2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada kızlar 2. tetanoz aşımızı olduk ve aşıdan sonra 20 dk kolonyalı pamukla aşı yerini ovunca ağrı o kadar olmuyor ilk aşımda yapmıştım çok faydasını gördüğüm için bunda da yaptım.

ayrıca artık fena şekilde sıcak basmaya başladı bana son ayları düşünemiyorum bile.allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar...

cnmcım ii yapmışsın yat dinlen bende cumartesi Allah nasip ederse alacam rapor

canım oncelikle geçmiş olsun sen 32 haftadan once izne çıkmış oldun bebegınle daha mı az vakıty geçireceksin ?

yok tatlım izinle alakası yok rapor bu ücretli izin deil ki

kızlar size bişey soracağım. benim aklım durdu.. boşuna ev alma komşu al dememişler. dün alacaklı gibi kapım çalındı ve apartmanın temizlikçisi aynı zamanda bu apartmanın eski toprak sahibiymiş. bana merhaba demeden hemen aşağıya in ve köpeğinin pisliklerini temizle dedi artist artist ben şok oldum köpeğimi daha dışarıya çıkartmamıştım. terasa yapıyor tuvaletini ordan poşetleyip çöpe atıyorum çünkü. kabul etmedim. indi aşağıya kadın bağıra bağıra kabul etmiyo bide şu pislere bak dedi. ordan kocası çıktı sokağa köpeğinizide alın defolun gidin burdan diye bağırdı. eşim balkona çıktı ne diyosun sen diye adam sen benim kim olduğumu bilmiyosun galiba in çabuk aşağıya göstercem sana diye nasıl bağırıyor. eşimde indi dövüşcekler diye çok korktum. gerçekten de köpek pisliğiymiş. bağrındılar çağrındılar eşim pislikleri topladı. bana da köpeğini apartman merdivenlerinde görmeyeceğim geçenlerde işemiş ben 5 vakit namaz kılan adamım diye bağırdı. giya köpeğim işemiş üstünede ben gazete sermişim. daha gezdirmeye çıkartamadım sıcaklarla kızlar. bu nasıl çirkeflik. öğrendim ki annem buraya taşınırken köpeğimin pisliğini gidere atmış yer altına geçiyordur diye. bugün kadın birine bizden şikayetçi olacağını söylüyordu. merak ettiğim bizi ne diye şikayet edebilir ve sonuçları ne olur. küfür etmedik darp etmedik tehtit etmedik. onlar bağırınca eşim bağrındı sadece o kadar. sonunda dedikleri oldu pislikler temizlendi. kafayı yicem akıl verin buraya taşınalı daha 2 hafta oldu

ıslak bezi erken alma, hava alacak olursa bozulur. zaten pamuk + su ile de yapabileceğin bir temizlik. via kabı uygun bulduysan kaçırma derim :)

tanrııııım 68 kilo olmuşum arkadaşlar hiç kilo almadın sadece karnın var diyor ama daha önümüzde kaç hafta var

bende 1 hft önce filan 68 dim,korkumdan tartılmıyorum
58 le başladım ,banada sadece göbek var diyorlar ama nereye aldım 10 kiloyu acaba henüz daha çok şişmedim, yakında atarım yüzükleri, ayaklarım akşam dobiş oluyor, sabah iniyor

kocişle aran nasıl oldu canım, diyorum ki seninkiyle benimkinin kafalarını mı tokuştursak bu ara tüm gıcıklığı üstünde, gripte olmuş, hepten çekilmiyor

dinlenmelıyım canım yoksa kendımı tanıyamadım acıdan hüngür hüngür ağladım ay ne güzel masaj koltuğu.. kocama bende dedim bugün bana bi masaj aleti koltuğu ne varsa lazım die.. kendisi pek masaj yapmayı bilmiyor o dokununca daha çok canım acıyor evde dinlenmek gibisi yoktur mutlaka, banada ii gelir inş. canım..

