- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.301
aynen benimde belim kopuyor topallıyorum resmen sol ayağıma basamıorum.bide bebişe bakayim
Herkese merhabalar.. Kızlar ya göbek deliğinin çevresi kahverengi olan var mı.. Ben de hem kahverengi çizgi oluştu hem de göbek deliğimin etrafı karardı. Bol bol mustela krem de suruyorum su an çatlak falan görunmuyor hiç olmadı gibi ama kahverengiliği anlamadım. Gerçi küçük bölge ama doğumdan sonra gecer mi acaba..
Ben biraz yoruliyim bebbisin hareketleri hemen azaliyor sanki.. yurumeye korkar oldum..bana mi oyle geliyo acaba.
Kızlar merhaba boğazım ağrımaya başladı şişiyor bademciğim galiba ne önerirsiniz.
kızlar o kadar canım sıkıldı ki sabaha kadar dua ettim allah karsımıza edepli insanlar cıkarsn kotuyle bas edilmiyo esim ve anasaı her seferinde arkamdan iş cevirirken bu sefer bana duyurdular aylardr arayıp sormayan insan dun piknige gidelim diye aradı sunu yapacz bunu yapacaz diyor bende seker diyeti yapıyorm gelemem soyleme canm istiyo dedkce tum detayları bunca zamandr ilkdefa anlattı o kadar gucume gitti ki esimde dahil pikniğe gıttıler rabbim yardm et ne olur bana işin garibi suan onun anlattıgı bişeyi canm cok istiyo nasıl temin edecemi bilmiyom ustune ustluk yemem de yasak allah bildiği gibi yapsın evladmı beni korusun insallah sadece allaha havale ediyorum bu kadar saygıszlk terbiyeszlk olmaz ya esim de bu zamana kadar beni hiç koruyup kollamadı oysa ben ona guvenp evlendim ama evlendgmden beri tek basımayım cok acı gercekten
cok sukur canım doğru söylüyorsun ...
bu arada teyzoşlarr birinci modelmi güzel erkek bebek ıcın ıkıncı modelmiii ??? fikirlerinizi beklıozz
Eki Görüntüle 715536 Eki Görüntüle 715537
canım inan yazdıklarını okuyunca gözlerimden alevler çıktı
okadar sinirlendim ki
hadi kayınvalideni geçtim eşinin seni bırakıp gitmesi ne demek ya
walla benimki böyle bir şey yapsa eve geldikten sonra ona hayatı zindan ederim
o pikniğe gittiğine gideceğine pişman ederim
büyük ALLAHIM herşeyi görüyor sen hiç üzülme
RABBİM yarına bırakır ama yanına bırakmaz
Okuya okuya bitiremedim kızlar :) ben de anlatayım bari : bugün evimdeyim sonunda , hafta içi annemde kalıyorum çünkü annem memlekete gitti ve kardeşlerim var onlarında okulu.. Ben de yardımcı anne olarak evde kalıyorum sağolsun eşim de benimle kalıyo yalnız bırakmamak için ve bugün de okuldan sonra kardeşimi de alıp herzamanki gbi kendi evimize geldik :)) ben yokken çocuk odası pembeye boyandı açık bi pembe Lilaya da benzettim ama olsun farketmiyor. Bebiş odası da yakında gelir herhalde . Sonra halısı fon perdesi avizesi yani süslemesi kalır:) bebeğimin kıyafetlerini henüz almadım birkaç badi patikli pantolon ve çoraptan ibaret çeyizi şuanhe bir de annemin hazırladığı pazen battaniyesi ağız mendilleri ve kayınvalidemin ördüğü hırka patik ve gene ağız mendilleri :)))
Siz nasıl odalar hazırlıyorsunuz resimlerle paylaşalım tamamladıkçaa
Bir de kızımıza hala isim bulamadık napçaz bilmiyorum eşim çok kolay karar veriyo ama ben sevemiyorum , son olarak Zeynep olsun istedi ve Zeynep naz yaptık ama şimdilik öyle karar henüz verilmedi. Kızı olacak hamîşler siz neye karar verdiniz))
cok sukur canım doğru söylüyorsun ...
bu arada teyzoşlarr birinci modelmi güzel erkek bebek ıcın ıkıncı modelmiii ??? fikirlerinizi beklıozz
Eki Görüntüle 715536 Eki Görüntüle 715537
ya biraz ağır olacak ama kimlere çocuk doğuruluyorkızlar o kadar canım sıkıldı ki sabaha kadar dua ettim allah karsımıza edepli insanlar cıkarsn kotuyle bas edilmiyo esim ve anasaı her seferinde arkamdan iş cevirirken bu sefer bana duyurdular aylardr arayıp sormayan insan dun piknige gidelim diye aradı sunu yapacz bunu yapacaz diyor bende seker diyeti yapıyorm gelemem soyleme canm istiyo dedkce tum detayları bunca zamandr ilkdefa anlattı o kadar gucume gitti ki esimde dahil pikniğe gıttıler rabbim yardm et ne olur bana işin garibi suan onun anlattıgı bişeyi canm cok istiyo nasıl temin edecemi bilmiyom ustune ustluk yemem de yasak allah bildiği gibi yapsın evladmı beni korusun insallah sadece allaha havale ediyorum bu kadar saygıszlk terbiyeszlk olmaz ya esim de bu zamana kadar beni hiç koruyup kollamadı oysa ben ona guvenp evlendim ama evlendgmden beri tek basımayım cok acı gercekten
canım ben lazere başlamak istedim,kesinlikle olmaz dediler. hatta süt verdiğin dönemde bile gelemezsin dedilerben hamileyken de lazere gidiyorum. 3 ayri jinekolog a sordum ucu de bebege zarari yok dediler. hamile oldugumu ogrendigimden beri gidiyorum. cok da rahatim
hahahahacicilerimizi yıkadık,kurumaları için astık oğlumla teyzeleri...
allahım bu kadar zevk alacağımı düşünmemiştim çamaşır asarken her biri o kadar minik parçalar ki...
