2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay valla uyuz oldum ne terbiyesiz insanlar var. canım niye indin ki aşağıya git kapımdan benım köpeğim evde deyip kapatacaksın kapayı yüğzüne inme aşağılara bidaha boşver cahil insanlar belli.hiç muhattap olma kudursın dursun kendi kendine onlara cevap verdikçe hoşlarına gider.hamileyım ben işim yok senın peşine mi gelicem de çat vur kapıyı. korma zabıtada bişey yapamaz .
facede hayvanlarla ilgili bilgi veren yerler var canım hayvander mi ne tam hatırlamıyorum oradılkilerden de ayrıntılı bilgi öğrenebilirisn hayvan hak hukukunu biliyorlar herşeylerini.
hayvan diyorum ama sevmiyorum bu kelimeyi asıl sana bunu yapanlar hayvan...

canım bence kimsenın alınganlık zamanı değil, sonuçta senın kanaman olucak belki tüylerin cıkacak belki pansuman yapılacak orana burana bunları annenın yapması herzmaan daha kolay şahsen benım tüylerimi annem alıyor,başkasına yaptıramıyorum utanıyorum. kendimde alamıyorum şu sıralar. e kanamn olcak yok oraya buraya geçer tedirginliği yaşamamalıyız.
ben ce güzel dille kayınvalidene söyle anne ben ilk günler annemle kalmak istiyorum sakın alınma işte kananmam olucak tüy problemi vb. anlat zaten o da bayan anlayacaktır. yok anlamıyorsa kendi bilir. anlamak istemıyordur. hem toparlanır bebek bakmaya alışır giderisn nolcak. ben ilk dönemde annemi isterim yanımda bu gayet doğal birşey.

bugun sayfaları takip edemicem bilginz varsa ozelden mesaj atrsanz sevinirm bi öğünde hem balık hem yogurt yemek zararlı mı benm balk yemem lazım ama yogurt da yemem lazım ne yapacam ya balıkda konserve zaten

ayy nasıl panikle eşimi çağırıyorum tuvalete görmelisin cnm doğumla en az 5 kilo gidio evet sonrasıda gider zaten ben geçen ay 3 kilo almıştım 1 ayda bu ay yavasladım daha 3 haftada yarım kilo filan almışımama bebişim büyüsünde alım önemli deil

hamileliğim hiç bitmesin istiyorum :) benim gibi düşünen varmı ? Kendimi göbekli o kadar çok sevdim ki minik minik hareketler oofs bir an önce kontrolum gelsede gidip görsek ne güzel olur

Günaydın kızlar başım çok dönüyor bugün gözlerimi kapatınca karanlık bile dönüyor durduramıyorum

Heracım yaşadıklarına çok üzüldüm. Bazı insanlar çok önyargılı malesef eminim sen etraftan laf gelmesin diye titizleniyorsundur ama onlar illaki bir kulp bulurlar Hiç muhattap olma nasılsa ellerinden bişey gelmez anca boş boş atıp tutsunlar.

hamileliğim hiç bitmesin istiyorum :) benim gibi düşünen varmı ? Kendimi göbekli o kadar çok sevdim ki minik minik hareketler oofs bir an önce kontrolum gelsede gidip görsek ne güzel olur

ben de canım aynı şeyi düşünüyorum keşke hamilelik 2 yıl falan sürse ben çok mutluyum böyle:)

Aynen ya son düzlükte hepimiz sapır sapır dökülüyoruz :) Bugün işe gelirken düşündüm acaba 32. haftamda izne ayrılsam mı diye... Bebeğimle az zaman geçirmek istemiyorum 2 aylık olacak bırakamam onu dayanıcam mecbur

herkese günaydın güzel anneler kilo muhabbetleri olmuş sabah moralim çok bozuldu günde 1 kilo almayı nasıl başarıyorum anlamadım geçen haftada böyle olmuştu üstelik yarın doktor randevum var evet doktorum beni rencide etmiyor ama her defasında enazından dikkatli olalım lafı duymak istemiyorum 1 kilo ödemdir diye teselli ediyorum kendimi yine bugün bol su ve protein sebzeye agırlık vereyim bakalım işe yarıyacak mı

canım tasiyonunu bir ölçtür istersen.. düşmüş olabilir :/ tuzlu bir ayran içersin eğer tansiyondansa. inşallah bişeyciğin kamaz

