- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.321
Kızlar göbek deliğimin etrafındaki kahverengilik dışında bi de vajınamın resmen çatı kemiği ağrıyor 10 gundur falan özellikle de akşamları uzanınca tüm günün yorgunluğu sanırım. Kafam ona çok takılıyor da aslında kafamı dağtayım derken bu sefer de göbeğime takmıştımakşamları koltuğa uzanıyorum hiç sağa soka donemiyorum. Belim kalçam zaten felaket agrıyordu da bu vajina agrısı da eklenince korkmaya başladım. Bacaklarımı hiç kapatıp açamıyorum haftaya doktor randevum var cumartesı sorcam bakalım umarım bebeğim aşağıda olduğundan falan değildir. Normal midir sizce kızlar var mı bu şekilde çok ağrı çeken
kızlar ben sanırsam günlük kilo alıyorum akşam tartılıyor sonra sabah tartılıyorum bir bakıyorum ki arada 2200 gr var yaa böyle birşey olur mu? 18 kilo aldım almayada devam ediyorum
petom ben varım. hem de 2 aydan daha uzun bir süredir böyle. kalçam çok ağrıyor ayrılıyor resmen. doktora söylediğimde normal dedi. alınan kilolar, bebeğin yaptığı baskı, çatının açılması filan bu ağrıyı azaltacak bişey yapamayız. dayanamadığında parol veya minoset içebilirsin dedi. ama bu ağrı hergün olan bi ağrı zaten o yüzden ağrı kesici içmedim hiç. çatı açılması için erken değil mi dedim. erken değil dedi. vajinadaki ağrıyı söylemedim ama o da normal demekki 2 aydır bişey olmadığına göre. sanki hamlamış gibi kasıklarım ben de bacaklarımı açamıyorum. bunun sebebi hareketsizlik olabilir. çünkü ben tez döneminde olduğumdan okulda sabahtan akşama kadar oturuyorum. akşamları da pek yürüyüş yapamıyorum. sabrediyorum napıyım
İyi akşamlar kızlar birşey sorucam ben 29+2 günlüğüm 1 aydır vajinamda ağrı vardı gece yatarken netten araştırdım bebek büyüyor baskı yapıyor normal demişlerdi dün kontrolde tek sıkıntım bu dedim hemen nst verdi çatı muayanesi yaptı doktor açılma incelme yok ama sancı çıktı 60 larda :S iğne serum verdi böyle olanlar varmı çok korkuyorum yaa(
Merhaba canım ben 28 haftalığım daha önceden yazdığım gibi benim de vajınamda agrı ve baskı var 15- 20 gundur haftaya cumartesi doktora gidicem diye sabrediyorum. Bugune kadar ben de netten okuduğum kadarıyla nırmal diye düşünüyordum ama korktum şimdi ben de.. Ama sen hiç korkma canım doktorun muayene etmiş sınuçta seni deraylı olarak gerekli her şeyi yapmıştır umarum gönlünü ferah tut ve bol bol istirahat et tamam mı.. Ben de cumartesiye kadar sakin olmaya çalışacağım yarın da iş var off..
canım benim bende 1 aydır o sancıyı çekiyordum hep netten okudum normal yazıyor bazı kişiler doktorlarına sormuş normal demiş diye okudum ama demekki herşeyi nete bakarak inanmamak lazım söylemek lazım doktora bende çalışıyorumyarın 3 günlük rapor alıcam doktorum yoktu yarın yazıcak dinlenicem inşallah tekrarlamaz çok şükür yatış falan olmadı sende içini ferah tut canım benimde senin haftalarında ağrım başlamıştı inşallah doğum sancısı değildir hayırlı haberlerini alırız inşallah ama akşam gidebilirsen işten ağrı git görün derim ağrında gider serumla rahatlarsın :S
valla bugun sinirlerm bozuldu rabbim bildiği gibi yapsın ona havale ediyorum ben aglayınca esim herzamanki gibi saf ayana yattı ben alatınca o zaten seninle konusmak istememşti dedi ben cok meraklıym ya neyse inan aynı evdeyız resmen kacıyrm yuzunu bile gormeye tahammulum yok bu arada canımın istediği seyi arkadsıma soyledım o getirdi tadına baktım normalde yemicem bişey ama tadımlık ya bi tatlı geldi bu arada tekrar hepinizin allah gonlunden geceni versin hayatımız boyunca bizden bebeklerimzden kotuler uzak dursun insallah RUZGARALDIMSALLIYORUM NASYA85 YASAMAYISEVİYORUM DRUSEL24 NNİLEPP DEMOSS SUMEYYEZEHRA MELTOWSKİ BEBEKKAFA REQEEN33 ve DESTEK OLAN DİĞER ARKADSLAR birbirimizi hiç tanımıyoruz ama sizi seviyorum iyiki var bu topik
Ay bugun habire karnm acıkıyor ;(
Herkese merhabalar.. Kızlar ya göbek deliğinin çevresi kahverengi olan var mı.. Ben de hem kahverengi çizgi oluştu hem de göbek deliğimin etrafı karardı. Bol bol mustela krem de suruyorum su an çatlak falan görunmuyor hiç olmadı gibi ama kahverengiliği anlamadım. Gerçi küçük bölge ama doğumdan sonra gecer mi acaba..
ağustos annelerinden öğretmen olan arkadaşlar izin konusu nasıl olacak bilginiz var mı? kimi 32.haftada çalışır raporu alınca tatile bile gelse önemli değil 5 hafta aktarılır diyor,kimisi tatilde çalışmadığımız için aktarılamaz çalıştığın gün kadar aktarılır diyor
Günaydın kızlarrr..
Hafta sonum hep sırt ağrısı göğüs altı ağrısı sancısıyla geçti.. dün akşam artık dayanamayıp gözümden yaşlar süzüldü.. acıya dayanırım ama 2 gündür çekinceee patladı msanırım.. gece oturarak uyumaya çalıştım ama çok kötüydüm.. sizin sırt ağrılarınız varmı.. Bukadar şiddetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?