2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim de bu konuda gercekten bir bilgim yok ilk defa duydum perdeyi bence kendi doktoruna sor o daha iyi bilir

kızlar benim 1haftadır gece bulantım oluyordu akşam başlıyor gece uykudan uyandırıp devam ediyordu zaten 1 haftadan bei ondan önce yoktu bugün 8.ci haftama girdim bir anda kesildi dün gece uyandım saatine alışkın olduğum için baktım yok sonra dert ettim sabaha kadar bekledim neden yok diye uyamadım mkorktum bir anda bulantının kesilmesi beni tedirgin etti kanam yok agrı yok sadece belim ağrıyor o kadar normal mi kızlar ??????

estağfirullah pimpirikli demiyelim canım sadece dikkatli diyim .benim 2 oğlum var bir de bu benim 8.hamileliğim olduğundan oldukça oldukça ve oldukça tecrübeliyim ondan biraz daha rahat takılıyorum:))))

oooo baya tecrube hemde aslında sewnin gibi rahat olmak var ama yapamıyorum şimdide mide bulantısının kesilmesine taktım kafayı Allahım sabır versin sağlıklı versin ne deyim zaten herşey nasip

benim çok fazla olmadı bulantım ama 8 haftada benimde kesildi bende senin gibi korktum ancak doktora gidince gördümki boşa üzmüşüm kendimi bebişim gayet sağlıklıydı.bu arada iştahsızlığım hala devam ediyordu yarın 11 haftamdan gün alıcam şimdi iştahsızlığımda biraz hafifledi başladım yine paniklemeye sorun edeceğin birşey olduğunu sanmıyorum ama etmedende olmuyor.bende niye istahım normale dönüyor diye sıkıntılıyım şimdi bilenleriniz varmı bu normalmi acaba

ayyy canım saol valla hala yokluyorum yok bulantı çok korkuyorum hemen giyinip gidecegim yoksa rahat edemem iştah konusunda bir fikrim yok canım umarım bebişin iyidir birşeyi yoktur sonucu yazarım aslında cuma kalbi dinleyecektik ama telaş ettim

kızlar inşallah bebişler iyidir bu tamamen bi sabır süreci insan tabiki düşünmeden yapamıyor benim hiç bulantım olmuyodu bunu takıyodum ama bebeğim gayet iyiydi hem olanların bazılarının da kesiliyomuş bu da normal birşeydir stres yapmayın derim sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah

için rahat edecekse git.en azından stres yapmazsın boş yere.gelince yaz mutlaka..

günaydın gebeşler nasılsınız kızlar benim kan şurubu bitti var mı aranızda kan şrubu kullanan ne yaptınız takviye neler yediniz?

Bnde 7.haftadyim. Benimde eskisi kadar bulanmiyo midem herzamn bulanicak diye bsi yok kendim dahil bole herseye bi sebep araya araya hasta oldk bebslerimizede rahat vermiorz ufff ya

Sabaha kadar bulantı beklemiş :) Canımmmmm benim yaaaa nolur bu kadar titizlenmesen sanki. Ne güzel işte bulantın olmamış. Daha ne istiyosun. :13:

Hemen kötüsünü getirme aklına. iyi düşün iyi olsun. Bebişini de korkutma durduk yereee

Benim hiç olmadı mesela. üzüleyim mi ?

günaydın gebeşler nasılsınız kızlar benim kan şurubu bitti var mı aranızda kan şrubu kullanan ne yaptınız takviye neler yediniz?

Günaydın canım. Soruna soruyla cevap verebilir miyim

Bu gittiğimizde muhtemelen bize de vercek doktorumuz bu kan hapı / şurubu. Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım çünkü ben. Mide bulantısı falan yaptı mı? ya da ne bileyim herhangi bişey ?

herkese günaydın kızlar..

benimde bulantım olmamıştı 7. haftaya kadar ama şimdide çok olmuyor özellikle gece ve sabahları oluyor ara ara birde grip gibi ağzım tadsız oluyor.. bunlar normal şeyler ama üzülmeyin..

ya bişey dicem profil resimlerini nerden yüklüyorsunuz?

yok canım yapmadı ama çok afedersin biraz isal yaptı çok değil ama beni kabızlıktan kurtardı oligofer kullandım bitti şimdi tekrar devem etsemmi diye doktora sorucam benim kanım 9,95 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…