- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.361
günaydın topiğin en güzel annelerinihayet tayin açıklandı AMASYAya gidiyoruz .eşim çok mutlu onun mutluluğu banada yansıdı ilk başta bir donukluk yaşadım nihayet gidiyoruz diye ama şimdi çok mutluyum. büyük şehirler yazmamıştık gönlümüze göre oldu .bu merak derdi de bitti şükürler olsun. bugün herkesi pek bir sevesim var
cnm gözünüz aydın çok mutlu oldum sonunda belli oldu Amasya çookk güzel bi şehir çok severim eşim üniversiteyi orda okudu bende yakın bi yerde okudum sürekli ordaydım ömrümüzün çok güzel 4 yılı geçti orda ve halada sık sık gideriz arkadaşlarımız var huzur dolu bi şehir sizede huzur getirir inşallah
Bende 3. Ayımdan Beri Bepanthol Kullanıyorum, Kullandığım Bölgelerde Sorun Yok Çok Şükür, Kimse Popoma Sürmem Gerektiğini Söylemedi :26: Kırmızı Kırmızı Çizgiler Olmuş, Bu Saatten Sonra Kullansam Bir Faydası Olur Mu Ki Acaba
Bende 3. Ayımdan Beri Bepanthol Kullanıyorum, Kullandığım Bölgelerde Sorun Yok Çok Şükür, Kimse Popoma Sürmem Gerektiğini Söylemedi :26: Kırmızı Kırmızı Çizgiler Olmuş, Bu Saatten Sonra Kullansam Bir Faydası Olur Mu Ki Acaba
Selam fıstıklarrrrrrrrrrr
Doktorumuzdan güzel haberlerle döndük biiiiz
Takvimde 1300 gr diyor ama 1650 olmuş tosuncuk!
Plasentayı, suyunu da beğendi. gelişimi biraz önde gitmeye başlamış 28+6yız ama 30 görünüyorsun dedi. Doğum ağustosu beklemicek galiba
Bu arada kafa üstü pozisyona girmişiz nihayet olley
kızlar o kadar canım sıkıldı ki sabaha kadar dua ettim allah karsımıza edepli insanlar cıkarsn kotuyle bas edilmiyo esim ve anasaı her seferinde arkamdan iş cevirirken bu sefer bana duyurdular aylardr arayıp sormayan insan dun piknige gidelim diye aradı sunu yapacz bunu yapacaz diyor bende seker diyeti yapıyorm gelemem soyleme canm istiyo dedkce tum detayları bunca zamandr ilkdefa anlattı o kadar gucume gitti ki esimde dahil pikniğe gıttıler rabbim yardm et ne olur bana işin garibi suan onun anlattıgı bişeyi canm cok istiyo nasıl temin edecemi bilmiyom ustune ustluk yemem de yasak allah bildiği gibi yapsın evladmı beni korusun insallah sadece allaha havale ediyorum bu kadar saygıszlk terbiyeszlk olmaz ya esim de bu zamana kadar beni hiç koruyup kollamadı oysa ben ona guvenp evlendim ama evlendgmden beri tek basımayım cok acı gercekten
cicilerimizi yıkadık,kurumaları için astık oğlumla teyzeleri...
allahım bu kadar zevk alacağımı düşünmemiştim çamaşır asarken her biri o kadar minik parçalar ki...
çok tatlılar...her bir parçayı asarken konuştum oğlumla ve dua ettim rabbime giydirmeyi nasip et allahım diye...
üst komşum gördü beni asarken seslendi:
-komşum bebek doğdu mu yoksa? çok sevindim diye.
ben de yok dedim daha var hazırlık olsun diye anca ütülerim yavaş yavaş dedim. ama utandım çok mu erken yıkadım acaba diye ama ya erken falan oluverirse o zaman bunları yapacak kimsem yok dedim.
sizce de erken mi davranmışım acaba yavvvvvv?
Hanımlar merhaba,
Hemen hemen hepiniz şeker yüklemesi yaptırmışsınızdır. Ben dün yaptırdım ve sonuçlar malesef yüksek. 75 gr yüklemesinde:
Açlık: 77.9
1 saat: 204.2
2 saat: 168.2
Hiç beklediğim bir sonuç değildi. Çok kilolu değilim, gebeliğin başından bu yana da 6 kilo aldım ve rahat bir hamilelik geçiriyorum.
