2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Thalasso Bain Bebe par Sonia Rochel - YouTube

video açılırsa izleyin arkadaşlar ana rahmi hissi verilerek banyo yaptırılmış.gerçekten etkileyici...

Ayyyy bayıldımmmmmmm

5 doz yapılınca ömür boyu koruyor canım birdaha hiç olmana gerek kalmıyor. Ben 5 dozu tamamlamayı düşünüyorum.

Amannnnn geçmiş olsun :)))

Kızlar o kadar yoğunuz ki kaç gündür geçmişi okuyamıyorum böyle de devam edecek sanırım kilo konusu açılmış yine ben 70 ile hamile kaldım sonra bir ay öncesine kadar 77 kilo olmuştum ama şeker çıktı diyete başladım kilo alımı durdu ve şu an çok rahatım halen 77 kiloyum tek yapmamız gereken şey azar azar ve sık sık yemek ve spor yapmak gerçekten bana çok iyi geldi tavsiye ederim

kızlar aranızda eşi ile rh uyuşmazlığı olan var mı?ben cuma günü uyuşmazlık iğnesi-anti-d-yapılacağım da...30. haftamın içinde olacağım biraz geç olacak ama doktorum yapacakmış...

kızlar, dün gün boyunca karnımın altında vajinamda kasılma yaşadım. başta önemsemedim. bebiş dönüyordur filan diye. fakat sık sık ve düzenli olunca şüphelendim. bebişin biyeri var desem öyle sertlik filan yok, hareketleri karnımın iki yanında yani dik filanda durmuyor. işten erken çıktım uzandım biraz. sonra 1 saat filan klozet tepesindeydim. kabız olmuşum. neyse eşim de biraz geç geldi. 7 gibi yemek yedim fakat yemesem mi diye düşünmedim değil. kasılmalar devam ediyordu. gece bişey olurda eşim telaşlanır diye ona da söyledim. panik yapma ama bugün doğuma gidebiliriz düzenli kasılmam var dedim. dikkat ettik 10 dk da bir geliyor. öyle panikledi ki, ambulans mı çağırıcam ben mi götürücem, nereye götürücem, ben arabayı kullanırken sana kim mukayet olacak filan diye. sakin ol diye uyardım, soğukkanlı davrandım ama içimi bir de bana sorun. daha bebişin kıyafetlerini yıkamadım kendime de hiçbişey almadım. bebek doğsa çıplak kalıcak. burada kimsemiz de yok, eşim de bilemez diye hastane çantasına bişeyler koydum. kendim için de bi gecelik. sonra istirahat ettim. saat 9dan sonra sıklığı azaldı. gece de 3-4 kere hissettim hatta birinde inlerken uyandım. sabah tekrar kalkıp işe geldik. sanırım yalancı doğum kasılmasıydı. nette öyle bişeyler okudum. kabızlıktan olabilir mi onu da bilmiyorum. ama hazırlıkları tamamlamak lazım artık. hafta sonu kendi ihtiyaçlarımı tamamlamayı planlıyorum, tabi o zamana kadar doğurmazsam. Allah bu sıcaklarda hepimizin yardımcısı olsun. inşallah kuzularımız zamanlarını doldurup gelirler...

Süpersin :)) Canım şuan tamamen bebeğin için beslenmiş oluyorsun ve bebişinin aldığı her bir gram kof kilo değil, tamamen vitamin kilosu :)) Sizlerde böyle şeker çıkana dek bende dank etmemişti ama geçen ay toplamda 9 kilo aldığımı öğrenince dank değil dank dank dank etti resmen Hedefim 12.5, 13 kilo ile tamamlamak ve nerdeyse senin gibi besleniyorum ben de. bi de evin içinde merdivenler var hergün onları çıkıp iniyorum günde 10 kez Ve sanki daha sağlıklı hissediyorum cidden :))

Son düzenleme:

cnm gecmıs olsun...yalancı kasılmlardr..bnmde gecen gun bıraz sık oldu sertlesme karnmda doktorum kabzlıktan olmustr dedı..son trımester hepımızı vuruyo bı sekıl...allah hepımıze yardm etsnnn saglıkla evlatlarımıza kavusmayı nasıp etsnn

Ben 67 ile hamile kaldım . 81 kilo ya çıktım. 2 haftadır diyetteyim su an 79,5 kilosum.
Sanırım bu kiloya sabitleyecegiz.

Ayy çok gecmis olsun kendimi hayal ettimde baya paniklerim sanırım bende bitireyim artık alışverişi ya ...

