- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.621
Günaydın hanımlar
geçen hafta raporluydum giremedim nete
ohhhh çok süper dinlendim miss gibi evimde
iyisinizdir inşallah
şaka maka 30. haftaya giriş yapmışız kaldı 9 haftam
Allahım rüyalarımda doğum görüyorum ama bebişin kıyafetleri hazır olmuyo çok telaş yapıyorum falan
neyse haftaya açıköğretim sınavım var onu atlatıyım hemen yıkama ütüleme yerleştirme yapıcam inşallah
kızlar dünden beri diş ağrısı çekiyorum hala.. hastanenin aciline gittim diş bölümüne yolladılar ordada kadın doğumcumdan izin belgesi istediler herhangi bir işlem için .. sonra uğraşmayyaım başka bir dişçiye gittim özel e ordada aynı şeyi istediler.. ordanda başka bir özel polikliniğe gittim baktılar aynı şeyi onlarda istediler al gel hemen başlayalım dediler sinirleri almadan ağrın geçmez dedi o dokor.. mahvoldum ben minoset plas içiyorum dünden beri hiç ama hiçç hafiflemedi
birde rovamycine içiyorum 2 tane içtim dünden bu yana ..
tanıdık bi dişçimiz vardı onu aradık oda aynı şeyi dedi acele etmesin antibiotiğini içip beklesin demiş çünkü o esnada ağrısı olduğu için anestezide uyuşturmaz tekrar tekrar dozda anestezi verecekler buda iyi olmaz dedi ne yapacağımı bilmiyorum kızlar eşim gelecekmiş bi gelsin bakalım artık sağ tarafımı hissetmiyorum dayanamıyorum bu ağrıya daha fazla
Günaydın hanımlar
geçen hafta raporluydum giremedim nete
ohhhh çok süper dinlendim miss gibi evimde
iyisinizdir inşallah
şaka maka 30. haftaya giriş yapmışız kaldı 9 haftam
Allahım rüyalarımda doğum görüyorum ama bebişin kıyafetleri hazır olmuyo çok telaş yapıyorum falan
neyse haftaya açıköğretim sınavım var onu atlatıyım hemen yıkama ütüleme yerleştirme yapıcam inşallah
kızlar dünden beri diş ağrısı çekiyorum hala.. hastanenin aciline gittim diş bölümüne yolladılar ordada kadın doğumcumdan izin belgesi istediler herhangi bir işlem için .. sonra uğraşmayyaım başka bir dişçiye gittim özel e ordada aynı şeyi istediler.. ordanda başka bir özel polikliniğe gittim baktılar aynı şeyi onlarda istediler al gel hemen başlayalım dediler sinirleri almadan ağrın geçmez dedi o dokor.. mahvoldum ben minoset plas içiyorum dünden beri hiç ama hiçç hafiflemedi
tanıdık bi dişçimiz vardı onu aradık oda aynı şeyi dedi acele etmesin antibiotiğini içip beklesin demiş çünkü o esnada ağrısı olduğu için anestezide uyuşturmaz tekrar tekrar dozda anestezi verecekler buda iyi olmaz dedi ne yapacağımı bilmiyorum kızlar eşim gelecekmiş bi gelsin bakalım artık sağ tarafımı hissetmiyorum dayanamıyorum bu ağrıya daha fazla
Canım kendi tanıdığınız doktorun dediğini uygula bakalım. Çok zor Allah yardımcın olsun. Keşke elimizden gelen birşey olsa.kızlar dünden beri diş ağrısı çekiyorum hala.. hastanenin aciline gittim diş bölümüne yolladılar ordada kadın doğumcumdan izin belgesi istediler herhangi bir işlem için .. sonra uğraşmayyaım başka bir dişçiye gittim özel e ordada aynı şeyi istediler.. ordanda başka bir özel polikliniğe gittim baktılar aynı şeyi onlarda istediler al gel hemen başlayalım dediler sinirleri almadan ağrın geçmez dedi o dokor.. mahvoldum ben minoset plas içiyorum dünden beri hiç ama hiçç hafiflemedi
Çok güzel canım. Maşallah.Kızlar oğlumun adı Mevlüt Emre olucak
nasıl sizce?
Yarım saattir aralıksız ağlıyorum(((((
Sinir oldum kasığıma ağrılar girdi((((
Bankadan tel.geldi kardeşim çektiği krediyi aylardır ödeyemiyormuş kefilide benim.İcra işlemleri başlayacak sizde kefilsiniz bilginiz olsun dedi.Bıktım yaa kardeşimin bu rahat tavırlarından hiç bahsetmedi.