Sizin için belki konu tekrarı olacak, lütfen kusura bakmayın. Yarın 10 günlüğüne yurtdışında olacağım ve doktora danışma fırsatım olmayacak. Bu sırada en azından yemek içmek konusunda nelere dikkat etmeliyim? Doktorunuz ya da diyetisyen ne önerdi? Faydasını gördünüz mü?
Günaydın kızlarrr..
Hafta sonum hep sırt ağrısı göğüs altı ağrısı sancısıyla geçti.. dün akşam artık dayanamayıp gözümden yaşlar süzüldü.. acıya dayanırım ama 2 gündür çekinceee patladı msanırım.. gece oturarak uyumaya çalıştım ama çok kötüydüm.. sizin sırt ağrılarınız varmı.. Bukadar şiddetli
günaydın topiğin en güzel annelerinihayet tayin açıklandı AMASYAya gidiyoruz .eşim çok mutlu onun mutluluğu banada yansıdı ilk başta bir donukluk yaşadım nihayet gidiyoruz diye ama şimdi çok mutluyum. büyük şehirler yazmamıştık gönlümüze göre oldu .bu merak derdi de bitti şükürler olsun. bugün herkesi pek bir sevesim var
oyyy kuzum bilemedim ne diyeyim sana dert ortağım diyeyim bari aynı dertler bende de var bana tek iyi gelen egzersiz bende bir tane doğuma hazırlık kitabı var oradaki egzersizleri yapınca rahatlıyorum eşim yardım ediyor sağolsun ama kaç gece kıvrandığımı biliyorum o ağrılardan
hayırlı uğurlu olsun canım benim bebeğin rızkıyla gelmiş bak çok sevindim güle güle oturun inşallah
ahh be canım geçmiş olsun ya ama 6 kilo herşeyden önce senin bedenini yorar en çok daha zamanımız var bu aydan sonra hamur işi falan yeme bol sıvı tüket bozma moralinide burada diyet yapan arkadaşlarımız onlar şeker yüzünden yapıyor hem herşey bebekler için sıkacağız dişimizi ne yapalım
Günaydın Kızlarr.. İlk Çatlaklarım Oluştu Benimm, Görünmeyen Bir Yerde Olmasına Rağmen Çok Kötü Görünüyor.Krem Kullandığım Yerlerde Henüz Yok, Tahmin Edemedim Popomun Çatlayabileceğini, Baya Büyütmüşüm Demek Ki :26: Moralim Bozuk, Görmesem Bile Varlığını Bilmek Bile Çok Rahatsız Ediyor Sizlerde Durum Nedir?
Günaydın kızlarrr..
Hafta sonum hep sırt ağrısı göğüs altı ağrısı sancısıyla geçti.. dün akşam artık dayanamayıp gözümden yaşlar süzüldü.. acıya dayanırım ama 2 gündür çekinceee patladı msanırım.. gece oturarak uyumaya çalıştım ama çok kötüydüm.. sizin sırt ağrılarınız varmı.. Bukadar şiddetli
canım sizin adınıza çokkkkkkkkkk sevindim. rabbim sizleri ayrı yerlere koymasın hep beraber olun inşallah bebişinizleee
ahhh canım bak şuanda masaya oturalı 1 saat oldu ağrıalrım kudurmaya başlıyor. akşama kadar kendimi düşünemiyorum.. Rabbim güç versin yoksaa içime oturuyor bu ağrı.. bide tek tarafımda çok var sağ tarafımdaa çıldırtıyor benii
yaşasınnnn sonunda açıklandı. Hayırlı olsun canım çok sevindim gönlünüze göre bir yer olmasına.
