- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.541
gunaydin anneler catlak kremi elancy kullanan varmi...eczanedeki kiz bana bunu cok onerdi herkes memnunmus lieractan daha iyi dedi varmi kullanan aranizda
Banada öyle diyorlar hep RED, sadece göbek var diyorlar. Hatta senin bebeğin erkek kıza hiç benzemiyor diyorlar göbeğim sivri diye... Kafamı karıştırıyorlar :44:
Ama bende tam 11 kilo aldım daha 5-6 kilo alırım heralde. Eşim kilolu kadınlardan nefret eder normalde, popom büyüdü çirkin oldum diyorum, annesin sen sana herşey yakışıyor diye kandırıyor beni :26:
Ama be eski pantalonlarımı deniyorum totomdan yukarı çıkmıyorlarresmen 1 beden farketti. 32-34 bedendim şimdi 36 oldum.
Eski bedenime dönmek istemiyorum ama daha da büyümese bari
Canım eşim illada gitmek istiyorsa akrabalardan uzak biryerde ev tutun sizde. Eşine de söyle, öyle çok işli dışlı olmak istemiyorum, mesafemizi koruyalım, ne ailenle ne de seninle sorun yaşamak istemiyorum de güzel bir şekilde onun da gücendirmeden.
Gittiğinizde de biraz mesafeli resmi durursun, zaten avukattın heralde. Msleki alışkanlık dersin ciddi takılırsınkimse sana fazla karışamaz. baştan nasıl alıştırırsan öyle gider.
Gözünü korkutma boşuna nerde daha huzurlu olacaksanız oraya gidn bence
aaaa bende 58le hamile kalmıştım ama kocam bayılıyor bu halime. doğur ama kilo verme diyorbende 1 hft önce filan 68 dim,korkumdan tartılmıyorum
58 le başladım ,banada sadece göbek var diyorlar ama nereye aldım 10 kiloyu acabahenüz daha çok şişmedim, yakında atarım yüzükleri, ayaklarım akşam dobiş oluyor, sabah iniyor
kocişle aran nasıl oldu canım, diyorum ki seninkiyle benimkinin kafalarını mı tokuştursakbu ara tüm gıcıklığı üstünde, gripte olmuş, hepten çekilmiyor
sen beni nasıl şımarttın şimdi yaa nasıl ihtiyacım varmış bunaabebişle ne yorulduk babamız için ne yorulduk kızlar öldük bittik vallahi.bugün tetanozun 2. dozunu olduk sonra koşa koşa malzemeleri aldık babamızın en sevdiği yemekleri yaptık birde ona pasta yapıp üzerine tayinciyim ben yazıp resim çizdik biraz zor oldu ama başardık. gittim buradaki canım annecik adaylarından bir güzelliğin tavsiyesiyle buraya ilk geldiğimizdeki resimlerimiz ile geçen çekindiğimiz son resim birde bebeğin ultrason resimlerini yan yana yapıştırdım. arkasınada güzel şeyler yazdım ma ölmüş bitmiş vaziyetteyiiiimmkocişkoya değer herşey mutlu olsunda
vallahi canım ne desem ki sanırım sende benim gibi kalabalıktan hoşlanmıyorsun gidersende uzak bir yerden tutarsın evini en olmadı eşinle konuşur onunda rızası olursa hala aynı yerde kalırsınız
kıyafet cidden çok büyük sorun şu anda benim içinde. yüzme konusunu doktora sor ki bazıları havuzu önermiyor. hazırlamaya başla bence canımcım sıcaklar bastırınca ağırlaşınca zor olur senin için.
tatlım yaaaa inan senin için en iyisi oldu bugün üzüldüm sana bende aynıyım çünkü. şükür ki evde artık dinlenebileceksin inş bir an önce ağrıların hafifler. hiç birşey vermedimi peki ağrını hafifletecek ne bileyim kullanabileceğin birşey yokmuymuş dayanılmaz olunca
bende bugün aşı oldum ama öyle bir şey olmadı sendeki gibi canım
inş senin eşinde bir an önce götürür seni kuzum ya kıyamam belli ki çok özlemişsin
red seninb güzelliğini 68 değil 78 kilo bile bozamaz fıstık gibisin maşallah
canım benim annemde kayınvalidemle aynı şehirde. onlar çanakkalede. ben istanbuldayım. burda eşimden başka kimsem yok sayılır. halam var oda haziranda anne olacak yardım edemez. annem desen yeni iş buldu anca 3-4 gün izin alabilir kayınvalidem ona keza o da çalışıyor. Allah yardımcımız olsun
kızlar size bişey soracağım. benim aklım durdu.. boşuna ev alma komşu al dememişler. dün alacaklı gibi kapım çalındı ve apartmanın temizlikçisi aynı zamanda bu apartmanın eski toprak sahibiymiş. bana merhaba demeden hemen aşağıya in ve köpeğinin pisliklerini temizle dedi artist artist ben şok oldum köpeğimi daha dışarıya çıkartmamıştım. terasa yapıyor tuvaletini ordan poşetleyip çöpe atıyorum çünkü. kabul etmedim. indi aşağıya kadın bağıra bağıra kabul etmiyo bide şu pislere bak dedi. ordan kocası çıktı sokağa köpeğinizide alın defolun gidin burdan diye bağırdı. eşim balkona çıktı ne diyosun sen diye adam sen benim kim olduğumu bilmiyosun galiba in çabuk aşağıya göstercem sana diye nasıl bağırıyor. eşimde indi dövüşcekler diye çok korktum. gerçekten de köpek pisliğiymiş. bağrındılar çağrındılar eşim pislikleri topladı. bana da köpeğini apartman merdivenlerinde görmeyeceğim geçenlerde işemiş ben 5 vakit namaz kılan adamım diye bağırdı. giya köpeğim işemiş üstünede ben gazete sermişim. daha gezdirmeye çıkartamadım sıcaklarla kızlar. bu nasıl çirkeflik. öğrendim ki annem buraya taşınırken köpeğimin pisliğini gidere atmış yer altına geçiyordur diye. bugün kadın birine bizden şikayetçi olacağını söylüyordu. merak ettiğim bizi ne diye şikayet edebilir ve sonuçları ne olur. küfür etmedik darp etmedik tehtit etmedik. onlar bağırınca eşim bağrındı sadece o kadar. sonunda dedikleri oldu pislikler temizlendi.kafayı yicem akıl verin buraya taşınalı daha 2 hafta oldu
canımm çamlık hastanesinin doğum fiyatı nedir bilgin var mı ?