Annem aradı üstüne ağladım telde üzülme ben konuşurum diyor.Konuşsan ne olacak 5gün mühdeti varmış ödeyemez bana kalır bende eşime artık söylemeye utanıyorum borçlrı var biz kapatalım demeye(((((((((
Hala ağlıyorum sinirimden.
günaydın kızlar. biz minnoşumuzla az önce uyandık ama hala yorgunum yahu. ayaklarım yanıyor. ahh bir de bu rüyalar. bir yerlerim açık kaldı diyeceğim ama bu sıcakta kapatmak imkansız.. rüyamda pkk nın içinde kaldım kardeşimi kaçırmaya çalıştım. sonra bi baktım evdeyim yanımda eşim var. kendimi sezeryan yaptım bebeğimizi sevdik sevdik yerine geri koyup göbeğimi diktimsonra ben dışarıya çıkmışım eve bi geldim eşim yok. şüphelendim eski sevgilisinin evine gittim bi baktım ikisi balkonda birbirine sarılmış bakınıyolar beni görüp eve kaçtılar. o sırada uyandım. hala o anın etkisindeyim sinirliyim hay Allah
Herkese günaydın güzel anneler ve melekleri...
tatlım sıkma canını doktorların dediğine ne bakıyorsun. zaten çok zayıf hamile kalmışsın.ben 63 kilo olduğum halde kendimi gayet iyi hissediyorum ki ben de 10 kilo aldım.. herkes hiç kilo almamışsın diyor, 10 kilo aldım diyince oo çokmuş diyorlar.. hiç takmıyorum.. önemli olan bebeğimizin sağlığı. sen sadece şeker olduğu için biraz diyetine dikkat et.kiloyu da takma kafana sakın. zaten doğum olduğunda ilk bir ayda 10 kiloya yakın gidiyormuş.. dediğin gibi 20-30 kilo alanlar var. sıkma canını bebişş
canım ben 26. haftamda gitmiştim doktora 66 ile hamıle kaldım dr a gittiğimde 76 kilo idim. Doktorun bi dövmediği kaldı. şimdi kaç kiloyum bılmıyorum... evdeki tartı bpzuldu tabı benım piskolojimde çok bozuldu. herkez hiç kılo almadın derken drun eşimin yanında bana kızması benı moral olrak bitirdi.
angys ben de zayıflar daha çok kilo alıyormuş diye teseli ediyordum kendimi
ilk 4 ay hiç kilo alamamıştım ve genelde kilo alamama gibi bir sorunum vardır,
sen 55 çok iyiyimişsin, kaç kilo aldın,
ben 49 la başladım 13 kilo aldım, 17 hedefim, başta kilo alamamktan korkuyordum, şimdidide çok almaktan,
annem 20 kilo alırmış hamileliklerinde, 3 çocuk annesi ve şu an çok zayıf,
günde bir küp şeker bile kullanmıyorum, reçel tatlı hiç sevmem, bisküvi tarzı paketleri yiyecekleri oldum olası yemem,
çikolata hiç yemem sadece bitteri ilk ultrasona giderken yemiştim çok az,
hamurlu yemek yapmaya zaten vaktim yok sevmem de üstelik,
hep et yemeği, et suyuna çorba, sebze yemeği, salata, kavun, karpuz, yoğurt yiyorum,
hamilelik öncersinde de aynen böyle beslenirdim ve hiç almazdım kilo,
nasıl bu kadar kilo aldım şaşkınım açıkçası,
bence de yapı meselesi,
herkes sadece göbeğin çıkmış diyor ama ben biliyorum başka nerelerin de çıktığını:):):)
Ne karmaşık bi rüyaymış canım. Hayır düşün hayır olsun.
Kendini sezeryan yapıp geri bebişini sevdin bide geri mi koydunBence rüyanın bi bu kısmını hatırla gerisini unut.
canım Allah yardımcın olsun,,
ben de kendi halime üzülüp duruyordum, benim olduğum yer en azından afrikanın kuzeyi, biraz daha medeniyet var,
haftaya eşim Türkiye'ye gidecek meslekte yükselme sınavı var, yazılı sözlü toplamda bir ay Türkiye'de kalacak, çok öenmli mutlaka gitmesi gerekiyor,
ben normalde değil bir evde tek başıma bir odada bile tek başına kalamayan bir insanım,
bir ay tek başıma kalıcam, hem de yabancı bir ülkedehem de hamile halimle
gerçekten kimse yok, çalıştığım işyerindeki türklerin hepsi erkek,
onların hepsi eminim çok yardımcı olurlar bana market alışverişinde, akşam iş çıkışı eve bırakmakta falan ama,
çok korkuyorum geceleri yalnız kalmaktan,
sen de merak etme bebeğin inşallah tam vaktinde doğar, bu kadar zroluğun içinde bir kolaylığı mutlaka olur...