Al vallaaa, sanırım kızlarımız öyle canım :)

canım oncelikle geçmiş olsun sen 32 haftadan once izne çıkmış oldun bebegınle daha mı az vakıty geçireceksin ?

saol canım benim .. yok ben bir haftalık rapor aldım.. ay bebeğimle daha az zaman geçirmek mi düşünmek bile istemiyorum ki bunu ksmetse 1 sene kadar ben ilgilenmek istiyrum canım işten ayrılacağım..

cnmcım ii yapmışsın yat dinlen bende cumartesi Allah nasip ederse alacam rapor

yok tatlım izinle alakası yok rapor bu ücretli izin deil ki

kesinlikle al canım bızdıklar bizi zorluyor.. bizde çareyi raporda arıyoruz napalım ne hap ne başka bişey veriyorlar.. Evde yat kalk otur istediğin gibi hareket etmek bile ii geleceğine inanıyorum.. masa başında kalıp gibi sandalye tepesinde oturmak çok zorluyor

canım ya çok üzüldüm ama bişey olmaz zabıtalara falan belki şikayet eder ama sizin köpeğin sonuçta karnesi vardır ve başıboş bi köpek olmadığı iiçin de kimse bişey yapamaz. küçük bi yanlışlıktan ortalığı niye böyle karıştırıyolar saygısızlık yapılcağına güzelce izah etmeyi akıl etselerdi keşke. sonuçta komşusunuz. anlaşılan hayvanlardan pek hoşlaşmıyolar...

bebişle ne yorulduk babamız için ne yorulduk kızlar öldük bittik vallahi.bugün tetanozun 2. dozunu olduk sonra koşa koşa malzemeleri aldık babamızın en sevdiği yemekleri yaptık birde ona pasta yapıp üzerine tayinciyim ben yazıp resim çizdik biraz zor oldu ama başardık. gittim buradaki canım annecik adaylarından bir güzelliğin tavsiyesiyle buraya ilk geldiğimizdeki resimlerimiz ile geçen çekindiğimiz son resim birde bebeğin ultrason resimlerini yan yana yapıştırdım. arkasınada güzel şeyler yazdım ma ölmüş bitmiş vaziyetteyiiiimmkocişkoya değer herşey mutlu olsunda

vallahi canım ne desem ki sanırım sende benim gibi kalabalıktan hoşlanmıyorsun gidersende uzak bir yerden tutarsın evini en olmadı eşinle konuşur onunda rızası olursa hala aynı yerde kalırsınız

kıyafet cidden çok büyük sorun şu anda benim içinde. yüzme konusunu doktora sor ki bazıları havuzu önermiyor. hazırlamaya başla bence canımcım sıcaklar bastırınca ağırlaşınca zor olur senin için.

tatlım yaaaa inan senin için en iyisi oldu bugün üzüldüm sana bende aynıyım çünkü. şükür ki evde artık dinlenebileceksin inş bir an önce ağrıların hafifler. hiç birşey vermedimi peki ağrını hafifletecek ne bileyim kullanabileceğin birşey yokmuymuş dayanılmaz olunca

bende bugün aşı oldum ama öyle bir şey olmadı sendeki gibi canım

inş senin eşinde bir an önce götürür seni kuzum ya kıyamam belli ki çok özlemişsin

tanrııııım 68 kilo olmuşum arkadaşlar hiç kilo almadın sadece karnın var diyor ama daha önümüzde kaç hafta var

red seninb güzelliğini 68 değil 78 kilo bile bozamaz fıstık gibisin maşallah

tabi ki de karnesi var. aşıları tamam. havlamıyo etmiyor. sorsam köpeğimin ne rengini ni boyunu tarif edebilirler. bi Allah ın kulu görmedi. gerekçesi 5 vakit namaz kılması. sanki gelip köpeğimin kulubesinde kılıyor. yani 5 vakit namaz kılıp bu şekilde hele ki hamile bi kadına bu şekilde davrananı ilk defa görüyorum. bildiğiniz kovdu yani. arsa karşılığı kat almış o yüzden hala kendini bu binanın komple sahibi zannediyor kendini. ben dün ki gözyaşlarımı helal etmiyorum onlara. lafla taciz ediyolar dünden beri

kızlar tayin için iyi dilekte bulunan bütüüüüüün arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim ayrı ayrı yazarsam unuturum diye toplu yazayım dedim hepinizi seviyorum hepiniz bana zor zamnda arkadaş oldunuz çok sağolun kızlar

Canım benim masaj koltuğum bu, daha çok minder diyelim. Yıllar önce almıştım, işyerimde koltuğumun üstüne koymuştum, o kadar iyi geliyor ki anlatamam. İstersen arabada, evde kullanabilirsin, koltukta veya yatağın üstüne koy, yat üstüne ohhhh....

