2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bendede önceden vardı canım oyüzden gebe kalınca cok arttıyormuş.. aynenn yaaa göğüs altım aynı tarif ettiğin gibi inan derdimi anlatırken güçlük çekiyorum acıların tarifini karıstırır oldum...

(( şuan dokunsalar ağlıcamm.. acım suratımdan okunuyordur heralde. doktorumda yerinde yokmu ne ulaşamadım rapğor yazdırtıp çıkıcaktım işten. göğüslerimde sarkma olmadı ki saplarını uzatayım yada kısaltayım bende geceleri yatmaya korkar oldum çünkü yatınca daha cok agrım artıyor.. yarım oturarakta uyunmuyor ki

Sevindim canım hafta sonunun güzel geçmesine.
Malesef betonların içinde yaşıyoruz... Doğal hayatı unutturuyorlar bize.

bu konuda en şanslı benim herhalde evim apartmanda ama burası çok yeşil bi yer doğası harika kapımın önünde dut ağacı var işe giderken yol boyu incir ağaçları,yeşillikler iğde ağaçları temiz havayı soluyarak gidiorum evimin hemen karşıda ağaçlıkta yazın bülbüller gelio gece ötüolar

kızlar kendimce bebek ihtiyaç listesi yaptım listeyi ekliyorum bi göz atarmısınız ekskikleri var mı bebek odasını ve bebek arabasını sonra alacagımız için onları yazmadım

alışveriş listem

anne için alınacaklar:
Düğmeli gecelik / pijama takımı
Alt üst Çamaşır
ped / hastabezi
Göğüs pedi
Önden açılan destekli penye sütyen
ŞAL /makyaj çantası
küçük bi ayna
Terlik
sabahlık
banyo havlusu

bebek beslenmesi için ihtiyaç
biberon (Dr Browns anti kolik biberon veya anne memesi başlıklı chicco cam biberon
sterilizör
emzik-emzik tutacağı
bitkisel gaz giderici çay
süt arttırıcı anne çayları

bebek bakım ihtiyaçları
bebek küveti-su termometresi-kova-maşrapa-file
tırnak makası
bebek tarağı
kulak -burun temizleme çubuğu
sebamed şampuan / bebek yıkama süngeri
bebek havlusu ve pamuklu tülbent
bebek yağı yada losyonu
unibaby ıslak mendil
pişik kremi (sebamed öneriliyor)
alt değiştirme
yenidoğan bebek bezi
bebek alt temizliği için pamuk

bebek giysi ihtiyacı
uzun kollu çıtçıtlı body / kısa kollu çıtçıtlı badi
patikli alt pijamalar
alt üst takımlar
tulum
çorap
yelek
ince penye battaniye
hastahane çıkış takımları
hırka
ağız mendili -sırt ter bezi-sarılık için sarı tülbent
kullanışlı çanta

bebek odası için
pike takımı
bebek sepeti
sepet içine pamuklu yatak
bebek yastığı
yan yatırma yastıgı
emzirme yastığı
anakucağı
otokoltuğu

bebek sağlık ihtiyaçları
dijital ateşölçer

bebek giysi-malzeme temizleme ihtiyaçları
dalin sıvı bebek deterjanı
dalin bebek yumuşatıcı
biberon yıkama fırçası

hastahaneye giderken yanımıza alınacaklar
küçük bir bavul(eşyalar için)
gelenler için kolonya-bebek çikolata
kağıt bardak-loğusa şerbeti
kağıt peçete -ıslak mendil
kapı tülü-hoş geldin bebek yazısı
fotograf makinası

Maşallah kocaman olmuş, tam tosuncuk valla

Yaşamayıseviyorum canım hayırlı olsun tayininiz çok güzel bir yer çıkmış gerçekten. Çok sevindim adına :)

Selam kızlar 2 gün girmedim oku oku bitmedi:) Hepsini bitiremedim dolayısıyla. Ablam bizde hala, bugün gidecek. Çok özledim sizi şöyle bi bakayım dedim. Çok duramıycam ablam gidince uğrarım tekrardan. ÖPÜYORUM FISTIKLARRRRRRRRRR

