2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ağustos annelerinden öğretmen olan arkadaşlar izin konusu nasıl olacak bilginiz var mı? kimi 32.haftada çalışır raporu alınca tatile bile gelse önemli değil 5 hafta aktarılır diyor,kimisi tatilde çalışmadığımız için aktarılamaz çalıştığın gün kadar aktarılır diyor

aynen benimde belim kopuyor topallıyorum resmen sol ayağıma basamıorum.bide bebişe bakayim

ben de aynı durumdayım..evin içinde bile zor hareket ediyorum,hele uyurken soldan sağa dönmek tam bir işkence..ağrı sol tarafımda..

dün eşimin kuzeninin düğünü vardı oraya giderken parol içtim 1 tane mecbur,belki işe yarar diye...neyseki orda çok kötü değildi,sanırım iyi geldi biraz ama bugün yine aynı

fizik tedaviye gidip göstericem..artık kendi dr.uma bişey sormuyorum mümkün mertebe çünkü hem önemsemiyor hem de yanlış yönlendiriyor...!

bende de oldu biraz açık kahverengi bi renk...ama ortasında bişey yok sadece çevresi....

Ben biraz yoruliyim bebbisin hareketleri hemen azaliyor sanki.. yurumeye korkar oldum..bana mi oyle geliyo acaba.

aynen öyle,benim kızımda ben yorulunca hiç hareket etmiyor,uzanınca patır patır,yerim ben onuu :))

Kızlar merhaba boğazım ağrımaya başladı şişiyor bademciğim galiba ne önerirsiniz.

bademciğe faydası olur mu bilmiyorum ama ben de biraz boğaz enfeksiyonu geçirdim bi ara,boğazım kupkuru oluyordu dr.um bepanthol pastil kullan dedi kullandım iyi geldi...yine de dr.una sor derim cnm

yani var yaa o kadar sinir oldum ki anlatamam....tüm dualarına içten katılıyorum...Allah ıslah etsin kötü niyetli insanları...ne kadar günah yaa hayret bişey...
kayınvalidene hiç bişey demiyorum,zira onlarla ilgili yoruma bile gerek yok,en iyi gibi gözükenin bile kafasında ne tilkiler dönüyor görüyoruz ! ama eşine pes yani...insan karısını bırakır da gider mi gidip orda boğazından nası geçiyor yediklerin...pessss

işte en kötüsü bu zaten...eşinin destek olmaması,onun tarafından yalnız bırakılmak yoksa 3.şahıslar tınn yani...en azından benim için öyle artık...
canım hiç kendini üzüp ağlama öyle insanlar için...Allah herşeyi görendir,bilendir bırak Allah'a bak nası haklarından geliyor sadece zaman ve sabır !

cok sukur canım doğru söylüyorsun ...

bu arada teyzoşlarr birinci modelmi güzel erkek bebek ıcın ıkıncı modelmiii ??? fikirlerinizi beklıozz

Eki Görüntüle 715536 Eki Görüntüle 715537

ben 2.yi beğendim daha çok...

bişey söyliyim mi ben de eskiden senin gibi düşünürdüm,şöyle yapsa şöyle yaparım vs diye ki yaptığım da oldu bazı konularda..kendimi hayatta ezdirmem,kişiliğime laf ettirmem ama bazı konularda da inan muhattap olmam...Allah'a bırakırım..evi başına yıkacan,hayatı zindan edicen de ne olacak? kendini paralamaya değmez bazı konular ve bazı insanlar...genel söylüyorum...ben bunu anladım son yaşadıklarımda...
dediğin gibi Allah herşeyi görüyor................

Canım ben ela ismini koymayı düşünüyorum.

cok sukur canım doğru söylüyorsun ...

bu arada teyzoşlarr birinci modelmi güzel erkek bebek ıcın ıkıncı modelmiii ??? fikirlerinizi beklıozz

Eki Görüntüle 715536 Eki Görüntüle 715537

Canım ikinci modeli çok beğendim.

ya biraz ağır olacak ama kimlere çocuk doğuruluyor babanın evinden mi getirdin sen o çocuğu yazıklar olsun. bir de sana orda neler yediklerini mi söylediler? çok ayıp, kayınvalidelerdeki ruhsal dengesizliği anlıyorum ama bu kocalara ne oluyor yaa :44: hamilelik dönemlerinde hepsi aklını yitiriyor sanki...
ben hamileyken de lazere gidiyorum. 3 ayri jinekolog a sordum ucu de bebege zarari yok dediler. hamile oldugumu ogrendigimden beri gidiyorum. cok da rahatim
canım ben lazere başlamak istedim,kesinlikle olmaz dediler. hatta süt verdiğin dönemde bile gelemezsin dediler ama doktoruma sormadım tabi. çok üzülmüştüm
hahahaha ilk bebeğimde bende aynı tepkileri almıştım. 7.ayımızda bebeğin eşyalarını yıkadım ütüledim yerleştirdim hatta bir köşeye çantamızı da hazırlayıp koymuştum. nasıl güzel,minicik elb,seler,kıyafetler bende 15 güne kadar yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum,çantamızı da hazırlicaz boşver milleti,doya doya yaşa içinden ne geliyorsa kimseyi memnun edemezsin ayrıca kimseyi memnun etmek ya da hesap vermek zorunda değilsin keyfine baaaak

