2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin anneler catlak kremi elancy kullanan varmi...eczanedeki kiz bana bunu cok onerdi herkes memnunmus lieractan daha iyi dedi varmi kullanan aranizda

Canım merhaba. Bir ara topikte elinde crinone jel kaldığını ve isteyene gönderebileceğini yazmıştın. Eğer mümkünse onları gönderebilirmisin kargo ile karşı ödemeli olarak. Benim özeldeki doktorum günde iki tane kullanmamı söylemişti, ilacı aile hekimine yazdırırken bunu belirtmediğim için günde bir kullanımlık yazdı ve şuan sgk sisteminde elimde ilaç var görünüyor ve bu yüzden tekrar aile hekimine yazdıramıyorum. Pahalı bir ilaç ve bu tadavi süreci de bizi çok zorladı maddi olarak. Eğer gönderebilirsen çok sevinirim. Mail adresini verirsen detayları mail atabilirim. Şimdiden çok teşekkürler..

bana da erkek senin bebek doktor görememiştir diyenler bile var.

aaaa bende 58le hamile kalmıştım ama kocam bayılıyor bu halime. doğur ama kilo verme diyor oooolduuu dedim,sanırım ilgisini daha çok sütlenmiş memişler çekiyor valla benimki iş stresinden öyle davranıyor,bende hamişlik stresinden deliriyorum geçinip gidiyoruz. 2 saatten fazla sürmez bizim kavgalarımız maşallah. birimiz özür dileriz kapanır konu. aahhh aşk işte aşkkk
sen beni nasıl şımarttın şimdi yaa nasıl ihtiyacım varmış bunaa teşekkürler.

amin cnm.benim annemde k. valde de ev hanımı ve ikiside genç bakmayada pek hevesliler çok şükür bu konuda bi sorun yok ta işte k.valde sözkonusu olunca iki kere düşünüyor insan acaba moralimi bozar mı orda kalsam falan die

kızlar bu masaj şiltesinin bi zararı olur mu ki beişlere eğer yoksa hemen alcam valla sırt ağrılarım korkunç hemde 24 saat geçmiyor.kullananlar lütfen bilgi versin

Son düzenleme:
Siz boyle kilodan bahsedince ben aglamakli oluyorum. 20 kilo almis ve normal hali bile toplu olan biri icin agir gelio.. :-( bunyem o kadar musaitki kilo almaya hayatim boyunca hep diyet yapmak zorunda kaldm. simdi de yapamiyorum. cok sinirleniyorum ve bayilcak gbi oluyorum. doktorum seker cikar sandi. ama onu da cok sasirtacak bi sekilde seker toleransim super cikti. dunyalari falan da yemiyorum valla. neden ben? :'(

Kızlar moralim çok bozuk bana yardımcı olurmusunuz. Bugün şeker yüklemesi yapıldı yüksek çıktı. 80 165 gibi bişey çıktı Dr aradım yüksek dedi. Hamilelik şekeri deniyormuş sanırım. 2 hafta dikkat et , sonra bide 100 lük yapalım dedi. O da yüksek çıkarsa diyabet??? Ne konuştuk hayal meyal insülin iğnesi ne kadar gidebilirmiş;(( şekerli şeyler yeme karbonhidrat vs makarna ekmek şekerli meyveler .. Ben ne yiycem?? Zaten hergün iğne vuruluyorum bıktım , insülin iğnesi diyince çok korktum. Bi de merak ettiğim diyabet nasıl bişeydir hiç bilgim yok hastamıyım şimdi ben kafam çok karıştı. Dr la yüzyüze görüşene kadar bana bilgi verirmisiniz!!!!

Canım bu tamamen cehaletten kaynaklanıyor. Dışarıda milyonlarca kedi ve köpek var, onlara nasıl engel olacak. Namaz kısmına gelince, namaz kılan kişi evinde beslenemez, dinimizce köpeklerin kendini temizleme durumu olmadığı için de evde beslenmesi sorun oluyor. Ama besleyen kişiye müdahale etme hakkını kimseye vermez. İnşaallah daha fazla rahatsızlık vermezler sana

ben hamileyken de lazere gidiyorum. 3 ayri jinekolog a sordum ucu de bebege zarari yok dediler. hamile oldugumu ogrendigimden beri gidiyorum. cok da rahatim

Benim doktorum olmaz dedi

canım malaesef çalışmadığın hiçbir haftayı aktaramıyorsun benim 2. hamileleiğim ikisindede aktaramadım ilkindede aynı oldu şimdide ekleyemeiyorsun yani

Şunu bi netleştirebilseydik iyi olurdu ya Sendikalara mı sorsak? Zaten temmuzdan 1 ağustostan da 1 ay boşa gidiyor. 9 gün de bayramdan.. Etti mi sana 2,5 ay

Oooooo gözünüz aydıııııın

Heracım yönetim planında evcil hayvan beslenemez ibaresi yoksa hiçbişey yapamazlar. Siz taşındıktan sonra konulursa da birşey yapamazlar. Anca sinir harbi yaşanır işte.
Allah o gerzekleri bildiği gibi yapsın. Utanıyorum insan olmaktan bazen...

Kizlar daha oncede yazdim. .bugun tetanos 2.dozu olmustum.sag kasigimda agri var ve acayip halsizlestim..acaba kuzum iyi mi cok endiseliyim bide hemsirenin elinde ilaci gormedim bilmem. asi kartiyla gittim yaptilar.Allahim bi yanlisliktan falan cumlemizi korusun...moralim bozuldu bu agridan kasigim fenaaa

bilmiyorum canım kafam çok karışık oturup iyice düşünmem lazım. ama ailem gidersem çok üzülecek

sağolasın canım çekirgem içimi biraz rahatlattın artık olmadı işi mesleki alışkanlığa vurucam bakalım adet farklı biraz orası malatya canım ama eşiminde burda kimsesi yok o benim için gelmişti sanırım benimde gitmem gerekecek çok diretirse. ama baştan mesafe koymam lazım.

evin huzuru herşeyden önemli canım işyerindekini yeri geliyor iteliyorsun biryerlere ama evinki öyle olmuyor

Canim asi agri yapiyo cok fena ama kasikta degil kolda olmustu bende...agrilarinin asidan oldugunu sanmiyorum.bide yanlis bi asi olma ihtimalide cok cok dusuk rahat olmaya calis bence..

bugün ben de 2. dozumu oldum ama sadece kolum biraz ağrıyor kasığımda ağrı yok ilkinde de olmamıştı.farklı bir durumdan ağrın olmalı sanırım.bebeğinin hareketleri nasıl canım?

kıyamam sana :/ çok iyi anlıyorum canım seni..benimkiler otobüsle 15 saat uzaktalar düşün.. 2 sene oldu evleneli 3-4ayda bir gidip gelmeye çalıştım hep. ama çok zor oluyor tabi.. gerçekten çok ihtiyacım var ve çok iyi geleceğini biliyorum.. inşallah sen de gidersin en kısa zamanda kuzum

tam olarak aynı işte yaşadığımız hayatım..dedim ya sana benimkinin de kafası yukarıdaymış..eze eze bi hal oldu göğsümün altını
yapacak bişey yok demişti bana da dr.. zaman geçtikçe inşallaah aşağı döner kafalar da rahat eder bizim kaburgalar

YAŞAMCIMM ne güzel şeyler yapmışsın ya bravo valla.. kıymet bilen kıymet görür kuzum Allah ağzınızın tadını bozmasın inşş.. eminim çok beğenmiştir eşin yaptıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…