- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.381
kızlar sabah diş ağrısıyla uyandım parol içtim 1 saat oldu hala geçmedi dahada çok ağrıyor çok canım yanıyor diş etimde şişmiş biraz napayım sizce sokağın başında bi dişçi vardı ama daha önce hiç gitmedim inşallah açıktır bugün. . sizce anbiotik verir mi
Oleyy sonunda açıklandı gözünüz aydın canımAmasya ve bebeğiniz size uğurlar getirsin inşallah.
sabah o kadar dingin uyandım ki sanki aglama yogasıydı benim ki bugun iyiyim pis insanlar yüzünden kendimizi bos yere uzuldm zaten kotuler bana zarar verecekleri muhakkak ben temkinli olmalydım cok sukur esde yok ev bana kaldı oooooo ne rahat burda esleriyle mutlu olanlar var allah onlarn mutluluğnu daim etsinama malesef ben gibi evliliğnden keyif almayan mutsuz arkadslarda var bizim içinde yolunmz bahtımız acık olsun miniklrmzle böyle dua edelim birbirimiz için burda bi arkadas bosanacaktı ona tam destek verdim eger benmde devlet garantilş bi işim olsa simdiye coktan bitmişti ama suan sabır deyip devam ediyoruz bakalm hepinizi opuyrm
Günaydın Kızlarr.. İlk Çatlaklarım Oluştu Benimm, Görünmeyen Bir Yerde Olmasına Rağmen Çok Kötü Görünüyor.Krem Kullandığım Yerlerde Henüz Yok, Tahmin Edemedim Popomun Çatlayabileceğini, Baya Büyütmüşüm Demek Ki :26: Moralim Bozuk, Görmesem Bile Varlığını Bilmek Bile Çok Rahatsız Ediyor Sizlerde Durum Nedir?
kızlar sabah diş ağrısıyla uyandım parol içtim 1 saat oldu hala geçmedi dahada çok ağrıyor çok canım yanıyor diş etimde şişmiş biraz napayım sizce sokağın başında bi dişçi vardı ama daha önce hiç gitmedim inşallah açıktır bugün. . sizce anbiotik verir mi
Canım hafta sonu yaşadıkların gerçekten çok üzücü. Rabbim eşinin kalbini yumuşatsın sana olan sevgisini artırsın inşaAllah.
Karamsar olma meleğiniz size huzur ve mutluluk getirsin. 3. kişiler olmadan...
gunaydin anneler catlak kremi elancy kullanan varmi...eczanedeki kiz bana bunu cok onerdi herkes memnunmus lieractan daha iyi dedi varmi kullanan aranizda
kızlar hepinize çok teşekkür ederim inş güzle iyi insanlarla karşılaşırız.
hayatımsın muhakkak bel egzersizlerini dene hatta bulabilirsem nette benim kitaptakileri sana hemen resimle eklerim en olmadı kitaptan resmini çeker yle eklerim bende senin gibiydim kıvranıyordum resmen benimde sol kaburgam ağrıyordu dayanamıyordum geçti. ama şu da var sağ taraf ağrıyorsa bazen safra kesesinden falanda olabiliyo kuzenimde mesela sağ taraf ağrısı vardı hamilelikte biz hep bebekten sandık meğerse safra kesesi ağrıyormuş kaburga altına doktora söyle muhakkak
Günaydınlar
Hayırlı,güzel geçen,sakin bir haftamız olsun inş.
Benimde çok yorulunca veya uzun süre oturunca belim inanılmaz ağırıyor.Yatağa yattığımda sanki ortadan ikiye ayrılacakmış gibi hissediyorumama ertesi güne hiçbir şey kalmıyor.
C.tesi elbise baktım haftasonu yakın akrabamın düğünü var.Öldüm yorgunluktan ve hiç doğru düzgün birşey bulamadım.
Yaza geleceği için bir kaç elbise alır tiril tiril giyerim diyordum ama düşündüğüm gibi olmadı elbiseler beni 9 aylık hamile gibi gösterdiii popo bir taraftan göbek bir taraftan çıktı ve hiç yakışmadı.