valla bugun sinirlerm bozuldu rabbim bildiği gibi yapsın ona havale ediyorum ben aglayınca esim herzamanki gibi saf ayana yattı ben alatınca o zaten seninle konusmak istememşti dedi ben cok meraklıym ya neyse inan aynı evdeyız resmen kacıyrm yuzunu bile gormeye tahammulum yok bu arada canımın istediği seyi arkadsıma soyledım o getirdi tadına baktım normalde yemicem bişey ama tadımlık ya bi tatlı geldi bu arada tekrar hepinizin allah gonlunden geceni versin hayatımız boyunca bizden bebeklerimzden kotuler uzak dursun insallah RUZGARALDIMSALLIYORUM NASYA85 YASAMAYISEVİYORUM DRUSEL24 NNİLEPP DEMOSS SUMEYYEZEHRA MELTOWSKİ BEBEKKAFA REQEEN33 ve DESTEK OLAN DİĞER ARKADSLAR birbirimizi hiç tanımıyoruz ama sizi seviyorum iyiki var bu topik

bana doktor kalori hesabı yaptırıyor ama burda bazı arkadaslarda oyle bişey yok kilo almayacaksn sekerden ekmek makarna patetesden tamamen uzak duracaksn meyve sebze et yogunluklu beslenceksn porsiyonlarınıda kendine gore ayarla

bizde seni seviyoruz kiii üzülme anniş

canım malaesef çalışmadığın hiçbir haftayı aktaramıyorsun benim 2. hamileleiğim ikisindede aktaramadım ilkindede aynı oldu şimdide ekleyemeiyorsun yani

bizde seni seviyoruz kiii üzülme anniş

cok tatlısın cokkk aslında bunlar hep bana haksızlık yapıyor bugun patladım olay dun oldu biriktrmsm demekki annemlere soylesem yagdırırlar ama arayıp diyemdm ona bu zamana kadar onlar kostu hep esimin yorumuda bana yapmıyorlr kendi kızlarına yapıyorlar oldu artk allah huzurunda bizim hesaplasmamz ama gercekten simdiye kadar ıyı niyetlerini ben gormedim daha cok soylencek varda ne kendimi tekrar uzmek nede sizleri uzmek istemyorm sadece dua edin bana yapılanlr yanlarına kalmasın rabbim gozyaslarmın bedelini sorsun eşim de dahil ama bana ve benm bebegime zararı olmadan kendi kendilerine ben safımdr merhamet acıma duygusu gani bende allahda annemi babamı ve beni sevenleri eksik etmesn basımdan

ay canım moralin hiç bozulmasın. göğsünü gere gere 7 kilo aldım de. ben dikkat ettiğim halde 12 kilo aldım .. alırsak alalım napalım annem de bana hamile iken inanmayacaksınız 35 kilo almış.. kimse takmasın kilosuna meleklerimiz geldikten sonra nasıl olsa veririz :)

Merhaba annecikler ve yavru kuslari bugun piknikteydik gezmelere gittik kizcemle ama oturmaktan karnim acimis neyse guzel gecti gunumuz. Bakalim takvimde neler soyluyor.

Sen hic sıkma canını , kimsenin ettigi yanına kalmaz. Allah senin yardımcın olsun , ben tüm kalbimle inanıyorum Allah bi sekilde hesabını soruyor..senin hicbisey yapmana gerek bile kalmıyor .Allah sana ve bebeğine saglık versin insallah . Valla birbirimizi tanımıyoruz ama birinin derdi olunca üzülüyoruz , sen onun gelinisin ,torununun annesisin .Ne kadar kötü insanlarmis boyle , Allah ıslah etsin

Canım gayet iyi kilo almissin ki. Ben en son 10 kilo almıştım sonrada tartılmadim
Ama doğumdan sonra 10 kilosu gitti bende , 2 doğumumda da öyle oldu , o yüzden takmıyorum bu kilo isini fazla

kızlar ben sanırsam günlük kilo alıyorum akşam tartılıyor sonra sabah tartılıyorum bir bakıyorum ki arada 2200 gr var yaa böyle birşey olur mu? 18 kilo aldım almayada devam ediyorum

boşver takma böyle eşte olmaz olsun ya düşünemiyorum eşimin bana bunu yapmasını allah sabır versin hamiştaşım boşveer takma sen kafana bebişinin ne günahı var ağlayıp üzme o masumu Allah'a havale et geç insanlık dışı resmen nasıl sinir oldum sende ezdirme kendini ağırlığını koy anlattığına göre şimdi o piknikte neler söylemiştir kocana anası sen kocana yüz çevirme hodri meydan ilan et ve onu kendine çekmeye bak

öyle orası canım ama işte üçüncü şahıslar ah bi olmasa :)) insanın moralini bozan asıl onlar önemli olan bebişlerimiz sağlıkla mutlulukla Rabb'im kucağımıza almayı nasip etsin bütün hamiştaşlaraaa İnşallahhhh:))

Canım gayet iyi kilo almissin ki. Ben en son 10 kilo almıştım sonrada tartılmadim
Ama doğumdan sonra 10 kilosu gitti bende , 2 doğumumda da öyle oldu , o yüzden takmıyorum bu kilo isini fazla

bu ay aldım 4-5 kilo heralde ben birazcık tecrübesizim henüz 5-6 kilo doğumda gidiyor diyolar ama bakalım bendede gidicek mi bekleyip görücez artık zaten öncedende tatlıya pek bi düşkündüm oğluşumda hepten düşkün yaptı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…