Günaydın arkadaşlar herkese keyifli bir gün dilerim.
Bende 30.haftamdayım 69 kg ile hamile kaldım toplamda 8 kg aldım.
Dr.1-2 kg fazla dedi ama bende hiiç takılmıyorum.Zaten görünüşte sadece göbek var birazda basenler genişledi :)
Hala normal tişörtlerimi giyebiliyorum geniş olanları tabi :)
Haftasonu lcw den hamile tişörtü aldım üzerinde canım annem yazıyor kalbin içinde bebiş kafası var :) görmüşsünüzdür belki çok yakıştırdı herkes onu giyince hamile olduğumu iyice hissettim sanki :))
Çalışan bayanlar sizler nasıl kıyafet yetiştiriyorsunuz ben hala çalışıyor olsaydım eminim evi hamile kıyafetleriyle doldurmuştum ama bir yandan da gereksiz geliyor.Öyle karışık bir durum :)

canım çok geçmiş olsun tansiyonuna bi baktır düşük olabilir

Günaydınlar hepimizeee..

hepimiz için musmutlu bi gün olsun, herşey çok güzel olsun. Bugün doğum günüm, bir yaş daha yaşlanıyorum ama yaşlandıkça enerjim mi artıyor ne? öpüyorum hepinizi..

bende 69 la hamile kaldım normalde 64-65 kiloydum hamilelikten öncede kilo almıştım toplamda hamileliğimde 12 kilo aldım sen gayet iyisin canım maşallah ben çalışıyorum kıyafet sorma büyük dert hamile kıyafeti olarak sadece pantalon aldım üstlerim hep büyük beden aldım hamile üstlerini pek giyemiyorum bol gömlekler giyiyorum

Canımyeni yaşın sana öncelikle sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebişini kucağına kavuştursun. Sonrasında bütünnn güzellikler seninle olsun canım.

Canım tansiyonunu bi ölçtürseydin?? Dikkat et kendine

Son düzenleme:
canım yeni yaşın sana beraberinde tüm güzellikleri de getirsin inşallah

Canımyeni yaşın sana öncelikle sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebişini kucağına kavuştursun. Sonrasında bütünnn güzellikler seninle olsun canım.

Bugün mumlarımı üflerken hepimiz için dilek tutacağım. Meleklerimizi sağsağlim kucağımıza alalım diye. Tüm güzellikler hepimizin olsun kızlar, çok sağolun

Nice mutlu seneler dilerim arkadaşım.Bebişin,eşin,sevdiklerinle çok güzel geçen bir senen olsun inş.

Günaydın hanımlar
geçen hafta raporluydum giremedim nete
ohhhh çok süper dinlendim miss gibi evimde
iyisinizdir inşallah
şaka maka 30. haftaya giriş yapmışız kaldı 9 haftam
Allahım rüyalarımda doğum görüyorum ama bebişin kıyafetleri hazır olmuyo çok telaş yapıyorum falan
neyse haftaya açıköğretim sınavım var onu atlatıyım hemen yıkama ütüleme yerleştirme yapıcam inşallah

Aynen canım 65 en yüksek kilomdu ama hamişlikten önce 69a çıkmıştım.Olsun sağlık olsun kiloyu hiç yakmayın yeterki bebişler beslensin,sağlıkla doğsunlar.
Bol ve rahat kıyafetler en iyisi şimdi birde yaza girdik rahat etmemiz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…