- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.501
kızlar size evimden sesleniyorum.. çok şükür raporumu aldım istirahata çekildim. doktorum baktı bu ağrılar malesef geçmicek daha da arta bilir dedigöğüs altımdaki acıyı söyledim. bebeğimin kafası yukardaymış o acıtıyor muhtamelen dedi ama kızım çok acıtıyor çürüdü heralde içten, dışardan dokunamıyorum o derece.. ama çok şükürr sağlıklıymış bunu duymak beni mutlu etti. sanırım kızım annesine doğana kadar çektirecek..
canım oncelikle geçmiş olsun sen 32 haftadan once izne çıkmış oldun bebegınle daha mı az vakıty geçireceksin ?
Slm arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum. Bu aralar evden pek çıkamıyorum bende bebek alışverişini uygun bulduğum sitelerden alıyorum. Malum daha doğuma aylar var ama alışveriş listemde unibaby yenidoğan ıslak mendilleri de var şimdiden alsam erken mi olur acaba? Kala kala yapısı bozulur mu ki? Bir de nurturia shop 'tan alışveriş yaptınız mı güvenilir mi? Avent mia kaplarda bayağı indirim yapmışlar onları da almayı düşünüyorum
tanrııııım 68 kilo olmuşumarkadaşlar hiç kilo almadın sadece karnın var diyor ama daha önümüzde kaç hafta var
İyi yapmışsın canım, iyice dinlen, bende aynı ağrıları çektiğim için seni çok iyi anlıyorum. Bende geçen rapor alıp dinlenmiştin iyi geliyor, narinin dediği gibi duşta iyi geliyor canım, ben birde masaj koltuğumu sık sık kullanıyorum yaoksa dayanamayacağım...ğ
Bu haftayı atlatayımda bir daha rapor alayım diyorum, bizim kızlar yaramaz heralde, annelerini yoruyorlar daha şimdiden.
canım oncelikle geçmiş olsun sen 32 haftadan once izne çıkmış oldun bebegınle daha mı az vakıty geçireceksin ?
cnmcım ii yapmışsın yat dinlen bende cumartesi Allah nasip ederse alacam rapor
yok tatlım izinle alakası yok rapor bu ücretli izin deil ki
kızlar size bişey soracağım. benim aklım durdu.. boşuna ev alma komşu al dememişler. dün alacaklı gibi kapım çalındı ve apartmanın temizlikçisi aynı zamanda bu apartmanın eski toprak sahibiymiş. bana merhaba demeden hemen aşağıya in ve köpeğinin pisliklerini temizle dedi artist artist ben şok oldum köpeğimi daha dışarıya çıkartmamıştım. terasa yapıyor tuvaletini ordan poşetleyip çöpe atıyorum çünkü. kabul etmedim. indi aşağıya kadın bağıra bağıra kabul etmiyo bide şu pislere bak dedi. ordan kocası çıktı sokağa köpeğinizide alın defolun gidin burdan diye bağırdı. eşim balkona çıktı ne diyosun sen diye adam sen benim kim olduğumu bilmiyosun galiba in çabuk aşağıya göstercem sana diye nasıl bağırıyor. eşimde indi dövüşcekler diye çok korktum. gerçekten de köpek pisliğiymiş. bağrındılar çağrındılar eşim pislikleri topladı. bana da köpeğini apartman merdivenlerinde görmeyeceğim geçenlerde işemiş ben 5 vakit namaz kılan adamım diye bağırdı. giya köpeğim işemiş üstünede ben gazete sermişim. daha gezdirmeye çıkartamadım sıcaklarla kızlar. bu nasıl çirkeflik. öğrendim ki annem buraya taşınırken köpeğimin pisliğini gidere atmış yer altına geçiyordur diye. bugün kadın birine bizden şikayetçi olacağını söylüyordu. merak ettiğim bizi ne diye şikayet edebilir ve sonuçları ne olur. küfür etmedik darp etmedik tehtit etmedik. onlar bağırınca eşim bağrındı sadece o kadar. sonunda dedikleri oldu pislikler temizlendi.kafayı yicem akıl verin buraya taşınalı daha 2 hafta oldu
kızlar kafam çok karışık. eşimle memleketlerimiz farklı evlenirken benim memleketime gelmek istedi yerleştik 1,5 seneye yakındır burdayız yani kendi annemelerin yanında. şimdi kendi memleketinden güzel bir iş teklifi aldı doğumdan sonra oraya gidelim istiyor daha önce de bu tarz düşünceleri oldu ama ertelemiştik. şimdi ne yapacağım bilmiyorum.
