- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.221
yere atmayan adam yok galiba
Benimki sağolsun yemekti temizlikti her iş elinden gelir ama o çoraplar illa yere atılır arkadaş
Herkese merhabalar.. Kızlar ya göbek deliğinin çevresi kahverengi olan var mı.. Ben de hem kahverengi çizgi oluştu hem de göbek deliğimin etrafı karardı. Bol bol mustela krem de suruyorum su an çatlak falan görunmuyor hiç olmadı gibi ama kahverengiliği anlamadım. Gerçi küçük bölge ama doğumdan sonra gecer mi acaba..
ayyyy kedicik maşallah yaaaSelam fıstıklarrrrrrrrrrr
Doktorumuzdan güzel haberlerle döndük biiiiz
Takvimde 1300 gr diyor ama 1650 olmuş tosuncuk!
Plasentayı, suyunu da beğendi. gelişimi biraz önde gitmeye başlamış 28+6yız ama 30 görünüyorsun dedi. Doğum ağustosu beklemicek galiba
Bu arada kafa üstü pozisyona girmişiz nihayet olley
Selam fıstıklarrrrrrrrrrr
Plasentayı, suyunu da beğendi. gelişimi biraz önde gitmeye başlamış 28+6yız ama 30 görünüyorsun dedi. Doğum ağustosu beklemicek galiba
Selam fıstıklarrrrrrrrrrr
slm cnm bendede oldu çok koyu değil ama belli yani.içi biraz daha koyu hatta.normal sanırsam ben krem falanda kullanmıyorum bebe yağı sadece bazende kakao yağı
Merhaba canım evet benim de simdilik çok koyu değil ama gobek deliğinin etrafı acık kahverengi belli yani. Bi de dediğin gibi göbek deliğimin içi de koyulaştı, normaldir heralde. Başka göbüşü koyulaşan var mı:)
temizlik bitti ama ben de bittiiimmm12 de başladım 3te belim çok ağrıdı diye biraz uzanayım dedim ama bir uyumuşuum kiii saat 5te kocamın telefonuyla uyandım bu böyle yarım kalmayacakk dedim ve zorla da olsa kalkıp bitirdim temizliği ev miss oldu ama değdi yorulmama ya bu arada bu temizlik acaba kaç kalori yaktırmıştır bana. sabah yediğim 1 buçuk simidi eritmiş miyimdir kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?