- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.421
Ya kızlar size bişey sorucam hani hep yan yatın diyorlar ama ben yan yatınca kızım sürekli vuruyor uyuyamıyorum. Sağa da yatsam aynı sola da. Her iki tarafa nasıl yetişiyor bilmiyorum dün gece delirtti beni :) Zaten midem de ağrıyordu en sonunda yarı oturur vaziyette uyudum. Yan yatınca bebişi sıkıştırıyor olabilir miyim sizce?
Ya kızlar size bişey sorucam hani hep yan yatın diyorlar ama ben yan yatınca kızım sürekli vuruyor uyuyamıyorum. Sağa da yatsam aynı sola da. Her iki tarafa nasıl yetişiyor bilmiyorum dün gece delirtti beni :) Zaten midem de ağrıyordu en sonunda yarı oturur vaziyette uyudum. Yan yatınca bebişi sıkıştırıyor olabilir miyim sizce?
canım seni okadar iyi anlıyorum ki biçogumuz aynı sıkıntıları yaşıyoruz bozma moralini son aylarımızı daha keyifli geçirmek için elimizden geleni yapalım bu günler sonra çoookk özleniyor sen doktorunu ara haberdar et netten de egzersizleri incele kendine ve bebeğine zarar vermeden uygulamaya çalış eşin masaj yapsın canım oda bayag işe yarıyor inşalalh hemen geçer sıkıntıların al rapor evde biraz dinlen moralinde yerine gelir böylece
hehehe benim ütü açık yatak odasında sabah ütülüyorum çıkarken de 10 defa bakıyorum fişi çektimmi ki diyeeee....
bak sabah kalkıyorum ütüsünü yapıyorum kendim hazırlanıyorum kızımı giydiriyorum eşime ekmek arası bişeyler kendime bişeyler derken o banyodan ancak çıkmış sacını başını taramış oluyooo
bide sabah elektrikler gidiyomuş ütü yapamıyomuşuzzz aman allah korusun dillerinden kurtulamayız vallaa...
kızlarrr günaydın ben iki gündür kayınvalideye takmış durumdayım çok sinirliyim
öyleki yüzünü göresim yok bu ikinci torunları olucak bıtane kızının var. hep gözümün önünde onun için alışverrişler yapıyo bir sürü neler neler alıyo benım bebeğime şimdiye kadar aldığı sadece ıkı önlük bi yelekhemde durumları o kadar iyiki olmasa zaten istemem.
neyse kızının çocuğunun bütün ihtiyaçlarını bunlar aldı bize hiiiiç bişey yok haksızmıyım ya bu kadar evlat ayrımı yapılmazkı benım kocam onların çocuğu değilmi allah aşkına sizi,nkiler nasılllar ya of çatlıycam şimdi sinirimden
valla canım ben toplu ütü yapamıyorum sabah ne giyeceksek ütü masası açık hemen ütülüyorum eşiminkileri akşamdan ayarlıyorum ne yapayım ütüsüz giydrmiyorum enazından hem çalışacak kadın hem bebek doguracak hem evdeki çocukla ilgilenecek hemde sıra sıra ütülü gömlekleri dizili olacak benden bu kadar ancak yetişiyorum
aman cnmm sallaa..bnm esımnkılerde daha cop almadılar...beklemıyrmda ıstemıyrmda bın kre lafını ederlerr...gorumcemde hamıle ona yapıyomu bılemm kendı bılırr...ama buyuk gorumcemn kıznn yatagnı falan almıslar onu bılıyrmm...sen kafanı yorma herkes yptıgndn utansnn
kızlar bnm derdmde bagırsaklarımlaa kabız gbıyım bazen bazen degılım ama karnım hep sısıyo bıktım vlaa .....yokmu bunun bı caresı..kayısı yıyorummm sureklı o da olmasa napıcam bılmıyrm bana bı akıl verınnn...bde bn artık egıldımde kalkamıyrmm :) dun fırında yemk vardı pıstımı dıye bı egıldm ve kaldım oyleee ıcerden esımı cagrdmm o tuttu elımdem kalktm 9.ayda heralde yermden kalkamıcammm
bende dün sırt ağrımdan yan yatamadım yattınca sırtımaa yük koymuşlar gibi ağırdı. sırt üstü yatsam bebek nefes alamıcak die yatamadım da.. çare yarı oturur yatmakta buldum sırt ağrım geçmesede sırtım dayalıydı iiydi yani.. bence sıkıştırmazsın canım ya ben bazen öyle bi yan yatıyorum ki bi ayağımı daha ileri attıgım için yarı karnım altımda kalıyor gibi elimde olsa yüzü koyun yatacağım.. bazen diorum yatağı oyucam karnıma göre karnımı oraya yerleştiricem
cnm aynı durum bndede var ...daha yatar yatmzz baslıyoo vurmaya....bıraz sıkısıyo olabılırler bsey olmaz...karnımzz buyuyunce yatnca dahada sıkısıcaklar:)
valla canım ben toplu ütü yapamıyorum sabah ne giyeceksek ütü masası açık hemen ütülüyorum eşiminkileri akşamdan ayarlıyorum ne yapayım ütüsüz giydrmiyorum enazından hem çalışacak kadın hem bebek doguracak hem evdeki çocukla ilgilenecek hemde sıra sıra ütülü gömlekleri dizili olacak benden bu kadar ancak yetişiyorum
Haahahha yatağı oymak iyi fikirmiş canım ya hamile yastığı yapacaklarına yatağı yapsınlar göbek oyuklu :) Daha çok talep olur
of öyle angelim ya ama takıyo insan sinir oluyo bu vurdumduymazlığa yazıklar olsun bundan sonra bende hiç bir hazırlığıma karıştırmıycam onları herşeyi eşimle ben hallderim ihtiyacım yok çok şükür allaha havale ettim
Yazdiklarini okuyunca hem gulumsedim hemde yanliz degilmisim dedim :)) Ama halinize sukredin hepinizutulerinizi birakip gidebileceginiz bir kayinvaldeniz yada anneniz var yaninizda...Ben 6000 km uzaktayim...Kenya -Nairobide...Yani bildiginiz afrika bir basimayim esim disinda kimse yok..Hergun eve temizlikci geliyor..Burda ucuz bole seyler..ama keske bunun yerine memleketimde olsaydim diyorum...Malum azgelismis bir ulke..insana verilen deger az hamileligimin baslarinda esim hepatit A oldu..bana gecer korkusu vardi 1 ay..sora test yaptim.negatif cikti cok sukur...gecen ayda rahimde bir acilma oldugunu soyledi doktor..ama serviks normalden uzunmus 7 cm...oyuzden dert etme dedi.Arada agrim oluyor onun disinda bir sikayetim yok..bebekte maasallah cok hareketli..canimi yakiyor ittirirken...burda bebek erken dogsa ne olur bilmiyorum ve haziranin ortasinda ucak yolculugum var...istanbula geliyorum...32 haftalikken 7 saat ucus ne yapacagim bilmiyorum..dua edin ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?