2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yarın tayin açıklanıyor malum eşime şöyle dgüzel bir sofra hazırlayıp hediye falan sürpriz birşeyler yapmak istiyorum ama inanın birşeyler planlama hazırlama konusunda biraz fazla beceriksizim sizce ne yapabilirim ne almalıyım eşime bilemedim

ben hamileyken de lazere gidiyorum. 3 ayri jinekolog a sordum ucu de bebege zarari yok dediler. hamile oldugumu ogrendigimden beri gidiyorum. cok da rahatim

çok güzelmiş rengi ama koyu renkler daha kullanışlı oluyor yinede sen bilirsin hangisi siniyorsa içine onu al canım :)

canım inan yazdıklarını okuyunca gözlerimden alevler çıktı
okadar sinirlendim ki
hadi kayınvalideni geçtim eşinin seni bırakıp gitmesi ne demek ya
walla benimki böyle bir şey yapsa eve geldikten sonra ona hayatı zindan ederim
o pikniğe gittiğine gideceğine pişman ederim
büyük ALLAHIM herşeyi görüyor sen hiç üzülme
RABBİM yarına bırakır ama yanına bırakmaz

Allah yardımcın olsun canım ya , Canının çektiği neyse ye biraz , insallah bulunabilir biseydir, madem Canin cok istedi biraz ye bence yasakta olsa, hamilesin sonuçta , eşini de Allah bildigi gibi yapsın ne diyim bazen erkekler tam odun oluyorlar bu aralar benimkinin de kafasını kirasim var, hic takma kafana Allah masumun ahini bırakmaz yanlarina

ikiside güzel bende böyle bişeyler arıyorum hangi markanın ürünleri bunlar??? bence 2.ci güzel ben onu daha çok beğendim

evet cnm zaten bırıncıye gore bıraz daha pahalı ıkıncı meltem mobılyada buldum cnm dun magzasına gıttık malzemesı fln guzl fıyatları nette yazıo ztn sıtesınde bı ıncele ıstersen

Kızlar merhaba bugün evdeyim miskin miskin oturuyorum :) dün kızımın birçok eşyasını aldık sadece karyolamız kaldı onuda tanıdık mobilyacımıza yaptıracağız. onun dışında herşeyimiz tamam gibi :)

cicilerimizi yıkadık,kurumaları için astık oğlumla teyzeleri...
allahım bu kadar zevk alacağımı düşünmemiştim çamaşır asarken her biri o kadar minik parçalar ki...
çok tatlılar...her bir parçayı asarken konuştum oğlumla ve dua ettim rabbime giydirmeyi nasip et allahım diye...
üst komşum gördü beni asarken seslendi:
-komşum bebek doğdu mu yoksa? çok sevindim diye.
ben de yok dedim daha var hazırlık olsun diye anca ütülerim yavaş yavaş dedim. ama utandım çok mu erken yıkadım acaba diye ama ya erken falan oluverirse o zaman bunları yapacak kimsem yok dedim.

sizce de erken mi davranmışım acaba yavvvvvv?

:) bende haftaya yapmayi planliyorum hazir olsun ruyalarima giriyo kizim doguyo giycekleri hazir degil)) agirlastikca insanin gozunde buyoyo hem.iyi yapmissin bence :)

ayy aynı yaa dünya para veriorm krem alıorum sebamet vichy hemen bitio deli oluorum beyfendi kullanıo hatta çatlak kremimide geçen ayaklarına bacaklarına sürüoduDDDDDDDD

Durusel'cim esini anlattikca kendi esimi goruyor gibi oldum. Biz esimle tamamen farkli karakter ve zevklerdeyiz. Benim esim de inanilmaz bakimli ve susludur. Susludur diyorum ben takiyi hic sevmem. evlilik yuzugu tek tas vs bile takmiyorum. Ama esimin yuzukleri, kolyeleri, kupeleri kutu kutudur. Taki kutusu var! Krem vs konusuna gelince ben yuzume hicbir sey surmem, dogru duzgun makyaj yapmam, sadece sabahlari uyandigimda yuzumu yikarim. Yaptigim tek sey bu. Ama esimin goz alti kremi ayri, yuz kredmi ayri, gece kremi ayridir. Bazen biz birbirimizi naisl bulduk diye dusunmuyor degilim.

Arasta'cim bizde corap sorunu yok. Ama tavsiyem esini uyar bu coraplari yerde gordugum an cope aticam de. Baktin uyarina ragmen yere atmaya devam ediyor, birsey soylemeden cope at. Corap cekmecesinde coraplarin azaldigini farkedince zati soracaktir. Sen de cope attigini soylersin. Benim bir arkadasim bunu yapti simdi esi kuzu. Esi simdi tum coraplarini kiyafetlerini kirli sepetine atiyormus.

Hanımlar merhaba,

Hemen hemen hepiniz şeker yüklemesi yaptırmışsınızdır. Ben dün yaptırdım ve sonuçlar malesef yüksek. 75 gr yüklemesinde:

Açlık: 77.9
1 saat: 204.2
2 saat: 168.2

Hiç beklediğim bir sonuç değildi. Çok kilolu değilim, gebeliğin başından bu yana da 6 kilo aldım ve rahat bir hamilelik geçiriyorum.

Sizin için belki konu tekrarı olacak, lütfen kusura bakmayın. Yarın 10 günlüğüne yurtdışında olacağım ve doktora danışma fırsatım olmayacak. Bu sırada en azından yemek içmek konusunda nelere dikkat etmeliyim? Doktorunuz ya da diyetisyen ne önerdi? Faydasını gördünüz mü?

:) bende haftaya yapmayi planliyorum hazir olsun ruyalarima giriyo kizim doguyo giycekleri hazir degil)) agirlastikca insanin gozunde buyoyo hem.iyi yapmissin bence :)

bende hepsi biriksin aldıklarım öyle yıkayıp ütüleyeyim diyorum ama rüyalarıma giriyor doğum yapmışım cantamız hazır değil kıyafetlerimiz ütülü değil falan.. biryanda da diyorum ütüleyim kenarda dursun bi baktın süpriz yaptı prensim geliverdi :))) Allah'ım kolay doğum olur inşallah.. herkesin için...

şükürler olsun sonuçlarım süperin ötesinde çıktı ne kansızlık ne de yüksek şekerim var:) bu hafta 1 kiloda zayıflamışım nasıl oldu anlamıyorum kötü bişey değildir umarım salı dr gidicem bebişimi görücem oda umarım kilo almıştır

kaç kilo aldın canım vallahi bende aynı konudan müzdaribim:) 7.5 kilo aldım herkezde şimdiden sonra daha çok alcan diyip moral bozuyolar bu senin verdiğin bilgi doğruysa alsak alsak bi kaç hafta daha alcaz kilo demekki iyi haber :))

Ben de yarin yaptiracagim. Ama cok yakin bir arkadasim da cikti ondan biliyorum. Sebze ve proteinle beslendi. Karbonhidrat ve seker kullanmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…