çok tatlılar...her bir parçayı asarken konuştum oğlumla ve dua ettim rabbime giydirmeyi nasip et allahım diye...
üst komşum gördü beni asarken seslendi:
-komşum bebek doğdu mu yoksa? çok sevindim diye.
ben de yok dedim daha var hazırlık olsun diye anca ütülerim yavaş yavaş dedim. ama utandım çok mu erken yıkadım acaba diye ama ya erken falan oluverirse o zaman bunları yapacak kimsem yok dedim.
sizce de erken mi davranmışım acaba yavvvvvv?
valla bugun sinirlerm bozuldu rabbim bildiği gibi yapsın ona havale ediyorum ben aglayınca esim herzamanki gibi saf ayana yattı ben alatınca o zaten seninle konusmak istememşti dedi ben cok meraklıym ya neyse inan aynı evdeyız resmen kacıyrm yuzunu bile gormeye tahammulum yok bu arada canımın istediği seyi arkadsıma soyledım o getirdi tadına baktım normalde yemicem bişey ama tadımlık ya bi tatlı geldi bu arada tekrar hepinizin allah gonlunden geceni versin hayatımız boyunca bizden bebeklerimzden kotuler uzak dursun insallah RUZGARALDIMSALLIYORUM NASYA85 YASAMAYISEVİYORUM DRUSEL24 NNİLEPP DEMOSS SUMEYYEZEHRA MELTOWSKİ BEBEKKAFA REQEEN33 ve DESTEK OLAN DİĞER ARKADSLAR birbirimizi hiç tanımıyoruz ama sizi seviyorum iyiki var bu topik
ağustos annelerinden öğretmen olan arkadaşlar izin konusu nasıl olacak bilginiz var mı? kimi 32.haftada çalışır raporu alınca tatile bile gelse önemli değil 5 hafta aktarılır diyor,kimisi tatilde çalışmadığımız için aktarılamaz çalıştığın gün kadar aktarılır diyor
bizde seni seviyoruz kiii üzülme anniş
kaç kilo aldın canım vallahi bende aynı konudan müzdaribim:) 7.5 kilo aldım herkezde şimdiden sonra daha çok alcan diyip moral bozuyolar bu senin verdiğin bilgi doğruysa alsak alsak bi kaç hafta daha alcaz kilo demekki iyi haber :))
cok tatlısıncokkk aslında bunlar hep bana haksızlık yapıyor bugun patladım olay dun oldu biriktrmsm demekki annemlere soylesem yagdırırlar ama arayıp diyemdm ona bu zamana kadar onlar kostu hep esimin yorumuda bana yapmıyorlr kendi kızlarına yapıyorlar oldu artk allah huzurunda bizim hesaplasmamz ama gercekten simdiye kadar ıyı niyetlerini ben gormedim daha cok soylencek varda ne kendimi tekrar uzmek nede sizleri uzmek istemyorm sadece dua edin bana yapılanlr yanlarına kalmasın rabbim gozyaslarmın bedelini sorsun eşim de dahil ama bana ve benm bebegime zararı olmadan kendi kendilerine ben safımdr merhamet acıma duygusu gani bende allahda annemi babamı ve beni sevenleri eksik etmesn basımdan
kaç kilo aldın canım vallahi bende aynı konudan müzdaribim:) 7.5 kilo aldım herkezde şimdiden sonra daha çok alcan diyip moral bozuyolar bu senin verdiğin bilgi doğruysa alsak alsak bi kaç hafta daha alcaz kilo demekki iyi haber :))
kızlar o kadar canım sıkıldı ki sabaha kadar dua ettim allah karsımıza edepli insanlar cıkarsn kotuyle bas edilmiyo esim ve anasaı her seferinde arkamdan iş cevirirken bu sefer bana duyurdular aylardr arayıp sormayan insan dun piknige gidelim diye aradı sunu yapacz bunu yapacaz diyor bende seker diyeti yapıyorm gelemem soyleme canm istiyo dedkce tum detayları bunca zamandr ilkdefa anlattı o kadar gucume gitti ki esimde dahil pikniğe gıttıler rabbim yardm et ne olur bana işin garibi suan onun anlattıgı bişeyi canm cok istiyo nasıl temin edecemi bilmiyom ustune ustluk yemem de yasak allah bildiği gibi yapsın evladmı beni korusun insallah sadece allaha havale ediyorum bu kadar saygıszlk terbiyeszlk olmaz ya esim de bu zamana kadar beni hiç koruyup kollamadı oysa ben ona guvenp evlendim ama evlendgmden beri tek basımayım cok acı gercekten
ay canım moralin hiç bozulmasın. göğsünü gere gere 7 kilo aldım de. ben dikkat ettiğim halde 12 kilo aldım .. alırsak alalım napalım annem de bana hamile iken inanmayacaksınız 35 kilo almış.. kimse takmasın kilosuna meleklerimiz geldikten sonra nasıl olsa veririz :)
Canım gayet iyi kilo almissin ki. Ben en son 10 kilo almıştım sonrada tartılmadim
Ama doğumdan sonra 10 kilosu gitti bende , 2 doğumumda da öyle oldu , o yüzden takmıyorum bu kilo isini fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?