- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.261
kızlar o kadar canım sıkıldı ki sabaha kadar dua ettim allah karsımıza edepli insanlar cıkarsn kotuyle bas edilmiyo esim ve anasaı her seferinde arkamdan iş cevirirken bu sefer bana duyurdular aylardr arayıp sormayan insan dun piknige gidelim diye aradı sunu yapacz bunu yapacaz diyor bende seker diyeti yapıyorm gelemem soyleme canm istiyo dedkce tum detayları bunca zamandr ilkdefa anlattı o kadar gucume gitti ki esimde dahil pikniğe gıttıler rabbim yardm et ne olur bana işin garibi suan onun anlattıgı bişeyi canm cok istiyo nasıl temin edecemi bilmiyom ustune ustluk yemem de yasak allah bildiği gibi yapsın evladmı beni korusun insallah sadece allaha havale ediyorum bu kadar saygıszlk terbiyeszlk olmaz ya esim de bu zamana kadar beni hiç koruyup kollamadı oysa ben ona guvenp evlendim ama evlendgmden beri tek basımayım cok acı gercekten
slm annısler dün doktorumuza gıttık cok skur hersey yolundaymıss 1,150 gr cık olmuşuz teyzelerımız haftası ıle uyumlu dedı massalalah kuzumaaama bana bı dıyetısyene gıt dedı ılk şeker yuk. testım cok yüksek cıktıgı ıcın bebek ıcın doğduktan sonra sorun olmasın dıye gorun dedı ve ara ara kan seker testı yapacakmış
cok sukur canım doğru söylüyorsun ...
bu arada teyzoşlarr birinci modelmi güzel erkek bebek ıcın ıkıncı modelmiii ??? fikirlerinizi beklıozz
Eki Görüntüle 715536 Eki Görüntüle 715537
kızlar o kadar canım sıkıldı ki sabaha kadar dua ettim allah karsımıza edepli insanlar cıkarsn kotuyle bas edilmiyo esim ve anasaı her seferinde arkamdan iş cevirirken bu sefer bana duyurdular aylardr arayıp sormayan insan dun piknige gidelim diye aradı sunu yapacz bunu yapacaz diyor bende seker diyeti yapıyorm gelemem soyleme canm istiyo dedkce tum detayları bunca zamandr ilkdefa anlattı o kadar gucume gitti ki esimde dahil pikniğe gıttıler rabbim yardm et ne olur bana işin garibi suan onun anlattıgı bişeyi canm cok istiyo nasıl temin edecemi bilmiyom ustune ustluk yemem de yasak allah bildiği gibi yapsın evladmı beni korusun insallah sadece allaha havale ediyorum bu kadar saygıszlk terbiyeszlk olmaz ya esim de bu zamana kadar beni hiç koruyup kollamadı oysa ben ona guvenp evlendim ama evlendgmden beri tek basımayım cok acı gercekten
herşey yolunda olsunda gideceğin kan tahlili olsun canımcım boşver
Günaydın herkese mutlu pazarlar ikinciyi beğendim ne marka bunlar canım sade ve şıkmış
bence 2. takım daha güzel görünüyor canımcok sukur canım doğru söylüyorsun ...
bu arada teyzoşlarr birinci modelmi güzel erkek bebek ıcın ıkıncı modelmiii ??? fikirlerinizi beklıozz
herkese merhabalar hepimiz için güzel bir pazar günü olsun inşallahmiskin miskin oturuyorum dünde hiç iş yapmadım dogrudüzgün bi işe girişsem kaç saatte çıkarım Allah bilir
sakııınnn alma canım biz iade ettik diğer alan arkadaşla :S çok kötü çıktı ya aşırı kalitesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?