2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy cnm yaa bence daha iibi süpriz olmuş eşine

ilk cümleni okuyunca ne korktum. şükür düşündüğün şey değilmiş yorma kendini fıstık yaaa.[/QUOTE]

saol cnm dün bende baya korktum ama çok şükür bişe olmadı

ayy cnm yaa üzülme ağlama lütfen bankada yenimi haber veriomuş sana?

canım ben de yatmadan önce içiyorum. aç karnına olsa özellikle belirtirdi zaten doktor. bence akşam içmede bir problem olmaz.

aynen aynen benim de öyle...sırt üstü yatınca hele çok kötü...

sen baktırdın mı peki kalbine? bana detaylıya gittiğim doktor demişti,120 fln atıyor diyince bir kardiyolojiye görün diye...baktırdım bişey çıkmadı çok şükür,kansızlıktan olur dediler bir de hamilelikte daha hızlı atıyor kalp malum ama kansızlıkla birleşince daha fazla...

kansızlığın yoksa bi baktır kalbine derim ....muhtemelen bişey yoktur gerçi de...

cnm bnde kılo alamzdımmm kılo aldrcak seylerı yememe ragmen...ben 47 kıloydm hamıle kaldgmda 8 kılo aldım.ekmegı tatlıyı flanda cok yıyorm...bnm annemde cok kılo almazmıs ablamda almadı bıraz soya cekım oluyo sanırım ..verırız cnm kıloları onemlı olan bebıslerımızz

canım burada zaten kimse 'yiyebildiğin kadar ye nasıl olsa doğumdan sonra verirsin' mantığında değil, bunu da kimse saunmuyor. dikkat ettiği halde, ya da çok fazla yemediği halde kilo alanlar var.benim yeme alışkanlığım hiç değişmediği halde 10 kilo aldım, ki ben kilo alamazdım.ama bünyeler tamamen değişti. bu durumlarda ya da doktorlar gereksiz yere moral bozduğunda kafanıza takmayın diye konuştuk arkadaşlarla. kimse bebeğinin kötülüğünü düşünmez ki. ne güzel sen önlemini alabilmişsin ve kilo almıyorsun belki ama burda yazan arkadaşlar var,hiç hamurişi ya da tatlı yemediği halde kilo alan.. herkesin bünyesi farklı.

Kızlar yemek bile yiyemedim baş dönmesinden. Eve de gidemiyorum bu halde tek başıma. Öylesine takılıcam artık akşama kadar

cnm gecen bnmde bırden tansıyonum dustu ne oldugunu anlamadım vala...bundan snra olucak galıba sıcaklarda etkılıyo kndıne dıkkat ett eve gdıp dnlensen en ıyısı olucakk

bilgi olan varsa akıl versin lütfen
dün tuvalete girmiştim afadersiniz biraz zorlandım ve sildiimde kan gördüm peçetede önce hemoroidimmi dedim ama vajınamı silince sanki ordan geldi gibi oldu tam anlamadım hemen acile tabi kontrol etti acildeki doktor nstye bağladı bişey yok dedi istersen kontrol için hastaneye yatıralım dedi ben istemedim sadece sürüntü şeklinde bir iki damla filandı kan sonrada bişey olmadı ağrı veya kanama
şimdi kanaması olan arkadaşlara sormak istiyorum kanamalarınız nasıl oluyordu kısa sürelimi ağrılımı miktarı nasıl bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

Sağolun arkadaşlar
Çok üzüldüm bebeğimde pek hareket etmiyor ağrıdan mutfağa bile zor gidip geliyorum.
Tel.ikinci kere cvp vermeyince annem çıkıp geldi onada üzüldüm.
Niye dert ediyorsun ödeyecek mecbur sen kafana takma diyor ama bu ilk değil kaçıncı.
Eşim aradı ağlıyordum sordu ne oldu diye anlatınca oda söylendi haklı olarak.

