2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaaa pes diyerek okudum yazdıkalrını.. bizim tek destekçimiz eşlerimiz olması gerekirken seninkinin bu yaptığı çok özür dilerim hayvanlık.. anasını tek susturması gereken kişi o iken nasıl böyle bişey yapabilir yaa. allaha havale et canım. vicdansızlıtkan başka hiç bişey deil bu.. nasıl boğazından geçmiş acaba sensizz o piknik yazık yeminleee

günaydın topiğin en güzel anneleri nihayet tayin açıklandı AMASYAya gidiyoruz .eşim çok mutlu onun mutluluğu banada yansıdı ilk başta bir donukluk yaşadım nihayet gidiyoruz diye ama şimdi çok mutluyum. büyük şehirler yazmamıştık gönlümüze göre oldu .bu merak derdi de bitti şükürler olsun. bugün herkesi pek bir sevesim var

oyyy kuzum bilemedim ne diyeyim sana dert ortağım diyeyim bari aynı dertler bende de var bana tek iyi gelen egzersiz bende bir tane doğuma hazırlık kitabı var oradaki egzersizleri yapınca rahatlıyorum eşim yardım ediyor sağolsun ama kaç gece kıvrandığımı biliyorum o ağrılardan

hayırlı uğurlu olsun canım benim bebeğin rızkıyla gelmiş bak çok sevindim güle güle oturun inşallah

ahh be canım geçmiş olsun ya ama 6 kilo herşeyden önce senin bedenini yorar en çok daha zamanımız var bu aydan sonra hamur işi falan yeme bol sıvı tüket bozma moralinide burada diyet yapan arkadaşlarımız onlar şeker yüzünden yapıyor hem herşey bebekler için sıkacağız dişimizi ne yapalım

Geçmiş olsun canım. Bende de var ama çok şiddetli değil çok şükür. Çok iş yapınca ağrım oluyor.
Doktorunla bi görüş canım her zaman o kadar ağrıyı çekemezsin ya.

ço ksaol canım.. benimde şidddetli değildi ama 2 gündür olamaz bukadar dedim. dün gece dayanamadım artık ağlamaya başladım.. eşimde söyleniyor kendini yoruyorsun, 3 ay bu ağrı devam etse nasıl çekeceksin diye. yormasamda otursamda ağrıyor işteee oda bunu anlamıyorr doktordan rapor alıp dinlenmeye ihtiyacım var sanırım ya

Kıyamam yaaa. Çok zorluyosa al rapor dinlen evde, yorgun olunca dayanılmaz olur o ağrılar bilirim. Geçmiş olsun canımcım.

Maalesef aktarılmaz mevzuatta açıkça yazıyor.

canım sizin adınıza çokkkkkkkkkk sevindim. rabbim sizleri ayrı yerlere koymasın hep beraber olun inşallah bebişinizleee

ahhh canım bak şuanda masaya oturalı 1 saat oldu ağrıalrım kudurmaya başlıyor. akşama kadar kendimi düşünemiyorum.. Rabbim güç versin yoksaa içime oturuyor bu ağrı.. bide tek tarafımda çok var sağ tarafımdaa çıldırtıyor benii

yaşasınnnn sonunda açıklandı. Hayırlı olsun canım çok sevindim gönlünüze göre bir yer olmasına.
Rabbim sorunsuz bi şekilde taçınıp yerleşmenizi nasip etsin. Hayırlı komşular versin. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Aminnnnnnn

günaydın güzellikler gebzede oturan arkadaşlar,
cuamrtesi 12.30 da medical parkta ayşe önerin semineri var.bilg...

Gunaydin herkesciklere bakalim takvim neler soyluyor
Doktor kontrolumuze daha 2 hafta var cok ozledim minik kizimi insallah eside yukariya cikmistir bi problem kalmamistir.

