2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrrr umarım hepiniz iyisinizdir.. takvimimize bakıyoru mve sizleri öpüyorum.. sırt ve göğüs altı ağrım şidddetlendi gene zor duruyorum..

Çok geçmiş olsun güzelim yaa. Bol bol dinlenicen başka çaresi yok Seni rüyamda gördüm bize harika şeyler hazırlamıştın ben de iyileşeceğine yordum hayır olsun :)

Önceden alınma durumlarını hiç bilemiyorum ama benim bıdığın o kilolara gelmesi bu gidişle 12 ayı bulur o yüzden kilo beklersek ben bayaa uzatırım hamileliği

Ayyy nasıl heyecanlandım çok çok sakin bir yapım olmasına rağmen halen kalbim çarpıyor heyecandannnnn
Ay havalara uçtum sevinçten ne güzel de örnek olmuşum aferin bana bee
Canım sayende ben de kordon kanı bağışını düşünüyorum araştırıyorum bakalım Hatay'da bir şeyler bulabilecek miyim umarım bulurum
Canım bir kaç gündür moraliniz bozuktu bak bebiş de hissetmiş sizi mutlu etmeye çalışmış
Canım ben de ilk şeker çıktığını öğrendiğimde bal ve pekmez yiyemicem ama ben bebeğim için yiyordum diye dırdır yaptım doktorum da bebek alacağını aldı korkma dedi içim rahatladı. Boşver herkesi kendi bildiğini okumaya devam
Hiiiiii doğumdan sonra ilk işim dondurma yemek olacakkkk
Funda işin zor tatlım az yiyince de insanın gözü doymuyor sanki yahu benim de dayanamadığım bazı yemekler var önüme koysan sabahtannn akşama kadar yerim yerim yerim

oofff sabahtan beri bu sgk doğum parası özel sigorta işgöremez raporuu allak bullak oldumm yaaa var mı aranızda sgklı olup özel hastanede doğum yapacak

Önceden alınma durumlarını hiç bilemiyorum ama benim bıdığın o kilolara gelmesi bu gidişle 12 ayı bulur o yüzden kilo beklersek ben bayaa uzatırım hamileliği

İlahi yaa Gününde ve sağlıklı doğsun annesi kilo hep başa bela. Kilolarımızdan yakınırken bir taraftan bebeklerimizin kilosu fazla olsun diye bakıyoruz Sanki kilolu olunca sağlıklı olduğu anlamına geliyormuş gibi

benim hamilelikte en büyük derdim zamanı planlayamamak akşam eve gidip yemek sofra derken kendimi zor koltuga atıyorum gecede huzursuz uykudan sonra sabah erken kalkıp evde yapılacak işleri yapıyorum işe geldiğimde kendimi daha gün başlamadan yorgun hissediyorum ben ayılasıya kadar zaten ögle oluyor ondan sonrada çalışmak işkenceye dönüyor klima açmıyordum eşim bugün klima hiç kapanmayacak dedi pancar gibi olmuşum işyerimiz çok sıcak oluyor yarın ne olursa olsun sabahtan işlerimi yapmaya zorlayacagım kendimi dediğin gibi ögleden sonra pil mil kalmıyor

oofff sabahtan beri bu sgk doğum parası özel sigorta işgöremez raporuu allak bullak oldumm yaaa var mı aranızda sgklı olup özel hastanede doğum yapacak

Ben varım canım sgk lıyım özel hastanede doğum yapacağım ama benim özel sağlık sigortamda var.
Ne oldu ki ? Rapo için erken değil mi canım ?

Kızlar şu video ya bir bakın akşam evde denemeye başlayacağım, belki ağrılara faydası olur. Çok zor görünmüyor.
RED sen ne dersin canım konunun uzmanı olarak, bunlar işe yarar mı, mahvetti bu ağrılar ya
Hamileler için 10 dakika Çalışma ~ Spor Sağlık Güzellik - YouTube

canım ben sgk çalışanım özel hastahane de dogum yapacagım doktorum dışarıdan hastahaneyle anlaşması varmış orada dogum olacak inşallah yarın kontrolüm var bende ilkkez bu konuları konuşacagım sormamı istediğin bişiy varsa sorabilirm canım

Çok geçmiş olsun güzelim yaa. Bol bol dinlenicen başka çaresi yok Seni rüyamda gördüm bize harika şeyler hazırlamıştın ben de iyileşeceğine yordum hayır olsun :)

ço ksaol canım benim evet canım uzanıyorum iştee sanki daha çok şidddetleniyor.. aaaa hayır olsun inşallah :) çok saol harika yorumlamışsın

canım geçmiş olsun devam ediyosa bi dr a git istersen, kasılmaların bu düzenli olma durumu normal mi acaba
geçmiş olsun tekrarlamaz inşallah bi daha

3 hafta onra 32 haftalık olacam ya kuzu araştırıyorum şimdiden özel sigortam var benim de ama sgkdan para almak sıkıntılı olmuştu ilk doğumumda özel hastane raporunu kabul etmediler şimdi sağlık bakanlığını aradım özel de yapın sgkya onaylatın dediler falan filannn ilk doğumda çok yordular beni aynı şeylerden korkuyorummm

hastanen sgk anlaşmalımı raporlarını 32 ve 37 haftalık yani mutlaka sgkdan alman gerekiyo

Son düzenleme:

bioil diye bi yağ var çatlak izlerininde önüne geçtiğini okumuştum e-bebek dergisinde ben onu kullanıyorum göbeğime bacaklarımın üstüne felan seninkilerde daha yeni oluşuyor sanırım kullanmanı tavsiye ederim benim yanık izimde var kolumda onada iyi geliyo yara izlerine felan kullandım rengi düzelmeye başladı ama düzenli kullanman gerek eczanelerde kozmetik mağazalarında bulabilirsin

Son düzenleme:

Ben geçen ay neler yedim neler :) Sırf hanfendi kilo alsın göbişi büyüsün diye ama nerdeee ben bir ayda 2,5 kilo aldım prenses 300 gr almış Bu ay eski düzenime geri döndüm almıyor napayım kafaya taksam daha kötü.

Senin kız manken olacak kesin. Kilosuna çok dikkat ediyor, yarın öbür gün görürüz podyumlarda 90-60-90 şeklinde

Evet canım benim hastane sgk ile anlaşmalı, dr. tarihleri ayarladı en son gittiğimde, 30 mayıs tam 32. haftaya girmiş oluyorum o güne randevu vedi, raporunu yazacağım diye. Onlar biliyor diye fazla üstüne düşmedim bende.

Doğum parası falan ne oluyor canım, çok cahilim bu konularda nerden neyin parası alınıyor bir anlatıversen sana zahmet

Off canım ya pozisyon değiştirse rahatlarsın belki. İnşallah geçer ağrıların biran önce.

Videodaki kadın göbeğini nasıl o kadar içeri çekebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…