- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.341
kızlar o kadar canım sıkıldı ki sabaha kadar dua ettim allah karsımıza edepli insanlar cıkarsn kotuyle bas edilmiyo esim ve anasaı her seferinde arkamdan iş cevirirken bu sefer bana duyurdular aylardr arayıp sormayan insan dun piknige gidelim diye aradı sunu yapacz bunu yapacaz diyor bende seker diyeti yapıyorm gelemem soyleme canm istiyo dedkce tum detayları bunca zamandr ilkdefa anlattı o kadar gucume gitti ki esimde dahil pikniğe gıttıler rabbim yardm et ne olur bana işin garibi suan onun anlattıgı bişeyi canm cok istiyo nasıl temin edecemi bilmiyom ustune ustluk yemem de yasak allah bildiği gibi yapsın evladmı beni korusun insallah sadece allaha havale ediyorum bu kadar saygıszlk terbiyeszlk olmaz ya esim de bu zamana kadar beni hiç koruyup kollamadı oysa ben ona guvenp evlendim ama evlendgmden beri tek basımayım cok acı gercekten
Günaydın kızlarrr..
Hafta sonum hep sırt ağrısı göğüs altı ağrısı sancısıyla geçti.. dün akşam artık dayanamayıp gözümden yaşlar süzüldü.. acıya dayanırım ama 2 gündür çekinceee patladı msanırım.. gece oturarak uyumaya çalıştım ama çok kötüydüm.. sizin sırt ağrılarınız varmı.. Bukadar şiddetli
Günaydınlar...
Bugüne gene koşturarak hazırlandım. Uyuya kalmışım. 7:20 de uayndım 7:30 da servisteydim.
Ama kendimi çok çökmüş gibi hissediyorum. İşe gelmek zor geliyor artık.
Bugün kontrolüm var. Meleğimi görücem inşaAllah.
Bu arada iyiki burda doğum yapmıycam.Özel hastaneye gidiyorum her gittiğim doktor 1 ay sonra ayrılıyor.
Bugün gene farklı bi doktora gidicem iyice kızdım hastaneye ama son 2 kontrolüm kaldı bişi demiyorum artık. Allah burda doğum yapacaklara sabır versin eminim çok kızmışlardır.
Kızlarrr meleğimin şansınadır inşaAllah biz ev alıyoruz. Dua edin bize. Bi ev bulduk bugün finans kurumundan(bankasya) başvuru yapacağız. Hakkımızda hayırlısı..
Kızlar günaydınlar hayırlı haftalar cumartesi doktora gittik akşamdan babasına küsmüştük oğlumda küsmüş dönmüş totiyi bize yüzünü göstermedi bu sefer eşimede iyi ders oldu oda mı etkilenmiş diye şaşırdı kaldı neyse gelelim şekere sonuçları bugün öğrenicez 75 mg da ilk açken 80 1. saatte 132 2saatte 77 çıktı inşaallah yoktur,birde 1 ayda 6 kilo aldığımı öğrenince doktorum ne yaptın sen dedi dikkat ettiğim halim bu bide etmesem dedim sen artık diyeti hakettin dedi bana bugün başladım sabah 1 bardak süt artık çaya kahveye şeker yok 2 kibrit kutusu peynir domates salata sabah ağladım bi gücüme gitti ama yapacaz artık napalım bebişimde 870 gr olmuş beslenmesi iyi dedi.bende haberler böyle kızlar
Geçmiş olsun canım. Bende de var ama çok şiddetli değil çok şükür. Çok iş yapınca ağrım oluyor.
Doktorunla bi görüş canım her zaman o kadar ağrıyı çekemezsin ya.
