- 4 Ocak 2012
- 234
- 35
- 318
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.481
Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin annemin saglık sorunları yüzünden istese de bana faydası olamıyor bende herşey yolunda gidiyor idare ediyorum havasındayım bana kafayı takıp üzülmesin diye canı sagolsun da hiç beklemiyorum ondan bişey kayınvalidem zaten uzakta kızkardeşim yurtdışında görümcelerim şehirdışında edi ile büdü karı koca Allah saglık versin idare ediyoruz evde de işte de bi şekilde hallediyoruz eşimin yanında çok daha rahatım zaten normal dogum yapabilirsem inşallah kimseye haber vermeyelim diyorum zaten bebek dogunca özel hastahane hemşireler giydiriyorlar ilk bakımlarını yapıyorlar hastahane ile evin arası 15 dakika ozaman ararsın annemleri diyorum 15 dakika da yanımdalar inşallah tabi benim heyecanlı eşim ne yapar bilmiyorum
bu arada ben bu hafta memleketime gidiyoruuummmmen son ocakta gitmiştim ve çoookk özlemişim anneciğimi de kardeşlerimi de. hepimizde ayrı bi heyecan var eminim çok iyi gelecek bana bu tatil bugün kocişle dr.uma gidip uçak yolculuğu için uçabilir raporu alcam bizimki biraz mutsuz gideceğim için :/ 20 gün kadar kalcam diye özellikle.. hamileliğinin büyük bir kısmını kaçıracakmışım gibi geliyor bana diyor kıyamam ona ben..ama benim de hakkım biraz da ailemle vakit geçirmek bu dönemde değil mi kızlar?
nasya canım açıkçası ben çocuk defterini kapatmıştım kızım 1 yıldır okadar çok agladı ki kardeş diye 8 yıl aradan sonra yeniden başka türlü cesaret edemezdim hep bi erkek kardeş istiyordu duası kabul oldu çok şükür.şimdi benden daha hevesli alışveriş yapmak için inşalalh büyüdüklerinde de birbirlerine düşkün olurlar
hala pazartesi sendromundan çıkıp ayılamadım öglen oldu neredeyse
kızlar 30 haftada erken doğum riski olanlar varmı aramızda :S
selam kızlar,,
ctesi gördük kızımı allaha sukurler olsun buyuyor canım benım... suyum yıne ne öldürür ne güldürür durumdaymış...ama tansıyonum yukselıyor bır kactır dıye tansıyon ılacına basladı hoca....o eksık kalmıstı tamamlayalım dedik:))
kuzucum 1238 gr olmuşş
muayeneye gıtmeden bebegımın odasının siparişini de verdik.
size birşey danışıcam yatağının içine uyku seti bakıyorum da
LUOCA PATISCA MAXIFORCE BALLERNA BEBEK UYKU SET | EN UCUZ LUOCA PATISCA MAXIFORCE BALLERNA BEBEK UYKU SET Fiyat | LUOCA PATISCA MAXIFORCE BALLERNA BEBEK UYKU SET Fiyat | Ev Tekstili - Bebek rnleri - Uyku Setleri
bu modele içim çok ısındı ama tek kenar koruması var içinde. onlıne hızmet verıyorlar ekstra ıstesek yardımcı olur musunuz dıye sordum üretici firmayla konustular ole bısey yapmıyorlarmıs. sizce bir kenar koruması olması sorun olur mu ??
çok beğendim desenini...
giderek şişiyoruz hakikatten,bir şey yakıştırmak zor oluyor...büyük beden elbiselere bakılabilir,bazen hamilelik diye satılanlardan iyi duruyor...benim kalçam zaten büyüktü şimdi maşallah yarım dünya oldum...yüzme konusunda ne düşünüyorsunuz?doktor havuza girme ama denize girebilirsin,sakınca yok dedi...bilemiyorum..evim denize çok yakın,yazlık bir sitenin yanındayım,ya enfeksiyon kaparsam diye korkuyorum ama bir yandan da deniz çok güzel görünüyor bu günlerde...Günaydınlar
Hayırlı,güzel geçen,sakin bir haftamız olsun inş.
Benimde çok yorulunca veya uzun süre oturunca belim inanılmaz ağırıyor.Yatağa yattığımda sanki ortadan ikiye ayrılacakmış gibi hissediyorumama ertesi güne hiçbir şey kalmıyor.
C.tesi elbise baktım haftasonu yakın akrabamın düğünü var.Öldüm yorgunluktan ve hiç doğru düzgün birşey bulamadım.
Yaza geleceği için bir kaç elbise alır tiril tiril giyerim diyordum ama düşündüğüm gibi olmadı elbiseler beni 9 aylık hamile gibi gösterdiii popo bir taraftan göbek bir taraftan çıktı ve hiç yakışmadı.
