2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar, bugün öğleden sonra izinliyim...tetanozun ikinci dozunu oldum..inanılmaz kolum ağrıyo.İlk yapıldığında da terledim bi anda ağzım kurudu geçen sefer böyle olmamıştım.sizin nasıl olmuştu??
bide bu hamilelik acayip vesveseli yaptı beni ilk aşıda hemşire aşıyı açarken kutuyu görmüştüm içim rahattı bu kez göremedim markayı sordum söledi..aklım takıldı ama,o kadar evhamlı oluyorum ki bazen
geçmişi pek okuyamadım.işden gelince yemek falan sonra hemen yatıyorum zaten...inşallah herkes harikaaa ve unutulmaz güzellikte bir hamilelik geçiriyordur ve geçirir..ve kolay doğumlarımız olur...dualarımla herkese selamlar
kendinize iyi davranın hamişler hepimiz yavrucuklarımızla Allaha emanetizz
öpüldünüzz

Bende eşimin çok panik yapacağını düşünüyorum. Hemşireler bebeğin kıyafetlerini istese onu bile bulup veremez :) Hatta çantayı biyerlerde unutabilir. Nasıl olacak çok merak ediyorum bayılmasa bari hastanelerde

yaa canım çok sevindim senin adına.keşke benim de imkanım olsa ve ailemin yanına gitsem biraz.çalıştığım için çok zor. aslında 3 saatlik mesafede oturuyorum ama haftasonu gidip gelmek yorgunluktan başka bir şey olmuyor.
biz de haziran ortası bir plan yaptık eşimle şöyle bir hafta gidip kalalım diyoruz. memleketim çok güzel. deniz kıyısında küçük bir tatil beldesi. yeşillikle iç içe bahçeli evimiz, kocaman terasımız,verandamız.. meyve ağaçlarımız.. istanbul işkence gibi geliyor oraları düşününce.. eşim hiç sevmez gidip bir yerde kalmayı ailemin yanı da olsa. bahaneler üretiyor yok hamile olacakmışım tatile gidemezmişiz.. 32 haftalık hamile oluyorum ve tatil dediği yerde ailemin yanı ve istanbula 3 saatlik mesafede.. bu sefer hiç şansı yok ama. gelmek istemezse de beni bırakıp dön diyeceğim. tek başıma daha iyi kafa dinlerim ailemle..

kesinlikle hakkın canım. ve şimdi ailenin yanına gittiğinde herkes üzerine düşecek şımartacaklar senii.. ohh bundan daha güzel ne olabilir ki..

selam kızlar,,

ctesi gördük kızımı allaha sukurler olsun buyuyor canım benım... suyum yıne ne öldürür ne güldürür durumdaymış...ama tansıyonum yukselıyor bır kactır dıye tansıyon ılacına basladı hoca....o eksık kalmıstı tamamlayalım dedik:))

kuzucum 1238 gr olmuşş

muayeneye gıtmeden bebegımın odasının siparişini de verdik.

size birşey danışıcam yatağının içine uyku seti bakıyorum da
LUOCA PATISCA MAXIFORCE BALLERNA BEBEK UYKU SET | EN UCUZ LUOCA PATISCA MAXIFORCE BALLERNA BEBEK UYKU SET Fiyat | LUOCA PATISCA MAXIFORCE BALLERNA BEBEK UYKU SET Fiyat | Ev Tekstili - Bebek rnleri - Uyku Setleri

bu modele içim çok ısındı ama tek kenar koruması var içinde. onlıne hızmet verıyorlar ekstra ıstesek yardımcı olur musunuz dıye sordum üretici firmayla konustular ole bısey yapmıyorlarmıs. sizce bir kenar koruması olması sorun olur mu ??
çok beğendim desenini...

kıyamam ona ben ya çok doğru karar vermişsiniz canım bence herkesin bir kardeşi olmalı ona vereceğiniz en güzel hediye bu. insana kardeşten yakın kim olabilirki bende 5 yada 6 yıl içinde ikinciyi düşünüyorum inşallahyavrularımız sağlıkla gelsin

hala pazartesi sendromundan çıkıp ayılamadım öglen oldu neredeyse

ben de aynı durumdayım kafayı vurup uyuyasım var

kızlar 30 haftada erken doğum riski olanlar varmı aramızda :S

ben özellikle merak edip sordum doktoruma erken doğum riskin gözükmyor dedi.
gerçi bir belirti falan da yok. şikayetımde yok çok şükür...