günaydın topiğin en güzel annelerinihayet tayin açıklandı AMASYAya gidiyoruz .eşim çok mutlu onun mutluluğu banada yansıdı ilk başta bir donukluk yaşadım nihayet gidiyoruz diye ama şimdi çok mutluyum. büyük şehirler yazmamıştık gönlümüze göre oldu .bu merak derdi de bitti şükürler olsun. bugün herkesi pek bir sevesim var
çoook sevindim canım. inşallah hakkınızda hayırlı olur ve çok ötesi mutlu günler geçirirsiniz orda :)
ço ksaol canım.. benimde şidddetli değildi ama 2 gündür olamaz bukadar dedim. dün gece dayanamadım artık ağlamaya başladım.. eşimde söyleniyor kendini yoruyorsun, 3 ay bu ağrı devam etse nasıl çekeceksin diye. yormasamda otursamda ağrıyor işteee oda bunu anlamıyorrdoktordan rapor alıp dinlenmeye ihtiyacım var sanırım ya
ağustos annelerinden öğretmen olan arkadaşlar izin konusu nasıl olacak bilginiz var mı? kimi 32.haftada çalışır raporu alınca tatile bile gelse önemli değil 5 hafta aktarılır diyor,kimisi tatilde çalışmadığımız için aktarılamaz çalıştığın gün kadar aktarılır diyor
günaydın topiğin en güzel annelerinihayet tayin açıklandı AMASYAya gidiyoruz .eşim çok mutlu onun mutluluğu banada yansıdı ilk başta bir donukluk yaşadım nihayet gidiyoruz diye ama şimdi çok mutluyum. büyük şehirler yazmamıştık gönlümüze göre oldu .bu merak derdi de bitti şükürler olsun. bugün herkesi pek bir sevesim var
oyyy kuzum bilemedim ne diyeyim sana dert ortağım diyeyim bari aynı dertler bende de var bana tek iyi gelen egzersiz bende bir tane doğuma hazırlık kitabı var oradaki egzersizleri yapınca rahatlıyorum eşim yardım ediyor sağolsun ama kaç gece kıvrandığımı biliyorum o ağrılardan
hayırlı uğurlu olsun canım benim bebeğin rızkıyla gelmiş bak çok sevindim güle güle oturun inşallah
ahh be canım geçmiş olsun ya ama 6 kilo herşeyden önce senin bedenini yorar en çok daha zamanımız var bu aydan sonra hamur işi falan yeme bol sıvı tüket bozma moralinide burada diyet yapan arkadaşlarımız onlar şeker yüzünden yapıyor hem herşey bebekler için sıkacağız dişimizi ne yapalım
oyyy kuzum bilemedim ne diyeyim sana dert ortağım diyeyim bari aynı dertler bende de var bana tek iyi gelen egzersiz bende bir tane doğuma hazırlık kitabı var oradaki egzersizleri yapınca rahatlıyorum eşim yardım ediyor sağolsun ama kaç gece kıvrandığımı biliyorum o ağrılardan
hayırlı uğurlu olsun canım benim bebeğin rızkıyla gelmiş bak çok sevindim güle güle oturun inşallah
ahh be canım geçmiş olsun ya ama 6 kilo herşeyden önce senin bedenini yorar en çok daha zamanımız var bu aydan sonra hamur işi falan yeme bol sıvı tüket bozma moralinide burada diyet yapan arkadaşlarımız onlar şeker yüzünden yapıyor hem herşey bebekler için sıkacağız dişimizi ne yapalım
Hayirli olsun insallah sonunda belli oldu artik nereye gideceginiz daha netlesti islerin kafandaki karisiklik bitmistir. İnsallah hersey yolunda gider
Canım 1 hafta rapor al baya toparlanırsın. Sıt ağrısı kötü oluyor. İğne gibi batıyo insanın kalçasına.ço ksaol canım.. benimde şidddetli değildi ama 2 gündür olamaz bukadar dedim. dün gece dayanamadım artık ağlamaya başladım.. eşimde söyleniyor kendini yoruyorsun, 3 ay bu ağrı devam etse nasıl çekeceksin diye. yormasamda otursamda ağrıyor işteee oda bunu anlamıyorrdoktordan rapor alıp dinlenmeye ihtiyacım var sanırım ya
ço ksaol canım.. benimde şidddetli değildi ama 2 gündür olamaz bukadar dedim. dün gece dayanamadım artık ağlamaya başladım.. eşimde söyleniyor kendini yoruyorsun, 3 ay bu ağrı devam etse nasıl çekeceksin diye. yormasamda otursamda ağrıyor işteee oda bunu anlamıyorrdoktordan rapor alıp dinlenmeye ihtiyacım var sanırım ya
Kıyamam yaaa. Çok zorluyosa al rapor dinlen evde, yorgun olunca dayanılmaz olur o ağrılar bilirim. Geçmiş olsun canımcım.
Günaydın Kızlarr.. İlk Çatlaklarım Oluştu Benimm, Görünmeyen Bir Yerde Olmasına Rağmen Çok Kötü Görünüyor.Krem Kullandığım Yerlerde Henüz Yok, Tahmin Edemedim Popomun Çatlayabileceğini, Baya Büyütmüşüm Demek Ki :26: Moralim Bozuk, Görmesem Bile Varlığını Bilmek Bile Çok Rahatsız Ediyor Sizlerde Durum Nedir?
Canım 1 hafta rapor al baya toparlanırsın. Sıt ağrısı kötü oluyor. İğne gibi batıyo insanın kalçasına.
Bide işin stresli sanırım onunda psikolojik etkisi vardır. Biraz dinlen kendine gel canım.
canım, tüm vücuduma banyodan çöıkmadan daha ıslakken bebe yağı sürüyorum.Göbeğim ve göğüslerim için ayrıca düzenli krem kullanıyorum. Şimdilik bişey yok. Vücut ıslakken bebe yağı cildi çok nemli tutuyo tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?