2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sabah o kadar dingin uyandım ki sanki aglama yogasıydı benim ki bugun iyiyim pis insanlar yüzünden kendimizi bos yere uzuldm zaten kotuler bana zarar verecekleri muhakkak ben temkinli olmalydım cok sukur esde yok ev bana kaldı oooooo ne rahat burda esleriyle mutlu olanlar var allah onlarn mutluluğnu daim etsin ama malesef ben gibi evliliğnden keyif almayan mutsuz arkadslarda var bizim içinde yolunmz bahtımız acık olsun miniklrmzle böyle dua edelim birbirimiz için burda bi arkadas bosanacaktı ona tam destek verdim eger benmde devlet garantilş bi işim olsa simdiye coktan bitmişti ama suan sabır deyip devam ediyoruz bakalm hepinizi opuyrm

Geçmiş olsun canım. 1 ay önce ben de sen gibiydim. Çenem uyuştu artık ağrıdan doktor parol ve antibiyotik verdi. Ben kullanmadın ama ağrım azalmıştı. Dİş etimin şişliği hala var ama ağrım yok çok şükür. İnşaAllah geçe çok zor oluyo ...

Oleyy sonunda açıklandı gözünüz aydın canım Amasya ve bebeğiniz size uğurlar getirsin inşallah.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim inş güzle iyi insanlarla karşılaşırız.
hayatımsın muhakkak bel egzersizlerini dene hatta bulabilirsem nette benim kitaptakileri sana hemen resimle eklerim en olmadı kitaptan resmini çeker yle eklerim bende senin gibiydim kıvranıyordum resmen benimde sol kaburgam ağrıyordu dayanamıyordum geçti. ama şu da var sağ taraf ağrıyorsa bazen safra kesesinden falanda olabiliyo kuzenimde mesela sağ taraf ağrısı vardı hamilelikte biz hep bebekten sandık meğerse safra kesesi ağrıyormuş kaburga altına doktora söyle muhakkak
[/QUOTE]

canım benim çok saoll inan çok mutlu olurum. kafayı yicem yoksa naszlı bebek gibi hissediyorum kendimi ama naz yapmıyorum gerçekten dayanamıyorum.. benimde öyle sağ kaburgamın alt tarafı ve aynı anda sağ tarafımın göğüs altı aynı acı ve sancı var

Canım hafta sonu yaşadıkların gerçekten çok üzücü. Rabbim eşinin kalbini yumuşatsın sana olan sevgisini artırsın inşaAllah.
Karamsar olma meleğiniz size huzur ve mutluluk getirsin. 3. kişiler olmadan...

canım doktorum benı uyarmıstı sadce göbek ve göğüs değil kalcana ve bacaklarının iç kısmına SÜR BACKLARININ İÇ KISMIDA ÇATLARMIŞ ÇÜNKÜ.
BEN DE DUŞTAN ÇIKINCA KURULANMADAN HEMEN BEBEK YAĞINI SÜRÜYORUM ISLAKKEN . GERÇEKTEN ÇOK NEMLENDİRİYOR.

CANIM BOŞUNA ÇEKME O AĞRIYI GİT BİR GÖRÜŞ BENCE .ZATEN DİŞÇİDE NE GEREKİYORSA ONA YAPAR BEBEĞİNE SAKINCALI BİRŞEY YAPACAĞINI ZANNETMİYORUM

uzulme tatlım oldu gecti artık insanın degiştiremiyecegi seyler oluyo malesef bende kotulukleryle yasamayı öğrenmem lazım yada bigun sabrım bitecek

hayatımsın ,durusel ,tondora ,angyangel çok geçmiş olsun kızlar bende dün çok rahatsız oldum otursam olmuyor yatsam olmuyor sıcak bi yandan eşimde rahatsızdı çok keyifsiz bir gündü gece ancak uykuya dalabilmişim bu seferde kızım yanıma gelmiş ben ortada sıkıntıdan gözümü 6 :00 ya dogru bi açtım bir daha da dalamadım uykuya normalde zaten sıcaklarla aram yoktur bu yaz Allahım hepimize yardım etsin bu arada benim ayaklarım değil de ellerim şişiyor yumruk yaparken canım acıyor suyu fazlalaştırdım bide gece serinlikte yürüyüş yapmaya çalışıyorum işe yarıyor sanırım yemem normal oldugu halde yarım kilo eksilmiş baskülde kilom

canım senin adına çok sevindim inşallah yeni yerinizde hayırlı insanlarla karşılaşırsınız çarçabuk alışırsın Rabbim içinize sindirsin inşallah

gunaydin anneler catlak kremi elancy kullanan varmi...eczanedeki kiz bana bunu cok onerdi herkes memnunmus lieractan daha iyi dedi varmi kullanan aranizda

