- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.441
Diyorum ki arada kasigina agri giren varmi :)
benim oluyor canım hatta bazen zıplatıyor yerimden
YAŞAMCIIMMM çok şükür belli olmuş tayin yerinizz.. gönlünüze göre bir şehir olmuş hadi gözünüz aydın kuzum. yeni bir şehir,yeni bir hayat sizi bekliyor ne güzel yaagünaydın topiğin en güzel annelerinihayet tayin açıklandı AMASYAya gidiyoruz .eşim çok mutlu onun mutluluğu banada yansıdı ilk başta bir donukluk yaşadım nihayet gidiyoruz diye ama şimdi çok mutluyum. büyük şehirler yazmamıştık gönlümüze göre oldu .bu merak derdi de bitti şükürler olsun. bugün herkesi pek bir sevesim var
HAYATIMM seni çok iyi anlıyorum canımGünaydın kızlarrr..
Hafta sonum hep sırt ağrısı göğüs altı ağrısı sancısıyla geçti.. dün akşam artık dayanamayıp gözümden yaşlar süzüldü.. acıya dayanırım ama 2 gündür çekinceee patladı msanırım.. gece oturarak uyumaya çalıştım ama çok kötüydüm.. sizin sırt ağrılarınız varmı.. Bukadar şiddetli
canım ben de 3.aydan beri bebe yağını kullanıyorum kalça ve bacaklarım dahil.. özellikle de banyodan sonra sürüyorum daha iyi tutuyor nemi.. çok şükür henüz bir çatlağım yokGünaydın Kızlarr.. İlk Çatlaklarım Oluştu Benimm, Görünmeyen Bir Yerde Olmasına Rağmen Çok Kötü Görünüyor.Krem Kullandığım Yerlerde Henüz Yok, Tahmin Edemedim Popomun Çatlayabileceğini, Baya Büyütmüşüm Demek Ki :26: Moralim Bozuk, Görmesem Bile Varlığını Bilmek Bile Çok Rahatsız Ediyor Sizlerde Durum Nedir?
benim ayaklarım şiştiği zaman yanma oluyor canım genelde geceleri yani..soğuk suyla yıkıyorum iyi geliyor.Kizlar bisi sorucam sizinde ayaklarinizda yanma oluyormu geceleri resmen duvara dayayip yatiyom ya
bende dün sırt ağrımdan yan yatamadım yattınca sırtımaa yük koymuşlar gibi ağırdı. sırt üstü yatsam bebek nefes alamıcak die yatamadım da.. çare yarı oturur yatmakta buldum sırt ağrım geçmesede sırtım dayalıydı iiydi yani.. bence sıkıştırmazsın canım ya ben bazen öyle bi yan yatıyorum ki bi ayağımı daha ileri attıgım için yarı karnım altımda kalıyor gibi elimde olsa yüzü koyun yatacağım.. bazen diorum yatağı oyucam karnıma göre karnımı oraya yerleştiricem
Ya kızlar size bişey sorucam hani hep yan yatın diyorlar ama ben yan yatınca kızım sürekli vuruyor uyuyamıyorum. Sağa da yatsam aynı sola da. Her iki tarafa nasıl yetişiyor bilmiyorum dün gece delirtti beni :) Zaten midem de ağrıyordu en sonunda yarı oturur vaziyette uyudum. Yan yatınca bebişi sıkıştırıyor olabilir miyim sizce?
üzülmemek elde değil biliyorum ama yinede takılmamaya çalış Allah size imkan versin herşeyiyle dört dörtlük alırsınız canım
kızlarrr günaydın ben iki gündür kayınvalideye takmış durumdayım çok sinirliyim
öyleki yüzünü göresim yok bu ikinci torunları olucak bıtane kızının var. hep gözümün önünde onun için alışverrişler yapıyo bir sürü neler neler alıyo benım bebeğime şimdiye kadar aldığı sadece ıkı önlük bi yelekhemde durumları o kadar iyiki olmasa zaten istemem.
neyse kızının çocuğunun bütün ihtiyaçlarını bunlar aldı bize hiiiiç bişey yok haksızmıyım ya bu kadar evlat ayrımı yapılmazkı benım kocam onların çocuğu değilmi allah aşkına sizi,nkiler nasılllar ya of çatlıycam şimdi sinirimden
owww senin benden de çok olmuş canım ya nasıl dayanabildiinn o kadarrFundArda86 canım bu tatil sana çok iyi gelecek. Eşinde alışsın birazcık. Bol bol enerji depola canım.
Bende ağustostan beri gitmiyorum 3 hafta sonra gidicem çok heyecanlıyımmmm :)
beyazcekirge esinin kıymetini bil tabi oda senin kıymetini bilsin dusunceli anlayıslı karısı oldugu için mutlulugunuz daim olsunhayatımsın ohhhh eve gidip dinlen ıyı gelecek inşallah
canım bebek alışverişini nerden yaptın çarşıdan mı ben ebebekten bikaç bişiy almıştım bide carreforurun ordaki bebito magazasından çarşıda seçenek çok bide fiyatlarda daha iyi diyorlar oraya bakmam lazım bu sıcakta pöfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?