- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.681
Thalasso Bain Bebe par Sonia Rochel - YouTube
video açılırsa izleyin arkadaşlar ana rahmi hissi verilerek banyo yaptırılmış.gerçekten etkileyici...
merhabe ben de ağustos annesiyim inş. hepiniz hayırlı doğumlar yaparsınız. Bu arada doktor bana bir doz önerdi aşıyı çünkü sağlık ocakları prim alıyormuş aşıdan beş doz bile yapan varmış.. Doktorum sakın yaptırma dedi.doktorunuza sorun derim. Umarım önmeli birşey yoktur.
günaydın kızlar dün gece az daha doğuruodum çatı ağrıma bi de kasık ağrısı eklendi durup durup gelio derken tuvalete gittim bi de ne göreyim çamaşırıma kan gelmiş ama nasıl korktum sonra incelemeye durdum çünkü kanama gibi deil meğer orda bi sivilce tarzı bişe varmış o kanamışeşimde panikledi sonra uyumuşum kalktım rahatladım çok şükür sabah eşim dioki nolur mümkünse bugün ii ol bi yerin ağrımasın korkutma bizi hamdolsun bugün daha iiyim dinlenmek ii geldi
Gunaydinlar herkese bakalim takvim neler soyluyor
Geçmişi bitirdim... Gelelim günümüze.
Dün kontrolümüz vardı. Benim doktorum ayrıldığı için başka doktora gittim.
İyiki ayrılmış şimdiki daha çok ilgilendi :))
Ayrıntılı ultrasonda bile bu kadar bakılmamıştı anlatmamıştı.
Bebişimizin iç organlarına kemiklerine herbişeyine baktı. Çok şükür herşeyi normal.
Başı aşağıda şimdilik normal doğum şekli. Suyu da iyi dedi. Normal doğum en deç 13 ağs. olur dedi.
karın çevresine göre 28+6 baş bölgesi 28+1 günlükmüş amann ne karışık şeyler.
Bebişimiz büyümüş. 1220 kg olmuş maşallah kuzum.
Ayaklar tam karnıma dayamış Ayaklarını gördük minnacık :)) Eşim araba sürüyodur diyo :))
Bide iki elinide ağzına almış bi emiyoki sormayon.
Biz bakarken ellerini çıkardı ağzından. Ağzını açıp kapadı çok tatlıydı yaaaaa.
Çok mutlu oldum bu muayenemde çok güzel gördüm bebişimi....
1 ay sonra gel hem 32 hafta raporunu vereyin dedi.
1 ayda ne kadar büyür arada gidip görsem olmazmı ki :26: özlerim ben minnoşumu
Ayyyy hangi doktor o? Nerde? Renkli de mi gördün yoksaaa :) ne güzel bakmış maşallah
Kızlar o kadar yoğunuz ki kaç gündür geçmişi okuyamıyorum böyle de devam edecek sanırım kilo konusu açılmış yine ben 70 ile hamile kaldım sonra bir ay öncesine kadar 77 kilo olmuştum ama şeker çıktı diyete başladım kilo alımı durdu ve şu an çok rahatım halen 77 kiloyum tek yapmamız gereken şey azar azar ve sık sık yemek ve spor yapmak gerçekten bana çok iyi geldi tavsiye ederim
kızlar, dün gün boyunca karnımın altında vajinamda kasılma yaşadım. başta önemsemedim. bebiş dönüyordur filan diye. fakat sık sık ve düzenli olunca şüphelendim. bebişin biyeri var desem öyle sertlik filan yok, hareketleri karnımın iki yanında yani dik filanda durmuyor. işten erken çıktım uzandım biraz. sonra 1 saat filan klozet tepesindeydim. kabız olmuşum. neyse eşim de biraz geç geldi. 