Eczanelere ne sorarsan sor şu var ondan daha iyi diye karşılık alıyorsun canım Elinde bolca o kremden vardır onun :) Ecza depolarına kampanya broşürü yaptığımdan biliyorum ki ürünlerinden atıyorum 500 kutu alana televizyon falan hediye veriyorlar. Eczaneler faydalanmak için alıyor ve sonra da pazarlamaya çalışıyorlar napsınlar :)

Canım senin şu kitabın adı ne?

Bizim de çok düğün var bu yaz En önemlisi haziranın 9unda en yakın arkadaşım evleniyor ve ben nikah şahidiyim. En son elbiseyi diktirmeye karar verdim kayınvalidem dikecek inşallah güzel olur. Bu hafta sonu da eşimin arkadaşının düğünü var ve ben ne giyeceğimi hiiiiç bilmiyorum ufff

canım sırtına iyi gelebilecek hamilelik egzersizlerini bi incele istersen netten tabiki uzman eşliğinde yapmak en güzeli ama nerden bulacagız uzmanı bide vakti kendini yormadan yapmaya çalış canım masa başı çalışan hepimizin sorunu benimde göğüs altımda sanki bi kaya oturuyor resmen nefesim yetmiyor gibi daralıyorum ve yine başa döndüm sanki çok çabuk yoruluyorum

Günaydın canım cevabın için çok teşekkür ederim ben de o şekilde olduğunu internetten okumuştum ama henuz doktoruma sorma fırsatım olmamıştı. Daha onceden olan kimse il karşılaşmadığımdan merak etmiştim, bakalım umarım gecici olur:)

canım kitabın ismi ANNE BABALAR İÇİN DOĞUMA HAZIRLIK HÜLYA OKUMUŞ VE SAMİYE METE yazmış şiddetle tavsiye ederim 12 lira falan ve içinde doğumdan emzirme egezersiz lohusalık bebek bakımı ve doğum sonrası egzersize kadar herşey var

canım yazdıklarını okudum da inşallah enkısa zamanda herşey gönlünce olur yuvandan huzur eksik olmasın canım evliliklerin eşlerin olgunlaşması zaman alıyor ve o zaman zarfında maalesef ki üzücü şeylerde yaşanabiliyor kayınvalideninki tam bi cahillik o yüzden sıkma canını Allah a havale et

Ayyy melek olan sensin canım
Allah herkesin gönlüne versin herşeyi .... Ben elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum, ama bazen insanlar zorla kötü olmaya itiyor. Onları da Allaha havale ediyorum...
Allah hepimizin meleklerini korusun inşallah, böyle şeylerle uğraşmayalım. Buna can dayanmaz valla, allah korusun...

ayy sağolun kızlar inanılmaz acı çekiyorum artık çenemi hissetmiyorum şimdi eşimin ablasına gidiyorum ordanda bi dişçiye gidicem ama tanıdık değil inşallah iyidir görüşürz çok teşekkürler

kızlar akşama eşime güzel bir sofra hazırlayacağım hoş öğle yemeğine gelecek o yüzden çaktırmamam lazım. yemek hazırlamadan önce dışarıdan buradaki günümüze dair bir hediye alayım hatırlatacak burası kötü ama biz güzel amanlar yaşadık beraber şükür. öyle bir sürpriz yapıp güzle bir yemek yiyelim. hepinize tekrardan ayrı ayrı teşekkür ediyorum ne zamandır arkadaş oldunuz bana

Canım oraya ilk gittiğiniz ve son tayininizin çıktığı zamanın resimlerini çıkartıp bu zaman içindeki yaşadıklarınızı kısaca yazsan ne güzel olur
Sen ne yapmayı düşünüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…