En sonunda uzun uğraşlarımın neticesinde büyük beden bir elbise aldım.Tadilatta şuan çok merak ediyorum bitince üzerimde nasıl duracak diye :)
Buarada hazırlıklar için bencede erken değil.Benim dr.artık hazırlıklarını yavaş yavaş tamamla ama kendini çok yorma hafta hafta alacaklarını al dedi.
Yaşamayıseviyorum senin adına çok sevindim canım hakkınızda hayırlısı olsun inş.
kızlar sabah diş ağrısıyla uyandım parol içtim 1 saat oldu hala geçmedi dahada çok ağrıyor çok canım yanıyor diş etimde şişmiş biraz napayım sizce sokağın başında bi dişçi vardı ama daha önce hiç gitmedim inşallah açıktır bugün. . sizce anbiotik verir mi
Canım öndeki mama yenilen bölüm çıkıyor. Tamamen yatak oluyor. 5 kademeli yükseklik ayarı var beşik gibi. Bi de sallama ayarı var uzaktan kumandalı. mesela 10 dk ayarlıyosun 10 dk sonra duruyır. Resimde sadeve mama sandalyesi görüntüsü vardı.
Beşik hali bu
http://4.bp.blogspot.com/-oPYiR-zqpDg/Tdt1fJPcoUI/AAAAAAAAAHo/8DiOJjliLxk/s1600/DSC_1104.JPG için Google Görsel Sonuçları
kızlar bnm derdmde bagırsaklarımlaa kabız gbıyım bazen bazen degılım ama karnım hep sısıyo bıktım vlaa .....yokmu bunun bı caresı..kayısı yıyorummm sureklı o da olmasa napıcam bılmıyrm bana bı akıl verınnn...bde bn artık egıldımde kalkamıyrmm :) dun fırında yemk vardı pıstımı dıye bı egıldm ve kaldım oyleee ıcerden esımı cagrdmm o tuttu elımdem kalktm 9.ayda heralde yermden kalkamıcammm
Yazdiklarini okuyunca hem gulumsedim hemde yanliz degilmisim dedim :)) Ama halinize sukredin hepinizutulerinizi birakip gidebileceginiz bir kayinvaldeniz yada anneniz var yaninizda...Ben 6000 km uzaktayim...Kenya -Nairobide...Yani bildiginiz afrika bir basimayim esim disinda kimse yok..Hergun eve temizlikci geliyor..Burda ucuz bole seyler..ama keske bunun yerine memleketimde olsaydim diyorum...Malum azgelismis bir ulke..insana verilen deger az hamileligimin baslarinda esim hepatit A oldu..bana gecer korkusu vardi 1 ay..sora test yaptim.negatif cikti cok sukur...gecen ayda rahimde bir acilma oldugunu soyledi doktor..ama serviks normalden uzunmus 7 cm...oyuzden dert etme dedi.Arada agrim oluyor onun disinda bir sikayetim yok..bebekte maasallah cok hareketli..canimi yakiyor ittirirken...burda bebek erken dogsa ne olur bilmiyorum ve haziranin ortasinda ucak yolculugum var...istanbula geliyorum...32 haftalikken 7 saat ucus ne yapacagim bilmiyorum..dua edin ne olur...
Diyorum ki arada kasigina agri giren varmi :)
kızlar kafam çok karışık. eşimle memleketlerimiz farklı evlenirken benim memleketime gelmek istedi yerleştik 1,5 seneye yakındır burdayız yani kendi annemelerin yanında. şimdi kendi memleketinden güzel bir iş teklifi aldı doğumdan sonra oraya gidelim istiyor daha önce de bu tarz düşünceleri oldu ama ertelemiştik. şimdi ne yapacağım bilmiyorum.
burada karışanım falan yok ailem de öyle sıkboğaz eden tipler değil ama onların sülalesi kalabalık ve kaynanam falan da herşeye karışmak isteyecek bir tip artı orada maddi anlamda bize destek değil köstek olacaklarını biliyorum.
gelgeleleim buradaki işim çok stresli nereye kadar sabredeceğim meçhul ama ailemi bırakıp gitmek içime sinmeyecek biliyorum.
