2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bir de benim teyzem yeni doğum yaptı, toplamda 8 kilo aldı, 3750 doğdu bebeği,
o 8 kiloyu da hemen verdi,
boylarımız aynı, onun hamilleik öncesi kilosu 65 ti, benim 49, ben ona 13 kilo aldım dediğimde çok şaşırdı,
ben hala onun hamilleik öncesi normal kilosuna yetişemedim,
kaç kilo aldındığından öte, en son ulaşılan nihai kiloda önemli bence

mavijiklet ben de sürekli rüyalarımda doğumu görüyorum bu ara,
2 gün önce bebeğimin 14 ağustos ta doğduğunu gördüm,
bakalım çıkacak mı?

geçmiş olsun...bir kadın hamile kalmayı planlıyorsa ilk gitmesi gereken doktor dişçidir kızlar:)dişin ne zaman nüks edeceği belli olmaz ama biz milletçe alışkın değiliz ağrımız olmasa da 6 ayda bir diş hekimine muayene olmaya...minoste plus yerine sadesini iç,plus hamilelikte kullanılmaz..

Haftaya mı sınav ya ufff hiç dinlenemiycekmiyim ben

Canım Allah sabır versin o ağrı gerçekten çok çok zor kuvvetli ağrı kesici de içemiyorsun Doktorun dediği doğru kökte enfeksiyon varsa müdahale etmemesi daha iyi emin ol. Önce antibiyotik etki etsin yoksa daha beter bi ağrı oluyo allah kimseye vermesin.

Yarım saattir aralıksız ağlıyorum (((((
Sinir oldum kasığıma ağrılar girdi ((((
Bankadan tel.geldi kardeşim çektiği krediyi aylardır ödeyemiyormuş kefilide benim.İcra işlemleri başlayacak sizde kefilsiniz bilginiz olsun dedi. Bıktım yaa kardeşimin bu rahat tavırlarından hiç bahsetmedi.
Annem aradı üstüne ağladım telde üzülme ben konuşurum diyor.Konuşsan ne olacak 5gün mühdeti varmış ödeyemez bana kalır bende eşime artık söylemeye utanıyorum borçlrı var biz kapatalım demeye (((((((((
Hala ağlıyorum sinirimden.

Gunaydin kızlar,

Umarım herkes iyidir . Ben hala sekerim ile bas etmeye çalışıyorum. Bir yandan size bir haberim var kızıma son olarak inci ismini koymaya karar verdik. Babası çok istiyor bende başka bir isim bulamıyorum sanırım kocisimi kirmiycam.

Bebek icin hediyelik bakarken internette bunu buldum. İsmi incili olacaksa inci temalı bir konsept hazırlayın diyorum. Sizce nasil kızlar ?
http://1.bp.blogspot.com/_WG1uaHNEcI4/TQxMz8FHL6I/AAAAAAAAWZE/Mfof_Of9PaI/s1600/43546567677.JPG

günaydın kızlar. biz minnoşumuzla az önce uyandık ama hala yorgunum yahu. ayaklarım yanıyor. ahh bir de bu rüyalar. bir yerlerim açık kaldı diyeceğim ama bu sıcakta kapatmak imkansız.. rüyamda pkk nın içinde kaldım kardeşimi kaçırmaya çalıştım. sonra bi baktım evdeyim yanımda eşim var. kendimi sezeryan yaptım bebeğimizi sevdik sevdik yerine geri koyup göbeğimi diktim sonra ben dışarıya çıkmışım eve bi geldim eşim yok. şüphelendim eski sevgilisinin evine gittim bi baktım ikisi balkonda birbirine sarılmış bakınıyolar beni görüp eve kaçtılar. o sırada uyandım. hala o anın etkisindeyim sinirliyim hay Allah

Canım kendi tanıdığınız doktorun dediğini uygula bakalım. Çok zor Allah yardımcın olsun. Keşke elimizden gelen birşey olsa.
Kızlar oğlumun adı Mevlüt Emre olucak
nasıl sizce?
Çok güzel canım. Maşallah.