Canım 1 hafta rapor al baya toparlanırsın. Sıt ağrısı kötü oluyor. İğne gibi batıyo insanın kalçasına.
Bide işin stresli sanırım onunda psikolojik etkisi vardır. Biraz dinlen kendine gel canım.

ahh be canım geçmiş olsun ya ama 6 kilo herşeyden önce senin bedenini yorar en çok daha zamanımız var bu aydan sonra hamur işi falan yeme bol sıvı tüket bozma moralinide burada diyet yapan arkadaşlarımız onlar şeker yüzünden yapıyor hem herşey bebekler için sıkacağız dişimizi ne yapalım[/QUOTE]

Sağol canım bende öyle dedim artık herşey onlar için,ben yemessem bebk beslenmeye devam eder değil mi,bu arada yeni yeriniz hayırlı uğurlu olsun canım.

benim de göğüs altı ağrılarım oluyo canım o an hemen uzan ama sırt ağrılarımda var demişsin oda rahatsız eder kıyamam yaa bende öyle hemen gözümün ucunda süzülüveriyo bende bu sabah öyle diyete başlaynca süzülüverdi bendende eşimde gülüyo bana olup olmadık şeye hemen ağlayınca

Günaydın Kızlarr.. İlk Çatlaklarım Oluştu Benimm, Görünmeyen Bir Yerde Olmasına Rağmen Çok Kötü Görünüyor. Krem Kullandığım Yerlerde Henüz Yok, Tahmin Edemedim Popomun Çatlayabileceğini, Baya Büyütmüşüm Demek Ki :26: Moralim Bozuk, Görmesem Bile Varlığını Bilmek Bile Çok Rahatsız Ediyor Sizlerde Durum Nedir?

GÜNAYDINNNN Güzel hamişler, hareketli bebişlerr. Uzun zamandır bakamıyordum. umarım her şey yolundadır. herkesin keyfi yerinde bebekleri sağlıklıdır. Ben bazı sağlık sorunları yaşadım ama geçti şükür. başka yaşayan arkadaşlar varsa onlarında kısa vakitte geçer inşallah.

canım, tüm vücuduma banyodan çöıkmadan daha ıslakken bebe yağı sürüyorum.Göbeğim ve göğüslerim için ayrıca düzenli krem kullanıyorum. Şimdilik bişey yok. Vücut ıslakken bebe yağı cildi çok nemli tutuyo tavsiye ederim

bende bu haftayı kapatayım diye düşünüyorum canım inş. işte sorun olmaz bakalım.. evet iğne batıyor gibi olması ayrı bi kötü

Sağol canım bende öyle dedim artık herşey onlar için,ben yemessem bebk beslenmeye devam eder değil mi,bu arada yeni yeriniz hayırlı uğurlu olsun canım.

benim de göğüs altı ağrılarım oluyo canım o an hemen uzan ama sırt ağrılarımda var demişsin oda rahatsız eder kıyamam yaa bende öyle hemen gözümün ucunda süzülüveriyo bende bu sabah öyle diyete başlaynca süzülüverdi bendende eşimde gülüyo bana olup olmadık şeye hemen ağlayınca [/QUOTE]

bende uzanıyorum canım ama kalkınca göğüs altım senki kalbim otarafta gibi sıkışıyor yanma oluyor gibi tarifi çok zor anlamadım acımında nasıl olduğunu..ben dün sırtım ağrıyor die ağlıyorum göğüs altımı tutuyorum eşim diyo anlamadm ben sırtım die ağlıosun oranı nie tutuosun o can acımla ona bağırdım oramda ağrıyor sancıyor die normalde belli etmemeye çalışıyoru mcanım patlayana kadar patladığım an gözyaşlarımı tutamıyorum.. onlar açsınlar biyerlerine gülsünler. benimkide öyle ben ağlıyorum o gülüyorr.. nie ağlıyomuşum şimdi hehehee diyee gıcıkkkkkkk

Son düzenleme:
günaydın annişler bugün kocam bi yandan çatı ağrım bi yandan kızım bi yandan beni uyutmadılar çatım dünden beri çok ağrıo uzun süre yatamıorum veya oturamıorumsanırım haftasonu bende rapor alacağım

Bende 3. Ayımdan Beri Bepanthol Kullanıyorum, Kullandığım Bölgelerde Sorun Yok Çok Şükür, Kimse Popoma Sürmem Gerektiğini Söylemedi :26: Kırmızı Kırmızı Çizgiler Olmuş, Bu Saatten Sonra Kullansam Bir Faydası Olur Mu Ki Acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…