bence çok şirin bişey bu ama koruması hertarafında olmalımı bilemedım bende malum bu konuda tecrübemiz yok ama çocuğun rahat uyuması için etrafının bununla kapalı olması daha iyi gibi dikkati dağılmaz

kızlar kafam çok karışık. eşimle memleketlerimiz farklı evlenirken benim memleketime gelmek istedi yerleştik 1,5 seneye yakındır burdayız yani kendi annemelerin yanında. şimdi kendi memleketinden güzel bir iş teklifi aldı doğumdan sonra oraya gidelim istiyor daha önce de bu tarz düşünceleri oldu ama ertelemiştik. şimdi ne yapacağım bilmiyorum.
burada karışanım falan yok ailem de öyle sıkboğaz eden tipler değil ama onların sülalesi kalabalık ve kaynanam falan da herşeye karışmak isteyecek bir tip artı orada maddi anlamda bize destek değil köstek olacaklarını biliyorum.
gelgeleleim buradaki işim çok stresli nereye kadar sabredeceğim meçhul ama ailemi bırakıp gitmek içime sinmeyecek biliyorum.
orada da iş bakımından rahat olacağım ama ailesi ve sülalesi sürekli içiçe mi olmak isterler bilemiyorum bir de çocuk doğunca kaynanamın ona bakmasını istemiyorum kendisi çocuğa küfür vs. öğretecek ki ben hiç hoşlanmam bir de ondan ilk eğitimi alsın istemiyorum. napmalıyım sizce şimdiden bunların stresi sardı beni :26:

giderek şişiyoruz hakikatten,bir şey yakıştırmak zor oluyor...büyük beden elbiselere bakılabilir,bazen hamilelik diye satılanlardan iyi duruyor...benim kalçam zaten büyüktü şimdi maşallah yarım dünya oldum...yüzme konusunda ne düşünüyorsunuz?doktor havuza girme ama denize girebilirsin,sakınca yok dedi...bilemiyorum..evim denize çok yakın,yazlık bir sitenin yanındayım,ya enfeksiyon kaparsam diye korkuyorum ama bir yandan da deniz çok güzel görünüyor bu günlerde...
herkesin yaptıklarını okuyunca eyvah diyorum,ben daha bir şey hazırlamadım...ne hastane çantam,ne bebek yatağım,ne küvet,ne araba....evimde tadilat var,aylardır adamın peşindeydim ancak bu hafta başlayabilirim dedi...yatak odamı büyüteceğim balkonu odaya katacağım..balkon epey büyük ve kullanılmıyor..biraz pahalıya mal olacak...pencereler,yer döşemesi,boya..bir de ebeveyn banyosu eklenecek derken ev tepetaklak olur...tozun toprağın içine bebeğin eşyalarını getirmeyeyim dedim ama bu tadilat bittiğinde ben de bitmiş olacağım maddi ve manevi olarak..
hayırlısı olsun bakalım...

geçmiş olsun bence ihmal etme bi git dişçiye...iltihap daha kötü...

anladım cnm ama bana yine de yatak gibi gelmedi :26:

o karın şişliği hep var bende de,ne yaptıysam olmadı...insan ızdırap çekiyor resmen..o şişlik olmasa hamilelik zorlamıyor bile,hani hamile olduğunu hissetmiyor bile insan ama şişince hareket dahi edemiyorum...

bende eğildiğimde çok zorlanıyorum kalkmakta,yere çömel sonra ağırlığı bacaklarına dizlerine vererek yavaşça kalk...zorlama sakın..ileriki zamanlarda hiç eğilip kalkamıycaz :)

Allah yardımcın olsun.çok zor gerçekten...insanın ailesinin yanında olmaması...yolculuk için bişey diyemiyorum..o da 32.haftada zor aslında :/ dr.unla iyi konuş derim...