Merhaba kader arkadaşlarım ;

Sabah yine kalkamadım ağrılardan, öğleden sonra işe gelebildim. İşlerimi ancak toparladım

Sizler iyisiniz inşallah, geçmişe bakamadım....

Az önce Onkim diye bir kordon kanı bankasından aradılar, bağış yapabileceğimi söylediler. Çok mutlu oldum.
Telefonda yarım saat falan bilgi verdi. Haftaya doktorumla da görüşeceğim. Beni arayan kişiyle de Antalya da buluşup diğer detayları ve sözleşme işlemlerini yüzyüze halladeceğiz....

Geçmiş olsun canım. Artık tuvalette çok fazla oturmamamız gerekiyor, bir de kabız olmamaya özen göstericez. Bunun için tuvalet vakitlerini ertelememek gerekiyor sanırım. Ama bazılarının metabolizma daha da yavaşladığı için kabızlık kaçınılmaz olabiliyor böyle durumlarda çok ıkınmamak lazım. Neyseki atlatmışsın sen bu durumu. Artık herşeyimizin hazır olması konusunda tamamen haklısın ben bu hafta hazırlıycam kısmetse çantamı. Nolur nolmaz.

kızlar dün gece o kadar duygulandım ki :) eşimle yattık. elini karnıma koydu ve şarkı söylemeye başladı. prensesimiz oynadı oynadı ve artık elimiydi ayağımıydı bilemicem babasının elinin altına koyup bastırdı ve öylece uyudu :) eşim çok şaşırdı ve sevindi. sanırım içgüdüsel olarak babalarını da tanıyolar yavrum babasının elinde huzur buldu :)

ben de hamur işini tatlıyı neredeyse hiç yemiyorum. arada çikolata yiyorum o da piko toplamda 7,5 kilo almışım. insanlar yadırgıyordu yok bebeğinden kısıyorsun herşeyden yemelisin falan ama ben kulak asmadım hiç. ve sonuna kadar da böyle beslenmeye devam en çok da bebeğimin sağlıklı beslenmesi için bütün bunlar..

ben hamillelik öncesinde cayı kahvesi şekersiz ekmek yemeyen vs. biriydim cnm zaten. metabolizmam malesef yavaş bnu sporla desteklemem gerekiyor. şimdide çok sağlıklı besleniyorum, pilav- makarna hiç yemem yalnız son 1 aydır dondurma yiyorum ve yürüyüşe çıkamamaya başladım, bir takım koşuşturmalar yoğunluk fln yüzünden. bende sütten daha çok yoğurt yiyorum, daha çok doyurduğunu farkettim çünkü. neyse yaz geldi en azından haftasonu yazlığa kaçıçaz yüzücez fln derken dengeliycez umarım:)

En güzelini yapmışsın canım. Hamur işinin, tatlının bebişe bir faydası yok ki o yediklerimiz tamamen bizim doymak bilmeyen boğazımız için oluyor zaten Böyle durumlarda kimseyi takmıycaksın, sen doğru olanı yapmışsın. Böyle gidersen 10-11 kiloda tamamlarsın :)) Keşke ben de geçen ay dikkat etseydim ama uyku tatlı geldi yemek düzenimi bozdum Ama artık sabah eşimle kalkıp kahvaltı gevreği yiyorum yatıyorum ve kalkınca düzgün kahvaltı ediyorum ekmeksiz Ya da yemek yiyorum. Doğumdan sonra yiyemediğim tatlıların acısını çıkartıcam hıhhhh

Slm kizlar daha gecmise bakamadim.bir hafta dinlenmeden sonra ise gitmek zor gelicek ama olsun yinede mutluyum cunku bugun dogum gunum.... Kocis sabah cok guzel bi not yazmis gune keyifli basladim yane

Doğum günümüz aynı :)) Nice güzel senelere sevdiklerinle ve sağlıkla..