Ben çok memnumun, önceleri sakıncalı olurmu diye tereddüt etmiştim, ama şimdi kullanıyorum valla, önemli olan benim rahatlığım değilmi :)

Tavsiye ederim çok da pahalı birşey değil zaten

http://www.akakce.com/masaj-aleti/en-ucuz-acura-ac-906-silte-fiyati,100508.html

cnm hiç canını sıkma hiç bişe yapamazlar nolmuş namaz kılıosa gerzekler sanki köpek gidip seccadesine işememiş ya, yaa böle insanlara çok kızıyorum kılıosan biraz insan ol kılmadan önce,bende namaz kılan bi insanım birinin kalbini kırmamak için elimden geleni yaparım,sokak köpekleri hiç mi pislemio hiç mi pislikli yoldan geçmio malesef ülkemizde müslümanlıkla insanlığı karıştıran böle saçma insanlar çok,hiç üzülme sen

aynen öle gelse bana güzel güzel söylese vallahi benim olmasa bile temizlerim sırf sıkıntı çekmemek için. ben eşimin başı ağrıyacak diye korkuyorum. eve gelirken benim karım hamile kimse bir daha karımın kapısını bu şekilde sakın çalmasın dedi. canım kocam beni koruyor ona laf gelmesin istiyorum. yoksa ben uğraşırım sorun değil bi önceki evde de sorun yaşadım alıştım artık

Kızlar merhaba nasılsınız.
yaşamcım tayininiz hayırlı olsun. Rabbim seni, eşini ve bebeğini çok mutlu etsin.

Bende annemdeyim kızlar yani İstanbul dayım 10 gün oldu anneme geleli daha 10 gün buradayım 2 sinde kocacığım gelip alacak beni :)
cumartesi annem ile kardeşim kızımın hemen hemen herşeyini aldılar. bir tek biberon emzik bebek bakım malzemeleri ve karyolamız kaldı :)

bi gün üniversiteykende bi amca beni camiden sopayla kovalamaya çalışmıştı içeri girecektim namaz kılmaya düşünebiliomusun,günahmış içerde sonuçta kıyafet ve eşarp var örtüp kılacaktım düşünebiliomusun aldığı günahı sırf saçım açık,kolum kısa die,senin o adamlarında kıldıkları namaz hiç oldu insanlıkla dese komşum kusura bakma köpek pislemiş herhalde görmediniz onları bi alsanız dese siz zaten yapardınız ama insanlık ölmüş hamile kadına bağır çağır anca

canım ellerine sağlık negüzelde uğraşmışsın öyle AMA size değer.. çok sabır göstermişsimniz en güzelleri iyileri sizin olsun inşallah...

çok saol canım ya dinleneceğim en azından.. gerçekten acıyı çeken anlar derler ya burda birbirimizi iyi anladığımzı kadar kımse bizi anlamaz.. doktorum bile şaşırdı ufacı ksorunu sorun edip aramadım çünkü bu zamana kadar. beni görünce çokmu kötü oldun dedii ağlıcam amaa çok kötüyü yoksa aramazdım dedim. hemen gel bebeğe bakalım bukadar dayanamadıysan bi aksilik olmasın dedi.. çok şükür bebeğim bir haftada 230 gram almış dahada büyümüş. hareketleride güzel bi sorun yok annesi dedi.. ama bana tek verdiği ilaç parol minoset parol içtim dün akşam ama havaya gitti sanki birazcık bile etki etmedi çok çok ilerlerse fiziğe yollarım dedi.. şuan yapacak malesef bişey yok dedi

canım benim ya çokkkkkkk saol .. gerçekten de fiyatı çok uygunmuş.. akşama ilk işim eşime gösterip almak olacak eminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…