- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.581
kızlar size bişey soracağım. benim aklım durdu.. boşuna ev alma komşu al dememişler. dün alacaklı gibi kapım çalındı ve apartmanın temizlikçisi aynı zamanda bu apartmanın eski toprak sahibiymiş. bana merhaba demeden hemen aşağıya in ve köpeğinin pisliklerini temizle dedi artist artist ben şok oldum köpeğimi daha dışarıya çıkartmamıştım. terasa yapıyor tuvaletini ordan poşetleyip çöpe atıyorum çünkü. kabul etmedim. indi aşağıya kadın bağıra bağıra kabul etmiyo bide şu pislere bak dedi. ordan kocası çıktı sokağa köpeğinizide alın defolun gidin burdan diye bağırdı. eşim balkona çıktı ne diyosun sen diye adam sen benim kim olduğumu bilmiyosun galiba in çabuk aşağıya göstercem sana diye nasıl bağırıyor. eşimde indi dövüşcekler diye çok korktum. gerçekten de köpek pisliğiymiş. bağrındılar çağrındılar eşim pislikleri topladı. bana da köpeğini apartman merdivenlerinde görmeyeceğim geçenlerde işemiş ben 5 vakit namaz kılan adamım diye bağırdı. giya köpeğim işemiş üstünede ben gazete sermişim. daha gezdirmeye çıkartamadım sıcaklarla kızlar. bu nasıl çirkeflik. öğrendim ki annem buraya taşınırken köpeğimin pisliğini gidere atmış yer altına geçiyordur diye. bugün kadın birine bizden şikayetçi olacağını söylüyordu. merak ettiğim bizi ne diye şikayet edebilir ve sonuçları ne olur. küfür etmedik darp etmedik tehtit etmedik. onlar bağırınca eşim bağrındı sadece o kadar. sonunda dedikleri oldu pislikler temizlendi.kafayı yicem akıl verin buraya taşınalı daha 2 hafta oldu
bizde kendi rahatsızlıklarımızdan falan dert yanıyoruz en azından ailemiz yanımızda.uzaktaki arkadaşlara allah yardm edecektr eminim.kızlar doğumu nerde yapcaksınız k.valdede mi annenizde mi?ben ikisiylede aynı şehirde değilim ama onlar aynı şehirde.annem k.valden küser kızım orda kal ben gelir sana bakarm diyor ama bende emin olamıyorum napsak ki
gunaydn kizlar....bacak bel agrisi bnmde kotu kasigada vuruyo 3.trimester herkese hosgeldidurusel ayni sey banada olmustu kanama diye odum kopmustu.kilodan bhsetmissnz zayiflar daha cok kilo alir degil sanirm kizlar bunyeyle ilgili..ben 55im suan dktora sordm cok iyi ideal dedi icime su serpti..kafanizi takmayn sirf 5kilo dogumla gdiyomus zaten.o kostarmaya ve emzrmyle eskiye doneriz.bebislerimz iyi olsn onemli olan o
hamileliğim hiç bitmesin istiyorum :) benim gibi düşünen varmı ? Kendimi göbekli o kadar çok sevdim ki minik minik hareketler oofs bir an önce kontrolum gelsede gidip görsek ne güzel olur
gunaydn kizlar....bacak bel agrisi bnmde kotu kasigada vuruyo 3.trimester herkese hosgeldidurusel ayni sey banada olmustu kanama diye odum kopmustu.kilodan bhsetmissnz zayiflar daha cok kilo alir degil sanirm kizlar bunyeyle ilgili..ben 55im suan dktora sordm cok iyi ideal dedi icime su serpti..kafanizi takmayn sirf 5kilo dogumla gdiyomus zaten.o kostarmaya ve emzrmyle eskiye doneriz.bebislerimz iyi olsn onemli olan o
Günaydın kızlar başım çok dönüyor bugün gözlerimi kapatınca karanlık bile dönüyor durduramıyorum
Heracım yaşadıklarına çok üzüldüm. Bazı insanlar çok önyargılı malesef eminim sen etraftan laf gelmesin diye titizleniyorsundur ama onlar illaki bir kulp bulurlarHiç muhattap olma nasılsa ellerinden bişey gelmez anca boş boş atıp tutsunlar.
Günaydın kızlar başım çok dönüyor bugün gözlerimi kapatınca karanlık bile dönüyor durduramıyorum
Heracım yaşadıklarına çok üzüldüm. Bazı insanlar çok önyargılı malesef eminim sen etraftan laf gelmesin diye titizleniyorsundur ama onlar illaki bir kulp bulurlarHiç muhattap olma nasılsa ellerinden bişey gelmez anca boş boş atıp tutsunlar.
Günaydın arkadaşlar herkese keyifli bir gün dilerim.
Bende 30.haftamdayım 69 kg ile hamile kaldım toplamda 8 kg aldım.
Dr.1-2 kg fazla dedi ama bende hiiç takılmıyorum.Zaten görünüşte sadece göbek var birazda basenler genişledi :)
Hala normal tişörtlerimi giyebiliyorum geniş olanları tabi :)
Haftasonu lcw den hamile tişörtü aldım üzerinde canım annem yazıyor kalbin içinde bebiş kafası var :) görmüşsünüzdür belki çok yakıştırdı herkes onu giyince hamile olduğumu iyice hissettim sanki :))
Çalışan bayanlar sizler nasıl kıyafet yetiştiriyorsunuz ben hala çalışıyor olsaydım eminim evi hamile kıyafetleriyle doldurmuştum ama bir yandan da gereksiz geliyor.Öyle karışık bir durum :)
Günaydınlar hepimizeee..
hepimiz için musmutlu bi gün olsun, herşey çok güzel olsun. Bugün doğum günüm, bir yaş daha yaşlanıyorum ama yaşlandıkça enerjim mi artıyor ne? öpüyorum hepinizi..
Günaydınlar hepimizeee..
hepimiz için musmutlu bi gün olsun, herşey çok güzel olsun. Bugün doğum günüm, bir yaş daha yaşlanıyorum ama yaşlandıkça enerjim mi artıyor ne? öpüyorum hepinizi..
canım yeni yaşın sana beraberinde tüm güzellikleri de getirsin inşallah
Canımyeni yaşın sana öncelikle sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebişini kucağına kavuştursun. Sonrasında bütünnn güzellikler seninle olsun canım.
Günaydınlar hepimizeee..
bende 69 la hamile kaldım normalde 64-65 kiloydum hamilelikten öncede kilo almıştım toplamda hamileliğimde 12 kilo aldım sen gayet iyisin canım maşallah ben çalışıyorum kıyafet sorma büyük dert hamile kıyafeti olarak sadece pantalon aldım üstlerim hep büyük beden aldım hamile üstlerini pek giyemiyorum bol gömlekler giyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?