En sonunda uzun uğraşlarımın neticesinde büyük beden bir elbise aldım.Tadilatta şuan çok merak ediyorum bitince üzerimde nasıl duracak diye :)
Buarada hazırlıklar için bencede erken değil.Benim dr.artık hazırlıklarını yavaş yavaş tamamla ama kendini çok yorma hafta hafta alacaklarını al dedi.
Yaşamayıseviyorum senin adına çok sevindim canım hakkınızda hayırlısı olsun inş.
Canim normal ya o, bende de gecen hafta oldu gobek etrafı koyulaşması doktora sordum hormonlardan dolayı pigmentler orda yogunlasıyormus. Cizginin sebebi de vücudumuzun birleşme yeri orasıymış o yuzden deri gerildikçe de çizgi oluşur dogumdan sonra gecermiş.
Eczanelere ne sorarsan sor şu var ondan daha iyi diye karşılık alıyorsun canımElinde bolca o kremden vardır onun :) Ecza depolarına kampanya broşürü yaptığımdan biliyorum ki ürünlerinden atıyorum 500 kutu alana televizyon falan hediye veriyorlar. Eczaneler faydalanmak için alıyor ve sonra da pazarlamaya çalışıyorlar napsınlar :)
Canım senin şu kitabın adı ne?
Bizim de çok düğün var bu yazEn önemlisi haziranın 9unda en yakın arkadaşım evleniyor ve ben nikah şahidiyim. En son elbiseyi diktirmeye karar verdim kayınvalidem dikecek inşallah güzel olur. Bu hafta sonu da eşimin arkadaşının düğünü var ve ben ne giyeceğimi hiiiiç bilmiyorum ufff
sen yoksa bir melekmisin
biliyomusun hayırlı birşey düşündüğün an yapmasan-yapamasan da sevap hanene yazılırmışşş senin de yazılmıştır inşaallah...bu güzel düşüncen hürmetine Allah senin ve hepimizin bebeğini o tür şeylerle uğraştırmak zorunda kalmasın canım benimmmmm öpüyorum seniii..
Geçmiş olsun canım. 1 ay önce ben de sen gibiydim. Çenem uyuştu artık ağrıdan doktor parol ve antibiyotik verdi. Ben kullanmadın ama ağrım azalmıştı. Dİş etimin şişliği hala var ama ağrım yok çok şükür. İnşaAllah geçe çok zor oluyo ...
o ağrıyı benden iyi biln olur mu bilmiyorum implant kaplama ağzımda ne ararsan var bence hemen git iyi bir doktora dolguysa dolgu tedaviyse tedavi ne gerekiyorsa yaptır arkadaşaım hamilelikte zerre zararı yok diş tedavisinin ben implant yaptırdım ameliyat olup 3 aylıkkken düşün yani hiç korkma doktor sadece korkan anneler olunca biz yapmak istemiyoruz kasılır diye yoksa cesaretli anneye her tedavi yapılır diyor
canım doktorum benı uyarmıstı sadce göbek ve göğüs değil kalcana ve bacaklarının iç kısmına SÜR BACKLARININ İÇ KISMIDA ÇATLARMIŞ ÇÜNKÜ.
BEN DE DUŞTAN ÇIKINCA KURULANMADAN HEMEN BEBEK YAĞINI SÜRÜYORUM ISLAKKEN . GERÇEKTEN ÇOK NEMLENDİRİYOR.
CANIM BOŞUNA ÇEKME O AĞRIYI GİT BİR GÖRÜŞ BENCE .ZATEN DİŞÇİDE NE GEREKİYORSA ONA YAPAR BEBEĞİNE SAKINCALI BİRŞEY YAPACAĞINI ZANNETMİYORUM
kızlar akşama eşime güzel bir sofra hazırlayacağım hoş öğle yemeğine gelecek o yüzden çaktırmamam lazım. yemek hazırlamadan önce dışarıdan buradaki günümüze dair bir hediye alayım hatırlatacak burası kötü ama biz güzel amanlar yaşadık beraber şükür. öyle bir sürpriz yapıp güzle bir yemek yiyelim. hepinize tekrardan ayrı ayrı teşekkür ediyorum ne zamandır arkadaş oldunuz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?