- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.741
selam kızlarrrr umarım hepiniz iyisinizdir.. takvimimize bakıyoru mve sizleri öpüyorum.. sırt ve göğüs altı ağrım şidddetlendi gene zor duruyorum..
Canım ben de öyle okudum hep ve red böyle diyince o yüzden kafam karıştı. Doktor geri çektiyse vardır bir bildiği ya da redin doktorunun tarzı bu bilmiyorum ki hiç. Ama düşününce de her bebeği belli bir kiloya ulaştığında alsalar tüm bebeklerin ortalama aynı kiloda doğması gerekmez mi ? Bazıları 3000 civarı doğarken bazıları 4000 civarı doğuyor. Bilemiyorum artık şimdiye kadar benim doktor seninki önde gidiyor geri çekeriz filan demedi ama undan sonra der mi onu da bilmiyorum :26:
Ayyy nasıl heyecanlandım çok çok sakin bir yapım olmasına rağmen halen kalbim çarpıyor heyecandannnnnkızlar, dün gün boyunca karnımın altında vajinamda kasılma yaşadım. başta önemsemedim. bebiş dönüyordur filan diye. fakat sık sık ve düzenli olunca şüphelendim. bebişin biyeri var desem öyle sertlik filan yok, hareketleri karnımın iki yanında yani dik filanda durmuyor. işten erken çıktım uzandım biraz. sonra 1 saat filan klozet tepesindeydim. kabız olmuşum. neyse eşim de biraz geç geldi. 7 gibi yemek yedim fakat yemesem mi diye düşünmedim değil. kasılmalar devam ediyordu. gece bişey olurda eşim telaşlanır diye ona da söyledim. panik yapma ama bugün doğuma gidebiliriz düzenli kasılmam var dedim. dikkat ettik 10 dk da bir geliyor. öyle panikledi ki, ambulans mı çağırıcam ben mi götürücem, nereye götürücem, ben arabayı kullanırken sana kim mukayet olacak filan diye. sakin ol diye uyardım, soğukkanlı davrandım ama içimi bir de bana sorun. daha bebişin kıyafetlerini yıkamadım kendime de hiçbişey almadım. bebek doğsa çıplak kalıcak. burada kimsemiz de yok, eşim de bilemez diye hastane çantasına bişeyler koydum. kendim için de bi gecelik. sonra istirahat ettim. saat 9dan sonra sıklığı azaldı. gece de 3-4 kere hissettim hatta birinde inlerken uyandım. sabah tekrar kalkıp işe geldik. sanırım yalancı doğum kasılmasıydı. nette öyle bişeyler okudum. kabızlıktan olabilir mi onu da bilmiyorum. ama hazırlıkları tamamlamak lazım artık. hafta sonu kendi ihtiyaçlarımı tamamlamayı planlıyorum, tabi o zamana kadar doğurmazsam. Allah bu sıcaklarda hepimizin yardımcısı olsun. inşallah kuzularımız zamanlarını doldurup gelirler...
Ay havalara uçtum sevinçten ne güzel de örnek olmuşum aferin bana beeSüpersin :)) Canım şuan tamamen bebeğin için beslenmiş oluyorsun ve bebişinin aldığı her bir gram kof kilo değil, tamamen vitamin kilosu :)) Sizlerde böyle şeker çıkana dek bende dank etmemişti ama geçen ay toplamda 9 kilo aldığımı öğrenince dank değil dank dank dank etti resmen Hedefim 12.5, 13 kilo ile tamamlamak ve nerdeyse senin gibi besleniyorum ben de. bi de evin içinde merdivenler var hergün onları çıkıp iniyorum günde 10 kez Ve sanki daha sağlıklı hissediyorum cidden :))
Canım sayende ben de kordon kanı bağışını düşünüyorum araştırıyorum bakalım Hatay'da bir şeyler bulabilecek miyim umarım bulurumMerhaba kader arkadaşlarım ;
Sabah yine kalkamadım ağrılardan, öğleden sonra işe gelebildim. İşlerimi ancak toparladım
Sizler iyisiniz inşallah, geçmişe bakamadım....
Az önce Onkim diye bir kordon kanı bankasından aradılar, bağış yapabileceğimi söylediler. Çok mutlu oldum.
Telefonda yarım saat falan bilgi verdi. Haftaya doktorumla da görüşeceğim. Beni arayan kişiyle de Antalya da buluşup diğer detayları ve sözleşme işlemlerini yüzyüze halladeceğiz....
