2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bence de çıkartmalıyız acısını canımm mükafatlandırmalıyız kendimiziiii bir de ben bu hafta memlekete gidiyorum asıl orda napcam onu düşünüyorum. hatay mutfağını bilirsiniz az çok maşallah bütün yemeklerimiz ağırdır ve annem şimdiden şu gün şunu yapcam bu gün bunu yapcam diye plan yapıyor kıyamadığımm o da biliyor aslında beslenmeme dikkat ettiğimi ve onaylıyor da ama işte ben yaparım yine de sen az az yersin diyor bakalım orada nasıl geçecek nefsimle imtihanım :)))

canım bende vetrigo yaşayan birisi olarak azıcıkta olsa tahmin etmiştim bişeye üzülünce yada grip falan geçirince stresli olunca tutuyor arada geçer inşallah netten vertigo için egzersizler var bi bak istersen canım

Sabah duş alıyorum , akşam üstü duş alıyorum bana mısın demiyor. Sanki su hattını bana bağlasalar 24 saat sıcak su dağıtımı yapabilirim birkaç eve gibi geliyor Daha mayıstayız kızlar bunun haziranı var temmuzu var

Aaaaaaa çok büyük geçmiş olsun... Öyle de güzel anlatmışsın ki yaşar gibi oldum.

Belli ki artık çantaları hazır etmeliyiz. Valiz mi alacağız napıcaz bisürü eşya var...

Offf resmen azıcık kaldı, çok heyecanlandım şimdi....

Hiiiiiiiii yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

arasta ve diğer pembe mavi hastane çıkışı sevmeyen fıstıklar; BUNLAR hoşunuza gidebilir.

Pif link açılmıyor. Butik bebe - veo baby'de açık kahve hast. çıkışı var 6'lı :)

Son düzenleme:
kızlar bana bi akıl verin işinizi gücünüzü nasıl yapıyorsunuz ben bu hafta hepten pelte gibiyim konsantrasyonum sıfır herşey yarım yamalak tamam işler tıkırında ama ben biliyorum yaa nerde ne eksik içim acayip huzursuz ne yapsamda biraz enerjik olsam bi akıl verin lütfen

o zaman bişey diyemem canım,dediğim gibi benim detaylıya gittiğim prof.baktırmamı söylemişti,dinlenme anında 120 lere çıkıyor diyince...evet bir miktarı normal zaten ben de dedim hamilelikte daha hızlı atıyor nabız...

CANIM bende kızım olsaydı İNCİ TANEM koymak istiyodum ismini. biz aile içinde tanem 'i kullanacaktık. dışarda isterse inci 'yi kullansın.
sana da fikir olsun diye paylaştım

ya var ya sesli olarak "aaaaaa" diye bağırdım evde yemin ederim ben aynı şeyi düşünmüştüm eskiden...inci tanem diye
çok güzel bi isim bence...hatta eşime de söylemiştim o zaman....

kızlar aranızda eşi ile rh uyuşmazlığı olan var mı?ben cuma günü uyuşmazlık iğnesi-anti-d-yapılacağım da...30. haftamın içinde olacağım biraz geç olacak ama doktorum yapacakmış...

biz de var canım..ben de önümüzdeki kontrolde o iğneden olacağım...yalnız indirekt coombs diye bi test yapılıyomuş öncesinde sanırım dimi?

resmen gözlerim doldu

aynen öyle cnm. ben de kara kara düşünüyorum bu haziran temmuz nasıl geçecek diye. evde klimam var ama iş yeri problem. fena bunalıyorum. hamilelik keşke 2 yıl sürse diyen arkadaşlara şaşırdım doğrusu. arkadaşlarıma fetva veriyorum :) nisanı geçirmeyin ileri aylarınız yaza denk gelmesin diyorum.

Canım bu konuda seyyah'tan tavsiye alabilirsin. Kendisinde süper bir irade var sürekli Hatay'da oturup üstelik de diyet yapıyor :)

cnm kelin ilacı olsa kendi başına sürer :) bu sıcaklarda normal insanlarda bile enerji yok, bizde ne gezer. sıcak acayip yoruyor insanı..

Sağol canım evet şuan malum alerji mevsimi ilaç kullanamıyorum burnum tıkalı tetiklemiş olabilir. Egzersizleri ilk defa görüyorum uzman tv dekini izledim öyle yaparsam daha çok başım döner duvarın dibinde döne döne gidiyo adam ben sağımdan soluma hızlıca dönünce sallanıyorum zaten Eve gidince deniycem ama belki dengem yerine gelir.