burada karışanım falan yok ailem de öyle sıkboğaz eden tipler değil ama onların sülalesi kalabalık ve kaynanam falan da herşeye karışmak isteyecek bir tip artı orada maddi anlamda bize destek değil köstek olacaklarını biliyorum.
gelgeleleim buradaki işim çok stresli nereye kadar sabredeceğim meçhul ama ailemi bırakıp gitmek içime sinmeyecek biliyorum.
orada da iş bakımından rahat olacağım ama ailesi ve sülalesi sürekli içiçe mi olmak isterler bilemiyorum bir de çocuk doğunca kaynanamın ona bakmasını istemiyorum kendisi çocuğa küfür vs. öğretecek ki ben hiç hoşlanmam bir de ondan ilk eğitimi alsın istemiyorum. napmalıyım sizce şimdiden bunların stresi sardı beni :26:
giderek şişiyoruz hakikatten,bir şey yakıştırmak zor oluyor...büyük beden elbiselere bakılabilir,bazen hamilelik diye satılanlardan iyi duruyor...benim kalçam zaten büyüktü şimdi maşallah yarım dünya oldum...yüzme konusunda ne düşünüyorsunuz?doktor havuza girme ama denize girebilirsin,sakınca yok dedi...bilemiyorum..evim denize çok yakın,yazlık bir sitenin yanındayım,ya enfeksiyon kaparsam diye korkuyorum ama bir yandan da deniz çok güzel görünüyor bu günlerde...
herkesin yaptıklarını okuyunca eyvah diyorum,ben daha bir şey hazırlamadım...ne hastane çantam,ne bebek yatağım,ne küvet,ne araba....evimde tadilat var,aylardır adamın peşindeydim ancak bu hafta başlayabilirim dedi...yatak odamı büyüteceğim balkonu odaya katacağım..balkon epey büyük ve kullanılmıyor..biraz pahalıya mal olacak...pencereler,yer döşemesi,boya..bir de ebeveyn banyosu eklenecek derken ev tepetaklak olur...tozun toprağın içine bebeğin eşyalarını getirmeyeyim dedim ama bu tadilat bittiğinde ben de bitmiş olacağım maddi ve manevi olarak..
hayırlısı olsun bakalım...
kızlar size evimden sesleniyorum.. çok şükür raporumu aldım istirahata çekildim. doktorum baktı bu ağrılar malesef geçmicek daha da arta bilir dedigöğüs altımdaki acıyı söyledim. bebeğimin kafası yukardaymış o acıtıyor muhtamelen dedi ama kızım çok acıtıyor çürüdü heralde içten, dışardan dokunamıyorum o derece.. ama çok şükürr sağlıklıymış bunu duymak beni mutlu etti. sanırım kızım annesine doğana kadar çektirecek..
merhaba kızlar, bugün öğleden sonra izinliyim...tetanozun ikinci dozunu oldum..inanılmaz kolum ağrıyo.İlk yapıldığında da terledim bi anda ağzım kurudu geçen sefer böyle olmamıştım.sizin nasıl olmuştu??
bide bu hamilelik acayip vesveseli yaptı beni ilk aşıda hemşire aşıyı açarken kutuyu görmüştüm içim rahattı bu kez göremedim markayı sordum söledi..aklım takıldı ama,o kadar evhamlı oluyorum ki bazen
geçmişi pek okuyamadım.işden gelince yemek falan sonra hemen yatıyorum zaten...inşallah herkes harikaaa ve unutulmaz güzellikte bir hamilelik geçiriyordur ve geçirir..ve kolay doğumlarımız olur...dualarımla herkese selamlar
kendinize iyi davranın hamişler hepimiz yavrucuklarımızla Allaha emanetizz
öpüldünüzz
yaa canım çok sevindim senin adına.keşke benim de imkanım olsa ve ailemin yanına gitsem biraz.çalıştığım için çok zor. aslında 3 saatlik mesafede oturuyorum ama haftasonu gidip gelmek yorgunluktan başka bir şey olmuyor.