kızlar dıyetısyene gıtmemi soylemıstı doktor bugun gıttım dahada delırttı benı doktor 46 kıloyla hamle kaldım 59 olmuşum ooo 13 kılo almışmışım cokmuss ..ıyce moralımı bozduu ,bı arkadsım avr 7 aya kadr 25 kılo aldı doktoru ne rahat bnm doktorların hepsı depreyona soktular benı agla gala bı hal oldum bugun ya sankı dağları almışım gorsenız bı göbek var ıyce bunaldım ben yaaverdıgı dıyetı gorenız nasıl uyucam bılmıyorum delırıcemm... zaten yemek yemek sorundu ıyce sorun olcak bana tırlatıcam bu yemek konusundan ötürü
günaydın kızlar dün gece az daha doğuruodum çatı ağrıma bi de kasık ağrısı eklendi durup durup gelio derken tuvalete gittim bi de ne göreyim çamaşırıma kan gelmiş ama nasıl korktum sonra incelemeye durdum çünkü kanama gibi deil meğer orda bi sivilce tarzı bişe varmış o kanamışeşimde panikledi sonra uyumuşum kalktım rahatladım çok şükür sabah eşim dioki nolur mümkünse bugün ii ol bi yerin ağrımasın korkutma bizi hamdolsun bugün daha iiyim dinlenmek ii geldi
Yarım saattir aralıksız ağlıyorum(((((
Sinir oldum kasığıma ağrılar girdi((((
Bankadan tel.geldi kardeşim çektiği krediyi aylardır ödeyemiyormuş kefilide benim.İcra işlemleri başlayacak sizde kefilsiniz bilginiz olsun dedi.Bıktım yaa kardeşimin bu rahat tavırlarından hiç bahsetmedi.
Annem aradı üstüne ağladım telde üzülme ben konuşurum diyor.Konuşsan ne olacak 5gün mühdeti varmış ödeyemez bana kalır bende eşime artık söylemeye utanıyorum borçlrı var biz kapatalım demeye(((((((((
Hala ağlıyorum sinirimden.
günaydın kızlar. biz minnoşumuzla az önce uyandık ama hala yorgunum yahu. ayaklarım yanıyor. ahh bir de bu rüyalar. bir yerlerim açık kaldı diyeceğim ama bu sıcakta kapatmak imkansız.. rüyamda pkk nın içinde kaldım kardeşimi kaçırmaya çalıştım. sonra bi baktım evdeyim yanımda eşim var. kendimi sezeryan yaptım bebeğimizi sevdik sevdik yerine geri koyup göbeğimi diktimsonra ben dışarıya çıkmışım eve bi geldim eşim yok. şüphelendim eski sevgilisinin evine gittim bi baktım ikisi balkonda birbirine sarılmış bakınıyolar beni görüp eve kaçtılar. o sırada uyandım. hala o anın etkisindeyim sinirliyim hay Allah
Bugün mumlarımı üflerken hepimiz için dilek tutacağım. Meleklerimizi sağsağlim kucağımıza alalım diye. Tüm güzellikler hepimizin olsun kızlar, çok sağolun
çok geçmiş olsun canım çok zordur diş ağrısı bilirim
benimde kaç gündür diş etlerim acıyo ve fırçalarken acayip kanıyo
sert meyvelerden yerken falanda öyle kanıyo ve acıyo
umarım diş eti çekilmesi değildir
geçmiş olsun...bir kadın hamile kalmayı planlıyorsa ilk gitmesi gereken doktor dişçidir kızlar:)dişin ne zaman nüks edeceği belli olmaz ama biz milletçe alışkın değiliz ağrımız olmasa da 6 ayda bir diş hekimine muayene olmaya...minoste plus yerine sadesini iç,plus hamilelikte kullanılmaz..
Haftaya mı sınav ya ufff hiç dinlenemiycekmiyim ben
Canım Allah sabır versin o ağrı gerçekten çok çok zor kuvvetli ağrı kesici de içemiyorsunDoktorun dediği doğru kökte enfeksiyon varsa müdahale etmemesi daha iyi emin ol. Önce antibiyotik etki etsin yoksa daha beter bi ağrı oluyo allah kimseye vermesin.
Canım kendi tanıdığınız doktorun dediğini uygula bakalım. Çok zor Allah yardımcın olsun. Keşke elimizden gelen birşey olsa.
Çok güzel canım. Maşallah.
Canım annen konuşsun bakalım umarım halleder. İnşaAllah ödeyebilirler. KEşke daha önceden haber verseymiş kardesin.
Onun rahatlığı seni yıpratıyo
Günaydınlar hepimizeee..
hepimiz için musmutlu bi gün olsun, herşey çok güzel olsun. Bugün doğum günüm, bir yaş daha yaşlanıyorum ama yaşlandıkça enerjim mi artıyor ne? öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?