2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

olanları geçiren bişey yok ama oluşacakları engelleyebilirsin canım.

cnm lierac kullanmaya başla olan çatlaklarada ii geldiği söleniyor bilmiyorum ama inşallah faydası olur ben sebamedin fine and sensetive losyonunu kullanıorum 13 haftalıkken falan başladım banyodan sonrada bebeyağı ama o kaşındırıo beni lieracta aldım sebamet bitmek üzere o bitince ona başlıcam

Kızlar bebişi yanımda yatırmak için ne alacağıma sonunda karar verdim. Kraft Dondy alcam
Arkadaşım hiçbirşey almazsan kesinlikle bunu al dedi. Kullananların yorumlarını da okudum memnun olmayan yok.
İlk 4 ay dönmediği için çok kullanışlı yatırabiliyorsun. Sonradan mama sandalyesi olarak kullanılıyor. 3 yaşına kadar.
Diğer markaları alan arkadaşlar memnun değilmiş ama kraftınki çok kullanışlı imiş. Hafta sonu mağazada gmrdüm. 460TL idi
İnt indirimli bakıcam. Sizede denk gelirse haber verin canlar tamam mııı
Başka düşünen var mı bu arada

KRAFT DONDY BESIK-MAMA SANDALYESI 811 % 40 indirimde - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik

Maşallah bebişine canım erkenden kavuşacaksınız ne güzel

Hadi kayınvaliden neyse de eşine çok kızdım canım nasıl gider sensiz Piknikleri batsın ayıp ya çok ayıp...

Hiçte erken değil canım 7. aya girdik ancak tamamlarız tüm hazırlıkları sen rahat ol boşver :)

Canım telefonla bile olsa doktorla görüşmen gerek biz burdan seni yönlendiremeyiz. Herkese farklı uygulamalar oluyor çünkü.

Canım geçmiş olsun şimdi nasılsın?

Oleyy sonunda açıklandı gözünüz aydın canım Amasya ve bebeğiniz size uğurlar getirsin inşallah.

Bende hiç popoma sürmüyorum süreyim bari canım hiç de bakmadım acaba varmı ki :26: Göbeğimde oluşmadı hala ama bu büyüme hızıyla devam ederse illaki çatlarım gibi derim o kadar gerilmeye dayanmaz.

cnm geçmiş olsun ayy benimde çatım çok kötü bağırıorum artık sancıdan belimde sancıo bende rapor alacam böle sürerse

gunaydin anneler catlak kremi elancy kullanan varmi...eczanedeki kiz bana bunu cok onerdi herkes memnunmus lieractan daha iyi dedi varmi kullanan aranizda

Hayirli olsun insallah sonunda belli oldu artik nereye gideceginiz daha netlesti islerin kafandaki karisiklik bitmistir . İnsallah hersey yolunda gider

Oleyy sonunda açıklandı gözünüz aydın canım Amasya ve bebeğiniz size uğurlar getirsin inşallah.
[/QUOTE]

kızlar hepinize çok teşekkür ederim inş güzle iyi insanlarla karşılaşırız.
hayatımsın muhakkak bel egzersizlerini dene hatta bulabilirsem nette benim kitaptakileri sana hemen resimle eklerim en olmadı kitaptan resmini çeker yle eklerim bende senin gibiydim kıvranıyordum resmen benimde sol kaburgam ağrıyordu dayanamıyordum geçti. ama şu da var sağ taraf ağrıyorsa bazen safra kesesinden falanda olabiliyo kuzenimde mesela sağ taraf ağrısı vardı hamilelikte biz hep bebekten sandık meğerse safra kesesi ağrıyormuş kaburga altına doktora söyle muhakkak

benim hiç bu derece bir aşermem olmadı...arada şu olsa yerdim dediğim şeyler oluyor ama sonra unutuyorum mesela o an yoksa,yemezsem çıldırıcam durumu olmadı hiç yani :)

ben ilk başta lierac kullandım sonra bepanthol +bebe yağına geçtim ama dr.um bepanthol çok etkili olmaz dedi :/ bitti zaten şimdi,lierac' geçicem yine inşallah...bu arada dr.um bana karın çevresi,göğüs ve dizlere kadar her yere sür demişti,popoda dahil ama ben de sürmedim açıkçası öyle her yere...bazen sürdüm bazen sürmedim üşengeçlikten...şu an çatlak yok ama doğumdan sonra görünüyor falan diyorlar ben de ondan korkuyorum :18:

canım ya bu bana pek yatak gibi gelmedi,bebek bunda rahat yatamaz gibi geliyor :26:
yine de sen bilirsin tabi...

günaydın kızlar yeni haftamız çarçabuk sıkıntısız geçsin inşallah
maaşallah sabah sabah çok kalabalığız. ben hafta sonu annemlerde kaldım eşim memlekette olduğu için.
geçen 1 hafta da günde 5 kez şekerimi ölçtüm o değerleri doktora göstereceğim bugün gitmeye fırsatım olursa
yarında kendi doktoruma randevu aldım 20 gündür miniğimi görmüyorum doktorumda şu gün gel bile demiyor artık kafama göre gideceğim sanırım

Günaydınlar
Hayırlı,güzel geçen,sakin bir haftamız olsun inş.