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.Bebişinizle güzel günler geçirin.

bence bı eksik yok canım gayet güzel olmuş listen eline sağlık

canım otorup kalkarken çok zorlanıyordum sanki vajinam yırtılıcak gibi birde gece yatarken su ya kalkarken zorlanıyordum benim daha farklı galiba senden yok raporu bugün gittim yazdı 5 gün cumartesi yine gidicem ve yine yazabilirim sancı olursa dedi bakalım 32 haftamı dolduruyımda işten ayrılıcam böyle giderse inşallah sancılarım tekrarlamaz çok şükür kanama açılma falan yok inşallah sancı tekrarlamaz

canım akşam eve gidince ılık bi duş al eşin sırtını bol köpükle köpüklesin yavaş yavaş çok bastırmadan sana masaj yapsın dikkatli olsun ama ters bi hareket yapmasın canım sırtındaki kan dolaşımın artarsa agrıların hafifler diye düşünüyorum bide işyeri için sırt minderleri var ortapetik minderler bir tane ondan al istersen canım yaaa seni görmesemde acını resmen yüzünden okuyor gibi oluyorum Rabbim şifanı versin inşallah banyodan sonra sırtıa bide havlu koy istersen

sagol canım liste yapınca ne kadar çok eksiğimiz oldugunu anladım kızımla çıkıp bu akşam bi kısmını tamamlayacağım oda heyecanlanıyor kardeşine alacaklar için

aman allah korusun ben nazara cok inanıyorum benimkini arkadası degil anasıgiller gaza getiriyor rabbim bililyo goruyo ona havale ediyorum burdan bi arkadas bana sey yazmış yarına kalır ama yanına kalmaz benm slogan bu artık:)

sagol canım liste yapınca ne kadar çok eksiğimiz oldugunu anladım kızımla çıkıp bu akşam bi kısmını tamamlayacağım oda heyecanlanıyor kardeşine alacaklar için

aynen canım benım de o kadar çok eksiğim varki artık bı sıraya koyup yavaş yavaş hepsini tamamlıycam inşallah kızınla alıcak olman ne tatlı ya kardeşini ne kadar çok seveceği şimdiden belli şanslısın

biz de c.tesi doktordaydık ve şeker yüklememiz yapıldı. çok şükür şeker çıkmadı. inşallah bundan sonra yaptıranlarda çıkmaz, yaptırıp da şeker çıkanlarınki de düzelir kızım 750 gr doktor normal dedi. şimdi o 750 gr ise ben bu 9 kiloyu tamamen kendime almış oluyorum hep kendime çalışmışım

Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin annemin saglık sorunları yüzünden istese de bana faydası olamıyor bende herşey yolunda gidiyor idare ediyorum havasındayım bana kafayı takıp üzülmesin diye canı sagolsun da hiç beklemiyorum ondan bişey kayınvalidem zaten uzakta kızkardeşim yurtdışında görümcelerim şehirdışında edi ile büdü karı koca Allah saglık versin idare ediyoruz evde de işte de bi şekilde hallediyoruz eşimin yanında çok daha rahatım zaten normal dogum yapabilirsem inşallah kimseye haber vermeyelim diyorum zaten bebek dogunca özel hastahane hemşireler giydiriyorlar ilk bakımlarını yapıyorlar hastahane ile evin arası 15 dakika ozaman ararsın annemleri diyorum 15 dakika da yanımdalar inşallah tabi benim heyecanlı eşim ne yapar bilmiyorum

nasya canım açıkçası ben çocuk defterini kapatmıştım kızım 1 yıldır okadar çok agladı ki kardeş diye 8 yıl aradan sonra yeniden başka türlü cesaret edemezdim hep bi erkek kardeş istiyordu duası kabul oldu çok şükür.şimdi benden daha hevesli alışveriş yapmak için inşalalh büyüdüklerinde de birbirlerine düşkün olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…