- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.641
Selam kızlar :) Sabah 8 de kalktım bi şeyler yedim ve yine yattım anca kalkabildim. Bir de rüya gördüm hayatımsına gittik hep birlikte oturmaya bize çok güzel şeyler hazırlamıştıYiyemeden uyandım keşke yiyip öyle uyansaydım ama hepsi hamurişiydi. Sanırım alt benliğim rüyamda bile hamur işi yememe engel oluyor. İlk başlarda doktorun kiloya takma mevzusuna bir parça ben de kızsam da sonuçta doktor kendi keyfi için bizim kilo almamıza bu kadar takmış değil. Aşırı kilo alımı yüksek tansiyon, gebelik şekeri ve doğumda zorluk yaşamamız açısından sakıncalıymış bu yüzden kilo almamızı istemiyor. Yoksa bizim vücut şeklimizin bozulması onların neden umrunda olsun ki Doğumdan sonra veririz düşüncesi de çok yanlış bunu düşündüm önemli olan şimdiki halimiz. Doğumdan sonra kilo verip vermediğimizi kardiyologlar harici hiç bir doktor takmaz yani Tekrar belirteyim bizim kilo almamazı sağlıklı bir gebelik geçirmemiz açısından istiyorlar. Eğer çok kilo alıyorsak bu dengeli beslenmediğimiz anlamına geliyor. Ben bu ay kilo alımımı biraz dikkat ederek durdurdum çok şükür. Bol sebze, protein, meyve kalsiyum ve tatlısız hamurişsiz 3 ana 2 ara öğün. Yapabilenlere tavsiye ederim. Kızdığımız doktorların bizim sağlığımız için bişeyler istediğini de unutmayalım :)))
Gunaydin kızlar,
Umarım herkes iyidir . Ben hala sekerim ile bas etmeye çalışıyorum. Bir yandan size bir haberim var kızıma son olarak inci ismini koymaya karar verdik. Babası çok istiyor bende başka bir isim bulamıyorum sanırım kocisimi kirmiycam.
Bebek icin hediyelik bakarken internette bunu buldum. İsmi incili olacaksa inci temalı bir konsept hazırlayın diyorum. Sizce nasil kızlar ?
http://1.bp.blogspot.com/_WG1uaHNEcI4/TQxMz8FHL6I/AAAAAAAAWZE/Mfof_Of9PaI/s1600/43546567677.JPG
selam kızlar
hava çoook güzeel :119:
nedense bugün içim kıpır kıpır
unutmadan bişey sorayım kızlar
bu suda eritilip içilen magnezyum ilacını nasıl kullanıyorsunuz
eczanede ilacın üzerine sadece bir bardak suda eritip için yazmışlar
aç yada tok karnına diye belirtmemişler
ben akşamları içiyorum ama doğrumu yapıyorum acaba :44:
bişey söyliyim mi inci ismini çok severim :)
ve bir ara yani daha hamile bile değilken ben de bu ismi düşünmüştüm kızım olursa diye ama sonra kaynadı :)) yağmur da karar kıldık...
aslında ben yağmur ada istiyorum şu an ama eşim 2 isim istemiyor,ikna edemedim
aynen canım kilo meselesinde sana takılıyorum bizm için zararlı. bu aralar rüyalar konusunda yarışıyoruz ben bazen hatırlamıyorum ama
canım tok içmek gerekiyor,
akşamları içmeklede iyi ediyorsun, sabaha bacak kol ağrısı olmadan uyanıyor insan,
magnezyum iyi geliyor kasılmalara ağrılara,
ben günde 2 ye çıkardım, içmezsem sabahları felçliler gibi kalkıyorum yataktan
çok çarpıntım var bugün yine...120 atıyor nabız...
Kansızlıktan oluyormuş...kalbimde bişey çıkmamıştı...
Kızlar yemek bile yiyemedim baş dönmesinden. Eve de gidemiyorum bu halde tek başıma. Öylesine takılıcam artık akşama kadar
kızlar yemek bile yiyemedim baş dönmesinden. Eve de gidemiyorum bu halde tek başıma. öylesine takılıcam artık akşama kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?