2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de canım aynı şeyi düşünüyorum keşke hamilelik 2 yıl falan sürse ben çok mutluyum böyle:)

ney neyyy 2 yıll mı naptın kızzzz

amannn sorma çalışıca sıkıntı tabi bikaç tişört 2-3 hamile pantolonu 1-2 elbise çevir çevir giyyy zaten kimse aaa hep aynı şeyleri giyiyo demez heralde sonuçta hamileyizz ayolll

canım benim önceki 2 doğumumda da 10 kilo gitti doğumla birlikte, ertesi gün 10 kilo zayıflamıştım, ödem filanda varmış demekki.
sonra kalanları da verdim zaman içinde

Bana işyerinden arkadaşlar artık alma üstüne bişey diyolar :) Hamile kıyafeti olarak almadım zaten ama tabi aldıklarım bol gömlekler tunikler. Bütün kışı tayt-tunikle geçirdim :) Şimdi evdeki tişörtlerimden de giyiyorum aldığım gömlekler var 2 pantolon aldım. Annemle kayınvalidem de sağolsun özenip alıyorlar öyle geçinip gidiyorum

Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu ve enerjik yaşlara

canım tasiyonunu bir ölçtür istersen.. düşmüş olabilir :/ tuzlu bir ayran içersin eğer tansiyondansa. inşallah bişeyciğin kamaz

canım çok geçmiş olsun tansiyonuna bi baktır düşük olabilir

Arkadaşlarım sağolun tansiyonumu ölçemiyorum ama ayran içtim. Yalnız bu öyle bir baş dönmesi değil duracağa benzemiyor en ufak hareketimde şiddetleniyor.

:119: :119: :119: :119: huzurlu mutlu sağlıklı bebişli nice yıllara canımmmm :119: :119: :119: :119: :119:

doğum günün kutlu olsun arkadaşım nice mutlu yaşlara

Kızlar kiloları çok takmayın ama çok ta boşlamayın kilo illaki verilir ama rahat bir hamilelik ve rahat bir doğum için dikkat etmemizde gerekiyor ben nazar değmesin henüz 4 kilo aldım ve aşırı kabızlık sıkıntım vardı bu sebepten beyaz ekmeği kestim unonun çok tahlili ekmeğini tüketiyorum bir poşeti bir haftada bitiriyorum kanım düşük çıktığı için çayı kestim çayla birlikte şekerde gitti tabi meyve suyu portakal suyu tüketiyorum ara öğünlerinden bol bol meyve , nesfit tüketiyorum onun dışında herşeyi istediğim gii yiyorum Hergün bi miktar tatlı da yiyorum ve bu şekilde bu ay hiç kilo almadım ve bağırsaklarında düzene girdi kabızlık şikayetim çok azaldı. Hergün kayısı yememe rağmen bu kadar rahat deildim

ne kadar güzelll ya ben tam 12 kilo aldım sanırım abarttım
kendimi durduramıyorum sanki mideme öküz oturmuş gibi
yiyip yiyip akşama başlıyorum kıvranmaya çünkü yanıyo midem reflü başladı artık bende
hamurişini ve tatlıyı bi bıraksam tamam ama
sanki bidahamı yiycem böyle serbest amannnnn boşver diyorum sonra

kızlar dünden beri diş ağrısı çekiyorum hala.. hastanenin aciline gittim diş bölümüne yolladılar ordada kadın doğumcumdan izin belgesi istediler herhangi bir işlem için .. sonra uğraşmayyaım başka bir dişçiye gittim özel e ordada aynı şeyi istediler.. ordanda başka bir özel polikliniğe gittim baktılar aynı şeyi onlarda istediler al gel hemen başlayalım dediler sinirleri almadan ağrın geçmez dedi o dokor.. mahvoldum ben minoset plas içiyorum dünden beri hiç ama hiçç hafiflemedi
birde rovamycine içiyorum 2 tane içtim dünden bu yana ..

tanıdık bi dişçimiz vardı onu aradık oda aynı şeyi dedi acele etmesin antibiotiğini içip beklesin demiş çünkü o esnada ağrısı olduğu için anestezide uyuşturmaz tekrar tekrar dozda anestezi verecekler buda iyi olmaz dedi ne yapacağımı bilmiyorum kızlar eşim gelecekmiş bi gelsin bakalım artık sağ tarafımı hissetmiyorum dayanamıyorum bu ağrıya daha fazla

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım çok zordur diş ağrısı bilirim
benimde kaç gündür diş etlerim acıyo ve fırçalarken acayip kanıyo
sert meyvelerden yerken falanda öyle kanıyo ve acıyo
umarım diş eti çekilmesi değildir

iyi ki doğdun canım.... uzuuun mutlu seneler seninle olsun bebişkon ve sevdiklerinle beraber:)

angys ben de zayıflar daha çok kilo alıyormuş diye teseli ediyordum kendimi
ilk 4 ay hiç kilo alamamıştım ve genelde kilo alamama gibi bir sorunum vardır,
sen 55 çok iyiyimişsin, kaç kilo aldın,
ben 49 la başladım 13 kilo aldım, 17 hedefim, başta kilo alamamktan korkuyordum, şimdidide çok almaktan,
annem 20 kilo alırmış hamileliklerinde, 3 çocuk annesi ve şu an çok zayıf,
günde bir küp şeker bile kullanmıyorum, reçel tatlı hiç sevmem, bisküvi tarzı paketleri yiyecekleri oldum olası yemem,
çikolata hiç yemem sadece bitteri ilk ultrasona giderken yemiştim çok az,
hamurlu yemek yapmaya zaten vaktim yok sevmem de üstelik,
hep et yemeği, et suyuna çorba, sebze yemeği, salata, kavun, karpuz, yoğurt yiyorum,
hamilelik öncersinde de aynen böyle beslenirdim ve hiç almazdım kilo,
nasıl bu kadar kilo aldım şaşkınım açıkçası,
bence de yapı meselesi,
herkes sadece göbeğin çıkmış diyor ama ben biliyorum başka nerelerin de çıktığını:):):)

bugün nasılsın canım seni merak ettim nasıl oldun?

GODOFMERCY,

doğum günün kutlu olsuuuunnn,tüm sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu olursun inş canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…