- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.401
canım sırtına iyi gelebilecek hamilelik egzersizlerini bi incele istersen netten tabiki uzman eşliğinde yapmak en güzeli ama nerden bulacagız uzmanı bide vakti kendini yormadan yapmaya çalış canım masa başı çalışan hepimizin sorunu benimde göğüs altımda sanki bi kaya oturuyor resmen nefesim yetmiyor gibi daralıyorum ve yine başa döndüm sanki çok çabuk yoruluyorum
Canım oraya ilk gittiğiniz ve son tayininizin çıktığı zamanın resimlerini çıkartıp bu zaman içindeki yaşadıklarınızı kısaca yazsan ne güzel olur
Sen ne yapmayı düşünüyorsun.
bu arada hepimiz ağırlaşıyoruz yavaş yavaş Allah yardımcımız olsun kendimizi çok yoruyoruzz benim kardeşimin eşi de hamileee Allahım o nasıl bir naz 1 kilo poşeti dahi kaldırmıyo bi görseniz çalışmıyo ev hanımı kardeşime ne nazlar abartı şekildee,
doktor kendini yorma demiş eee ona kalırsa bana da ayağını yukarı kaldır yat dinlen dediihee tabi nerdee işyerinde
günayyydııınn kuzucuklarrrr geçmişi okudum geldimm iyi barii çok birikmemiş hafta sonu memlekete gidicem demiştimya gittim geldim çok şükür
annemler normalde Ankarada oturuyolar ama yazları Kırşehire gitmeye başladılar..gece 2lerde 3lerde de yatıp sabah 8 de kalktığım halde ne bir uykusuzluk ne baş ağrısı öyle güzel di ki 2 gün 1 haftadır orda gibiyimm tertemiz hava balkona çıkınca asmaların içindesinn misss gibi iğde ve çiçek kokularıı elini attığın yerde marul maydonoz taze soğan
Ankaraya apartmana dönünce tekrar ruhumun sıkıldığını hissettimm...sevmiyorum ben büyük şehiri yaaaaa
Kizlar bisi sorucam sizinde ayaklarinizda yanma oluyormu geceleri resmen duvara dayayip yatiyom ya
Günebakan canım saol aynıyım ve hızlanıyor ağrım
sanada geçmiş olsun canım.. valla içime oturuyor sancısı(( iş yerindeyim şimdi gözlerim dolup duruyor. acıya dayanan biri olarak demekki baya bi acım var ki ağlatıyor beni
canım kitabın ismi ANNE BABALAR İÇİN DOĞUMA HAZIRLIK HÜLYA OKUMUŞ VE SAMİYE METE yazmış şiddetle tavsiye ederim 12 lira falan ve içinde doğumdan emzirme egezersiz lohusalık bebek bakımı ve doğum sonrası egzersize kadar herşey var
Kizlar bisi sorucam sizinde ayaklarinizda yanma oluyormu geceleri resmen duvara dayayip yatiyom ya
sen ona bizim yaşamayı seviyoruma doktor eğilip kalma yorulma demiş koli paketleyip kaldırıyor dekız ne nazı ben daha bir kere yapamadım anam bacım öğretmenim ama burada çalışmıyorum. canımdan bezdim evde vallahi
bu arada hepimiz ağırlaşıyoruz yavaş yavaş Allah yardımcımız olsun kendimizi çok yoruyoruzz benim kardeşimin eşi de hamileee Allahım o nasıl bir naz 1 kilo poşeti dahi kaldırmıyo bi görseniz çalışmıyo ev hanımı kardeşime ne nazlar abartı şekildee,
doktor kendini yorma demiş eee ona kalırsa bana da ayağını yukarı kaldır yat dinlen dediihee tabi nerdee işyerinde
Sevindim canım hafta sonunun güzel geçmesine.
Malesef betonların içinde yaşıyoruz... Doğal hayatı unutturuyorlar bize.
benim heryerim yanıyo üstüme bişey örtmeden uyuyorum
dün akşam dua ettim sağ salim kucağıma alayım die dayanamadım gece o ağrıya şuanda yokluyorr aniden bi ağrı giriyor hafifliyor falan.. evetr cnm uzman eşliğinde yapmak ii ama nerde o imkan vakit yok.. netten bakayım canım saol.. sanırım son aylarımız ve bizi iyi şeyler beklemiyoren sonu güzel olacak inşallah allahın izniyle..
günayyydııınn kuzucuklarrrr geçmişi okudum geldimm iyi barii çok birikmemiş hafta sonu memlekete gidicem demiştimya gittim geldim çok şükür
annemler normalde Ankarada oturuyolar ama yazları Kırşehire gitmeye başladılar..gece 2lerde 3lerde de yatıp sabah 8 de kalktığım halde ne bir uykusuzluk ne baş ağrısı öyle güzel di ki 2 gün 1 haftadır orda gibiyimm tertemiz hava balkona çıkınca asmaların içindesinn misss gibi iğde ve çiçek kokularıı elini attığın yerde marul maydonoz taze soğan
Ankaraya apartmana dönünce tekrar ruhumun sıkıldığını hissettimm...sevmiyorum ben büyük şehiri yaaaaa
ohhhh vallaaa ne kebap iş.. benim doktorumda gebelik öncesi bel agrım oldugu için herseferinde kendini yorma diyordu. en son ağır işler yapmanı istemiyorum artık bol bol dinlen dedii.. ne mümkün bu iş yeri zaten ağır geliyor eeee akşam evde işler seni bekliyor. kocan yardım etsede nekadar edecek.. ütümü bile yapamıyorum artık. düne kadar sırtım sırtım diye diye yaptm çok yordum kendimi. dün kocamla bu yüzden kavga bile ettim. geçen annem geldi yaptı ütülerimi.. kaynanamda yapamazsan getir bana yada ütücüye ver dioo.. ütücüye param kalsa o aklı senden almazdım.... offf neyse sinirlenmicem şimdi kocama msj attım madem öyle bundan sonra ayırıyorum ütülencekleri annene götürceksin dedim. bu akşamdan başlıyorum bu işe... en azından ütücüye ver diyemicek. benim anneminde canı varr birazda onun anası ütülesin..
valla canım ben toplu ütü yapamıyorum sabah ne giyeceksek ütü masası açık hemen ütülüyorum eşiminkileri akşamdan ayarlıyorum ne yapayım ütüsüz giydrmiyorum enazından hem çalışacak kadın hem bebek doguracak hem evdeki çocukla ilgilenecek hemde sıra sıra ütülü gömlekleri dizili olacak benden bu kadar ancak yetişiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?