2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

petom ben varım. hem de 2 aydan daha uzun bir süredir böyle. kalçam çok ağrıyor ayrılıyor resmen. doktora söylediğimde normal dedi. alınan kilolar, bebeğin yaptığı baskı, çatının açılması filan bu ağrıyı azaltacak bişey yapamayız. dayanamadığında parol veya minoset içebilirsin dedi. ama bu ağrı hergün olan bi ağrı zaten o yüzden ağrı kesici içmedim hiç. çatı açılması için erken değil mi dedim. erken değil dedi. vajinadaki ağrıyı söylemedim ama o da normal demekki 2 aydır bişey olmadığına göre. sanki hamlamış gibi kasıklarım ben de bacaklarımı açamıyorum. bunun sebebi hareketsizlik olabilir. çünkü ben tez döneminde olduğumdan okulda sabahtan akşama kadar oturuyorum. akşamları da pek yürüyüş yapamıyorum. sabrediyorum napıyım

kızlar ben sanırsam günlük kilo alıyorum akşam tartılıyor sonra sabah tartılıyorum bir bakıyorum ki arada 2200 gr var yaa böyle birşey olur mu? 18 kilo aldım almayada devam ediyorum

normal cnm. benim de gece ile gündüz tartıda 2kilo fark oluyor. gündüz kiloma göre 11kg. gece kiloma göre 13 kg. aldım :) ayaklarım fil ayağı gibi. ayakbileği diye bişey kalmadı kütük gibi. tombik tombik şişlikten..

Son düzenleme:

Merhaba sumuhallebisi:) benim doktorumun en son söylediklerine çok benziyor doktorumun söyledikleri , istanbul damısın hamgi doktora gidiyorsun canım..ben de masanaşı çalışıyorum gunde dokuz saat hem de cok yoğun tempoda hareketsizlikten olabilir gerçekten. Vajinaya doğru çok baskı olunca bi de sın kontrolümün üstünde 3 hafta geçtğiğ için ben de bayağı meraklandım. Bir de bel fıtığı car bende maalesef hem belim kalçam ayrılıyor hem ayaklarıma doğru baskı yaptığı için özellikle ayakbileklerim sanki kırılıyor .. Eşim masaj yapınca biraz geçiyor ertesi gün yine aynı haftasonları 1 saat kadar yuruyüş tapıyorum ama hafta içi 1 ya da iki gün işten sonra ancak yarım saat kadar olabiliyori. İzne bir çıksak da rahatlasak ben bir ay sonra çıkmayı düşünüyorum. Allah hepimize ayrı ayrı sabır ve kolaylıklar versin. Özellikle iş yerlerindeki hamile kadının halinden hiiiç anlamayan terbiyesiz insanları da allah a havale ediyorum. Kimse kendinin de aynı durumda bşr gün olacagını hesap etmiyor. Neyseee çabucak geçsin günler inşallah hepinizi öpüyorumm.

İyi akşamlar kızlar birşey sorucam ben 29+2 günlüğüm 1 aydır vajinamda ağrı vardı gece yatarken netten araştırdım bebek büyüyor baskı yapıyor normal demişlerdi dün kontrolde tek sıkıntım bu dedim hemen nst verdi çatı muayanesi yaptı doktor açılma incelme yok ama sancı çıktı 60 larda :S iğne serum verdi böyle olanlar varmı çok korkuyorum yaa (

Merhaba canım ben 28 haftalığım daha önceden yazdığım gibi benim de vajınamda agrı ve baskı var 15- 20 gundur haftaya cumartesi doktora gidicem diye sabrediyorum. Bugune kadar ben de netten okuduğum kadarıyla nırmal diye düşünüyordum ama korktum şimdi ben de.. Ama sen hiç korkma canım doktorun muayene etmiş sınuçta seni deraylı olarak gerekli her şeyi yapmıştır umarum gönlünü ferah tut ve bol bol istirahat et tamam mı.. Ben de cumartesiye kadar sakin olmaya çalışacağım yarın da iş var off..

canım benim bende 1 aydır o sancıyı çekiyordum hep netten okudum normal yazıyor bazı kişiler doktorlarına sormuş normal demiş diye okudum ama demekki herşeyi nete bakarak inanmamak lazım söylemek lazım doktora bende çalışıyorum yarın 3 günlük rapor alıcam doktorum yoktu yarın yazıcak dinlenicem inşallah tekrarlamaz çok şükür yatış falan olmadı sende içini ferah tut canım benimde senin haftalarında ağrım başlamıştı inşallah doğum sancısı değildir hayırlı haberlerini alırız inşallah ama akşam gidebilirsen işten ağrı git görün derim ağrında gider serumla rahatlarsın :S