Aynen canım ben zayıflar iken bebeğim büyüyor. Keske bastan dikkat etseydim neyse zararın neresinden dönülse kardir. Kilo gercekten başlı basına depresyon sebebi ve tüm hastalıkların kaynağı.

Ben 20 kilo vermenin üzerine hemen hamile kaldım birde sigarayı bıraktım birden düzensizlik beslenince çok kilo aldım. Ama bir daha aynı hataya düşmüyecegim. Sende yapabilirsin 3 ana 3 ara ogün . Tatli un tuz seker yok :)

Ay canım geçmiş olsun. Valla bir an okurken doğuma gittiğini düşündüm. İlk tecrübelerde bilmeden yaşanınca insan ne yapacağını da bilmiyor. Bu aylarda yalancı doğum kasılmaları olacak. Bebek aşağıya dönüş yapıyor çünkü. Sıcak ve streste bunu tetikler. Ben daha çantasını almadım kendime gecelik pijama almadım.. Bir çok kıyafetini anneannesi aldı, bende tek hastane çıkışı vs var. Çok tedirgin oldum, Odasını hazırlayayım diye telaşa girmekte haklıyım sanırım.

kızlar geçmişe şöyle hızlıca baktım umarım kaçırdığım bişey yoktur. GÜNEBAKAN geçmiş olsun tatlım.
doğumgünü olan arkadaşlara Allah uzun ömürler versin mutlu yıllarınız olsun ailenizle birlikte inşallah.
doktora gittik kızımızı gördük 1500 olmuş küçük balığım. 27+5 günlüğüz normalde ama gelişimi için 30+2 dedi doktorum. doğum zamanını da 28 temmuza çekti. ne kadar yaklaştı zaman böyle.

Son düzenleme:

ne güzel. bizimki babasından çekiniyoo biraz. eskiden dışarıdan belli olmuyordu ya tekmeler. tekmeleyince eşimi çağırıyordum elini koyunca bebiş sessizliğe bürünüyordu. şimdi biraz alıştı elini koysada biraz vurmaya devam ediyor. zaten eşim elini koymuyor tekmelemeyi bırakmasın diye. gözle görülebildiğinden seyrediyor. benim de çok hoşuma gidiyor gözle görülebilmesi.

kızlar kilo konusu zaten kadınların en büyük sorunu hem vücudumuza zararlı hem de inanın psikolojik olarakda kadını çok fazla etkiliyor. ben şşükür 47yle hamile kaldım şimdi 53 kiloyum hamilelikten önce öyle çirozdum ki anlatamam boyumda çok kısa değil ne giysem çöp gibi oluyordum yeni yeni toparladı vücudum. ha sorarsanız kilo almak istiyor muyum çok boyuma uygun olacak kadar istiyorum fazlasını değil.

diyeti başaran arkadaşlarımın iradesine gerçekten hayranım bence bur diyeti eziyet gibi düşünmeyin aslında olması gereken beslenme şekli bu

Oy maşallah yaa. Red acaba benimkini de çeker mi doktor yaa :26: Benim de seninki gibi bir durum var ama ben organ gelişiminin sata göre olduğunu okuduğum için çekmiyolar diye biliyorum. Şimdi sen böyle diyice kafam karıştı :44::44:

Ah o vertigo ben de bankada çalışırken çok çektim ondan birden yere yigiliyordum. Hipotroide bağladı doktorlar ne yaptimsa geçmedi isten ayrıldım pat diye düzeldi . Meger strestenmis. Hamilelikte yeniden bas gösterdi ama çok güçlü değil. Uzanip dinlensinler geçiyor. İs yerinde imkanın varsa 1 saat dinlen canim

pazartesi günü arkadaşım doğum yaptı 36 haftalık aldılar bebeği gelişimini tamamlamış dedi doktoru . zaten artık taşımakta zorluk çekiyordu 4.200 doğdu. 15 gün önde gelişiyordu. bilmiyorum lokumum ama bende çok zorlanıyorum şimdiden,o tarihte durumumuz ne olur bilemiyorum. demek ki alıyorlar erken ki benim doktorum son zamana kadar bekletmekten yana,ona rağmen temmuza çekti.

reddddd ne kadar yaklaşmış doğumuuuuuun ay darısı başımıza benim doktorum bir türlü kilosunu söylemiyor burda devlette dayanamıyorum yarına gidip bir muayene mi olsam

bazen bebişim hep içeride dursun onun böyle tepiklerine alıştım falan diyorum özelyeceğim doğursam bile yaaaa. vallahi dayanamayıp randevu alıcam bir tek iyi deyip yolluyordu kaç kiloymuş bir baksın en son 20. haftada kilosunu söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…