- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.281
cok sukur canım doğru söylüyorsun ...
bu arada teyzoşlarr birinci modelmi güzel erkek bebek ıcın ıkıncı modelmiii ??? fikirlerinizi beklıozz
Eki Görüntüle 715536 Eki Görüntüle 715537
Canım bebişten sonra lazere gidersin. Ben 4-5 seans gitmiştim iyi ki de gitmişim. Epey azaldı, kalanları da jiletle hallediyorum. Çıkması 4-5 gün sürüyor baya zayıflamışlar. Bebişten sonra yine düşünüyorum. Kalanlar daha da azalsın :)43:
Eki Görüntüle 715230
kızlar çantamızın rengi nasıl? başta beğenmiştim ama eve gelince rengi çok açık geldi , bir de laciverti vardı ( resimdekinin kırmızı yerleri açık mavi, krem rengi yerleri lacivert) yarın değiştirip lacivertini mi alsam??? fikir verirseniz sevinirim.
kızlar o kadar canım sıkıldı ki sabaha kadar dua ettim allah karsımıza edepli insanlar cıkarsn kotuyle bas edilmiyo esim ve anasaı her seferinde arkamdan iş cevirirken bu sefer bana duyurdular aylardr arayıp sormayan insan dun piknige gidelim diye aradı sunu yapacz bunu yapacaz diyor bende seker diyeti yapıyorm gelemem soyleme canm istiyo dedkce tum detayları bunca zamandr ilkdefa anlattı o kadar gucume gitti ki esimde dahil pikniğe gıttıler rabbim yardm et ne olur bana işin garibi suan onun anlattıgı bişeyi canm cok istiyo nasıl temin edecemi bilmiyom ustune ustluk yemem de yasak allah bildiği gibi yapsın evladmı beni korusun insallah sadece allaha havale ediyorum bu kadar saygıszlk terbiyeszlk olmaz ya esim de bu zamana kadar beni hiç koruyup kollamadı oysa ben ona guvenp evlendim ama evlendgmden beri tek basımayım cok acı gercekten
kızlar o kadar canım sıkıldı ki sabaha kadar dua ettim allah karsımıza edepli insanlar cıkarsn kotuyle bas edilmiyo esim ve anasaı her seferinde arkamdan iş cevirirken bu sefer bana duyurdular aylardr arayıp sormayan insan dun piknige gidelim diye aradı sunu yapacz bunu yapacaz diyor bende seker diyeti yapıyorm gelemem soyleme canm istiyo dedkce tum detayları bunca zamandr ilkdefa anlattı o kadar gucume gitti ki esimde dahil pikniğe gıttıler rabbim yardm et ne olur bana işin garibi suan onun anlattıgı bişeyi canm cok istiyo nasıl temin edecemi bilmiyom ustune ustluk yemem de yasak allah bildiği gibi yapsın evladmı beni korusun insallah sadece allaha havale ediyorum bu kadar saygıszlk terbiyeszlk olmaz ya esim de bu zamana kadar beni hiç koruyup kollamadı oysa ben ona guvenp evlendim ama evlendgmden beri tek basımayım cok acı gercekten
cok sukur canım doğru söylüyorsun ...
bu arada teyzoşlarr birinci modelmi güzel erkek bebek ıcın ıkıncı modelmiii ??? fikirlerinizi beklıozz
Eki Görüntüle 715536 Eki Görüntüle 715537
ikiside güzel bende böyle bişeyler arıyorum hangi markanın ürünleri bunlar??? bence 2.ci güzel ben onu daha çok beğendim
cicilerimizi yıkadık,kurumaları için astık oğlumla teyzeleri...
allahım bu kadar zevk alacağımı düşünmemiştim çamaşır asarken her biri o kadar minik parçalar ki...
çok tatlılar...her bir parçayı asarken konuştum oğlumla ve dua ettim rabbime giydirmeyi nasip et allahım diye...
üst komşum gördü beni asarken seslendi:
-komşum bebek doğdu mu yoksa? çok sevindim diye.
ben de yok dedim daha var hazırlık olsun diye anca ütülerim yavaş yavaş dedim. ama utandım çok mu erken yıkadım acaba diye ama ya erken falan oluverirse o zaman bunları yapacak kimsem yok dedim.
sizce de erken mi davranmışım acaba yavvvvvv?
ayy aynı yaa dünya para veriorm krem alıorum sebamet vichy hemen bitio deli oluorum beyfendi kullanıo hatta çatlak kremimide geçen ayaklarına bacaklarına sürüoduDDDDDDDD
Konu eşlerin dağınıklığı mı kızlarBenimki bereket gelince kumaş pantolonlarını ve gömleklerini asıyor ama çoraplara hala çözüm bulamadım onlar hep yerlerde. Kot pantolonlar için de kapının arkasına askı koydum çıkarınca kotları kapı arkasına asıyor tavsiye ederim çok işe yarayan bir çözüm Eskiden sıpıtıp atardı.
:) bende haftaya yapmayi planliyorum hazir olsun ruyalarima giriyo kizim doguyo giycekleri hazir degil)) agirlastikca insanin gozunde buyoyo hem.iyi yapmissin bence :)
Bende ne alıntı yapabildim nede cevap yazabildiminşallah canım bende şekerli yediğim için çok korka korka gitmiştim çok şükür ki korkulacak bir şey çıkmadı. Allah'ın izni ile bir şey çıkmaz :)
kızlar bi sitede "14 haftadan sonra, haftada 0,5 almak mümkündür. Yani bu her ay 2 kilo anlamına gelir. 30. haftadan sonra kilo alımı yine düşer. Son haftalarda ya çok az kilo alınır, belki de hiç alınmaz." yazıyor. umarım doğrudur. biraz içim rahatladı. yoksa son ay aldığım gibi her ay 3er 4 er kilo alırsam yedim naneyi
Hanımlar merhaba,
Hemen hemen hepiniz şeker yüklemesi yaptırmışsınızdır. Ben dün yaptırdım ve sonuçlar malesef yüksek. 75 gr yüklemesinde:
Açlık: 77.9
1 saat: 204.2
2 saat: 168.2
Hiç beklediğim bir sonuç değildi. Çok kilolu değilim, gebeliğin başından bu yana da 6 kilo aldım ve rahat bir hamilelik geçiriyorum.
Sizin için belki konu tekrarı olacak, lütfen kusura bakmayın. Yarın 10 günlüğüne yurtdışında olacağım ve doktora danışma fırsatım olmayacak. Bu sırada en azından yemek içmek konusunda nelere dikkat etmeliyim? Doktorunuz ya da diyetisyen ne önerdi? Faydasını gördünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?