Cok sağol canım seni serum rahatlattı değil mi.. Yarın akşam da eşim burda olmayacak gece yalnız kalıcam babası rahatsız da gidip onu görmesi lazım çok korkuyorum ama bişey diyemedim tabi. Allah yardımcımız olsun.. Senin sürekli mi oluyordu canım bi de sadece vajınada mı ağrın var dı ve sancı şeklinde mi ben nst ye hiç girmedim de nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. Ama içimden bşr his doğum sancısı vs olmadığını soyluyor ikimiz için de.. Ben de en sın üç hafta öce gittiğimde doktora vahınamda değilde hemen onun yanıdaki bacaklarımın içindeki kaslarda ağrı baskı va yanma vardı. Onu soyledım tabi o zaman ultrsonda baktı bebeğin başı biraz adagıda ama rahım agzında acılma va yok ama yormuşşun kendini çok. İstirahat et yat uzan gecmezse parol iç vs dedi. Yani ne rapor yazayım dedi ne de bst vs istedi anlamadım ki ben şimdi yaa yine gittiğimde aynı şeyleri söylerse içim hiç rahat olmayacak o zaman.. Sen kendin mi istedin rapor yoksa oradaki doktor kendi doktoruna yazdır mı dedi canım..

aay canının istediği şeyi bulup yiyebilmişsin çok şükür walla çok sevindim
bugünden beri onu düşünüyordum
eşi bıraktı gitti bari kadıncağızın canının istediği şeyi getirse diye
bu hamilelik ne enteresan şey yahu
gerçekten normalde soframızda burun kıvırdığımız şeyler bazen öyle tatlı geliyor ki
kızlar geçenlerde yaşadığım bir olayla bunu daha iyi anladım
herzamanki gibi mutfakta işlerimi bitirip yemeklerimi yaptım ve dışarı çamaşır asmaya çıktım
ama o da ne dışarıda bir yemek kokusu AMAN ALLAHIM NERDEYSE AĞZIMIN SUYU AKACAK
o çamaşırı nasıl astım ve eve girdim bilmiyorum
ALLAHTAN DOLABIMDA BULUNAN BİR SEBZEYLE YAPILAN BİR YEMEKTİ
tabi ben daha dururmuyum hemen dışarıda kokan o yemeği yapmaya koyuldum ama ne hızla
eşimde şaşırdı noluyo bu kadına diye
inanmayacaksınız ama nerdeyse ağlıcam yaa öyle bir canım istiyorki pişmesini bekleyemiyorum
eşim sağolsun komşulara sorayım istersen, kim pişirdiyse bir tabak isteyeyim diyor
ama güç bela yemeğin pişmesini bekledim ve o iştahla 2 tabak yedim
(ALLAHTAN HAFİF BİR SEBZE YEMEĞİYDİ YOKSA YANMIŞTIK WALLAHİ
benim aşerme hikayemde böyle kızlar
sanırım hamilelikte bir çeşit imtihan
hem bizim için hem çevremizdeki insanlar için
ALLAH hepimizi iyilerle karşılaştırsın (amin)

Ay bugun habire karnm acıkıyor ;(

benımdee eee atık öğünlerde ne yiyeceğimi şaşırdımmm şekerde çıktı ben nasıl beslenecegım allahımm bı tahınım pekmezzım vardı arada yedıklerım artık onlarıda yıyemıcem bol bol salata yıcem sanırım artık salatalık bılmemn e atlatıcam...... en coktaaaa şu ne yıcem derdı beni öldürüyorr

kızlar gün bitmeden 19 ATATÜRK' ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINIZI kutlarım yarın görüşmek üzere öptüm hepinizi

kizlar bugun esya topladik esimle o yuzden cok giremedim .
rahatsizlanan arkadaslar olmus sanirim gecmis olsun canlar.
ogretmen : bende coktan kiyafetleri yikayip utuleyip bavula koydum hurclar icinde gidecegiz diye anca hazirlanir iyi yapmissin
damlaipek : uzme kendini bundan sonra bizde seni seviyoruz ne yaptik ki sanki

kilo alma konusunu konusmussunuz moralimizi bozmayalim hele bir doguralim sonra cekirge bize zayiflama topig acar veririz kilolari:)

optum hepinizi iyi geceler en guzel bebislerin anneleri:)

