- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.701
bence de çıkartmalıyız acısını canımm mükafatlandırmalıyız kendimiziiiiEn güzelini yapmışsın canım. Hamur işinin, tatlının bebişe bir faydası yok ki o yediklerimiz tamamen bizim doymak bilmeyen boğazımız için oluyor zaten Böyle durumlarda kimseyi takmıycaksın, sen doğru olanı yapmışsın. Böyle gidersen 10-11 kiloda tamamlarsın :)) Keşke ben de geçen ay dikkat etseydim ama uyku tatlı geldi yemek düzenimi bozdum Ama artık sabah eşimle kalkıp kahvaltı gevreği yiyorum yatıyorum ve kalkınca düzgün kahvaltı ediyorum ekmeksiz Ya da yemek yiyorum. Doğumdan sonra yiyemediğim tatlıların acısını çıkartıcam hıhhhh
kızlar, dün gün boyunca karnımın altında vajinamda kasılma yaşadım. başta önemsemedim. bebiş dönüyordur filan diye. fakat sık sık ve düzenli olunca şüphelendim. bebişin biyeri var desem öyle sertlik filan yok, hareketleri karnımın iki yanında yani dik filanda durmuyor. işten erken çıktım uzandım biraz. sonra 1 saat filan klozet tepesindeydim. kabız olmuşum. neyse eşim de biraz geç geldi. 7 gibi yemek yedim fakat yemesem mi diye düşünmedim değil. kasılmalar devam ediyordu. gece bişey olurda eşim telaşlanır diye ona da söyledim. panik yapma ama bugün doğuma gidebiliriz düzenli kasılmam var dedim. dikkat ettik 10 dk da bir geliyor. öyle panikledi ki, ambulans mı çağırıcam ben mi götürücem, nereye götürücem, ben arabayı kullanırken sana kim mukayet olacak filan diye. sakin ol diye uyardım, soğukkanlı davrandım ama içimi bir de bana sorun. daha bebişin kıyafetlerini yıkamadım kendime de hiçbişey almadım. bebek doğsa çıplak kalıcak. burada kimsemiz de yok, eşim de bilemez diye hastane çantasına bişeyler koydum. kendim için de bi gecelik. sonra istirahat ettim. saat 9dan sonra sıklığı azaldı. gece de 3-4 kere hissettim hatta birinde inlerken uyandım. sabah tekrar kalkıp işe geldik. sanırım yalancı doğum kasılmasıydı. nette öyle bişeyler okudum. kabızlıktan olabilir mi onu da bilmiyorum. ama hazırlıkları tamamlamak lazım artık. hafta sonu kendi ihtiyaçlarımı tamamlamayı planlıyorum, tabi o zamana kadar doğurmazsam. Allah bu sıcaklarda hepimizin yardımcısı olsun. inşallah kuzularımız zamanlarını doldurup gelirler...
kızlar dün gece o kadar duygulandım ki :) eşimle yattık. elini karnıma koydu ve şarkı söylemeye başladı. prensesimiz oynadı oynadı ve artık elimiydi ayağımıydı bilemicem babasının elinin altına koyup bastırdı ve öylece uyudu :) eşim çok şaşırdı ve sevindi. sanırım içgüdüsel olarak babalarını da tanıyolar yavrum babasının elinde huzur buldu :)
yok canım baktırmadım ilk baştan bu kadar çok değildi.
doktoruma da yeni söyledim sırt üstü yasak dedi. bebeğinde aynı şekilde çarpıntısı olur dedi.muayene sırasında bile sırt üstü yatırmadı , yatağı diklestirdi.evde uzanırkende böle dik oturucan dedi.
kalbini göster flanda demedi olur normal dedi.
CANIM bende kızım olsaydı İNCİ TANEM koymak istiyodum ismini. biz aile içinde tanem 'i kullanacaktık. dışarda isterse inci 'yi kullansın.
sana da fikir olsun diye paylaştım
kızlar aranızda eşi ile rh uyuşmazlığı olan var mı?ben cuma günü uyuşmazlık iğnesi-anti-d-yapılacağım da...30. haftamın içinde olacağım biraz geç olacak ama doktorum yapacakmış...
