- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.241
Herkese merhabalar.. Kızlar ya göbek deliğinin çevresi kahverengi olan var mı.. Ben de hem kahverengi çizgi oluştu hem de göbek deliğimin etrafı karardı. Bol bol mustela krem de suruyorum su an çatlak falan görunmuyor hiç olmadı gibi ama kahverengiliği anlamadım. Gerçi küçük bölge ama doğumdan sonra gecer mi acaba..
Selam fıstıklarrrrrrrrrrr
Doktorumuzdan güzel haberlerle döndük biiiiz
Takvimde 1300 gr diyor ama 1650 olmuş tosuncuk!
Plasentayı, suyunu da beğendi. gelişimi biraz önde gitmeye başlamış 28+6yız ama 30 görünüyorsun dedi. Doğum ağustosu beklemicek galiba
Bu arada kafa üstü pozisyona girmişiz nihayet olley
Eki Görüntüle 715230
kızlar çantamızın rengi nasıl? başta beğenmiştim ama eve gelince rengi çok açık geldi , bir de laciverti vardı ( resimdekinin kırmızı yerleri açık mavi, krem rengi yerleri lacivert) yarın değiştirip lacivertini mi alsam??? fikir verirseniz sevinirim.
Maasallah canim, bebeginin gelisimi onden godiyormus meger :) surpriz bir sekilde daha erken kollarina alacaksin demekki, daha once doktorun hic hafatnin onden gottiginden bahsetmismiydi? Yoksa ilk defami farketti?
maşallah bebişine cnm ne güzel bende çok özledim oğlumuuuu :)
ayyyy kedicik maşallah yaaakim bilir nasıl heyecan yapmışsındır canım ya beni bile bastı okuyuncaa
Eki Görüntüle 715230
kızlar çantamızın rengi nasıl? başta beğenmiştim ama eve gelince rengi çok açık geldi , bir de laciverti vardı ( resimdekinin kırmızı yerleri açık mavi, krem rengi yerleri lacivert) yarın değiştirip lacivertini mi alsam??? fikir verirseniz sevinirim.
Eki Görüntüle 715230
Ben bekarken ataköyde oturuyorduk, o yüzden tanıyoruz doktoru. Şükran cabiroğlu ismi. Muayenehanesine gidiyorum canım incirli caddesinde. Doğumu kısmetse çamlık hastanesinde yapıcam, orayla anlaşması var doktorumun.
Herkese merhabalar.. Kızlar ya göbek deliğinin çevresi kahverengi olan var mı.. Ben de hem kahverengi çizgi oluştu hem de göbek deliğimin etrafı karardı. Bol bol mustela krem de suruyorum su an çatlak falan görunmuyor hiç olmadı gibi ama kahverengiliği anlamadım. Gerçi küçük bölge ama doğumdan sonra gecer mi acaba..
slm cnm bendede oldu çok koyu değil ama belli yani.içi biraz daha koyu hatta.normal sanırsam ben krem falanda kullanmıyorum bebe yağı sadece bazende kakao yağı
sakııınnn alma canım biz iade ettik diğer alan arkadaşla :S çok kötü çıktı ya aşırı kalitesizkızlar butikbebe deki 19.90 tl 'ye satılan hastane çıkışlarından alanlar vardı. memnun kaldılar mı acaba gelen ürünlerden ben ozaman alamamıştım tükenmişti yine var da
güle güle kirlensin evin fıstık. aslında hiç kirlenmese daha güzel olur bu evlerbende bir kaç koli daha yaptım taşınma işlerimiz için öldüm bittim bende. birde can sıkıntısı var tabi eşimde evde yok nöbetçi offfff bu sefer son ve kesin tasyinimiz pazartesi sabah açıklanıyor sabah 6da yok bu seferde açıklanmazsa göbeğimle dövücem hepsini.
kızlar o kadar canım sıkıldı ki sabaha kadar dua ettim allah karsımıza edepli insanlar cıkarsn kotuyle bas edilmiyo esim ve anasaı her seferinde arkamdan iş cevirirken bu sefer bana duyurdular aylardr arayıp sormayan insan dun piknige gidelim diye aradı sunu yapacz bunu yapacaz diyor bende seker diyeti yapıyorm gelemem soyleme canm istiyo dedkce tum detayları bunca zamandr ilkdefa anlattı o kadar gucume gitti ki esimde dahil pikniğe gıttıler rabbim yardm et ne olur bana işin garibi suan onun anlattıgı bişeyi canm cok istiyo nasıl temin edecemi bilmiyom ustune ustluk yemem de yasak allah bildiği gibi yapsın evladmı beni korusun insallah sadece allaha havale ediyorum bu kadar saygıszlk terbiyeszlk olmaz ya esim de bu zamana kadar beni hiç koruyup kollamadı oysa ben ona guvenp evlendim ama evlendgmden beri tek basımayım cok acı gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?