2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dün akşam dua ettim sağ salim kucağıma alayım die dayanamadım gece o ağrıya şuanda yokluyorr aniden bi ağrı giriyor hafifliyor falan.. evetr cnm uzman eşliğinde yapmak ii ama nerde o imkan vakit yok.. netten bakayım canım saol.. sanırım son aylarımız ve bizi iyi şeyler beklemiyor en sonu güzel olacak inşallah allahın izniyle..

günayyydııınn kuzucuklarrrr geçmişi okudum geldimm iyi barii çok birikmemiş hafta sonu memlekete gidicem demiştimya gittim geldim çok şükür
annemler normalde Ankarada oturuyolar ama yazları Kırşehire gitmeye başladılar..gece 2lerde 3lerde de yatıp sabah 8 de kalktığım halde ne bir uykusuzluk ne baş ağrısı öyle güzel di ki 2 gün 1 haftadır orda gibiyimm tertemiz hava balkona çıkınca asmaların içindesinn misss gibi iğde ve çiçek kokularıı elini attığın yerde marul maydonoz taze soğan
Ankaraya apartmana dönünce tekrar ruhumun sıkıldığını hissettimm...sevmiyorum ben büyük şehiri yaaaaa

merhaba arkadaşlar epeydir gıremıorum bazen giriorum okuyup geri çıkıorum işlerım çok bu ara.... okuyabıldıgım kadar okudum geçmişi. aklımda kalanlar yaşamayı seviyorum hayırlı olsun canım amasya güzel yermiş. gecen sene benim tayınım ankaraya ev arkadasımda amasyaya cıkmıstı görüşrüorum cok guzel bı yer yaşanılacak bi yer burası dıyor...çok sevındım.. tondora geçmiş olsun bencede ıhmal etmeee git doktora sadece röntgen cektıremıorsun o kadar diğer her tedavıyı yapıor.... diş ağrısı konusunda bende çok çektim 20 yıl hacettepede damak dudak diş tedavisi gördüm... bende 6 adet implant amelıyatı oldum çok çektim hem acıdan agrıdan aglıorum hemde açlıktan aglıyordum... çene amelıyatı oldum 3 ay ne yemek yıyebıldım ne konusabıldım hapsırmak öksürmek hersey yasaktı agzım baglıydı ama şimdi o kadar memnunumki 8 yıl oldu ne bi ağrı ne bi sancı hiçbişey yok çok şükür....... tabi bunları yaşarken bekardım o ayrı.... muradıma erdim.... ALLAH HERKESE SAĞLIK SIHHAT VERSİN SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİNNN GERİSİ BOŞŞŞ.........

Canım oraya ilk gittiğiniz ve son tayininizin çıktığı zamanın resimlerini çıkartıp bu zaman içindeki yaşadıklarınızı kısaca yazsan ne güzel olur
Sen ne yapmayı düşünüyorsun.

ayyyyy senin bu fikrinden sonra benim ki komik oluyooor eeee şeyyyy senin bu fikrini çalabilir miyim biraz sürpriz özürlüyümde ben kız bayıldım bu fikre güzellikler ben kaçar daha yapacak çok iş var seviyom hepinizi yahu

bu arada hepimiz ağırlaşıyoruz yavaş yavaş Allah yardımcımız olsun kendimizi çok yoruyoruzz benim kardeşimin eşi de hamileee Allahım o nasıl bir naz 1 kilo poşeti dahi kaldırmıyo bi görseniz çalışmıyo ev hanımı kardeşime ne nazlar abartı şekildee,
doktor kendini yorma demiş eee ona kalırsa bana da ayağını yukarı kaldır yat dinlen dediihee tabi nerdee işyerinde

merhaba annecikler... kızım bugün neler yapıyormuş bir bakayım çıkıcam. çoook işim var. çamaşır yıkanacak kurulanacak ütülenecek süpürge yapılacak malum pazardan çıktık eşim evdeyken bişey yapamıyorum ortalık savaş alanı gibi.. çoook işim var çooookkk herkese kolay gelsin..

sen ona bizim yaşamayı seviyoruma doktor eğilip kalma yorulma demiş koli paketleyip kaldırıyor dekız ne nazı ben daha bir kere yapamadım anam bacım öğretmenim ama burada çalışmıyorum. canımdan bezdim evde vallahi

Sevindim canım hafta sonunun güzel geçmesine.
Malesef betonların içinde yaşıyoruz... Doğal hayatı unutturuyorlar bize.

Canım sen doktora git bian önce senin sancın ya mideden ya da bi arkadaşın söylediği gibi safra kesesinden olabilir. İzin al doktora git bugün dayanamazsan.

Teşekkürler canım fiyatı da çok iyiymiş bakıcam bu akşam giderken.

