2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dıyetısyene gıtmemi soylemıstı doktor bugun gıttım dahada delırttı benı doktor 46 kıloyla hamle kaldım 59 olmuşum ooo 13 kılo almışmışım cokmuss ..ıyce moralımı bozduu ,bı arkadsım avr 7 aya kadr 25 kılo aldı doktoru ne rahat bnm doktorların hepsı depreyona soktular benı agla gala bı hal oldum bugun ya sankı dağları almışım gorsenız bı göbek var ıyce bunaldım ben yaa verdıgı dıyetı gorenız nasıl uyucam bılmıyorum delırıcemm... zaten yemek yemek sorundu ıyce sorun olcak bana tırlatıcam bu yemek konusundan ötürü

merhabe ben de ağustos annesiyim inş. hepiniz hayırlı doğumlar yaparsınız. Bu arada doktor bana bir doz önerdi aşıyı çünkü sağlık ocakları prim alıyormuş aşıdan beş doz bile yapan varmış.. Doktorum sakın yaptırma dedi.doktorunuza sorun derim. Umarım önmeli birşey yoktur.

Canim asi agri yapiyo cok fena ama kasikta degil kolda olmustu bende...agrilarinin asidan oldugunu sanmiyorum.bide yanlis bi asi olma ihtimalide cok cok dusuk rahat olmaya calis bence..

bugün ben de 2. dozumu oldum ama sadece kolum biraz ağrıyor kasığımda ağrı yok ilkinde de olmamıştı.farklı bir durumdan ağrın olmalı sanırım.bebeğinin hareketleri nasıl canım?

Hepiniz e tesekkur ederim kizlar...sancim hala gecmis degil gafif belimede vuruyo anne olnak ne zormus yok acaba asi yanlismiydi yok bebegim iyi mi delirdim bu saate kadar...kolumun acisini gectim,ki inanin kolum davul gibi...oglusumun hareketlerini hissediyorun ana cok kuvvetli degil mevlam cumlesiyle korusun...esimde ise gitmek zorunda izin vermiyolar, o evden giderken iyice agrilara bide yalnizlik eklenince kotu hisssetm Allahim korktugumuzdan emin eylesin...

Herkese günaydın güzel anneler ve melekleri...

tatlım sıkma canını doktorların dediğine ne bakıyorsun. zaten çok zayıf hamile kalmışsın.ben 63 kilo olduğum halde kendimi gayet iyi hissediyorum ki ben de 10 kilo aldım.. herkes hiç kilo almamışsın diyor, 10 kilo aldım diyince oo çokmuş diyorlar.. hiç takmıyorum.. önemli olan bebeğimizin sağlığı. sen sadece şeker olduğu için biraz diyetine dikkat et.kiloyu da takma kafana sakın. zaten doğum olduğunda ilk bir ayda 10 kiloya yakın gidiyormuş.. dediğin gibi 20-30 kilo alanlar var. sıkma canını bebişş

canım ben 26. haftamda gitmiştim doktora 66 ile hamıle kaldım dr a gittiğimde 76 kilo idim. Doktorun bi dövmediği kaldı. şimdi kaç kiloyum bılmıyorum... evdeki tartı bpzuldu tabı benım piskolojimde çok bozuldu. herkez hiç kılo almadın derken drun eşimin yanında bana kızması benı moral olrak bitirdi.

valla bazen insanları anlamakta zorlanıyorum hera. sanki köpeğin onların evinde yaşıyor. maden bu kadar şikayetçi gidip müstakil evde oturması lazım. aparmanda oturuyorsa diğer oturanlara saygı göstermeli. boşver sen sıkma canını. maden lafla taciz ediyolar sende sessiz kalma. cevabını ver. içinde kalmasın. hamileyim benim sinirimi bozmayın başıma bişey gelirse sorumlusu sizsiniz de. tehdit et :)

günaydın kızlar dün gece az daha doğuruodum çatı ağrıma bi de kasık ağrısı eklendi durup durup gelio derken tuvalete gittim bi de ne göreyim çamaşırıma kan gelmiş ama nasıl korktum sonra incelemeye durdum çünkü kanama gibi deil meğer orda bi sivilce tarzı bişe varmış o kanamış eşimde panikledi sonra uyumuşum kalktım rahatladım çok şükür sabah eşim dioki nolur mümkünse bugün ii ol bi yerin ağrımasın korkutma bizi hamdolsun bugün daha iiyim dinlenmek ii geldi

Günaydın güzel anneler bu aralar yoğunuz tam okuyamadım geçmişi benim bacak ağrım dün yine hortladı. Bügün daha iyi Allah'a şükür öpüyoruz hepinizi güzel bir gün diliyoruz babamız bu hafta çarşambadan gelicekmiş çok mutlu olduk :)))))

Canım önemli olan evinin huzurlu olması. Eşimle oturup konuşmalısın. Gidince fazla ailenle içli dışlı olmayalım diye.
Ama şimdi bebiş gelecek kayınvalidenin bakacağını düşünüyorsanız dediğin gibi hem bebeğinin eğitimi etkilenecek hem de ister istemez içli dışlı olacaksınız.
Hakkınızda hayırlısı diyelim...
İş fırsatı daha iyi diye huzurunuzu bozmayın. Şimdi zaten işi var. Boş değil. İyi düşünün bence...