Benimde çok yorulunca veya uzun süre oturunca belim inanılmaz ağırıyor.Yatağa yattığımda sanki ortadan ikiye ayrılacakmış gibi hissediyorum ama ertesi güne hiçbir şey kalmıyor.
C.tesi elbise baktım haftasonu yakın akrabamın düğünü var.Öldüm yorgunluktan ve hiç doğru düzgün birşey bulamadım.
Yaza geleceği için bir kaç elbise alır tiril tiril giyerim diyordum ama düşündüğüm gibi olmadı elbiseler beni 9 aylık hamile gibi gösterdiii popo bir taraftan göbek bir taraftan çıktı ve hiç yakışmadı.
En sonunda uzun uğraşlarımın neticesinde büyük beden bir elbise aldım.Tadilatta şuan çok merak ediyorum bitince üzerimde nasıl duracak diye :)

Buarada hazırlıklar için bencede erken değil.Benim dr.artık hazırlıklarını yavaş yavaş tamamla ama kendini çok yorma hafta hafta alacaklarını al dedi.

Yaşamayıseviyorum senin adına çok sevindim canım hakkınızda hayırlısı olsun inş.

kızlar sabah diş ağrısıyla uyandım parol içtim 1 saat oldu hala geçmedi dahada çok ağrıyor çok canım yanıyor diş etimde şişmiş biraz napayım sizce sokağın başında bi dişçi vardı ama daha önce hiç gitmedim inşallah açıktır bugün. . sizce anbiotik verir mi

Canım hadi hayırlı olsun tayin yeriniz.merakla bekliyordum bende.inşallah Amasya'da çok güzel günler geçirip iyi anılar biriktirirsiniz ve çok mutlu olursunuz.herkese günaydın ve iyi haftalar canlar

Günaydın kızlar biz bu sabah 2. doz tetanos aşımızı vurulduk guatr için de kan verdik sağlık ocağında öyle geldik işimize iki kolum da delikli Hafta sonum harika geçti umarım hepinizin ki öyle geçmiştir... Sabah eşimle uyandık kahvaltıya Samandağ'a deniz kenarına gittik çok güzel güneşlendik gezdik tozduk evimize geldik iş yaptık :44: Haa bir de bebişe oto koltuğu aldık Kraft aldık en uygunu o geldi hem de çok hafif daha konuşacaktım ama patron geldi işe dönme vakti görüşürüz kızlar

canım ya bu bana pek yatak gibi gelmedi,bebek bunda rahat yatamaz gibi geliyor :26:
yine de sen bilirsin tabi...

Canım öndeki mama yenilen bölüm çıkıyor. Tamamen yatak oluyor. 5 kademeli yükseklik ayarı var beşik gibi. Bi de sallama ayarı var uzaktan kumandalı. mesela 10 dk ayarlıyosun 10 dk sonra duruyır. Resimde sadeve mama sandalyesi görüntüsü vardı.
Beşik hali bu
http://4.bp.blogspot.com/-oPYiR-zqpDg/Tdt1fJPcoUI/AAAAAAAAAHo/8DiOJjliLxk/s1600/DSC_1104.JPG için Google Görsel Sonuçları

o ağrıyı benden iyi biln olur mu bilmiyorum implant kaplama ağzımda ne ararsan var bence hemen git iyi bir doktora dolguysa dolgu tedaviyse tedavi ne gerekiyorsa yaptır arkadaşaım hamilelikte zerre zararı yok diş tedavisinin ben implant yaptırdım ameliyat olup 3 aylıkkken düşün yani hiç korkma doktor sadece korkan anneler olunca biz yapmak istemiyoruz kasılır diye yoksa cesaretli anneye her tedavi yapılır diyor

kızlar gunaydınnnn...guzel bı gun olsn ınss..2 gundr topıge pek gıremedm smdıde gecmısı okuyamadm yasamcım tayınınızz acıklanmıss cok sevndım cnmmm sıze bebısınızle ugur getrsn amasya....hayatm o bel agrıları bndede mevcutt....2 gundr benı mahvedıyoo allah yardm etsn bze....bde bnm ayaklarm sısmeye bsladıı dun hıcbı babetımın ayagıma gırmedıgnı farkettmm offf :)

Günebakan canım saol aynıyım ve hızlanıyor ağrım

cnm geçmiş olsun ayy benimde çatım çok kötü bağırıorum artık sancıdan belimde sancıo bende rapor alacam böle sürerse

sanada geçmiş olsun canım.. valla içime oturuyor sancısı (( iş yerindeyim şimdi gözlerim dolup duruyor. acıya dayanan biri olarak demekki baya bi acım var ki ağlatıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…