ben hamileyken de lazere gidiyorum. 3 ayri jinekolog a sordum ucu de bebege zarari yok dediler. hamile oldugumu ogrendigimden beri gidiyorum. cok da rahatim
canım malaesef çalışmadığın hiçbir haftayı aktaramıyorsun benim 2. hamileleiğim ikisindede aktaramadım ilkindede aynı oldu şimdide ekleyemeiyorsun yani
günaydın topiğin en güzel annelerinihayet tayin açıklandı AMASYAya gidiyoruz .eşim çok mutlu onun mutluluğu banada yansıdı ilk başta bir donukluk yaşadım nihayet gidiyoruz diye ama şimdi çok mutluyum. büyük şehirler yazmamıştık gönlümüze göre oldu .bu merak derdi de bitti şükürler olsun. bugün herkesi pek bir sevesim var
kızlar size bişey soracağım. benim aklım durdu.. boşuna ev alma komşu al dememişler. dün alacaklı gibi kapım çalındı ve apartmanın temizlikçisi aynı zamanda bu apartmanın eski toprak sahibiymiş. bana merhaba demeden hemen aşağıya in ve köpeğinin pisliklerini temizle dedi artist artist ben şok oldum köpeğimi daha dışarıya çıkartmamıştım. terasa yapıyor tuvaletini ordan poşetleyip çöpe atıyorum çünkü. kabul etmedim. indi aşağıya kadın bağıra bağıra kabul etmiyo bide şu pislere bak dedi. ordan kocası çıktı sokağa köpeğinizide alın defolun gidin burdan diye bağırdı. eşim balkona çıktı ne diyosun sen diye adam sen benim kim olduğumu bilmiyosun galiba in çabuk aşağıya göstercem sana diye nasıl bağırıyor. eşimde indi dövüşcekler diye çok korktum. gerçekten de köpek pisliğiymiş. bağrındılar çağrındılar eşim pislikleri topladı. bana da köpeğini apartman merdivenlerinde görmeyeceğim geçenlerde işemiş ben 5 vakit namaz kılan adamım diye bağırdı. giya köpeğim işemiş üstünede ben gazete sermişim. daha gezdirmeye çıkartamadım sıcaklarla kızlar. bu nasıl çirkeflik. öğrendim ki annem buraya taşınırken köpeğimin pisliğini gidere atmış yer altına geçiyordur diye. bugün kadın birine bizden şikayetçi olacağını söylüyordu. merak ettiğim bizi ne diye şikayet edebilir ve sonuçları ne olur. küfür etmedik darp etmedik tehtit etmedik. onlar bağırınca eşim bağrındı sadece o kadar. sonunda dedikleri oldu pislikler temizlendi.kafayı yicem akıl verin buraya taşınalı daha 2 hafta oldu
kaynanan ( bu kelimeyi kullanmazdım önceden,hep kayınvalide derdim ama artık kaynana diyorum :) küfür mü öğretecek???
valla canım ben de çocuğumun kişiliğini kimsenin şekillendirmesini istemiyorum..kendim ilgilenicem herşeyiyle Allah'ın izniyle...Allah sağlık versin bana inşallah....