7 gibi yemek yedim fakat yemesem mi diye düşünmedim değil. kasılmalar devam ediyordu. gece bişey olurda eşim telaşlanır diye ona da söyledim. panik yapma ama bugün doğuma gidebiliriz düzenli kasılmam var dedim. dikkat ettik 10 dk da bir geliyor. öyle panikledi ki, ambulans mı çağırıcam ben mi götürücem, nereye götürücem, ben arabayı kullanırken sana kim mukayet olacak filan diye. sakin ol diye uyardım, soğukkanlı davrandım ama içimi bir de bana sorun. daha bebişin kıyafetlerini yıkamadım kendime de hiçbişey almadım. bebek doğsa çıplak kalıcak. burada kimsemiz de yok, eşim de bilemez diye hastane çantasına bişeyler koydum. kendim için de bi gecelik. sonra istirahat ettim. saat 9dan sonra sıklığı azaldı. gece de 3-4 kere hissettim hatta birinde inlerken uyandım. sabah tekrar kalkıp işe geldik. sanırım yalancı doğum kasılmasıydı. nette öyle bişeyler okudum. kabızlıktan olabilir mi onu da bilmiyorum. ama hazırlıkları tamamlamak lazım artık. hafta sonu kendi ihtiyaçlarımı tamamlamayı planlıyorum, tabi o zamana kadar doğurmazsam. Allah bu sıcaklarda hepimizin yardımcısı olsun. inşallah kuzularımız zamanlarını doldurup gelirler...
Kızlar o kadar yoğunuz ki kaç gündür geçmişi okuyamıyorum böyle de devam edecek sanırım kilo konusu açılmış yine ben 70 ile hamile kaldım sonra bir ay öncesine kadar 77 kilo olmuştum ama şeker çıktı diyete başladım kilo alımı durdu ve şu an çok rahatım halen 77 kiloyum tek yapmamız gereken şey azar azar ve sık sık yemek ve spor yapmak gerçekten bana çok iyi geldi tavsiye ederim
kızlar, dün gün boyunca karnımın altında vajinamda kasılma yaşadım. başta önemsemedim. bebiş dönüyordur filan diye. fakat sık sık ve düzenli olunca şüphelendim. bebişin biyeri var desem öyle sertlik filan yok, hareketleri karnımın iki yanında yani dik filanda durmuyor. işten erken çıktım uzandım biraz. sonra 1 saat filan klozet tepesindeydim. kabız olmuşum. neyse eşim de biraz geç geldi. 7 gibi yemek yedim fakat yemesem mi diye düşünmedim değil. kasılmalar devam ediyordu. gece bişey olurda eşim telaşlanır diye ona da söyledim. panik yapma ama bugün doğuma gidebiliriz düzenli kasılmam var dedim. dikkat ettik 10 dk da bir geliyor. öyle panikledi ki, ambulans mı çağırıcam ben mi götürücem, nereye götürücem, ben arabayı kullanırken sana kim mukayet olacak filan diye. sakin ol diye uyardım, soğukkanlı davrandım ama içimi bir de bana sorun. daha bebişin kıyafetlerini yıkamadım kendime de hiçbişey almadım. bebek doğsa çıplak kalıcak. burada kimsemiz de yok, eşim de bilemez diye hastane çantasına bişeyler koydum. kendim için de bi gecelik. sonra istirahat ettim. saat 9dan sonra sıklığı azaldı. gece de 3-4 kere hissettim hatta birinde inlerken uyandım. sabah tekrar kalkıp işe geldik. sanırım yalancı doğum kasılmasıydı. nette öyle bişeyler okudum. kabızlıktan olabilir mi onu da bilmiyorum. ama hazırlıkları tamamlamak lazım artık. hafta sonu kendi ihtiyaçlarımı tamamlamayı planlıyorum, tabi o zamana kadar doğurmazsam. Allah bu sıcaklarda hepimizin yardımcısı olsun. inşallah kuzularımız zamanlarını doldurup gelirler...