Canım annen konuşsun bakalım umarım halleder. İnşaAllah ödeyebilirler. KEşke daha önceden haber verseymiş kardesin.
Onun rahatlığı seni yıpratıyo

kızlar şimdi sağlık ocağından geldim çok kaba bi hemşire ile karşılaştım yat karnını aç!kolunu aç kartını ver!bır karış surat kabalığa asla tahammülüm yokaşımı yaptı ama yaparken çok acıttı acayip bi ağrı hissettim gerizekalı bu ne burnu havadalık ya neyse umarım çok ağrım olmaz

Ne karmaşık bi rüyaymış canım. Hayır düşün hayır olsun.
Kendini sezeryan yapıp geri bebişini sevdin bide geri mi koydun Bence rüyanın bi bu kısmını hatırla gerisini unut.

saolun canlarım benım öyle delı edınce doktor sınırlerım bozuldu ,bıde dedıınız gıbı esımın yanında dıyıınce ıyce gerıldım sımdı cayıma bıle seker yasak esımde engel olacak hapıs gıbı ama takmamayı düşünüyorum fazla dedıgınız gıbı kızlarr kahvalatı ve aksam yemegı tarzzımı degıısıp tatlıyı kesıcem bakalım nasıl cıakcak cuma yada pazartesıde açlık tokluk seker olçumu yaptırıcam ınsallah ıyı çıkar bakalım..hyr dıyetısyene nasıl uyucam bn bunlara öğle sebze yemegı çorba dıo aksam kesın et ye dıo .bende ole dıyınce dönup ne dese begenırsınız eeee anne olmak kolay degıl öğreneceksın yapacaksın demesın mı esımın yanında ıyce gerdı benıı sınır oldum kadına..yoksa bu akdr uzulmezdım neyse bakalım bıdahada benı goremez

canım aynı kaderi paylaşıyoruz. vallahi bende zayıflar daha çok alır diyebilirim. hamileliğimden önce kilo almak için o kadar hap ilaç kullandım ki anlatamam. bi türlü alamadım. doktor çabalama alamazsın bünyen yakıyor demişti. ee ben 48 ile hamile kaldım boyum 1.69. şuan 59 kiloyum. nerde o sen kilo alamazsın bünyen yakıyor diyen doktor bulucam onu benim annem bana hamile iken 35 kilo almış canım bende onunla teselli oluyorum. ve hiç diyet yapmadan 40 ının içinde ilk kilosuna geri dönmüş. inşallah bizde vereceğiz moral bozmak yok herşey minnoşlarımız için :) annemde 2 çocuk annesi ve 50 kilo

Ne karmaşık bi rüyaymış canım. Hayır düşün hayır olsun.
Kendini sezeryan yapıp geri bebişini sevdin bide geri mi koydun Bence rüyanın bi bu kısmını hatırla gerisini unut.

evet teyzesi çıkardım sevdim ama bebek demeye bin şahit ister bildiğiniz 5 yaşında bi kız çocuğu idi. eşime diyorum ki bu nefeste alıyo çok da büyük biz bunu geri koymayalım diyorum. eşimde olmaz öyle olsaydı doktor söylerdi diyip karnıma geri yerleştiriyor

kızlaaaaar ayyy ben ne zaman bir işi düzgün başarıcam eşimin dün görevi uzadı da uzadı birde üstüne saat 8de elektrik gitti arayıp 11i bulur gelmemiz aşkım dedi tabi ben o arada sızmışım yanımda da mumlar ortayada pastasını hediyesini koydum tabi fosur fosur uyu o yorgunluktan sonra. eşim eve gelmiş kapıyı açmış bende tık yok nasıl uyuyorsun ama diyor. bir elimle tşhirtü yukarı çekmişim karnım ortada elim üstünde eşimde beresini başıma koymuş günün sürprizi onun benim tayinci pastasıyla fotoğrafımı çekmesi oldu . tabi ben bir kalkar fotoğraf makinesi flaşhından sonra korkudan sormayın. ben size demiyor muyum sürpriz özürlüyüm diye. neyse Allahtan çok sevinmiş çok mutlu olmuş reismlerde şiş gözlü ben uykudan ama olsun

Allah yardım etsin güç kuvvet versin tek kalmak zordur bilirim

canım ağlama lütfen uyarsan diyete bence bir sorun kalmaz ama senin için buna uymak sorunsa alternatifler üretmeye çalış çok üzüldüm ama hamileyken yemekten uzak durmak zor oluyor kilo hem sana hem bebeğe iyi değil zaten belki böylesi daha hayırlıdır

ilk cümleni okuyunca ne korktum. şükür düşündüğün şey değilmiş yorma kendini fıstık yaaa