çünkü ben de bazı konularda ne kadar yanlış yapıldığını gördüm kendi çocuklarını yetiştirirken ne konularda nasıl etkilediğini gördüm...asla öyle olmasını istemiyorum kızımın...
dürüst mert yetişecek benim kızım,yalan dolan,samimiyetsizlik bilmiycek....!
içine sineni yap derim,sana düşününce dahi en ufak bir huzursuzluk veren kararı hayatında uygulama...
sağolasın canım çekirgem içimi biraz rahatlattınBanada öyle diyorlar hep RED, sadece göbek var diyorlar. Hatta senin bebeğin erkek kıza hiç benzemiyor diyorlar göbeğim sivri diye... Kafamı karıştırıyorlar :44:
Ama bende tam 11 kilo aldım daha 5-6 kilo alırım heralde. Eşim kilolu kadınlardan nefret eder normalde, popom büyüdü çirkin oldum diyorum, annesin sen sana herşey yakışıyor diye kandırıyor beni :26:
Ama be eski pantalonlarımı deniyorum totomdan yukarı çıkmıyorlarresmen 1 beden farketti. 32-34 bedendim şimdi 36 oldum.
Eski bedenime dönmek istemiyorum ama daha da büyümese bari
Canım eşim illada gitmek istiyorsa akrabalardan uzak biryerde ev tutun sizde. Eşine de söyle, öyle çok işli dışlı olmak istemiyorum, mesafemizi koruyalım, ne ailenle ne de seninle sorun yaşamak istemiyorum de güzel bir şekilde onun da gücendirmeden.
Gittiğinizde de biraz mesafeli resmi durursun, zaten avukattın heralde. Msleki alışkanlık dersin ciddi takılırsınkimse sana fazla karışamaz. baştan nasıl alıştırırsan öyle gider.
Gözünü korkutma boşuna nerde daha huzurlu olacaksanız oraya gidn bence
evin huzuru herşeyden önemli canım işyerindekini yeri geliyor iteliyorsun biryerlere ama evinki öyle olmuyorcanım küfür öğretcek demişssin boşversene. zaten işte olucan bir de için huzuursuz çocuk ne öğreniyor diye mi düşünücen. plak gibi herşeyi çekiyor çocuklar zaten.
işin zorsa emin ol stresini anlıyorum bende yaşadım öyle günler.
ama evinin hzuur bozulursa emin ol daha zorlanırsın.
içine sinmiyor anladığım kadarıyla, ben olsam yapmazdım. hazır cocuguna bakacak annen de yakının da.
yarın öbür gün ben yaşlandım bakamam cocugunuza derse napcan. bakıcı arıcan birde .
Canim asi agri yapiyo cok fena ama kasikta degil kolda olmustu bende...agrilarinin asidan oldugunu sanmiyorum.bide yanlis bi asi olma ihtimalide cok cok dusuk rahat olmaya calis bence..Kizlar daha oncede yazdim. .bugun tetanos 2.dozu olmustum.sag kasigimda agri var ve acayip halsizlestim..acaba kuzum iyi mi cok endiseliyimbide hemsirenin elinde ilaci gormedim bilmem. asi kartiyla gittim yaptilar.Allahim bi yanlisliktan falan cumlemizi korusun...moralim bozuldu bu agridan kasigim fenaaa
kıyamam sana :/ çok iyi anlıyorum canım seni..benimkiler otobüsle 15 saat uzaktalar düşün.. 2 sene oldu evleneli 3-4ayda bir gidip gelmeye çalıştım hep. ama çok zor oluyor tabi.. gerçekten çok ihtiyacım var ve çok iyi geleceğini biliyorum.. inşallah sen de gidersin en kısa zamanda kuzumyaa canım çok sevindim senin adına.keşke benim de imkanım olsa ve ailemin yanına gitsem biraz.çalıştığım için çok zor. aslında 3 saatlik mesafede oturuyorum ama haftasonu gidip gelmek yorgunluktan başka bir şey olmuyor.
biz de haziran ortası bir plan yaptık eşimle şöyle bir hafta gidip kalalım diyoruz. memleketim çok güzel. deniz kıyısında küçük bir tatil beldesi. yeşillikle iç içe bahçeli evimiz, kocaman terasımız,verandamız.. meyve ağaçlarımız.. istanbul işkence gibi geliyor oraları düşününce..eşim hiç sevmez gidip bir yerde kalmayı ailemin yanı da olsa. bahaneler üretiyor yok hamile olacakmışım tatile gidemezmişiz.. 32 haftalık hamile oluyorum ve tatil dediği yerde ailemin yanı ve istanbula 3 saatlik mesafede.. bu sefer hiç şansı yok ama. gelmek istemezse de beni bırakıp dön diyeceğim. tek başıma daha iyi kafa dinlerim ailemle..
kesinlikle hakkın canım. ve şimdi ailenin yanına gittiğinde herkes üzerine düşecek şımartacaklar senii.. ohh bundan daha güzel ne olabilir ki..
tam olarak aynı işte yaşadığımız hayatım..dedim ya sana benimkinin de kafası yukarıdaymış..eze eze bi hal oldu göğsümün altınıkızlar size evimden sesleniyorum.. çok şükür raporumu aldım istirahata çekildim. doktorum baktı bu ağrılar malesef geçmicek daha da arta bilir dedigöğüs altımdaki acıyı söyledim. bebeğimin kafası yukardaymış o acıtıyor muhtamelen dedi ama kızım çok acıtıyor çürüdü heralde içten, dışardan dokunamıyorum o derece.. ama çok şükürr sağlıklıymış bunu duymak beni mutlu etti. sanırım kızım annesine doğana kadar çektirecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?