklerimize sağlık wersin güsel bi ömür wersin ii insanlarla karşılaştırsın huylarıda yüzleride kalpleride güsel olsun...
dün bebek arabası we puset aldık çok şükür...onlarda ewe gelince bebişimize az kaldığını düşünmeye başladım :))
baby hope trawel aldık ben beğendm süper tawsiye ederim :)
seninde kandilin mübarek olsun tatlım..
Bence eşinle beraber gitmelisin,bende buna benzer bir durum yaşamıştım yeni evliyken eşimi yanlız gönderiyordum sonra düşündüm onu yanlız bırakmamak adına bende gittim tabi senin durumunla çok farklı bir şeydi bizimki.. Ama olumsuz düşünerek yola çıkma güzel düşün bence bi sorun olmaz
Angelcim mulberycim teşekkür ederim yorumlarınız için öncelikle yol uzun tereddütlüyüm bu konuda eşimde muhtemelen yolun uzun olması ve canımı sıkacak bişey söylemelerînden çekîndiği için gel diyemiyor. Ama içim içimi de yiyo onu tek gönderirsem doldurmaya çalışırlar die eşim bunca zaman dolduruşlarına gelmedi ama şaşar beşer insanoğluyuz aman ne bileyim işte boşuna takılıyorum sanırım herşey olacağına varıo şuan gitme hafta sonu eve gel desem gelir gitmez ama vicdan Buda ne kadar kötü olsalar da insan anne babasını özler bir yıldır görmüyor. Aslında onların yaptıklarına karşılık çok gaddar olmalıyım ama Allah korkum var benim yapamıyorum
Canım şu an duygularının en yoğun olduğu zamanlar. Kendini yıpratma bebeğinde gerilir. Diyosun eşimi çok seviyorum diye. Mutlaka o da seni çok seviyor ve çok pişman olacak seni üzdüğü için.
İnşaAllah herşey eskisinden daha da güzel olur canım
cnm allah dermansz dert vermesn neden eskısı gbı olmasn sz beraber olduktan snraa bde kucuk bebısınızz..aksama hersey unutulur bnce...zman ılerledıkce hepımızn stresı artıyo duygusallık had safhada fazla tepkıler verebılıyrz ama erkeklerde bızım bu durumumuzu anlayamıyo sanırım olay bu..canını sıkma hersey duzelır ınss
Canım bende iğne kullanıyorum iki düşük ardından 0.4 luk kullanıyorum coraspinle beraber en baştan beri şu an tam gunuyle uyumlu gidiyor coraspini son bir ay kala iğneyi doguma kadar kullanicam takiplerim 15 günde bir yapılıyor şu an yapılan detaylida ve tahlillerde bir sorun çıkmadı tabi gidişat çok önemli bizim durumumuzda olanların erken doğum için hazır olmaları gerekiyor
canım nerde oturuyosun,etlik zübeyde hanım ve hacettepe üniversitesi hastaneside çok ii,arkadaşlarım hep oraya gidiyo,hem doğum içinde bence ya büyük doğumevleri,yada üniversite hastaneleri olmalı
canım senin durumunu biliyorum onun için özellikle sordum bende de tek taraflı direnç var... bana coraspın degılde clexan verdıler. hergün göbişten iğne yapıyorum kendime. erkenden kastı ne acaba????
benimkinin de çok durmaya niyeti yok inşallah şaşırtırlar bizi
bi 32 yi görsekkkk...............
Keçelerle aran nasıl
Kızlar birkaç gündür sabahları uyandığımda çok midem bulanıyordu.
Bugünde biraz önce kahvaltı yaptıktan sonra afedersiniz çıkardım.(
Çok kötü oldum biran elim ayağım titredi resmen ama bebiş haraketli şuanda da zıplıyor. :)
Artık 29.haftamdayım bu bulantı ve kusmada ne oluyor anlamıyorum.(
eryamandayım canım.ama doktorumun benimle ilgilenmesini bilgilendirmesini istiyorum.öyle gidince direk kesip bebeği göstermeden götürülen bi doğum istemiyorum(
sanırsam büyük doğumevleri bu tarzda
dün aynı şey aban da oldu canım... kahvaltıdan sonra tam işe gitmek için çıkacakken üstümü başımı hatta duvarları tavanları batırdım :) üşüttüm heralde diyip poliklinikte dahiliyeciye gittim. doktor da beni korkuttu sen bi kadın doğumcuya git dedi. kendi doktorumu aradı 1 kere çıkardığımı öğrenince normal dedi ama isteseniz bi gelin bakalım dedi gittim hiç bişey çıkmadı kıpırdıyorsa muhtemelen yoktur bişey yediğin bişey dokunmuştur bi doktorunu ara istesen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?