Allah yardım etsin arkadaşım çok zordur diş ağrısı bir an önce geçer inşallah hemen tedavini olursun bence gittiğin tüm doktorlar çok abartmış bu izin belgesi olayını

kardeşin bile olsa sen onun parasını ödemeye mecbur musun yaaa sana ne boşver o kardeş olup düşünseymiş alamı kefil ettim kızın başına iş çıkmasın dur yatırayım diye. eşin haklı valla olmaz ki sürekli birine yardım. sen sıkma canını aç söyle ödesin o parayı banka beni arıyor de. resmen sana güvenmiş çok kızdım şimdi seni böyle zor durumdabıraktıkları için

kız rüyana ne güldüm sen aksiyon dram gerilim trajedi hepsini bir arada dün yaşamışsın valla ahhh canımcım dün o kadar sinir oldun bak gördün mü rüyalar bile sapıtmış o komşularını Allaha havale ediyorum zaten

selam kızlar
hava çoook güzeel :119:
nedense bugün içim kıpır kıpır
unutmadan bişey sorayım kızlar
bu suda eritilip içilen magnezyum ilacını nasıl kullanıyorsunuz
eczanede ilacın üzerine sadece bir bardak suda eritip için yazmışlar
aç yada tok karnına diye belirtmemişler
ben akşamları içiyorum ama doğrumu yapıyorum acaba :44:

sağol cnm bana doktor sıvı tüket dedi aman kızlar dikkat edin sizde ben gece yarısı kalkıp şekerli şeyler yiyordum son 10 gündğr acaba onlarında etkisi varmıdır diyorum .. dünkü doktor sen hamilesin ve normal bir kadının hormonlarından çok farklı dedi ağrıyı dahada çok hissediyormuşuz onun için .. seninkide bu yüzden olabilir en hassas dönemdeyiz malesef ..

teşekkürler cnm ahh evet çoğumuz korkarız dişçiden birde ama ben bebek için tedavi görmeye başladığımda dişçi işlerimide halletmiştim planlı yaptım herşeyimi.... amaa gel görki gebelikte nüksedebiliyor iki kat dikkat gerekli
evet eczacıda aslında normalini iç dedi yanlız ben plas ı içeli 2 saat oldu bir gram bile gerileme yok

canım berbat bir ağrı eşimi bekliyorum bi gelsin ama oda napıcak bilmiyorum bi çare arıyorum can havliyle ..

Selam kızlar :) Sabah 8 de kalktım bi şeyler yedim ve yine yattım anca kalkabildim. Bir de rüya gördüm hayatımsına gittik hep birlikte oturmaya bize çok güzel şeyler hazırlamıştı Yiyemeden uyandım keşke yiyip öyle uyansaydım ama hepsi hamurişiydi. Sanırım alt benliğim rüyamda bile hamur işi yememe engel oluyor. İlk başlarda doktorun kiloya takma mevzusuna bir parça ben de kızsam da sonuçta doktor kendi keyfi için bizim kilo almamıza bu kadar takmış değil. Aşırı kilo alımı yüksek tansiyon, gebelik şekeri ve doğumda zorluk yaşamamız açısından sakıncalıymış bu yüzden kilo almamızı istemiyor. Yoksa bizim vücut şeklimizin bozulması onların neden umrunda olsun ki Doğumdan sonra veririz düşüncesi de çok yanlış bunu düşündüm önemli olan şimdiki halimiz. Doğumdan sonra kilo verip vermediğimizi kardiyologlar harici hiç bir doktor takmaz yani Tekrar belirteyim bizim kilo almamazı sağlıklı bir gebelik geçirmemiz açısından istiyorlar. Eğer çok kilo alıyorsak bu dengeli beslenmediğimiz anlamına geliyor. Ben bu ay kilo alımımı biraz dikkat ederek durdurdum çok şükür. Bol sebze, protein, meyve kalsiyum ve tatlısız hamurişsiz 3 ana 2 ara öğün. Yapabilenlere tavsiye ederim. Kızdığımız doktorların bizim sağlığımız için bişeyler istediğini de unutmayalım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…