2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba teyzoşlar
Dün hiç giremedim foruma umarım herkes iyidir.

Kontrole gittik maşallah herşey yolunda oğluş çok iyiydi.
1.400 gr olmuş kızlar.Enf.için tek kullanımlık bir ilaç verdi haftaya idrar testi tekrarlamamı istedi.
Bel ağrılarım ve bazen vajinada olan ağrıdan bahsedince magnezyum ilacı yazdı.
Suya atınca eriyen ilaçlardan sanırım böyle oluyor.
Saç boyası için bir kereliğine izini kopardım :)
Bizden haberler böyle...

slm annısler dün doktorumuza gıttık cok skur hersey yolundaymıss 1,150 gr cık olmuşuz teyzelerımız haftası ıle uyumlu dedı massalalah kuzumaa ama bana bı dıyetısyene gıt dedı ılk şeker yuk. testım cok yüksek cıktıgı ıcın bebek ıcın doğduktan sonra sorun olmasın dıye gorun dedı ve ara ara kan seker testı yapacakmış

canım benim inan o kadar çok üzüldüm ki şu anda sana ama en çok kızdığım eşin oldu sakın bana gücenme... ne demek ya seni evde tek bırakıp gidiyor hiç mi üzüleceğin aklına gelmiyor acaba. kayınvalidenide hamile halimle kötü dua ettiriyor ama Allah beter etsin yedikleri midesine otursun inşallah çıkaramasın hatta sıkma canını demek zor ama eşinin tutumu üzücü olmuş ne bileyim evde tek kalmana ben bile içerledim

herşey yolunda olsunda gideceğin kan tahlili olsun canımcım boşver

kızlaaaaar benimde bugün yoğun geçecek biraz o yüzden bugünde kaçayım ben yarın yeni haberlerle görüşürüz yahu fırsatım olursa girerim yine

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugün baya sakiniz bende yeni kalktım kahvaltımı yaptım eşim 19 mayıs kutlamalarına gitti sizlerinde bayramı kutlu olsun

zıkkımın kökünü yesinler cnm hiç sıkma canını eşinede kvdenede Allah vicdan versin Allah koymaz cnm yanlarına çıkarır bunu hiç üzülme lütfen

herkese merhabalar hepimiz için güzel bir pazar günü olsun inşallah miskin miskin oturuyorum dünde hiç iş yapmadım dogrudüzgün bi işe girişsem kaç saatte çıkarım Allah bilir

herşey yolunda olsunda gideceğin kan tahlili olsun canımcım boşver

Günaydın herkese mutlu pazarlar ikinciyi beğendim ne marka bunlar canım sade ve şıkmış

cnm meltem mobılya bunlar benım malzemesı falan hoşuma gıttı dun mağzasına baktım .. evet hem sade hemde ılerde genç odasına donusturulebılecek modeller gıbı geldı bana

nasıl insanlar var Allahım yakıyamam sana ya çok iyi anlıyorum seni..takma kafana canım Allaha havale et gerisini boşver...

sakııınnn alma canım biz iade ettik diğer alan arkadaşla :S çok kötü çıktı ya aşırı kalitesiz

sağol canım teşekkür ederim.bende cesaret edemedim zaten bukadar ucuz olmasına inanamadım. belli kalitesiz olduğu,bebişlere kıyamayız ama dimi
dün bende kontrole gittim. ilk defa oğlumu renkli gördüm. bir süre izledim.elleriyle sürekli yüzüne dokunuyordu.baş parmağı hep ağzında emiyo
çok tatlış bişey ya maşallah

kızlar almış olduğum bebek bakım çantasının yan gözünde termoslu bir bölüm var.çanta haliyle kumaş ve deri kokuyor çantayı yıkamayı düşünüyorum ama o termoslu bölümün folyolu kısmı acaba yıkarken zarar görüp yıpranır mı? aldığım yer yıkanabilir demişti ama aklıma takıldı bir de size danışayım dedim.

nnilepp uzulme guzelim ya onlar dusuncesiz bu kadar da anlayissiz olunmaz ki sen bebegini dusun allaha sigin 3 ay kaldi 3 ay sonra diledigin gibi yer icersin... Ayrica kocanda cok dusuncesizmis ya bu kadarina pes sanki sen kendin icin diyettesin sonucta karnindaki onunda bebegi( uzulme bebisino dusun sen hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…