- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.601
Günaydınlar hepimizeee..
hepimiz için musmutlu bi gün olsun, herşey çok güzel olsun. Bugün doğum günüm, bir yaş daha yaşlanıyorum ama yaşlandıkça enerjim mi artıyor ne? öpüyorum hepinizi..
çook mutlu yılların olsun canım eşinle,bebeğinle,sevdiklerinleGünaydınlar hepimizeee..
hepimiz için musmutlu bi gün olsun, herşey çok güzel olsun. Bugün doğum günüm, bir yaş daha yaşlanıyorum ama yaşlandıkça enerjim mi artıyor ne? öpüyorum hepinizi..
ben de canım aynı şeyi düşünüyorum keşke hamilelik 2 yıl falan sürse ben çok mutluyum böyle:)
Günaydın arkadaşlar herkese keyifli bir gün dilerim.
Bende 30.haftamdayım 69 kg ile hamile kaldım toplamda 8 kg aldım.
Dr.1-2 kg fazla dedi ama bende hiiç takılmıyorum.Zaten görünüşte sadece göbek var birazda basenler genişledi :)
Hala normal tişörtlerimi giyebiliyorum geniş olanları tabi :)
Haftasonu lcw den hamile tişörtü aldım üzerinde canım annem yazıyor kalbin içinde bebiş kafası var :) görmüşsünüzdür belki çok yakıştırdı herkes onu giyince hamile olduğumu iyice hissettim sanki :))
Çalışan bayanlar sizler nasıl kıyafet yetiştiriyorsunuz ben hala çalışıyor olsaydım eminim evi hamile kıyafetleriyle doldurmuştum ama bir yandan da gereksiz geliyor.Öyle karışık bir durum :)
gunaydn kizlar....bacak bel agrisi bnmde kotu kasigada vuruyo 3.trimester herkese hosgeldidurusel ayni sey banada olmustu kanama diye odum kopmustu.kilodan bhsetmissnz zayiflar daha cok kilo alir degil sanirm kizlar bunyeyle ilgili..ben 55im suan dktora sordm cok iyi ideal dedi icime su serpti..kafanizi takmayn sirf 5kilo dogumla gdiyomus zaten.o kostarmaya ve emzrmyle eskiye doneriz.bebislerimz iyi olsn onemli olan o
çook mutlu yılların olsun canım eşinle,bebeğinle,sevdiklerinlesorması ayıp kaç oldun bakayımm :))
Günaydın arkadaşlar herkese keyifli bir gün dilerim.
Bende 30.haftamdayım 69 kg ile hamile kaldım toplamda 8 kg aldım.
Dr.1-2 kg fazla dedi ama bende hiiç takılmıyorum.Zaten görünüşte sadece göbek var birazda basenler genişledi :)
Hala normal tişörtlerimi giyebiliyorum geniş olanları tabi :)
Haftasonu lcw den hamile tişörtü aldım üzerinde canım annem yazıyor kalbin içinde bebiş kafası var :) görmüşsünüzdür belki çok yakıştırdı herkes onu giyince hamile olduğumu iyice hissettim sanki :))
Çalışan bayanlar sizler nasıl kıyafet yetiştiriyorsunuz ben hala çalışıyor olsaydım eminim evi hamile kıyafetleriyle doldurmuştum ama bir yandan da gereksiz geliyor.Öyle karışık bir durum :)
Günaydınlar hepimizeee..
canım tasiyonunu bir ölçtür istersen.. düşmüş olabilir :/ tuzlu bir ayran içersin eğer tansiyondansa. inşallah bişeyciğin kamaz
canım çok geçmiş olsun tansiyonuna bi baktır düşük olabilir
Günaydınlar hepimizeee..
Günaydınlar hepimizeee..
ehh birazcık 29 olmuşsun canım evet :)) ben de ağustosta hem anne hem 27 oluyorum en güzel yaşım bu olacak sanırımm84 lüyüm canım :)) sanırım 29 ? :)))
Kızlar kiloları çok takmayın ama çok ta boşlamayın kilo illaki verilir ama rahat bir hamilelik ve rahat bir doğum için dikkat etmemizde gerekiyor ben nazar değmesin henüz 4 kilo aldım ve aşırı kabızlık sıkıntım vardı bu sebepten beyaz ekmeği kestim unonun çok tahlili ekmeğini tüketiyorum bir poşeti bir haftada bitiriyorum kanım düşük çıktığı için çayı kestim çayla birlikte şekerde gitti tabi meyve suyu portakal suyu tüketiyorum ara öğünlerinden bol bol meyve , nesfit tüketiyorum onun dışında herşeyi istediğim gii yiyorum Hergün bi miktar tatlı da yiyorum ve bu şekilde bu ay hiç kilo almadım ve bağırsaklarında düzene girdi kabızlık şikayetim çok azaldı. Hergün kayısı yememe rağmen bu kadar rahat deildim
ehh birazcık 29 olmuşsun canım evet :)) ben de ağustosta hem anne hem 27 oluyorum en güzel yaşım bu olacak sanırımm
tekrar mutlu yıllar sanaaa şekerim
kızlar dünden beri diş ağrısı çekiyorum hala.. hastanenin aciline gittim diş bölümüne yolladılar ordada kadın doğumcumdan izin belgesi istediler herhangi bir işlem için .. sonra uğraşmayyaım başka bir dişçiye gittim özel e ordada aynı şeyi istediler.. ordanda başka bir özel polikliniğe gittim baktılar aynı şeyi onlarda istediler al gel hemen başlayalım dediler sinirleri almadan ağrın geçmez dedi o dokor.. mahvoldum ben minoset plas içiyorum dünden beri hiç ama hiçç hafiflemedi
birde rovamycine içiyorum 2 tane içtim dünden bu yana ..
tanıdık bi dişçimiz vardı onu aradık oda aynı şeyi dedi acele etmesin antibiotiğini içip beklesin demiş çünkü o esnada ağrısı olduğu için anestezide uyuşturmaz tekrar tekrar dozda anestezi verecekler buda iyi olmaz dedi ne yapacağımı bilmiyorum kızlar eşim gelecekmiş bi gelsin bakalım artık sağ tarafımı hissetmiyorum dayanamıyorum bu ağrıya daha fazla
Günaydınlar hepimizeee..
kızlar ankara sincan koru hastanesine giden varmı?
gunaydn kizlar....bacak bel agrisi bnmde kotu kasigada vuruyo 3.trimester herkese hosgeldidurusel ayni sey banada olmustu kanama diye odum kopmustu.kilodan bhsetmissnz zayiflar daha cok kilo alir degil sanirm kizlar bunyeyle ilgili..ben 55im suan dktora sordm cok iyi ideal dedi icime su serpti..kafanizi takmayn sirf 5kilo dogumla gdiyomus zaten.o kostarmaya ve emzrmyle eskiye doneriz.bebislerimz iyi olsn onemli olan o
Hepiniz e tesekkur ederim kizlar...sancim hala gecmis degil gafif belimede vuruyoanne olnak ne zormus yok acaba asi yanlismiydi yok bebegim iyi mi delirdim bu saate kadar...kolumun acisini gectim,ki inanin kolum davul gibi...oglusumun hareketlerini hissediyorun ana cok kuvvetli degil mevlam cumlesiyle korusun...esimde ise gitmek zorunda izin vermiyolar, o evden giderken iyice agrilara bide yalnizlik eklenince kotu hisssetm Allahim korktugumuzdan emin eylesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?