ben de hamur işini tatlıyı neredeyse hiç yemiyorum. arada çikolata yiyorum o da pikoSüpersin :)) Canım şuan tamamen bebeğin için beslenmiş oluyorsun ve bebişinin aldığı her bir gram kof kilo değil, tamamen vitamin kilosu :)) Sizlerde böyle şeker çıkana dek bende dank etmemişti ama geçen ay toplamda 9 kilo aldığımı öğrenince dank değil dank dank dank etti resmen Hedefim 12.5, 13 kilo ile tamamlamak ve nerdeyse senin gibi besleniyorum ben de. bi de evin içinde merdivenler var hergün onları çıkıp iniyorum günde 10 kez Ve sanki daha sağlıklı hissediyorum cidden :))
Hiç endişe etme canım zararın neresinden dönülse kardır. Sen de benim gibi biraz dikkat et bak nasıl duruyor kilo alımı. Tatlı tuzlu hamur işi yok ve hiç aç durmak yok. Sık sık ve az az herşeyden ye 1-2 hafta içinde farkı göreceksin. Makarna,pilav da yok ama bol bol bulgur pilavı yiyebilirsin. Et sebze meyve bunlar kilo yapmazHe bir de ben süt yerine daha fazla yoğurt ve peynir yemeye başladım hem kalsiyum açısından daha zengin hem de gaz ve kilo yapmıyor :)
ben de hamur işini tatlıyı neredeyse hiç yemiyorum. arada çikolata yiyorum o da pikotoplamda 7,5 kilo almışım. insanlar yadırgıyordu yok bebeğinden kısıyorsun herşeyden yemelisin falan ama ben kulak asmadım hiç. ve sonuna kadar da böyle beslenmeye devam en çok da bebeğimin sağlıklı beslenmesi için bütün bunlar..
Slm kizlar daha gecmise bakamadim.bir hafta dinlenmeden sonra ise gitmek zor gelicekama olsun yinede mutluyum cunku bugun dogum gunum.... Kocis sabah cok guzel bi not yazmis gune keyifli basladim yane
Kızlar yemek bile yiyemedim baş dönmesinden. Eve de gidemiyorum bu halde tek başıma. Öylesine takılıcam artık akşama kadar
kızlar dün gece o kadar duygulandım ki :) eşimle yattık. elini karnıma koydu ve şarkı söylemeye başladı. prensesimiz oynadı oynadı ve artık elimiydi ayağımıydı bilemicem babasının elinin altına koyup bastırdı ve öylece uyudu :) eşim çok şaşırdı ve sevindi. sanırım içgüdüsel olarak babalarını da tanıyolar yavrum babasının elinde huzur buldu :)
hamileliğim hiç bitmesin istiyorum :) benim gibi düşünen varmı ? Kendimi göbekli o kadar çok sevdim ki minik minik hareketler oofs bir an önce kontrolum gelsede gidip görsek ne güzel olur
ben de canım aynı şeyi düşünüyorum keşke hamilelik 2 yıl falan sürse ben çok mutluyum böyle:)
Günaydınlar hepimizeee..
hepimiz için musmutlu bi gün olsun, herşey çok güzel olsun. Bugün doğum günüm, bir yaş daha yaşlanıyorum ama yaşlandıkça enerjim mi artıyor ne? öpüyorum hepinizi..
Yarım saattir aralıksız ağlıyorum(((((
Sinir oldum kasığıma ağrılar girdi((((
Bankadan tel.geldi kardeşim çektiği krediyi aylardır ödeyemiyormuş kefilide benim.İcra işlemleri başlayacak sizde kefilsiniz bilginiz olsun dedi.Bıktım yaa kardeşimin bu rahat tavırlarından hiç bahsetmedi.
