- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.661
kızlaaaaar ayyy ben ne zaman bir işi düzgün başarıcam eşimin dün görevi uzadı da uzadı birde üstüne saat 8de elektrik gitti arayıp 11i bulur gelmemiz aşkım dedi tabi ben o arada sızmışım yanımda da mumlar ortayada pastasını hediyesini koydum tabi fosur fosur uyu o yorgunluktan sonra. eşim eve gelmiş kapıyı açmış bende tık yok nasıl uyuyorsun ama diyor. bir elimle tşhirtü yukarı çekmişim karnım ortada elim üstünde eşimde beresini başıma koymuş günün sürprizi onun benim tayinci pastasıyla fotoğrafımı çekmesi oldu. tabi ben bir kalkar fotoğraf makinesi flaşhından sonra korkudan sormayın. ben size demiyor muyum sürpriz özürlüyüm diye. neyse Allahtan çok sevinmiş çok mutlu olmuş reismlerde şiş gözlü ben uykudan ama olsun
.
Yarım saattir aralıksız ağlıyorum(((((
Sinir oldum kasığıma ağrılar girdi((((
Bankadan tel.geldi kardeşim çektiği krediyi aylardır ödeyemiyormuş kefilide benim.İcra işlemleri başlayacak sizde kefilsiniz bilginiz olsun dedi.Bıktım yaa kardeşimin bu rahat tavırlarından hiç bahsetmedi.
Annem aradı üstüne ağladım telde üzülme ben konuşurum diyor.Konuşsan ne olacak 5gün mühdeti varmış ödeyemez bana kalır bende eşime artık söylemeye utanıyorum borçlrı var biz kapatalım demeye(((((((((
Hala ağlıyorum sinirimden.
selam kızlar
hava çoook güzeel :119:
nedense bugün içim kıpır kıpır
unutmadan bişey sorayım kızlar
bu suda eritilip içilen magnezyum ilacını nasıl kullanıyorsunuz
eczanede ilacın üzerine sadece bir bardak suda eritip için yazmışlar
aç yada tok karnına diye belirtmemişler
ben akşamları içiyorum ama doğrumu yapıyorum acaba :44:
benımde son 2- 3 haftadır hergün çarpıntım oluyor acaba kalp krizi gecirimiyim diye düşünuyorum bazen rahatsız edici bişey .sırtüstü yatınca kesin oluyor. Işte otrukende oluyor.yan yatınca olmuyor
hamileliğimin başından beri var . Artık iyicene sıklaştı.kansızlıkta yok bende .
kızlar yemek bile yiyemedim baş dönmesinden. Eve de gidemiyorum bu halde tek başıma. öylesine takılıcam artık akşama kadar
angys ben de zayıflar daha çok kilo alıyormuş diye teseli ediyordum kendimi
ilk 4 ay hiç kilo alamamıştım ve genelde kilo alamama gibi bir sorunum vardır,
sen 55 çok iyiyimişsin, kaç kilo aldın,
ben 49 la başladım 13 kilo aldım, 17 hedefim, başta kilo alamamktan korkuyordum, şimdidide çok almaktan,
annem 20 kilo alırmış hamileliklerinde, 3 çocuk annesi ve şu an çok zayıf,
günde bir küp şeker bile kullanmıyorum, reçel tatlı hiç sevmem, bisküvi tarzı paketleri yiyecekleri oldum olası yemem,
çikolata hiç yemem sadece bitteri ilk ultrasona giderken yemiştim çok az,
hamurlu yemek yapmaya zaten vaktim yok sevmem de üstelik,
hep et yemeği, et suyuna çorba, sebze yemeği, salata, kavun, karpuz, yoğurt yiyorum,
hamilelik öncersinde de aynen böyle beslenirdim ve hiç almazdım kilo,
nasıl bu kadar kilo aldım şaşkınım açıkçası,
bence de yapı meselesi,
herkes sadece göbeğin çıkmış diyor ama ben biliyorum başka nerelerin de çıktığını:):):)
Canım bugüne kadar mantığımız yanlış işledi maalesef. Mantık doğumdan sonra nasılsa veririm değil, doğumdan sonra istediğimi yerim şimdi bebeğim için dikkatli yemeliyim olmalıydı. Ben ilk aylar çok dikkat ediyordum sonra saldım biraz ne yalan söyliyim. Hatta burda da yazmıştım aman alırsak alalım filan diye halbuki bu yanlıştı, işime geldiği gibi konuştuğumu farkettim. Oysa ben anne olarak bebeğimin işine geldiği gibi davranmalıydım. Şimdi aldım önlemimi çok şükür ve içim rahat :)
Kızlar yemek bile yiyemedim baş dönmesinden. Eve de gidemiyorum bu halde tek başıma. Öylesine takılıcam artık akşama kadar
canım burada zaten kimse 'yiyebildiğin kadar ye nasıl olsa doğumdan sonra verirsin' mantığında değil, bunu da kimse saunmuyor. dikkat ettiği halde, ya da çok fazla yemediği halde kilo alanlar var.benim yeme alışkanlığım hiç değişmediği halde 10 kilo aldım, ki ben kilo alamazdım.ama bünyeler tamamen değişti. bu durumlarda ya da doktorlar gereksiz yere moral bozduğunda kafanıza takmayın diye konuştuk arkadaşlarla. kimse bebeğinin kötülüğünü düşünmez ki. ne güzel sen önlemini alabilmişsin ve kilo almıyorsun belki ama burda yazan arkadaşlar var,hiç hamurişi ya da tatlı yemediği halde kilo alan.. herkesin bünyesi farklı.