Canım sevindim rapor almana. Umarım ağrıların azalır. Gece nasıl rahat uyuyabildin mi bari.

Canım inan ne diyeceğimi bilemiyorum. Tamam hoş karşılanmayabilir ama herşeyin bir adabı vardır.
Sana nazikçe söyleseler senin köpeğin yapmasada temizlersin.
Allah yardımcın olsun canım. Umarım seni anlayan birileri çıkar komşularından. Hepsi aynı olacak değil ya.

Canım bünye meselesi. Bazı kişiler fazla kilo alıyor ama hızlı da veriyorlar. Moralini bozma. Benim işyerindeki abla 60 ile hamile kalmış 30 kilo almış 90 ile doğum yapmış. Ve 2 ay içinde eski haline dönmüş.
Moralini bozma ödemin fazladır canım.

Canım sıkıntı yapma beyazları kes bebeğine sağlıklı olanlara devam et. Neden bu kadar üstüne gelir bu doktorlar. Kimiside çok anlayışlı oluyor. Sanki umutsuz vakasın.
Canım bu sıkıntın bebişine de yansır. Bence o kadar takma. Şekerine dikkat et tamam.

Geçmişi bitirdim... Gelelim günümüze.
Dün kontrolümüz vardı. Benim doktorum ayrıldığı için başka doktora gittim.
İyiki ayrılmış şimdiki daha çok ilgilendi :))
Ayrıntılı ultrasonda bile bu kadar bakılmamıştı anlatmamıştı.
Bebişimizin iç organlarına kemiklerine herbişeyine baktı. Çok şükür herşeyi normal.
Başı aşağıda şimdilik normal doğum şekli. Suyu da iyi dedi. Normal doğum en deç 13 ağs. olur dedi.
karın çevresine göre 28+6 baş bölgesi 28+1 günlükmüş amann ne karışık şeyler.
Bebişimiz büyümüş. 1220 kg olmuş maşallah kuzum.
Ayaklar tam karnıma dayamış Ayaklarını gördük minnacık :)) Eşim araba sürüyodur diyo :))
Bide iki elinide ağzına almış bi emiyoki sormayon.
Biz bakarken ellerini çıkardı ağzından. Ağzını açıp kapadı çok tatlıydı yaaaaa.
Çok mutlu oldum bu muayenemde çok güzel gördüm bebişimi....
1 ay sonra gel hem 32 hafta raporunu vereyin dedi.
1 ayda ne kadar büyür arada gidip görsem olmazmı ki :26: özlerim ben minnoşumu

Son düzenleme:

bencede arkadaş doğru söylüyor zayıf olanlar daha çok kilo alıyor ben 70 kiloyla kaldım şuan 80 kiloyum aldığım kilo normal amma ben kilolu olduğum için fazla

Herkese günaydın henüz geçmişi okumadım bir bakıp geleyim neler olmuş ... Kızlar bu arada dün balıktan fena tiksindim fırında pişirmiştim ama bu son oldu ancak yarım yiyebildim bundan sonra mecburen kızartma yapıcam böyle olan var mı aranızda ??

Canım ben de evde yapınca öyle oldum. O yüzden bebiş için 2 haftada bir ya dışarıda yiyoruz ya da mangalda yapıyoruz piknikte. Kokusu eve sindiği için oluyor.
Ben eti çok severim akşama yemekli misafirim vardı eti pişirirken çok kokmuştu onu bile yiyemedim. Eşim ilk defa senin ete hayır dediğini görüyorum dedi şaşırdı düşün artık. Bence evde yapma canım. ondan olabilir.

bencede arkadaş doğru söylüyor zayıf olanlar daha çok kilo alıyor ben 70 kiloyla kaldım şuan 80 kiloyum aldığım kilo normal amma ben kilolu olduğum için fazla

Canım ben de 70 ile hamile kaldım şimdi 78 oldum. Dediğin gibi kilolu hamile kalmak sıkıntılı.
Ama çok şükür hareketlerimi engellemiyor rahatım.
İlk zamanlar şişkinlik vardı 1 aydır tuzu kestim o da indi çok şükür. Günlük 2,5 lt kadar su içiyorum baya iyi geldi bana

Gunaydinlar herkese bakalim takvim neler soyluyor

gunaydn kizlar....bacak bel agrisi bnmde kotu kasigada vuruyo 3.trimester herkese hosgeldidurusel ayni sey banada olmustu kanama diye odum kopmustu.kilodan bhsetmissnz zayiflar daha cok kilo alir degil sanirm kizlar bunyeyle ilgili..ben 55im suan dktora sordm cok iyi ideal dedi icime su serpti..kafanizi takmayn sirf 5kilo dogumla gdiyomus zaten.o kostarmaya ve emzrmyle eskiye doneriz.bebislerimz iyi olsn onemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…