Annem aradı üstüne ağladım telde üzülme ben konuşurum diyor.Konuşsan ne olacak 5gün mühdeti varmış ödeyemez bana kalır bende eşime artık söylemeye utanıyorum borçlrı var biz kapatalım demeye(((((((((
Hala ağlıyorum sinirimden.
günaydın kızlar. biz minnoşumuzla az önce uyandık ama hala yorgunum yahu. ayaklarım yanıyor. ahh bir de bu rüyalar. bir yerlerim açık kaldı diyeceğim ama bu sıcakta kapatmak imkansız.. rüyamda pkk nın içinde kaldım kardeşimi kaçırmaya çalıştım. sonra bi baktım evdeyim yanımda eşim var. kendimi sezeryan yaptım bebeğimizi sevdik sevdik yerine geri koyup göbeğimi diktimsonra ben dışarıya çıkmışım eve bi geldim eşim yok. şüphelendim eski sevgilisinin evine gittim bi baktım ikisi balkonda birbirine sarılmış bakınıyolar beni görüp eve kaçtılar. o sırada uyandım. hala o anın etkisindeyim sinirliyim hay Allah
çok çarpıntım var bugün yine...120 atıyor nabız...
kansızlıktan oluyormuş...kalbimde bişey çıkmamıştı...
Kızlar yemek bile yiyemedim baş dönmesinden. Eve de gidemiyorum bu halde tek başıma. Öylesine takılıcam artık akşama kadar
Slm kizlar daha gecmise bakamadim.bir hafta dinlenmeden sonra ise gitmek zor gelicekama olsun yinede mutluyum cunku bugun dogum gunum.... Kocis sabah cok guzel bi not yazmis gune keyifli basladim yane
canım eşim de elini koyunca hemen hissediyor benım sıpamda ben konuusnca tepki veriyor onu anlıyorumda babası gelınce elini koyunca gölgesinimi görüyor anlmıyorum hissediyor ya resmen :)
Canım geçmiş olsun. Tansiyonunu mutlaka ölçtür ve ölçtürmeden de sakın tuzlu yiyeyim deme. Eğer tansiyonun yükseldiyse tuzlu daha da yükseltir. Yakınlarda hastane, sağlık ocağı yoksa eczaneye git. Düşmesine veya çıkmasına göre bişeyler yersin.
canım seni korkutmak istemem ,yakında bıryerde doktor varsa bi göstersen kendıni benım ilk bebegım karnımda kaybetmiştim gerçi ilk aylardaydım acaip başım dönmüştü o gün.
O yüzden ben baş dönmesi yaşayınca biraz korkuyorum.
Telaşlandırdıysam özür dilerim sadece paylaşmak istedim
canım seni telaşlandırmak istemem ama eger tansiyonunda bişey yoksa kulak burun bogazcıya git kulak denge sıvısındaki değişkenlikten de baş dönmesi acayip oluyor ben uzunca bi süre çektim ne oldugunu anlayamadılar yürürken zemin ayagımın altından kayıyor gibi oluyordu gözlerimi kapatsam daha çok dönüyordu dünya vertigo olabilirsin canım bi ilaçla bikaç güne hemen düzelmeye başlamıştı 3 ay kullandım şimdi bazen ara ara yine oluyor ama uzun sürmüyor çok şükür.bunları sana yazmamın sebebi bende teşhis koymak bayag uzamıştı bi fikrin olsun diye yazdım canım
cnmcım mutlaka tansiyonuna baktır düşmüş yada yükselmiş olabilir,dikkat et
cnm gecen bnmde bırden tansıyonum dustu ne oldugunu anlamadım vala...bundan snra olucak galıba sıcaklarda etkılıyo kndıne dıkkat ett eve gdıp dnlensen en ıyısı olucakk
Merhaba kader arkadaşlarım ;
Sabah yine kalkamadım ağrılardan, öğleden sonra işe gelebildim. İşlerimi ancak toparladım
Sizler iyisiniz inşallah, geçmişe bakamadım....
Az önce Onkim diye bir kordon kanı bankasından aradılar, bağış yapabileceğimi söylediler. Çok mutlu oldum.
Telefonda yarım saat falan bilgi verdi. Haftaya doktorumla da görüşeceğim. Beni arayan kişiyle de Antalya da buluşup diğer detayları ve sözleşme işlemlerini yüzyüze halladeceğiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?