2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım kilo meselesinde sana takılıyorum bizm için zararlı. bu aralar rüyalar konusunda yarışıyoruz ben bazen hatırlamıyorum ama

Selamlar kızlar,

GodofMercy nice sağlıklı mutlu yaşlara:)

İlginç ruyalarla boğuşan arkadaşlar biryerlerinizi kaşıyın :)

Burada kış havası var

bişey söyliyim mi inci ismini çok severim :)

ve bir ara yani daha hamile bile değilken ben de bu ismi düşünmüştüm kızım olursa diye ama sonra kaynadı :)) yağmur da karar kıldık...

aslında ben yağmur ada istiyorum şu an ama eşim 2 isim istemiyor,ikna edemedim

canım tok içmek gerekiyor,
akşamları içmeklede iyi ediyorsun, sabaha bacak kol ağrısı olmadan uyanıyor insan,
magnezyum iyi geliyor kasılmalara ağrılara,
ben günde 2 ye çıkardım, içmezsem sabahları felçliler gibi kalkıyorum yataktan

Bence de yağmur guzel bir isim :)doğadan olan isimler genelde guzel oluyor zaten insallah yavrularda büyüyünce isimlerini beğenirler keske şimdiden onlara sorabilsek sen ne istersin diye

kızlar c&a ürünleri hem ucuz hem de güzelmiş öyle söylediler.
bir de oraganikmiş sanırım,
internetten araştırdım online alabiliyormuyum diye ama öyle bir site bulamadım,
sizin bildiğiniz bir site var mı onun ürünlerini online alabileceğim,
bütün bebiş ihtiyaçlarını internetten almaya çalışıyorum, haziran sonunda eşim Türkiye'den gelirken getircek hepsini

aynen canım kilo meselesinde sana takılıyorum bizm için zararlı. bu aralar rüyalar konusunda yarışıyoruz ben bazen hatırlamıyorum ama

Canım bugüne kadar mantığımız yanlış işledi maalesef. Mantık doğumdan sonra nasılsa veririm değil, doğumdan sonra istediğimi yerim şimdi bebeğim için dikkatli yemeliyim olmalıydı. Ben ilk aylar çok dikkat ediyordum sonra saldım biraz ne yalan söyliyim. Hatta burda da yazmıştım aman alırsak alalım filan diye halbuki bu yanlıştı, işime geldiği gibi konuştuğumu farkettim. Oysa ben anne olarak bebeğimin işine geldiği gibi davranmalıydım. Şimdi aldım önlemimi çok şükür ve içim rahat :)

çok çarpıntım var bugün yine...120 atıyor nabız...

kansızlıktan oluyormuş...kalbimde bişey çıkmamıştı...

Doktorum banada verdi magnezyum benim kasilma agri felan yok dedim olmasin diye veriyorum dedi
Ama ben icmeyi unutuyorum suda eriyen ilaclari sevmiyorum cunku

Kızlar yemek bile yiyemedim baş dönmesinden. Eve de gidemiyorum bu halde tek başıma. Öylesine takılıcam artık akşama kadar

çok çarpıntım var bugün yine...120 atıyor nabız...

Kansızlıktan oluyormuş...kalbimde bişey çıkmamıştı...

benımde son 2- 3 haftadır hergün çarpıntım oluyor acaba kalp krizi gecirimiyim diye düşünuyorum bazen rahatsız edici bişey .sırtüstü yatınca kesin oluyor. Işte otrukende oluyor.yan yatınca olmuyor
hamileliğimin başından beri var . Artık iyicene sıklaştı.kansızlıkta yok bende .

Kızlar yemek bile yiyemedim baş dönmesinden. Eve de gidemiyorum bu halde tek başıma. Öylesine takılıcam artık akşama kadar

Canım geçmiş olsun. Tansiyonunu mutlaka ölçtür ve ölçtürmeden de sakın tuzlu yiyeyim deme. Eğer tansiyonun yükseldiyse tuzlu daha da yükseltir. Yakınlarda hastane, sağlık ocağı yoksa eczaneye git. Düşmesine veya çıkmasına göre bişeyler yersin.

kızlar yemek bile yiyemedim baş dönmesinden. Eve de gidemiyorum bu halde tek başıma. öylesine takılıcam artık akşama kadar

canım seni korkutmak istemem ,yakında bıryerde doktor varsa bi göstersen kendıni benım ilk bebegım karnımda kaybetmiştim gerçi ilk aylardaydım acaip başım dönmüştü o gün.
O yüzden ben baş dönmesi yaşayınca biraz korkuyorum.
Telaşlandırdıysam özür dilerim sadece paylaşmak istedim

Slm kizlar daha gecmise bakamadim.bir hafta dinlenmeden sonra ise gitmek zor gelicek ama olsun yinede mutluyum cunku bugun dogum gunum.... Kocis sabah cok guzel bi not yazmis gune keyifli basladim yane

canım seni telaşlandırmak istemem ama eger tansiyonunda bişey yoksa kulak burun bogazcıya git kulak denge sıvısındaki değişkenlikten de baş dönmesi acayip oluyor ben uzunca bi süre çektim ne oldugunu anlayamadılar yürürken zemin ayagımın altından kayıyor gibi oluyordu gözlerimi kapatsam daha çok dönüyordu dünya vertigo olabilirsin canım bi ilaçla bikaç güne hemen düzelmeye başlamıştı 3 ay kullandım şimdi bazen ara ara yine oluyor ama uzun sürmüyor çok şükür.bunları sana yazmamın sebebi bende teşhis koymak bayag uzamıştı bi fikrin olsun diye yazdım canım

Demoss

Aaaa çifte doğum günü kutluyoruz GodOFmercy'nin de doğum günü bugün. Sana da mutlu yıllar canımcım. Allah bebişlerinizle birlikte sağlıklı, uzun bir ömür nasip etsin

Son düzenleme:
Godofmercy ve demoss dogum gunünüz kutlu olsun bebisinizle birlikte en guzel yasınız olsun.

Bu arada benimkide 2 gun sonra :)

Son düzenleme:
Kızlar merhaba çıkacağım şimdi geçmişi okudum biraz. annemde olduğum için komşular oturmaya çağırıyorlar :)
Gelince inşallah girebilirim :)

Luboyf senin bebişin doğum tarihi benim doğum tarihim :) benimde doktor 10 yada 15 gibi dedi doğum için önden gidiyor bizim kız galiba :) Anası ile aynı gün olursa çok şaşırırım :) 15 ağustos :)

GODOFMERCY doğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşında dilediğin herşey gerçek olsun :)

Suba85 canım lütfen kendini üzmemeye çalış bebeğini düşün. herşey olacağına varıyor kardeşine söyle bir an önce en azından bir kısmını ödesin. Zor durum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…