- 28 Haziran 2012
- 1.784
- 279
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.561
merhabe ben de ağustos annesiyim inş. hepiniz hayırlı doğumlar yaparsınız. Bu arada doktor bana bir doz önerdi aşıyı çünkü sağlık ocakları prim alıyormuş aşıdan beş doz bile yapan varmış.. Doktorum sakın yaptırma dedi.doktorunuza sorun derim. Umarım önmeli birşey yoktur.Kizlar daha oncede yazdim. .bugun tetanos 2.dozu olmustum.sag kasigimda agri var ve acayip halsizlestim..acaba kuzum iyi mi cok endiseliyimbide hemsirenin elinde ilaci gormedim bilmem. asi kartiyla gittim yaptilar.Allahim bi yanlisliktan falan cumlemizi korusun...moralim bozuldu bu agridan kasigim fenaaa
Canim asi agri yapiyo cok fena ama kasikta degil kolda olmustu bende...agrilarinin asidan oldugunu sanmiyorum.bide yanlis bi asi olma ihtimalide cok cok dusuk rahat olmaya calis bence..
bugün ben de 2. dozumu oldum ama sadece kolum biraz ağrıyor kasığımda ağrı yok ilkinde de olmamıştı.farklı bir durumdan ağrın olmalı sanırım.bebeğinin hareketleri nasıl canım?
merhabe ben de ağustos annesiyim inş. hepiniz hayırlı doğumlar yaparsınız. Bu arada doktor bana bir doz önerdi aşıyı çünkü sağlık ocakları prim alıyormuş aşıdan beş doz bile yapan varmış.. Doktorum sakın yaptırma dedi.doktorunuza sorun derim. Umarım önmeli birşey yoktur.
kızlar dıyetısyene gıtmemi soylemıstı doktor bugun gıttım dahada delırttı benı doktor 46 kıloyla hamle kaldım 59 olmuşum ooo 13 kılo almışmışım cokmuss ..ıyce moralımı bozduu ,bı arkadsım avr 7 aya kadr 25 kılo aldı doktoru ne rahat bnm doktorların hepsı depreyona soktular benı agla gala bı hal oldum bugun ya sankı dağları almışım gorsenız bı göbek var ıyce bunaldım ben yaaverdıgı dıyetı gorenız nasıl uyucam bılmıyorum delırıcemm... zaten yemek yemek sorundu ıyce sorun olcak bana tırlatıcam bu yemek konusundan ötürü
kızlar dıyetısyene gıtmemi soylemıstı doktor bugun gıttım dahada delırttı benı doktor 46 kıloyla hamle kaldım 59 olmuşum ooo 13 kılo almışmışım cokmuss ..ıyce moralımı bozduu ,bı arkadsım avr 7 aya kadr 25 kılo aldı doktoru ne rahat bnm doktorların hepsı depreyona soktular benı agla gala bı hal oldum bugun ya sankı dağları almışım gorsenız bı göbek var ıyce bunaldım ben yaaverdıgı dıyetı gorenız nasıl uyucam bılmıyorum delırıcemm... zaten yemek yemek sorundu ıyce sorun olcak bana tırlatıcam bu yemek konusundan ötürü
tabi ki de karnesi var. aşıları tamam. havlamıyo etmiyor. sorsam köpeğimin ne rengini ni boyunu tarif edebilirler. bi Allah ın kulu görmedi. gerekçesi 5 vakit namaz kılması. sanki gelip köpeğimin kulubesinde kılıyor. yani 5 vakit namaz kılıp bu şekilde hele ki hamile bi kadına bu şekilde davrananı ilk defa görüyorum. bildiğiniz kovdu yani. arsa karşılığı kat almış o yüzden hala kendini bu binanın komple sahibi zannediyor kendini. ben dün ki gözyaşlarımı helal etmiyorum onlara. lafla taciz ediyolar dünden beri
kızlar kafam çok karışık. eşimle memleketlerimiz farklı evlenirken benim memleketime gelmek istedi yerleştik 1,5 seneye yakındır burdayız yani kendi annemelerin yanında. şimdi kendi memleketinden güzel bir iş teklifi aldı doğumdan sonra oraya gidelim istiyor daha önce de bu tarz düşünceleri oldu ama ertelemiştik. şimdi ne yapacağım bilmiyorum.
burada karışanım falan yok ailem de öyle sıkboğaz eden tipler değil ama onların sülalesi kalabalık ve kaynanam falan da herşeye karışmak isteyecek bir tip artı orada maddi anlamda bize destek değil köstek olacaklarını biliyorum.
gelgeleleim buradaki işim çok stresli nereye kadar sabredeceğim meçhul ama ailemi bırakıp gitmek içime sinmeyecek biliyorum.
orada da iş bakımından rahat olacağım ama ailesi ve sülalesi sürekli içiçe mi olmak isterler bilemiyorum bir de çocuk doğunca kaynanamın ona bakmasını istemiyorum kendisi çocuğa küfür vs. öğretecek ki ben hiç hoşlanmam bir de ondan ilk eğitimi alsın istemiyorum. napmalıyım sizce şimdiden bunların stresi sardı beni :26:
kızlar size evimden sesleniyorum.. çok şükür raporumu aldım istirahata çekildim. doktorum baktı bu ağrılar malesef geçmicek daha da arta bilir dedigöğüs altımdaki acıyı söyledim. bebeğimin kafası yukardaymış o acıtıyor muhtamelen dedi ama kızım çok acıtıyor çürüdü heralde içten, dışardan dokunamıyorum o derece.. ama çok şükürr sağlıklıymış bunu duymak beni mutlu etti. sanırım kızım annesine doğana kadar çektirecek..