biz de haziran ortası bir plan yaptık eşimle şöyle bir hafta gidip kalalım diyoruz. memleketim çok güzel. deniz kıyısında küçük bir tatil beldesi. yeşillikle iç içe bahçeli evimiz, kocaman terasımız,verandamız.. meyve ağaçlarımız.. istanbul işkence gibi geliyor oraları düşününce..eşim hiç sevmez gidip bir yerde kalmayı ailemin yanı da olsa. bahaneler üretiyor yok hamile olacakmışım tatile gidemezmişiz.. 32 haftalık hamile oluyorum ve tatil dediği yerde ailemin yanı ve istanbula 3 saatlik mesafede.. bu sefer hiç şansı yok ama. gelmek istemezse de beni bırakıp dön diyeceğim. tek başıma daha iyi kafa dinlerim ailemle..
kesinlikle hakkın canım. ve şimdi ailenin yanına gittiğinde herkes üzerine düşecek şımartacaklar senii.. ohh bundan daha güzel ne olabilir ki..
tanrııııım 68 kilo olmuşumarkadaşlar hiç kilo almadın sadece karnın var diyor ama daha önümüzde kaç hafta var
canım ya çok üzüldüm ama bişey olmaz zabıtalara falan belki şikayet eder ama sizin köpeğin sonuçta karnesi vardır ve başıboş bi köpek olmadığı iiçin de kimse bişey yapamaz. küçük bi yanlışlıktan ortalığı niye böyle karıştırıyolar saygısızlık yapılcağına güzelce izah etmeyi akıl etselerdi keşke. sonuçta komşusunuz. anlaşılan hayvanlardan pek hoşlaşmıyolar...
dinlenmelıyım canım yoksa kendımı tanıyamadım acıdan hüngür hüngür ağladımay ne güzel masaj koltuğu.. kocama bende dedim bugün bana bi masaj aleti koltuğu ne varsa lazım die.. kendisi pek masaj yapmayı bilmiyor o dokununca daha çok canım acıyor evde dinlenmek gibisi yoktur mutlaka, banada ii gelir inş. canım..
Al vallaaa, sanırım kızlarımız öyle canım :)
tabi ki de karnesi var. aşıları tamam. havlamıyo etmiyor. sorsam köpeğimin ne rengini ni boyunu tarif edebilirler. bi Allah ın kulu görmedi. gerekçesi 5 vakit namaz kılması. sanki gelip köpeğimin kulubesinde kılıyor. yani 5 vakit namaz kılıp bu şekilde hele ki hamile bi kadına bu şekilde davrananı ilk defa görüyorum. bildiğiniz kovdu yani. arsa karşılığı kat almış o yüzden hala kendini bu binanın komple sahibi zannediyor kendini. ben dün ki gözyaşlarımı helal etmiyorum onlara. lafla taciz ediyolar dünden beri
cnm hiç canını sıkma hiç bişe yapamazlar nolmuş namaz kılıosa gerzekler sanki köpek gidip seccadesine işememiş ya, yaa böle insanlara çok kızıyorum kılıosan biraz insan ol kılmadan önce,bende namaz kılan bi insanım birinin kalbini kırmamak için elimden geleni yaparım,sokak köpekleri hiç mi pislemio hiç mi pislikli yoldan geçmio malesef ülkemizde müslümanlıkla insanlığı karıştıran böle saçma insanlar çok,hiç üzülme sen
Canım benim masaj koltuğum bu, daha çok minder diyelim. Yıllar önce almıştım, işyerimde koltuğumun üstüne koymuştum, o kadar iyi geliyor ki anlatamam. İstersen arabada, evde kullanabilirsin, koltukta veya yatağın üstüne koy, yat üstüne ohhhh....
Ben çok memnumun, önceleri sakıncalı olurmu diye tereddüt etmiştim, ama şimdi kullanıyorum valla, önemli olan benim rahatlığım değilmi :)
Tavsiye ederim çok da pahalı birşey değil zaten
en ucuz Acura AC-906 ilte Masaj Aleti / Masaj Cihaz fiyat akakce.com'da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?