Kizlar bisi sorucam sizinde ayaklarinizda yanma oluyormu geceleri resmen duvara dayayip yatiyom ya

Eveeeet çok yanıyor ya ellerim de öyle Duvara dayama şansım olmadığı için kalkıp yıkıyorum gece çok gıcık bişey. Allah menopoza girenlere sabır versin :)

evt canım yaaa şartlar onu gerektiriyo napalımmm
bazıları şanslı doğuyo galiba evlenirken çalışıyodu hamile kaldı ilk hafta midem bulanıyor diye işten çıktı çıkış o çıkışşş..:)
elindeki birşey yere düşüyo eğilip almıyo ya kocasına ya kızına söylüyo kendi bi tuhaf hissettim onun nazının yanında ..
annemde diyo ki bak bak diyo yan yatanda bir çalışan da bir bak da örnek al birazzz kendini parçalıyon hem işte hem evde diyooo

ohhhh vallaaa ne kebap iş.. benim doktorumda gebelik öncesi bel agrım oldugu için herseferinde kendini yorma diyordu. en son ağır işler yapmanı istemiyorum artık bol bol dinlen dedii.. ne mümkün bu iş yeri zaten ağır geliyor eeee akşam evde işler seni bekliyor. kocan yardım etsede nekadar edecek.. ütümü bile yapamıyorum artık. düne kadar sırtım sırtım diye diye yaptm çok yordum kendimi. dün kocamla bu yüzden kavga bile ettim. geçen annem geldi yaptı ütülerimi.. kaynanamda yapamazsan getir bana yada ütücüye ver dioo.. ütücüye param kalsa o aklı senden almazdım.... offf neyse sinirlenmicem şimdi kocama msj attım madem öyle bundan sonra ayırıyorum ütülencekleri annene götürceksin dedim. bu akşamdan başlıyorum bu işe... en azından ütücüye ver diyemicek. benim anneminde canı varr birazda onun anası ütülesin..

Ya kızlar size bişey sorucam hani hep yan yatın diyorlar ama ben yan yatınca kızım sürekli vuruyor uyuyamıyorum. Sağa da yatsam aynı sola da. Her iki tarafa nasıl yetişiyor bilmiyorum dün gece delirtti beni :) Zaten midem de ağrıyordu en sonunda yarı oturur vaziyette uyudum. Yan yatınca bebişi sıkıştırıyor olabilir miyim sizce?

canım seni okadar iyi anlıyorum ki biçogumuz aynı sıkıntıları yaşıyoruz bozma moralini son aylarımızı daha keyifli geçirmek için elimizden geleni yapalım bu günler sonra çoookk özleniyor sen doktorunu ara haberdar et netten de egzersizleri incele kendine ve bebeğine zarar vermeden uygulamaya çalış eşin masaj yapsın canım oda bayag işe yarıyor inşalalh hemen geçer sıkıntıların al rapor evde biraz dinlen moralinde yerine gelir böylece

ayy canım eşimin memleketi böyle yeşillikler arasında bende oraya gelin gittim 4 yıl dan sonra buraya iş sebebiyle geldik bende yeşile dogaya hasretim oradaki evim bahçe içinde ağaç dallları arasında mis gibi yeşillik kokuyor ara ara gitsekte yetmiyor insana bende sevmiyorum büyük şehir yaşantısını özellikle komşuluk sıfır büyük şehirde oda ayrı bi sıkıntı

doktor herkese kendini yorma diyor da imkanımız mı var evin hala tüm alışverişi üzerimde eşim birini alsa ötekisini unutuyor güya en azından 15 de bir kadın alacaktım nerdeee.hem evde hem işte durmaksızın devam bikaç gün tembellik yapsam ev elden gidiyor.canının kıymetini biliyorlar canım ne diyeyim eşime ben daha şuram agrıyor demeden o başlıyor şuram buram agrıyor demeye bırak ki ne naz yapması

kızlar bnm derdmde bagırsaklarımlaa kabız gbıyım bazen bazen degılım ama karnım hep sısıyo bıktım vlaa .....yokmu bunun bı caresı..kayısı yıyorummm sureklı o da olmasa napıcam bılmıyrm bana bı akıl verınnn...bde bn artık egıldımde kalkamıyrmm :) dun fırında yemk vardı pıstımı dıye bı egıldm ve kaldım oyleee ıcerden esımı cagrdmm o tuttu elımdem kalktm 9.ayda heralde yermden kalkamıcammm

valla canım ben toplu ütü yapamıyorum sabah ne giyeceksek ütü masası açık hemen ütülüyorum eşiminkileri akşamdan ayarlıyorum ne yapayım ütüsüz giydrmiyorum enazından hem çalışacak kadın hem bebek doguracak hem evdeki çocukla ilgilenecek hemde sıra sıra ütülü gömlekleri dizili olacak benden bu kadar ancak yetişiyorum

hehehe benim ütü açık yatak odasında sabah ütülüyorum çıkarken de 10 defa bakıyorum fişi çektimmi ki diyeeee....

bak sabah kalkıyorum ütüsünü yapıyorum kendim hazırlanıyorum kızımı giydiriyorum eşime ekmek arası bişeyler kendime bişeyler derken o banyodan ancak çıkmış sacını başını taramış oluyooo
bide sabah elektrikler gidiyomuş ütü yapamıyomuşuzzz aman allah korusun dillerinden kurtulamayız vallaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…