- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.521
canım ellerine sağlık negüzelde uğraşmışsın öyle AMA size değer.. çok sabır göstermişsimniz en güzelleri iyileri sizin olsun inşallah...
çok saol canım ya dinleneceğim en azından.. gerçekten acıyı çeken anlar derler ya burda birbirimizi iyi anladığımzı kadar kımse bizi anlamaz.. doktorum bile şaşırdı ufacı ksorunu sorun edip aramadım çünkü bu zamana kadar. beni görünce çokmu kötü oldun dedii ağlıcam amaa çok kötüyü yoksa aramazdım dedim. hemen gel bebeğe bakalım bukadar dayanamadıysan bi aksilik olmasın dedi.. çok şükür bebeğim bir haftada 230 gram almış dahada büyümüş. hareketleride güzel bi sorun yok annesi dedi.. ama bana tek verdiği ilaç parol minosetparol içtim dün akşam ama havaya gitti sanki birazcık bile etki etmedi çok çok ilerlerse fiziğe yollarım dedi.. şuan yapacak malesef bişey yok dedi
Yazdiklarini okuyunca hem gulumsedim hemde yanliz degilmisim dedim :)) Ama halinize sukredin hepinizutulerinizi birakip gidebileceginiz bir kayinvaldeniz yada anneniz var yaninizda...Ben 6000 km uzaktayim...Kenya -Nairobide...Yani bildiginiz afrika bir basimayim esim disinda kimse yok..Hergun eve temizlikci geliyor..Burda ucuz bole seyler..ama keske bunun yerine memleketimde olsaydim diyorum...Malum azgelismis bir ulke..insana verilen deger az hamileligimin baslarinda esim hepatit A oldu..bana gecer korkusu vardi 1 ay..sora test yaptim.negatif cikti cok sukur...gecen ayda rahimde bir acilma oldugunu soyledi doktor..ama serviks normalden uzunmus 7 cm...oyuzden dert etme dedi.Arada agrim oluyor onun disinda bir sikayetim yok..bebekte maasallah cok hareketli..canimi yakiyor ittirirken...burda bebek erken dogsa ne olur bilmiyorum ve haziranin ortasinda ucak yolculugum var...istanbula geliyorum...32 haftalikken 7 saat ucus ne yapacagim bilmiyorum..dua edin ne olur...
canım Allah yardımcın olsun,,
ben de kendi halime üzülüp duruyordum, benim olduğum yer en azından afrikanın kuzeyi, biraz daha medeniyet var,
haftaya eşim Türkiye'ye gidecek meslekte yükselme sınavı var, yazılı sözlü toplamda bir ay Türkiye'de kalacak, çok öenmli mutlaka gitmesi gerekiyor,
ben normalde değil bir evde tek başıma bir odada bile tek başına kalamayan bir insanım,
bir ay tek başıma kalıcam, hem de yabancı bir ülkedehem de hamile halimle
gerçekten kimse yok, çalıştığım işyerindeki türklerin hepsi erkek,
onların hepsi eminim çok yardımcı olurlar bana market alışverişinde, akşam iş çıkışı eve bırakmakta falan ama,
çok korkuyorum geceleri yalnız kalmaktan,
sen de merak etme bebeğin inşallah tam vaktinde doğar, bu kadar zroluğun içinde bir kolaylığı mutlaka olur...
bende sabah az daha ağlıcaktım bu çatı ağrısı oturunca yürütmez edio beni yaa ben nasıl geçircem böle 4 hafta var daha iznime de cumaya kadar dayansam bari artmasa da raporu alsam
Kızlar sizlere birde bir şey soracağım ben 68 ile hamile kaldım 75 kiloyum şuan ayın 10 da doktora gittim annemlere gelmeden bebişimin o zaman 26 haftalık kilosu 920 gramdı doktorumuz öyle dedi.Ama takvimde şuan 950 filan gösteriyor. şimdiye kadar takvimle beraber gidiyorduk neredeyse şimdi böyle olunca sizlere sorayım dedim yoksa tombik bir kızım mı olacak :)
kızlar bugun topıge pek bakamadım...gecmısıde okuyamdm pekk.gordugm kdaryla hayatmm rapor almısnn ıyı olmus dnlenrsn bol bol cnm...yasamcım esıne cok guzel bı suprz olucak...bugn pek muhabbetlere katılamadmm kızlr..herkes ıyıdr umarmm hepınızı optmmm
canım ellerine sağlık negüzelde uğraşmışsın öyle AMA size değer.. çok sabır göstermişsimniz en güzelleri iyileri sizin olsun inşallah...