kızlar dün gece o kadar duygulandım ki :) eşimle yattık. elini karnıma koydu ve şarkı söylemeye başladı. prensesimiz oynadı oynadı ve artık elimiydi ayağımıydı bilemicem babasının elinin altına koyup bastırdı ve öylece uyudu :) eşim çok şaşırdı ve sevindi. sanırım içgüdüsel olarak babalarını da tanıyolar yavrum babasının elinde huzur buldu :)
Sabah duş alıyorum , akşam üstü duş alıyorum bana mısın demiyor. Sanki su hattını bana bağlasalar 24 saat sıcak su dağıtımı yapabilirim birkaç eve gibi geliyorDaha mayıstayız kızlar bunun haziranı var temmuzu var
bence de çıkartmalıyız acısını canımm mükafatlandırmalıyız kendimiziiiibir de ben bu hafta memlekete gidiyorum asıl orda napcam onu düşünüyorum. hatay mutfağını bilirsiniz az çok maşallah bütün yemeklerimiz ağırdır ve annem şimdiden şu gün şunu yapcam bu gün bunu yapcam diye plan yapıyor kıyamadığımm o da biliyor aslında beslenmeme dikkat ettiğimi ve onaylıyor da ama işte ben yaparım yine de sen az az yersin diyor bakalım orada nasıl geçecek nefsimle imtihanım :)))
kızlar bana bi akıl verin işinizi gücünüzü nasıl yapıyorsunuz ben bu hafta hepten pelte gibiyim konsantrasyonum sıfır herşey yarım yamalak tamam işler tıkırında ama ben biliyorum yaa nerde ne eksik içim acayip huzursuz ne yapsamda biraz enerjik olsam bi akıl verin lütfen
canım bende vetrigo yaşayan birisi olarak azıcıkta olsa tahmin etmiştim bişeye üzülünce yada grip falan geçirince stresli olunca tutuyor arada geçer inşallah netten vertigo için egzersizler var bi bak istersen canım
canım bana umut oldun demek ki dikkat edersek almak bi yana verebiliyoruzda benim vücudumda ödem var farkındayım kilo olarakta aldım zaten bende geç olsada aklım başıma geldi hem bebeğin saglıgı için hemde ilk çocugumdan biliyorum lohusalıkta bu kilolar insanın acayip bunalıma girmesine sebep oluor
kızlar, dün gün boyunca karnımın altında vajinamda kasılma yaşadım. başta önemsemedim. bebiş dönüyordur filan diye. fakat sık sık ve düzenli olunca şüphelendim. bebişin biyeri var desem öyle sertlik filan yok, hareketleri karnımın iki yanında yani dik filanda durmuyor. işten erken çıktım uzandım biraz. sonra 1 saat filan klozet tepesindeydim. kabız olmuşum. neyse eşim de biraz geç geldi. 7 gibi yemek yedim fakat yemesem mi diye düşünmedim değil. kasılmalar devam ediyordu. gece bişey olurda eşim telaşlanır diye ona da söyledim. panik yapma ama bugün doğuma gidebiliriz düzenli kasılmam var dedim. dikkat ettik 10 dk da bir geliyor. öyle panikledi ki, ambulans mı çağırıcam ben mi götürücem, nereye götürücem, ben arabayı kullanırken sana kim mukayet olacak filan diye. sakin ol diye uyardım, soğukkanlı davrandım ama içimi bir de bana sorun. daha bebişin kıyafetlerini yıkamadım kendime de hiçbişey almadım. bebek doğsa çıplak kalıcak. burada kimsemiz de yok, eşim de bilemez diye hastane çantasına bişeyler koydum. kendim için de bi gecelik. sonra istirahat ettim. saat 9dan sonra sıklığı azaldı. gece de 3-4 kere hissettim hatta birinde inlerken uyandım. sabah tekrar kalkıp işe geldik. sanırım yalancı doğum kasılmasıydı. nette öyle bişeyler okudum. kabızlıktan olabilir mi onu da bilmiyorum. ama hazırlıkları tamamlamak lazım artık. hafta sonu kendi ihtiyaçlarımı tamamlamayı planlıyorum, tabi o zamana kadar doğurmazsam. Allah bu sıcaklarda hepimizin yardımcısı olsun. inşallah kuzularımız zamanlarını doldurup gelirler...
kızlar geçmişe şöyle hızlıca baktım umarım kaçırdığım bişey yoktur. GÜNEBAKAN geçmiş olsun tatlım.
doğumgünü olan arkadaşlara Allah uzun ömürler versin mutlu yıllarınız olsun ailenizle birlikte inşallah.
doktora gittik kızımızı gördük 1500 olmuş küçük balığım. 27+5 günlüğüz normalde ama gelişimi için 30 dedi doktorum. doğum zamanını da 28 temmuza çekti.ne kadar yaklaştı zaman böyle.
Sağol canım evet şuan malum alerji mevsimi ilaç kullanamıyorum burnum tıkalı tetiklemiş olabilir. Egzersizleri ilk defa görüyorum uzman tv dekini izledim öyle yaparsam daha çok başım dönerduvarın dibinde döne döne gidiyo adam ben sağımdan soluma hızlıca dönünce sallanıyorum zaten Eve gidince deniycem ama belki dengem yerine gelir.
Oy maşallah yaa. Red acaba benimkini de çeker mi doktor yaa :26: Benim de seninki gibi bir durum var ama ben organ gelişiminin sata göre olduğunu okuduğum için çekmiyolar diye biliyorum. Şimdi sen böyle diyice kafam karıştı :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?