Canım inan ne diyeceğimi bilemiyorum. Tamam hoş karşılanmayabilir ama herşeyin bir adabı vardır.kızlar size bişey soracağım. benim aklım durdu.. boşuna ev alma komşu al dememişler. dün alacaklı gibi kapım çalındı ve apartmanın temizlikçisi aynı zamanda bu apartmanın eski toprak sahibiymiş. bana merhaba demeden hemen aşağıya in ve köpeğinin pisliklerini temizle dedi artist artist ben şok oldum köpeğimi daha dışarıya çıkartmamıştım. terasa yapıyor tuvaletini ordan poşetleyip çöpe atıyorum çünkü. kabul etmedim. indi aşağıya kadın bağıra bağıra kabul etmiyo bide şu pislere bak dedi. ordan kocası çıktı sokağa köpeğinizide alın defolun gidin burdan diye bağırdı. eşim balkona çıktı ne diyosun sen diye adam sen benim kim olduğumu bilmiyosun galiba in çabuk aşağıya göstercem sana diye nasıl bağırıyor. eşimde indi dövüşcekler diye çok korktum. gerçekten de köpek pisliğiymiş. bağrındılar çağrındılar eşim pislikleri topladı. bana da köpeğini apartman merdivenlerinde görmeyeceğim geçenlerde işemiş ben 5 vakit namaz kılan adamım diye bağırdı. giya köpeğim işemiş üstünede ben gazete sermişim. daha gezdirmeye çıkartamadım sıcaklarla kızlar. bu nasıl çirkeflik. öğrendim ki annem buraya taşınırken köpeğimin pisliğini gidere atmış yer altına geçiyordur diye. bugün kadın birine bizden şikayetçi olacağını söylüyordu. merak ettiğim bizi ne diye şikayet edebilir ve sonuçları ne olur. küfür etmedik darp etmedik tehtit etmedik. onlar bağırınca eşim bağrındı sadece o kadar. sonunda dedikleri oldu pislikler temizlendi.kafayı yicem akıl verin buraya taşınalı daha 2 hafta oldu
Siz boyle kilodan bahsedince ben aglamakli oluyorum. 20 kilo almis ve normal hali bile toplu olan biri icin agir gelio.. :-( bunyem o kadar musaitki kilo almaya hayatim boyunca hep diyet yapmak zorunda kaldm. simdi de yapamiyorum. cok sinirleniyorum ve bayilcak gbi oluyorum. doktorum seker cikar sandi. ama onu da cok sasirtacak bi sekilde seker toleransim super cikti. dunyalari falan da yemiyorum valla. neden ben? :'(
Herkese günaydın güzel anneler ve melekleri...
tatlım sıkma canını doktorların dediğine ne bakıyorsun. zaten çok zayıf hamile kalmışsın.ben 63 kilo olduğum halde kendimi gayet iyi hissediyorum ki ben de 10 kilo aldım.. herkes hiç kilo almamışsın diyor, 10 kilo aldım diyince oo çokmuş diyorlar.. hiç takmıyorum.. önemli olan bebeğimizin sağlığı. sen sadece şeker olduğu için biraz diyetine dikkat et.kiloyu da takma kafana sakın. zaten doğum olduğunda ilk bir ayda 10 kiloya yakın gidiyormuş.. dediğin gibi 20-30 kilo alanlar var. sıkma canını bebişş
Herkese günaydın henüz geçmişi okumadım bir bakıp geleyim neler olmuş ... Kızlar bu arada dün balıktan fena tiksindim fırında pişirmiştim ama bu son oldu ancak yarım yiyebildim bundan sonra mecburen kızartma yapıcam böyle olan var mı aranızda ??
bencede arkadaş doğru söylüyor zayıf olanlar daha çok kilo alıyor ben 70 kiloyla kaldım şuan 80 kiloyum aldığım kilo normal amma ben kilolu olduğum için fazla
Geçmişi bitirdim... Gelelim günümüze.
Dün kontrolümüz vardı. Benim doktorum ayrıldığı için başka doktora gittim.
İyiki ayrılmış şimdiki daha çok ilgilendi :))
Ayrıntılı ultrasonda bile bu kadar bakılmamıştı anlatmamıştı.
Bebişimizin iç organlarına kemiklerine herbişeyine baktı. Çok şükür herşeyi normal.
Başı aşağıda şimdilik normal doğum şekli. Suyu da iyi dedi. Normal doğum en deç 13 ağs. olur dedi.
karın çevresine göre 28+6 baş bölgesi 28+1 günlükmüş amann ne karışık şeyler.
Bebişimiz büyümüş. 1220 kg olmuş maşallah kuzum.
Ayaklar tam karnıma dayamış Ayaklarını gördük minnacık :)) Eşim araba sürüyodur diyo :))
Bide iki elinide ağzına almış bi emiyoki sormayon.
Biz bakarken ellerini çıkardı ağzından. Ağzını açıp kapadı çok tatlıydı yaaaaa.
Çok mutlu oldum bu muayenemde çok güzel gördüm bebişimi....
1 ay sonra gel hem 32 hafta raporunu vereyin dedi.
1 ayda ne kadar büyür arada gidip görsem olmazmı ki :26: özlerim ben minnoşumu[/QUOTE
Canim ne guzel cok cok gormussun minnosunu okurken ben bile mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?