Canım bir kaç gündür moraliniz bozuktu bak bebiş de hissetmiş sizi mutlu etmeye çalışmışkızlar dün gece o kadar duygulandım ki :) eşimle yattık. elini karnıma koydu ve şarkı söylemeye başladı. prensesimiz oynadı oynadı ve artık elimiydi ayağımıydı bilemicem babasının elinin altına koyup bastırdı ve öylece uyudu :) eşim çok şaşırdı ve sevindi. sanırım içgüdüsel olarak babalarını da tanıyolar yavrum babasının elinde huzur buldu :)
Canım ben de ilk şeker çıktığını öğrendiğimde bal ve pekmez yiyemicem ama ben bebeğim için yiyordum diye dırdır yaptım doktorum da bebek alacağını aldı korkma dedi içim rahatladı. Boşver herkesi kendi bildiğini okumaya devamben de hamur işini tatlıyı neredeyse hiç yemiyorum. arada çikolata yiyorum o da pikotoplamda 7,5 kilo almışım. insanlar yadırgıyordu yok bebeğinden kısıyorsun herşeyden yemelisin falan ama ben kulak asmadım hiç. ve sonuna kadar da böyle beslenmeye devam en çok da bebeğimin sağlıklı beslenmesi için bütün bunlar..
Hiiiiii doğumdan sonra ilk işim dondurma yemek olacakkkkEn güzelini yapmışsın canım. Hamur işinin, tatlının bebişe bir faydası yok ki o yediklerimiz tamamen bizim doymak bilmeyen boğazımız için oluyor zaten Böyle durumlarda kimseyi takmıycaksın, sen doğru olanı yapmışsın. Böyle gidersen 10-11 kiloda tamamlarsın :)) Keşke ben de geçen ay dikkat etseydim ama uyku tatlı geldi yemek düzenimi bozdum Ama artık sabah eşimle kalkıp kahvaltı gevreği yiyorum yatıyorum ve kalkınca düzgün kahvaltı ediyorum ekmeksiz Ya da yemek yiyorum. Doğumdan sonra yiyemediğim tatlıların acısını çıkartıcam hıhhhh
Funda işin zor tatlım az yiyince de insanın gözü doymuyor sanki yahu benim de dayanamadığım bazı yemekler var önüme koysan sabahtannn akşama kadar yerim yerim yerimbence de çıkartmalıyız acısını canımm mükafatlandırmalıyız kendimiziiiibir de ben bu hafta memlekete gidiyorum asıl orda napcam onu düşünüyorum. hatay mutfağını bilirsiniz az çok maşallah bütün yemeklerimiz ağırdır ve annem şimdiden şu gün şunu yapcam bu gün bunu yapcam diye plan yapıyor kıyamadığımm o da biliyor aslında beslenmeme dikkat ettiğimi ve onaylıyor da ama işte ben yaparım yine de sen az az yersin diyor bakalım orada nasıl geçecek nefsimle imtihanım :)))
Önceden alınma durumlarını hiç bilemiyorum ama benim bıdığın o kilolara gelmesi bu gidişle 12 ayı bulur o yüzden kilo beklersek ben bayaa uzatırım hamileliği
balgattaki şubesine gidiyorum canım.
selam kızlarrrr umarım hepiniz iyisinizdir.. takvimimize bakıyoru mve sizleri öpüyorum.. sırt ve göğüs altı ağrım şidddetlendi gene zor duruyorum..
Canım en konsantre olabildiğim saatler sabah saatleri... hele 4ten sonra tek düşündüğüm eve gidip ayaklarımı uzatabilmek oluyor. Yaptığım işlerin kontrolünü 2 kez yapıyorum ki hata yapmıyım kafayı toplamak zorlaştı bugünlerde.