Rabbim sorunsuz bi şekilde taçınıp yerleşmenizi nasip etsin. Hayırlı komşular versin. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Aminnnnnnn
Hayirli olsun insallah sonunda belli oldu artik nereye gideceginiz daha netlesti islerin kafandaki karisiklik bitmistir. İnsallah hersey yolunda gider
cnm gözünüz aydın çok mutlu oldum sonunda belli oldu Amasya çookk güzel bi şehir çok severim eşim üniversiteyi orda okudu bende yakın bi yerde okudum sürekli ordaydım ömrümüzün çok güzel 4 yılı geçti orda ve halada sık sık gideriz arkadaşlarımız var huzur dolu bi şehir sizede huzur getirir inşallah
aay canının istediği şeyi bulup yiyebilmişsin çok şükür walla çok sevindim
bugünden beri onu düşünüyordum
eşi bıraktı gitti bari kadıncağızın canının istediği şeyi getirse diye
bu hamilelik ne enteresan şey yahu
gerçekten normalde soframızda burun kıvırdığımız şeyler bazen öyle tatlı geliyor ki
kızlar geçenlerde yaşadığım bir olayla bunu daha iyi anladım
herzamanki gibi mutfakta işlerimi bitirip yemeklerimi yaptım ve dışarı çamaşır asmaya çıktım
ama o da nedışarıda bir yemek kokusu AMAN ALLAHIM NERDEYSE AĞZIMIN SUYU AKACAK
o çamaşırı nasıl astım ve eve girdim bilmiyorum
ALLAHTAN DOLABIMDA BULUNAN BİR SEBZEYLE YAPILAN BİR YEMEKTİ
tabi ben daha dururmuyum hemen dışarıda kokan o yemeği yapmaya koyuldum ama ne hızla
eşimde şaşırdı noluyo bu kadına diye
inanmayacaksınız ama nerdeyse ağlıcam yaa öyle bir canım istiyorki pişmesini bekleyemiyorum
eşim sağolsun komşulara sorayım istersen, kim pişirdiyse bir tabak isteyeyim diyor
ama güç bela yemeğin pişmesini bekledim ve o iştahla 2 tabak yedim
(ALLAHTAN HAFİF BİR SEBZE YEMEĞİYDİ YOKSA YANMIŞTIK WALLAHİ
benim aşerme hikayemde böyle kızlar
sanırım hamilelikte bir çeşit imtihan
hem bizim için hem çevremizdeki insanlar için
ALLAH hepimizi iyilerle karşılaştırsın (amin)
Günaydın Kızlarr.. İlk Çatlaklarım Oluştu Benimm, Görünmeyen Bir Yerde Olmasına Rağmen Çok Kötü Görünüyor.Krem Kullandığım Yerlerde Henüz Yok, Tahmin Edemedim Popomun Çatlayabileceğini, Baya Büyütmüşüm Demek Ki :26: Moralim Bozuk, Görmesem Bile Varlığını Bilmek Bile Çok Rahatsız Ediyor Sizlerde Durum Nedir?
Kızlar bebişi yanımda yatırmak için ne alacağıma sonunda karar verdim. Kraft Dondy alcam
Arkadaşım hiçbirşey almazsan kesinlikle bunu al dedi. Kullananların yorumlarını da okudum memnun olmayan yok.
İlk 4 ay dönmediği için çok kullanışlı yatırabiliyorsun. Sonradan mama sandalyesi olarak kullanılıyor. 3 yaşına kadar.
Diğer markaları alan arkadaşlar memnun değilmiş ama kraftınki çok kullanışlı imiş. Hafta sonu mağazada gmrdüm. 460TL idi
İnt indirimli bakıcam. Sizede denk gelirse haber verin canlar tamam mııı
Başka düşünen var mı bu arada
KRAFT DONDY BESIK-MAMA SANDALYESI 811 % 40 indirimde - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
canım ya bu bana pek yatak gibi gelmedi,bebek bunda rahat yatamaz gibi geliyor :26:
yine de sen bilirsin tabi...
kızlar sabah diş ağrısıyla uyandım parol içtim 1 saat oldu hala geçmedi dahada çok ağrıyor çok canım yanıyor diş etimde şişmiş biraz napayım sizce sokağın başında bi dişçi vardı ama daha önce hiç gitmedim inşallah açıktır bugün. . sizce anbiotik verir mi
cnm geçmiş olsun ayy benimde çatım çok kötü bağırıorum artık sancıdan belimde sancıo bende rapor alacam böle sürerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?