Canim normal ya o, bende de gecen hafta oldu gobek etrafı koyulaşması doktora sordum hormonlardan dolayı pigmentler orda yogunlasıyormus. Cizginin sebebi de vücudumuzun birleşme yeri orasıymış o yuzden deri gerildikçe de çizgi oluşur dogumdan sonra gecermiş.

iyi geceler annişler nasılsınız.damlaipek boşver cnm dengesiz insanları sana yazık bebişine yazık eşinin aklı başına gelir inş.ama elinden geldiğince anlat kendini ona.tabi sinirn geçince.allah yanlarına koymz zaten

Öncelikle hepinize hayırlı doğumlar diliyorum....Ben 2011 ağustos annesiyim..Oğlşum hasta ateş nöbetindeyim...( Vakit geçirmek için dolanırken yazdıklarınızı okudum...32. hafta tatile bile denk gelse mutlaka çalışır raporu alın...Benim teemuza gelmişti ve aldım..Öğretmen olarak değil memur olarak düşünün kendinizi...Çalışır göründüğüm 5 hafta tatile denk gelmesine rağmen sona aktarıldı...2011 aralık ayına kadar doğum izni ve 2011 in raporlarıyla idare ettim...Sonra 2012 den biraz rapor aldım...15 tatil geldi...Sonra 2012 nin raporlarını kullandm...okula başladığımda nisanın sonuydu..oğlum 8 aylık olmuştu:)))

Günaydın kızlarrr..

Hafta sonum hep sırt ağrısı göğüs altı ağrısı sancısıyla geçti.. dün akşam artık dayanamayıp gözümden yaşlar süzüldü.. acıya dayanırım ama 2 gündür çekinceee patladı msanırım.. gece oturarak uyumaya çalıştım ama çok kötüydüm.. sizin sırt ağrılarınız varmı.. Bukadar şiddetli

Günaydın kızlar ve meleklerimiz..

Hepimize iyi bir hafta olsun. Cumartesi oğlumu görmeye gittik, herşey yolunda çok şükür sorun yok . Bugün misafirlerim gelecek, akşama okurum yazılanları

Öpüyorum hepiniziiiii

Günaydınlar...
Bugüne gene koşturarak hazırlandım. Uyuya kalmışım. 7:20 de uayndım 7:30 da servisteydim.
Ama kendimi çok çökmüş gibi hissediyorum. İşe gelmek zor geliyor artık.
Bugün kontrolüm var. Meleğimi görücem inşaAllah.

Bu arada iyiki burda doğum yapmıycam.Özel hastaneye gidiyorum her gittiğim doktor 1 ay sonra ayrılıyor.
Bugün gene farklı bi doktora gidicem iyice kızdım hastaneye ama son 2 kontrolüm kaldı bişi demiyorum artık. Allah burda doğum yapacaklara sabır versin eminim çok kızmışlardır.

Kızlarrr meleğimin şansınadır inşaAllah biz ev alıyoruz. Dua edin bize. Bi ev bulduk bugün finans kurumundan(bankasya) başvuru yapacağız. Hakkımızda hayırlısı..

Geçmiş olsun canım. Bende de var ama çok şiddetli değil çok şükür. Çok iş yapınca ağrım oluyor.
Doktorunla bi görüş canım her zaman o kadar ağrıyı çekemezsin ya.

Kızlar günaydınlar hayırlı haftalar cumartesi doktora gittik akşamdan babasına küsmüştük oğlumda küsmüş dönmüş totiyi bize yüzünü göstermedi bu sefer eşimede iyi ders oldu oda mı etkilenmiş diye şaşırdı kaldı neyse gelelim şekere sonuçları bugün öğrenicez 75 mg da ilk açken 80 1. saatte 132 2saatte 77 çıktı inşaallah yoktur,birde 1 ayda 6 kilo aldığımı öğrenince doktorum ne yaptın sen dedi gözleri faltaşı gibi açıldı geçen ay 67 dim 73 çıktım dikkat ettiğim halim bu bide etmesem dedim sen artık diyeti hakettin dedi bana bugün başladım sabah 1 bardak süt artık çaya kahveye şeker yok 2 kibrit kutusu peynir domates salata sabah ağladım bi gücüme gitti ama yapacaz artık napalım bebişimde 870 gr olmuş beslenmesi iyi dedi.bende haberler böyle kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…