oofff sabahtan beri bu sgk doğum parası özel sigorta işgöremez raporuu allak bullak oldumm yaaa var mı aranızda sgklı olup özel hastanede doğum yapacak
Çok geçmiş olsun güzelim yaa. Bol bol dinlenicen başka çaresi yokSeni rüyamda gördüm bize harika şeyler hazırlamıştın ben de iyileşeceğine yordum hayır olsun :)
kızlar, dün gün boyunca karnımın altında vajinamda kasılma yaşadım. başta önemsemedim. bebiş dönüyordur filan diye. fakat sık sık ve düzenli olunca şüphelendim. bebişin biyeri var desem öyle sertlik filan yok, hareketleri karnımın iki yanında yani dik filanda durmuyor. işten erken çıktım uzandım biraz. sonra 1 saat filan klozet tepesindeydim. kabız olmuşum. neyse eşim de biraz geç geldi. 7 gibi yemek yedim fakat yemesem mi diye düşünmedim değil. kasılmalar devam ediyordu. gece bişey olurda eşim telaşlanır diye ona da söyledim. panik yapma ama bugün doğuma gidebiliriz düzenli kasılmam var dedim. dikkat ettik 10 dk da bir geliyor. öyle panikledi ki, ambulans mı çağırıcam ben mi götürücem, nereye götürücem, ben arabayı kullanırken sana kim mukayet olacak filan diye. sakin ol diye uyardım, soğukkanlı davrandım ama içimi bir de bana sorun. daha bebişin kıyafetlerini yıkamadım kendime de hiçbişey almadım. bebek doğsa çıplak kalıcak. burada kimsemiz de yok, eşim de bilemez diye hastane çantasına bişeyler koydum. kendim için de bi gecelik. sonra istirahat ettim. saat 9dan sonra sıklığı azaldı. gece de 3-4 kere hissettim hatta birinde inlerken uyandım. sabah tekrar kalkıp işe geldik. sanırım yalancı doğum kasılmasıydı. nette öyle bişeyler okudum. kabızlıktan olabilir mi onu da bilmiyorum. ama hazırlıkları tamamlamak lazım artık. hafta sonu kendi ihtiyaçlarımı tamamlamayı planlıyorum, tabi o zamana kadar doğurmazsam. Allah bu sıcaklarda hepimizin yardımcısı olsun. inşallah kuzularımız zamanlarını doldurup gelirler...
Tatlım dinlen sen bol bol kıyamam ya hafiflemedimi hala
Ben varım canım sgk lıyım özel hastanede doğum yapacağım ama benim özel sağlık sigortamda var.
Ne oldu ki ? Rapo için erken değil mi canım ?
Kızlar şu video ya bir bakın akşam evde denemeye başlayacağım, belki ağrılara faydası olur. Çok zor görünmüyor.
RED sen ne dersin canım konunun uzmanı olarak, bunlar işe yarar mı, mahvetti bu ağrılar ya
Hamileler için 10 dakika Çalışma ~ Spor Sağlık Güzellik - YouTube
canım ben sgk çalışanım özel hastahane de dogum yapacagım doktorum dışarıdan hastahaneyle anlaşması varmış orada dogum olacak inşallah yarın kontrolüm var bende ilkkez bu konuları konuşacagım sormamı istediğin bişiy varsa sorabilirm canım
Bende 3. Ayımdan Beri Bepanthol Kullanıyorum, Kullandığım Bölgelerde Sorun Yok Çok Şükür, Kimse Popoma Sürmem Gerektiğini Söylemedi :26: Kırmızı Kırmızı Çizgiler Olmuş, Bu Saatten Sonra Kullansam Bir Faydası Olur Mu Ki Acaba
İlahi yaaGününde ve sağlıklı doğsun annesi kilo hep başa bela. Kilolarımızdan yakınırken bir taraftan bebeklerimizin kilosu fazla olsun diye bakıyoruz Sanki kilolu olunca sağlıklı olduğu anlamına geliyormuş gibi
Ben geçen ay neler yedim neler :) Sırf hanfendi kilo alsın göbişi büyüsün diye ama nerdeee ben bir ayda 2,5 kilo aldım prenses 300 gr almışBu ay eski düzenime geri döndüm almıyor napayım kafaya taksam daha kötü.
3 hafta onra 32 haftalık olacam ya kuzu araştırıyorum şimdiden özel sigortam var benim de ama sgkdan para almak sıkıntılı olmuştu ilk doğumumda özel hastane raporunu kabul etmediler şimdi sağlık bakanlığını aradım özel de yapın sgkya onaylatın dediler falan filannn ilk doğumda çok yordular beni aynı şeylerden korkuyorummm
hastanen sgk anlaşmalımı raporlarını 32 ve 37 haftalık yani mutlaka sgkdan alman gerekiyo
yok bee canımm sabah kalktığımda hafifleiş oluyor sonraa kuduruyor sağolsunsırtımla göğsüm aynı anda başlayınca hiç dayanılmıyor. göğsüme yaptığı baskı şuan göğüs ucuma kadar acıyor sanki ((
Ben varım canım sgk lıyım özel hastanede doğum yapacağım ama benim özel sağlık sigortamda var.
Ne oldu ki ? Rapo için erken değil mi canım ?
Kızlar şu video ya bir bakın akşam evde denemeye başlayacağım, belki ağrılara faydası olur. Çok zor görünmüyor.
RED sen ne dersin canım konunun uzmanı olarak, bunlar işe yarar mı, mahvetti bu ağrılar ya
Hamileler için 10 dakika Çalışma ~ Spor Sağlık Güzellik - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?