Diyorum ki arada kasigina agri giren varmi :)

benim olmuyor henüz öyle...çok nadir bi ince bıçak saplanması gibi bişey oluyo ama sık değil..

kaynanan ( bu kelimeyi kullanmazdım önceden,hep kayınvalide derdim ama artık kaynana diyorum :) küfür mü öğretecek???

valla canım ben de çocuğumun kişiliğini kimsenin şekillendirmesini istemiyorum..kendim ilgilenicem herşeyiyle Allah'ın izniyle...Allah sağlık versin bana inşallah....
çünkü ben de bazı konularda ne kadar yanlış yapıldığını gördüm kendi çocuklarını yetiştirirken ne konularda nasıl etkilediğini gördüm...asla öyle olmasını istemiyorum kızımın...

dürüst mert yetişecek benim kızım,yalan dolan,samimiyetsizlik bilmiycek....!

içine sineni yap derim,sana düşününce dahi en ufak bir huzursuzluk veren kararı hayatında uygulama...

tanrııııım 68 kilo olmuşum arkadaşlar hiç kilo almadın sadece karnın var diyor ama daha önümüzde kaç hafta var

Banada öyle diyorlar hep RED, sadece göbek var diyorlar. Hatta senin bebeğin erkek kıza hiç benzemiyor diyorlar göbeğim sivri diye... Kafamı karıştırıyorlar :44:
Ama bende tam 11 kilo aldım daha 5-6 kilo alırım heralde. Eşim kilolu kadınlardan nefret eder normalde, popom büyüdü çirkin oldum diyorum, annesin sen sana herşey yakışıyor diye kandırıyor beni :26:
Ama be eski pantalonlarımı deniyorum totomdan yukarı çıkmıyorlar resmen 1 beden farketti. 32-34 bedendim şimdi 36 oldum.
Eski bedenime dönmek istemiyorum ama daha da büyümese bari

Canım eşim illada gitmek istiyorsa akrabalardan uzak biryerde ev tutun sizde. Eşine de söyle, öyle çok işli dışlı olmak istemiyorum, mesafemizi koruyalım, ne ailenle ne de seninle sorun yaşamak istemiyorum de güzel bir şekilde onun da gücendirmeden.
Gittiğinizde de biraz mesafeli resmi durursun, zaten avukattın heralde. Msleki alışkanlık dersin ciddi takılırsın kimse sana fazla karışamaz. baştan nasıl alıştırırsan öyle gider.
Gözünü korkutma boşuna nerde daha huzurlu olacaksanız oraya gidn bence

canım küfür öğretcek demişssin boşversene. zaten işte olucan bir de için huzuursuz çocuk ne öğreniyor diye mi düşünücen. plak gibi herşeyi çekiyor çocuklar zaten.
işin zorsa emin ol stresini anlıyorum bende yaşadım öyle günler.
ama evinin hzuur bozulursa emin ol daha zorlanırsın.
içine sinmiyor anladığım kadarıyla, ben olsam yapmazdım. hazır cocuguna bakacak annen de yakının da.
yarın öbür gün ben yaşlandım bakamam cocugunuza derse napcan. bakıcı arıcan birde .

Aman yarım saattir birşey yazan olmamış
Kızlar bu ne sessizlik .....
Mayıs anneleri hep kız doğurdu heralde

Huhuuuuuuu nerdesiniz

Son düzenleme:
kızlar size evimden sesleniyorum.. çok şükür raporumu aldım istirahata çekildim. doktorum baktı bu ağrılar malesef geçmicek daha da arta bilir dedi göğüs altımdaki acıyı söyledim. bebeğimin kafası yukardaymış o acıtıyor muhtamelen dedi ama kızım çok acıtıyor çürüdü heralde içten, dışardan dokunamıyorum o derece.. ama çok şükürr sağlıklıymış bunu duymak beni mutlu etti. sanırım kızım annesine doğana kadar çektirecek..

canm benm tavsıyelerın için çok teşekkür ederim.. işyerimde denemediğim birşey kalmadı galiba yok yok yok bana mısın demiyor.. allah razı olsun çok acı bişey bu doktorda biraz sıcak bişeyler koyarsan rahatlatır dedi. şimdi akşamı bekliyorum kocam gelsinn de yardımcı olsun

İyi yapmışsın canım, iyice dinlen, bende aynı ağrıları çektiğim için seni çok iyi anlıyorum. Bende geçen rapor alıp dinlenmiştin iyi geliyor, narinin dediği gibi duşta iyi geliyor canım, ben birde masaj koltuğumu sık sık kullanıyorum yaoksa dayanamayacağım...ğ

Bu haftayı atlatayımda bir daha rapor alayım diyorum, bizim kızlar yaramaz heralde, annelerini yoruyorlar daha şimdiden.

canım oncelikle geçmiş olsun sen 32 haftadan once izne çıkmış oldun bebegınle daha mı az vakıty geçireceksin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…