Canım dikkat ettiysen ben öz eleştiride bulundum. Maalesef biz Türk toplumu olarak boğazımıza düşkün insanlarız. Bu da belki yemeklerimizin çok lezzetli olmasından kaynaklanıyor. Ailelerimiz biraz kıtlık döneminde yetiştiği için ekmekle yemeği çok fazla katık ederlermiş ve bu huy maalesef bize de geçmiş. Halbuki ekmeksiz yemek çok fazla kilo yapmaz. Bir de düzenli beslenmek kilo yapmaz. Sen "benim yeme alışkanlığım hiç değişmediği halde 10 kilo aldım" demişsin bak mesela bu da hatalı değişmesi gerekiyor. Eskiden ben hamur işi, tatlı çok fazla tüketirdim yani hamilelikten önce ve hiç bir zaman böyle kilo yapmazdı. Şimdi metabolizma yavaşladı ve ne yersek kilo yapıyor. Hiç kilo almamamız imkansız tabiki alıcaz ama normal standartlarda. Mesela en ideali gebelik boyunca 12.5 muş. Beslenmemize dikkat edersek her birimiz kilo alımımızı yavaşlatabiliriz. Ekmeği, hamur işini, tatlıyı kesip diğerlerinden dilediğimiz kadar yiyebiliriz. Bak şeker çıkan ve diyet verilen arkadaşlara kilo alımları nasıl da durdu. Ben biz de diyet yapalım demedim dikkat ettiysen. 3 beyazı kestik mi herşey yoluna girer. UN, TUZ, ŞEKER :))

canım üzme kendini en azından annen bi konuşana kadar kardeşinle... belki bi çözüm yolu bulunur halledilir

yok canım baktırmadım ilk baştan bu kadar çok değildi.
doktoruma da yeni söyledim sırt üstü yasak dedi. bebeğinde aynı şekilde çarpıntısı olur dedi.muayene sırasında bile sırt üstü yatırmadı , yatağı diklestirdi.evde uzanırkende böle dik oturucan dedi.
kalbini göster flanda demedi olur normal dedi.

kızlar bn hc magnezyum ıcmedm doktorumda vermedı ..ben hftada 1 gun proluton depot ıgne oluyrmmm rahmı guclendırıyomuss erken doguma karsıı agrılara ıyı gelıyomu bılmıyrm bna nıye vermedıkı kasılmalar ıcın magnezyumm bı sorım gdınce

maşallah diyorum...gönülden takdir ettim seni. benim 8 kilo oldu ve 15 le bitiremeyeceğim galiba diye endişe etmeye başladım...

godofmercy ve demosss kızlarr dogum gununuz kutlu olsunnn bebıslernz ugur gertrsn sızeee huzurlu mutlu yaslar olsnn ıns

Bence de yağmur guzel bir isim :)doğadan olan isimler genelde guzel oluyor zaten insallah yavrularda büyüyünce isimlerini beğenirler keske şimdiden onlara sorabilsek sen ne istersin diye

CANIM bende kızım olsaydı İNCİ TANEM koymak istiyodum ismini. biz aile içinde tanem 'i kullanacaktık. dışarda isterse inci 'yi kullansın.
sana da fikir olsun diye paylaştım

maşallah diyorum...gönülden takdir ettim seni. benim 8 kilo oldu ve 15 le bitiremeyeceğim galiba diye endişe etmeye başladım...

Hiç endişe etme canım zararın neresinden dönülse kardır. Sen de benim gibi biraz dikkat et bak nasıl duruyor kilo alımı. Tatlı tuzlu hamur işi yok ve hiç aç durmak yok. Sık sık ve az az herşeyden ye 1-2 hafta içinde farkı göreceksin. Makarna,pilav da yok ama bol bol bulgur pilavı yiyebilirsin. Et sebze meyve bunlar kilo yapmaz He bir de ben süt yerine daha fazla yoğurt ve peynir yemeye başladım hem kalsiyum açısından daha zengin hem de gaz ve kilo yapmıyor :)

cnm bana unuttuğum bir şeyi hatırlattın. bende magnezyumu uyumadan önce içiyorum ama doktor akşam yemeğinden sonra içersin demişti şimdi hatırladım. ya hafızası çok sağlam biriydim ama ah bu hamilelik beni çok değiştirdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…