2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sabahtan beri kordon kanı bağışı yapabileceğim yerleri araştırıyorum. Ankara istanbul izmir ne kadar yer varsa aradım.
Ankara üniversitesi haricindeki yerler bağış kabul etmiyor, ANkara üniversitesi de ankarada dışından bağış kabul etmiyor. Doğumu ankara da yapmalıymışım

Şok üstüne şok yaşadım. Bir iyilik yapalım dedik sinir küpü oldum
İnsanların neden bu kadar çaresiz kaldığını şimdi daha iyi anlıyorum... Hazıra bile sahip çıkılmıyorki bizim ülkemizde, ararken bulunsun.
Yazık insan hayatı bu kadar ucuz ve değersiz işte....

Oysa ki bir sürü gereksiz şeye milyon dolarlar harcanıyor bu ülkede, ben daha önce de gözlerimi bağışlamıştım, ölsem onuda kimse almaya gelmez allah bilir ....

Neyse kızlar bağış yapılabilecek bir yer biliyorsanız lütfen bilgilerini bana gönderin.

aynen öyle canım.. insanlıktan nasiplerini almamışlar. bana eşim bile emrederek konuşmadı daha kaldı ki ilk kez gördüğüm biri emredecek suratsızca. karısı da öle kocası da öle. tam tencere kapak olmuşlar. bi de herkes burda kapalı. ben açığım dik dik bakıyolar acaba ondan mı kıl kaptılar da uğraşıyolar anlamadım. vallahi kafam açık ama ben bana el uzatana koşarak giderek. tanıdığım tanımadığım hiç farketmez. nasıl bi yere bebek getiriyorum gerçekten bazen bunu düşünmekten alamıyorum kendimi Allah bebeklerimizi ve bizi hayırlı günlerle hayırlı işlerle hayırlı insanlarla karşılaştırsın..

bende sabah az daha ağlıcaktım bu çatı ağrısı oturunca yürütmez edio beni yaa ben nasıl geçircem böle 4 hafta var daha iznime de cumaya kadar dayansam bari artmasa da raporu alsam

Kızlar sizlere birde bir şey soracağım ben 68 ile hamile kaldım 75 kiloyum şuan ayın 10 da doktora gittim annemlere gelmeden bebişimin o zaman 26 haftalık kilosu 920 gramdı doktorumuz öyle dedi.Ama takvimde şuan 950 filan gösteriyor. şimdiye kadar takvimle beraber gidiyorduk neredeyse şimdi böyle olunca sizlere sorayım dedim yoksa tombik bir kızım mı olacak :)

canım Allah yardımcın olsun,,
ben de kendi halime üzülüp duruyordum, benim olduğum yer en azından afrikanın kuzeyi, biraz daha medeniyet var,
haftaya eşim Türkiye'ye gidecek meslekte yükselme sınavı var, yazılı sözlü toplamda bir ay Türkiye'de kalacak, çok öenmli mutlaka gitmesi gerekiyor,
ben normalde değil bir evde tek başıma bir odada bile tek başına kalamayan bir insanım,
bir ay tek başıma kalıcam, hem de yabancı bir ülkede hem de hamile halimle
gerçekten kimse yok, çalıştığım işyerindeki türklerin hepsi erkek,
onların hepsi eminim çok yardımcı olurlar bana market alışverişinde, akşam iş çıkışı eve bırakmakta falan ama,
çok korkuyorum geceleri yalnız kalmaktan,
sen de merak etme bebeğin inşallah tam vaktinde doğar, bu kadar zroluğun içinde bir kolaylığı mutlaka olur...

Canım Allah yardımcın olsun... Umarım bu zor zamanlarıda atlatırsın. Yardımcı birini tutsan orda geceleri de yanında kalsa, güvenilir birileri bulamazmısın acaba :44: Yada bu işyerindeki arkadaşlarının genç kızları falan yokmu seninle kalıp sana yoldaş olacak, en azından geceleri, evde bir ses olur...

bende sabah az daha ağlıcaktım bu çatı ağrısı oturunca yürütmez edio beni yaa ben nasıl geçircem böle 4 hafta var daha iznime de cumaya kadar dayansam bari artmasa da raporu alsam

canımcım sende cumartesi gününü bekleme istersen doktorun arayıp söylesen vermez mi? o acıya katlanma hafta sonuna kadar

kızlar bugun topıge pek bakamadım...gecmısıde okuyamdm pekk.gordugm kdaryla hayatmm rapor almısnn ıyı olmus dnlenrsn bol bol cnm...yasamcım esıne cok guzel bı suprz olucak...bugn pek muhabbetlere katılamadmm kızlr..herkes ıyıdr umarmm hepınızı optmmm

canımcım bence takvime çok takıldı.. ne güzel bak tombiş tombiş olur ama haftasına göre normaldir bence.. ben 27+0 iken gittim 1120 kg. idi bugün gittim mecburiyetten 28+2 yim 1358 kg. olmuş kızım bi hafta bukadar büyümüş yani durmuyorlar artık büyüme zamanları..

saol canım inş. ii gelir bakalım.. neden katılamadın aramıza

Canım parolu ac karnına iç , yemeklerle etkilesiyor, içtikten sonra yarım saat 45 dk hicbisey yiyip içmemen gerekiyor, ben migrenim olunca öyle yapıyorum,
Allah şifa versin , insallah geçer ağrıların

Canım parolu ac karnına iç , yemeklerle etkilesiyor, içtikten sonra yarım saat 45 dk hicbisey yiyip içmemen gerekiyor, ben migrenim olunca öyle yapıyorum,
Allah şifa versin , insallah geçer ağrıların

aaa bunu bilmiyordum canım ço ksaoll amin inşallahh

bari sırtım yada göğüs altım geçsin ikisi birden çok ağır geliyor

Anladım canım o zaman takvime çok takılı kalmayayım maşallah bebişlerimize :)

oyyyy kuzum iyisindir inş... aynen ya gelsin diye bekliyorum dört gözle nasıl sevinecek sıpa

kızlar ben de 2012 ağustos annesiyim.sağlıkla kavuşmanızı diliyorum.bizimkiler ek gıda döneminde.inanın doğumdan daha zor.gözünüzü korkutmak istemem ama allah iştahlı bebek versin.sormak istedikleriniz olursa seve seve bilgilerimi paylaşırım.biz de sizinle aynı dönemden geçtik.heyecanlarımız-ikili testler-üçlü testler-cinsiyet-şeker yüklemesi-doğum derken kavuştuk şükürler olsun.allah sağlık versin hepsine.moraller yüksek olsun kafaya takmayın bebeğinize herşey geçiyor.iyi beslenin hergün ceviz yiyin zeki oluyo cidden(kandıramıyoruz cadıyı) anne karnında iyi beslenen bebek ilerde güçlü bir bünyeye sahip oluyo.sağlıklı doğumlar kızlar

bizde kendi rahatsızlıklarımızdan falan dert yanıyoruz en azından ailemiz yanımızda.uzaktaki arkadaşlara allah yardm edecektr eminim.kızlar doğumu nerde yapcaksınız k.valdede mi annenizde mi?ben ikisiylede aynı şehirde değilim ama onlar aynı şehirde.annem k.valden küser kızım orda kal ben gelir sana bakarm diyor ama bende emin olamıyorum napsak ki

canım benim annemde kayınvalidemle aynı şehirde. onlar çanakkalede. ben istanbuldayım. burda eşimden başka kimsem yok sayılır. halam var oda haziranda anne olacak yardım edemez. annem desen yeni iş buldu anca 3-4 gün izin alabilir kayınvalidem ona keza o da çalışıyor. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…