çok saol canım ya dinleneceğim en azından.. gerçekten acıyı çeken anlar derler ya burda birbirimizi iyi anladığımzı kadar kımse bizi anlamaz.. doktorum bile şaşırdı ufacı ksorunu sorun edip aramadım çünkü bu zamana kadar. beni görünce çokmu kötü oldun dedii ağlıcam amaa çok kötüyü yoksa aramazdım dedim. hemen gel bebeğe bakalım bukadar dayanamadıysan bi aksilik olmasın dedi.. çok şükür bebeğim bir haftada 230 gram almış dahada büyümüş. hareketleride güzel bi sorun yok annesi dedi.. ama bana tek verdiği ilaç parol minosetparol içtim dün akşam ama havaya gitti sanki birazcık bile etki etmedi çok çok ilerlerse fiziğe yollarım dedi.. şuan yapacak malesef bişey yok dedi
Canım parolu ac karnına iç , yemeklerle etkilesiyor, içtikten sonra yarım saat 45 dk hicbisey yiyip içmemen gerekiyor, ben migrenim olunca öyle yapıyorum,
Allah şifa versin , insallah geçer ağrıların
canımcım bence takvime çok takıldı.. ne güzel bak tombiş tombiş olur ama haftasına göre normaldir bence.. ben 27+0 iken gittim 1120 kg. idi bugün gittim mecburiyetten 28+2 yim 1358 kg. olmuş kızım bi hafta bukadar büyümüş yani durmuyorlar artık büyüme zamanları..
ıslak bezi erken alma, hava alacak olursa bozulur. zaten pamuk + su ile de yapabileceğin bir temizlik. via kabı uygun bulduysan kaçırma derim :)
kızlar bugun topıge pek bakamadım...gecmısıde okuyamdm pekk.gordugm kdaryla hayatmm rapor almısnn ıyı olmus dnlenrsn bol bol cnm...yasamcım esıne cok guzel bı suprz olucak...bugn pek muhabbetlere katılamadmm kızlr..herkes ıyıdr umarmm hepınızı optmmm
günaydın topiğin en güzel annelerinihayet tayin açıklandı AMASYAya gidiyoruz .eşim çok mutlu onun mutluluğu banada yansıdı ilk başta bir donukluk yaşadım nihayet gidiyoruz diye ama şimdi çok mutluyum. büyük şehirler yazmamıştık gönlümüze göre oldu .bu merak derdi de bitti şükürler olsun. bugün herkesi pek bir sevesim var
canım hayırlı olsun inş tayininiz.bebeğinin kısmeti kendini belli ediyor bak gönlünüzün istediği bir yer olmuş çok şükür,inş hayırlı kişilerle karşılarsınız...
canım bebek yataklarnın yarı ortopedik olması gerekiyormuş yatak fena durmuyor fiyatı da iyi bence yatak ölçüne dikkat ederek seçmeyi unutma canım...
canım benim de yan yatınca acayip vuruyor özellikle de sola yatınca, ileride daha da kuvvetlenecekler hareketleri sertleşecek napacaksak artık?
Evet bebek yatagi yari ortepedik olacakmis ama nette baktgim kadariyla bulamadim. Acaba tam takim alan arkadaslarin yataklariyari ortepedik mi
bizde kendi rahatsızlıklarımızdan falan dert yanıyoruz en azından ailemiz yanımızda.uzaktaki arkadaşlara allah yardm edecektr eminim.kızlar doğumu nerde yapcaksınız k.valdede mi annenizde mi?ben ikisiylede aynı şehirde değilim ama onlar aynı şehirde.annem k.valden küser kızım orda kal ben gelir sana bakarm diyor ama bende emin olamıyorum napsak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?