2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam güzel annişler bugün zor birgünü atlattık ama hala kafam boşlukta gibi.. şeker yüklemesi yaptırdık 75 lik..
2 saat sonra ki değerim 178 çıktı doktor biraz yüksek dedi, bundan sonra ayda 2 kilodan fazla almamaya dikkat et dedi nasıl başaracaksam
şuan 58 kiloyum diyet yapmana gerek yok dedi doktor ama benim moralim bozuldu sizlerde de şekeri yüksek çıkan var mı ?

Selam kızlar :))) kocişim memleketine gitmedi seni çok özledim gidemedim sana da onca yolu çektirmeyi gönlüm elvermedi dedi... Çok mutlu oldum ama bi yandan da içim sızladı yarın öbür gün benim oğlum beni boşlamaz inşallah ne kadar kötü olsada anne baba sonuçta

Selam kızlar ilk nefesin adı değişmiş merhaba bebek olmuş yarın 12.45te yayınlanıcak takip edenlere duyurulur :)

slm kuzular bugün doğum yapan bi arkadaşa yemek yapıp götürdüm yeni çok yoruldum sizler napıosunuz bi bakım geçmişe:)

temizlik bitti ama ben de bittiiimmm 12 de başladım 3te belim çok ağrıdı diye biraz uzanayım dedim ama bir uyumuşuum kiii saat 5te kocamın telefonuyla uyandım bu böyle yarım kalmayacakk dedim ve zorla da olsa kalkıp bitirdim temizliği ev miss oldu ama değdi yorulmama ya bu arada bu temizlik acaba kaç kalori yaktırmıştır bana. sabah yediğim 1 buçuk simidi eritmiş miyimdir kızlar

Iki gundur cok agirlastim biraz yuruyunce ayaklarim belim agriyo zaten yavas yavas yuruyorum havalarda asiri sicak geliyo Allah calisan arkadaslara yardim etsin

Herkese merhabalar.. Kızlar ya göbek deliğinin çevresi kahverengi olan var mı.. Ben de hem kahverengi çizgi oluştu hem de göbek deliğimin etrafı karardı. Bol bol mustela krem de suruyorum su an çatlak falan görunmuyor hiç olmadı gibi ama kahverengiliği anlamadım. Gerçi küçük bölge ama doğumdan sonra gecer mi acaba..

Selam fıstıklarrrrrrrrrrr

Doktorumuzdan güzel haberlerle döndük biiiiz
Takvimde 1300 gr diyor ama 1650 olmuş tosuncuk!
Plasentayı, suyunu da beğendi. gelişimi biraz önde gitmeye başlamış 28+6yız ama 30 görünüyorsun dedi. Doğum ağustosu beklemicek galiba
Bu arada kafa üstü pozisyona girmişiz nihayet olley

slm cnm bendede oldu çok koyu değil ama belli yani.içi biraz daha koyu hatta.normal sanırsam ben krem falanda kullanmıyorum bebe yağı sadece bazende kakao yağı

ayyyy kedicik maşallah yaaa kim bilir nasıl heyecan yapmışsındır canım ya beni bile bastı okuyuncaa

maşallah bebişine cnm ne güzel bende çok özledim oğlumuuuu :)

Maasallah canim, bebeginin gelisimi onden godiyormus meger :) surpriz bir sekilde daha erken kollarina alacaksin demekki, daha once doktorun hic hafatnin onden gottiginden bahsetmismiydi? Yoksa ilk defami farketti?

slm cnm bendede oldu çok koyu değil ama belli yani.içi biraz daha koyu hatta.normal sanırsam ben krem falanda kullanmıyorum bebe yağı sadece bazende kakao yağı

Merhaba canım evet benim de simdilik çok koyu değil ama gobek deliğinin etrafı acık kahverengi belli yani. Bi de dediğin gibi göbek deliğimin içi de koyulaştı, normaldir heralde. Başka göbüşü koyulaşan var mı:)

kızlar çantamızın rengi nasıl? başta beğenmiştim ama eve gelince rengi çok açık geldi , bir de laciverti vardı ( resimdekinin kırmızı yerleri açık mavi, krem rengi yerleri lacivert) yarın değiştirip lacivertini mi alsam??? fikir verirseniz sevinirim.

benim de koyulaştı canım bir de tenimin rengi değişti karnım kırmızıya,kahverengiye döndü neredeyse...

güle güle kirlensin evin fıstık. aslında hiç kirlenmese daha güzel olur bu evler bende bir kaç koli daha yaptım taşınma işlerimiz için öldüm bittim bende. birde can sıkıntısı var tabi eşimde evde yok nöbetçi offfff bu sefer son ve kesin tasyinimiz pazartesi sabah açıklanıyor sabah 6da yok bu seferde açıklanmazsa göbeğimle dövücem hepsini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…