Kızlar yemek bile yiyemedim baş dönmesinden. Eve de gidemiyorum bu halde tek başıma. Öylesine takılıcam artık akşama kadar

Canım ama olmaz kii bir doktora mutlaka görünmen lazım. Tansiyonundandır hava bugün fena sıcak, düşük mü yüksek mi öğrenip ona göre hareket etmen lazım. Hiç bir şey sağlığından önemli değil!

eşim de sabah beri hava çok sıcak evden çıkma sakın diyip duruyo meğer çiçek söylemiş :) akşama hazırlan seni bi yere götürcem dedi bakalım sürpriz ne :)) Gerçi ondan da ziyade stresli günler geçirdiğimiz şu günlerde iyi gelecek. Hepinize çoook güzel dilekleri için tek tek teşekkür ederim. İyi ki bu topikteyim ve paylaşıyoruz herşeyimizi, sizlerde iyi ki varsınız. Öpüyorum çok

canım eşim de elini koyunca hemen hissediyor benım sıpamda ben konuusnca tepki veriyor onu anlıyorumda babası gelınce elini koyunca gölgesinimi görüyor anlmıyorum hissediyor ya resmen :)

hamileliğim hiç bitmesin istiyorum :) benim gibi düşünen varmı ? Kendimi göbekli o kadar çok sevdim ki minik minik hareketler oofs bir an önce kontrolum gelsede gidip görsek ne güzel olur

ben de canım aynı şeyi düşünüyorum keşke hamilelik 2 yıl falan sürse ben çok mutluyum böyle:)

Offfff ben de öyle düşünüyorummmmmm Dün akşam da eşime aynı şeyi söyledim, böyle çok mutluyum, bu hamilelik çok kısaymış keşke 2 yıl falan olsaydı dedim o da son ay doğsa da kurtulsam diceksin diyor :))

Nice senelere canımmm :)

Haydaaa ayıp etmiş kardeşin Geçmiş olsun canım kendini yıpratmamaya çalış...

Ben de kabus gördüm Ne yaptıysam eşimi ikna edemiyordum, hatunun tekiyle resmen flört ediyordu! Hrrrrrrrrrrrr

çok çarpıntım var bugün yine...120 atıyor nabız...

kansızlıktan oluyormuş...kalbimde bişey çıkmamıştı...

Kızlar yemek bile yiyemedim baş dönmesinden. Eve de gidemiyorum bu halde tek başıma. Öylesine takılıcam artık akşama kadar

Hayırdır fıstıklar çok geçmiş olsun....

Slm kizlar daha gecmise bakamadim.bir hafta dinlenmeden sonra ise gitmek zor gelicek ama olsun yinede mutluyum cunku bugun dogum gunum.... Kocis sabah cok guzel bi not yazmis gune keyifli basladim yane

Çifte doğum günü demekkkk :) Nice senelere canım :)

Canım geçmiş olsun.. Artık zaman yaklaşıyor malum dikkat et kendine yormamaya çalış. Sağlıkla zamanında gelsinler inşallah.

canım eşim de elini koyunca hemen hissediyor benım sıpamda ben konuusnca tepki veriyor onu anlıyorumda babası gelınce elini koyunca gölgesinimi görüyor anlmıyorum hissediyor ya resmen :)

ten sıcaklığından ayırt ediyor galiba sıpalarımız. çok güzel bişey ya .. onu hissetmek ve onun bizi hissetmesi.. hayatımda hiç tekme yediğime bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi. dünyalar benim oluyor. annem hep anne olunca anlarsın derdi kızardım.. haklıymış.. :))

canım bana umut oldun demek ki dikkat edersek almak bi yana verebiliyoruzda benim vücudumda ödem var farkındayım kilo olarakta aldım zaten bende geç olsada aklım başıma geldi hem bebeğin saglıgı için hemde ilk çocugumdan biliyorum lohusalıkta bu kilolar insanın acayip bunalıma girmesine sebep oluor

cnmcım mutlaka tansiyonuna baktır düşmüş yada yükselmiş olabilir,dikkat et

cnm gecen bnmde bırden tansıyonum dustu ne oldugunu anlamadım vala...bundan snra olucak galıba sıcaklarda etkılıyo kndıne dıkkat ett eve gdıp dnlensen en ıyısı olucakk

Kızlar sağolun tansiyonuma baktık 9-5 hamileliğimin başından beri böyle zaten normal yani. Vertigom vardı 3 yıldır falan atak yaşamıyordum hafif bi atak yaşıyorum sanırım o kadar şiddetli değil baş dönmem ama odaklanamıyorum ve midemi bulandırıyor. Burda bi ikili koltuğum var ona uzandım biraz. Bebişimin bişeyi yok bu arada hissetmesem delirebilirdim :) Hassasım o konuda çünkü.

Geçmiş olsun canım kabız olman tetiklemiş olabilir belki :26: Sizin 7. ayı doldurmaya az kaldı tabi hazırlayın çantaları :) Ben daha 3 hafta sallanırım. Ben sakin olsam bile benim eşim hayatta durmazdı akşam kesin götürürdü beni hastaneye

Çok sevindim canım sonunda bulmuşsun bağış yapacak yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…