Yarım saattir aralıksız ağlıyorum(((((
Sinir oldum kasığıma ağrılar girdi((((
Bankadan tel.geldi kardeşim çektiği krediyi aylardır ödeyemiyormuş kefilide benim.İcra işlemleri başlayacak sizde kefilsiniz bilginiz olsun dedi.Bıktım yaa kardeşimin bu rahat tavırlarından hiç bahsetmedi.
Annem aradı üstüne ağladım telde üzülme ben konuşurum diyor.Konuşsan ne olacak 5gün mühdeti varmış ödeyemez bana kalır bende eşime artık söylemeye utanıyorum borçlrı var biz kapatalım demeye(((((((((
Hala ağlıyorum sinirimden.
aynen aynen benim de öyle...sırt üstü yatınca hele çok kötü...
sen baktırdın mı peki kalbine? bana detaylıya gittiğim doktor demişti,120 fln atıyor diyince bir kardiyolojiye görün diye...baktırdım bişey çıkmadı çok şükür,kansızlıktan olur dediler bir de hamilelikte daha hızlı atıyor kalp malum ama kansızlıkla birleşince daha fazla...
kansızlığın yoksa bi baktır kalbine derim ....muhtemelen bişey yoktur gerçi de...
canım tok içmek gerekiyor,
akşamları içmeklede iyi ediyorsun, sabaha bacak kol ağrısı olmadan uyanıyor insan,
magnezyum iyi geliyor kasılmalara ağrılara,
ben günde 2 ye çıkardım, içmezsem sabahları felçliler gibi kalkıyorum yataktan
Kızlar kiloları çok takmayın ama çok ta boşlamayın kilo illaki verilir ama rahat bir hamilelik ve rahat bir doğum için dikkat etmemizde gerekiyor ben nazar değmesin henüz 4 kilo aldım ve aşırı kabızlık sıkıntım vardı bu sebepten beyaz ekmeği kestim unonun çok tahlili ekmeğini tüketiyorum bir poşeti bir haftada bitiriyorum kanım düşük çıktığı için çayı kestim çayla birlikte şekerde gitti tabi meyve suyu portakal suyu tüketiyorum ara öğünlerinden bol bol meyve , nesfit tüketiyorum onun dışında herşeyi istediğim gii yiyorum Hergün bi miktar tatlı da yiyorum ve bu şekilde bu ay hiç kilo almadım ve bağırsaklarında düzene girdi kabızlık şikayetim çok azaldı. Hergün kayısı yememe rağmen bu kadar rahat deildim
Bence de yağmur guzel bir isim :)doğadan olan isimler genelde guzel oluyor zaten insallah yavrularda büyüyünce isimlerini beğenirler keske şimdiden onlara sorabilsek sen ne istersin diye
maşallah diyorum...gönülden takdir ettim seni. benim 8 kilo oldu ve 15 le bitiremeyeceğim galiba diye endişe etmeye başladım...
Slm kizlar daha gecmise bakamadim.bir hafta dinlenmeden sonra ise gitmek zor gelicekama olsun yinede mutluyum cunku bugun dogum gunum.... Kocis sabah cok guzel bi not yazmis gune keyifli basladim yane [/QUOTE
iyi ki doğdun demoss!!! bugün doğum günü olan 2. annemiz:) sana da bebişkon ve sevdiklerinle musmutlu uzuuun yıllarrrr:)
selam kızlar
hava çoook güzeel :119:
nedense bugün içim kıpır kıpır
unutmadan bişey sorayım kızlar
bu suda eritilip içilen magnezyum ilacını nasıl kullanıyorsunuz
eczanede ilacın üzerine sadece bir bardak suda eritip için yazmışlar
aç yada tok karnına diye belirtmemişler
ben akşamları içiyorum ama doğrumu yapıyorum acaba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?