orada da iş bakımından rahat olacağım ama ailesi ve sülalesi sürekli içiçe mi olmak isterler bilemiyorum bir de çocuk doğunca kaynanamın ona bakmasını istemiyorum kendisi çocuğa küfür vs. öğretecek ki ben hiç hoşlanmam bir de ondan ilk eğitimi alsın istemiyorum. napmalıyım sizce şimdiden bunların stresi sardı beni :26:
tanrııııım 68 kilo olmuşumarkadaşlar hiç kilo almadın sadece karnın var diyor ama daha önümüzde kaç hafta var
kızlar kafam çok karışık. eşimle memleketlerimiz farklı evlenirken benim memleketime gelmek istedi yerleştik 1,5 seneye yakındır burdayız yani kendi annemelerin yanında. şimdi kendi memleketinden güzel bir iş teklifi aldı doğumdan sonra oraya gidelim istiyor daha önce de bu tarz düşünceleri oldu ama ertelemiştik. şimdi ne yapacağım bilmiyorum.
burada karışanım falan yok ailem de öyle sıkboğaz eden tipler değil ama onların sülalesi kalabalık ve kaynanam falan da herşeye karışmak isteyecek bir tip artı orada maddi anlamda bize destek değil köstek olacaklarını biliyorum.
gelgeleleim buradaki işim çok stresli nereye kadar sabredeceğim meçhul ama ailemi bırakıp gitmek içime sinmeyecek biliyorum.
orada da iş bakımından rahat olacağım ama ailesi ve sülalesi sürekli içiçe mi olmak isterler bilemiyorum bir de çocuk doğunca kaynanamın ona bakmasını istemiyorum kendisi çocuğa küfür vs. öğretecek ki ben hiç hoşlanmam bir de ondan ilk eğitimi alsın istemiyorum. napmalıyım sizce şimdiden bunların stresi sardı beni :26:
canım akşam eve gidince ılık bi duş al eşin sırtını bol köpükle köpüklesin yavaş yavaş çok bastırmadan sana masaj yapsın dikkatli olsun ama ters bi hareket yapmasın canım sırtındaki kan dolaşımın artarsa agrıların hafifler diye düşünüyorum bide işyeri için sırt minderleri var ortapetik minderler bir tane ondan al istersen canım yaaa seni görmesemde acını resmen yüzünden okuyor gibi oluyorum Rabbim şifanı versin inşallah banyodan sonra sırtıa bide havlu koy istersen
kızlar size evimden sesleniyorum.. çok şükür raporumu aldım istirahata çekildim. doktorum baktı bu ağrılar malesef geçmicek daha da arta bilir dedigöğüs altımdaki acıyı söyledim. bebeğimin kafası yukardaymış o acıtıyor muhtamelen dedi ama kızım çok acıtıyor çürüdü heralde içten, dışardan dokunamıyorum o derece.. ama çok şükürr sağlıklıymış bunu duymak beni mutlu etti. sanırım kızım annesine doğana kadar çektirecek..
kızlar size evimden sesleniyorum.. çok şükür raporumu aldım istirahata çekildim. Doktorum baktı bu ağrılar malesef geçmicek daha da arta bilir dedigöğüs altımdaki acıyı söyledim. Bebeğimin kafası yukardaymış o acıtıyor muhtamelen dedi ama kızım çok acıtıyor çürüdü heralde içten, dışardan dokunamıyorum o derece.. Ama çok şükürr sağlıklıymış bunu duymak beni mutlu etti. Sanırım kızım annesine doğana kadar çektirecek..
günaydın topiğin en güzel annelerinihayet tayin açıklandı AMASYAya gidiyoruz .eşim çok mutlu onun mutluluğu banada yansıdı ilk başta bir donukluk yaşadım nihayet gidiyoruz diye ama şimdi çok mutluyum. büyük şehirler yazmamıştık gönlümüze göre oldu .bu merak derdi de bitti şükürler olsun. bugün herkesi pek bir sevesim var
canım hayırlı olsun inş tayininiz.bebeğinin kısmeti kendini belli ediyor bak gönlünüzün istediği bir yer olmuş çok şükür,inş hayırlı kişilerle karşılarsınız...
Soft Ortopedik Yayl Bebek Yata - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
Kizlar bu yatak nasildir sizce ?
canım bebek yataklarnın yarı ortopedik olması gerekiyormuş yatak fena durmuyor fiyatı da iyi bence yatak ölçüne dikkat ederek seçmeyi unutma canım...
Ya kızlar size bişey sorucam hani hep yan yatın diyorlar ama ben yan yatınca kızım sürekli vuruyor uyuyamıyorum. Sağa da yatsam aynı sola da. Her iki tarafa nasıl yetişiyor bilmiyorum dün gece delirtti beni :) Zaten midem de ağrıyordu en sonunda yarı oturur vaziyette uyudum. Yan yatınca bebişi sıkıştırıyor olabilir miyim sizce?
canım benim de yan yatınca acayip vuruyor özellikle de sola yatınca, ileride daha da kuvvetlenecekler hareketleri sertleşecek napacaksak artık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?