2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

olmasın çatlaklarımız benimde en büyük korkularımdan zaten popoşlarımda var birde karın eklenmesin çıldırırım yoksa

oyy maşallah bıdığa canımn senin ne güzel bebeğin erkenden kollarında oalcak desene. bende ara ara korkular oluyor sağlıklı doğsun diye falan telaş etmeye başladım zaman yaklaştıkça ama burada rahatlıyor insan şükür

ben beğendim zaten açık renkleri seviyorum genelde bende açık renk aldım çünkü

Maasallah canim, bebeginin gelisimi onden godiyormus meger :) surpriz bir sekilde daha erken kollarina alacaksin demekki, daha once doktorun hic hafatnin onden gottiginden bahsetmismiydi? Yoksa ilk defami farketti?

Ölçümleri hep yapıyordu ama ya tam zamanı ya da 1 veya 2 gün önde oluyordu. Bu hafta babası da ben de çok şaşırdık...

maşallah bebişine cnm ne güzel bende çok özledim oğlumuuuu :)

Ben doyamadım valla... Detaylı usgden sonra kesmiyor siyah beyaz 2 boyutlu görüntü
Yok ben kesin gidecem görüntüleme merkezine...

ayyyy kedicik maşallah yaaa kim bilir nasıl heyecan yapmışsındır canım ya beni bile bastı okuyuncaa

Sormaaaaa! Buda gibi oturuyordu çok canım sıkılmıştı. Doktor da dönmezse normal yapamazsın sezaryen olacak deyince baya üzülmüştüm. Dönmüş neyseki ters adam :)

Ben çok beğendim ama senin zevkin önemli canım.

Ben de cantanin bu rengini laciverte tercih ederdim ,cok daha kullanisli bence

kızlar butikbebe deki 19.90 tl 'ye satılan hastane çıkışlarından alanlar vardı. memnun kaldılar mı acaba gelen ürünlerden ben ozaman alamamıştım tükenmişti yine var da

canımm çamlık hastanesinin doğum fiyatı nedir bilgin var mı ?

bendede oluştu maleseff sebebi ne onuda bilemiyorum doğrusu

slm cnm bendede oldu çok koyu değil ama belli yani.içi biraz daha koyu hatta.normal sanırsam ben krem falanda kullanmıyorum bebe yağı sadece bazende kakao yağı

canım merhaba kullandığın kakoo yağı nasıl sıvı mı yoksa donuk mu ? bendeki donuk şekilde sürmeden önce ısıtıyorum her seferinde ... aktar normali öyle olur dedi

Kızlar göbek deliğimin etrafındaki kahverengilik dışında bi de vajınamın resmen çatı kemiği ağrıyor 10 gundur falan özellikle de akşamları uzanınca tüm günün yorgunluğu sanırım. Kafam ona çok takılıyor da aslında kafamı dağtayım derken bu sefer de göbeğime takmıştım akşamları koltuğa uzanıyorum hiç sağa soka donemiyorum. Belim kalçam zaten felaket agrıyordu da bu vajina agrısı da eklenince korkmaya başladım. Bacaklarımı hiç kapatıp açamıyorum haftaya doktor randevum var cumartesı sorcam bakalım umarım bebeğim aşağıda olduğundan falan değildir. Normal midir sizce kızlar var mı bu şekilde çok ağrı çeken

ahh keşke hep temiz kalsa canım yaa
sizin tayin işi yılan hikayesine döndü zaten kuzum. p.tesi de açıklanmazsa sakın tek göbekle dövme kaç göbeğiz burdaaa bi toplandık mı çıkamazlar valla aramızdan

kızlar o kadar canım sıkıldı ki sabaha kadar dua ettim allah karsımıza edepli insanlar cıkarsn kotuyle bas edilmiyo esim ve anasaı her seferinde arkamdan iş cevirirken bu sefer bana duyurdular aylardr arayıp sormayan insan dun piknige gidelim diye aradı sunu yapacz bunu yapacaz diyor bende seker diyeti yapıyorm gelemem soyleme canm istiyo dedkce tum detayları bunca zamandr ilkdefa anlattı o kadar gucume gitti ki esimde dahil pikniğe gıttıler rabbim yardm et ne olur bana işin garibi suan onun anlattıgı bişeyi canm cok istiyo nasıl temin edecemi bilmiyom ustune ustluk yemem de yasak allah bildiği gibi yapsın evladmı beni korusun insallah sadece allaha havale ediyorum bu kadar saygıszlk terbiyeszlk olmaz ya esim de bu zamana kadar beni hiç koruyup kollamadı oysa ben ona guvenp evlendim ama evlendgmden beri tek basımayım cok acı gercekten

Kiyamam sana. nie agliosunki? aklindan zorun mu var? kizcam bak sana. bogazlarina dursun. zift yesinler. sen bebisini dusun. hic de canim cekti deyip kendini kucultme. gelseydin o zaman dicekler. takma hic. yavrum yaa :-(

boşver canım takma kafana bende bi evlendiğim zaman bide şu hamileliğimde gerçekten kimin ne olduğunu çok iyi anladım o kadar kıskançlarkı bunlar hep kıskançlık ve fesatlıkların sonucu allah onları bildiği gibi yapsın ne büyük terbıyesizlik şeker çıkmış bı ınsana değil detaylı anlatmak yaptığın hiç bişeyi söylememen lazım düşüncesizler eşin niye gittiki oda senınle kalsaydı keşke ne ,işi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…