- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.861
kizlar bsi sorucam acil cvp kasiklarim agridi ben hemen dogum hstanesine gttm nobetci doktor bana rahminde perdemi var dedi hangi doktora gdiosn hamile kalmadan once kntrol oldunmu dedi..benm asil doktorum bole bsi olsa bana solemeZmiydi dahaonce bebegimi kybettmde kurtaj da yapmisti kac kere vajinal dahil ultrasona girdim
estağfirullah pimpirikli demiyelim canım sadece dikkatli diyim .benim 2 oğlum var bir de bu benim 8.hamileliğim olduğundan oldukça oldukça ve oldukça tecrübeliyim ondan biraz daha rahat takılıyorum:))))
herkese günaydınnn dr gitmeme son 1...geçmio wallaa heyecanlıyım :)
kızlar benim 1haftadır gece bulantım oluyordu akşam başlıyor gece uykudan uyandırıp devam ediyordu zaten 1 haftadan bei ondan önce yoktu bugün 8.ci haftama girdim bir anda kesildi dün gece uyandım saatine alışkın olduğum için baktım yok sonra dert ettim sabaha kadar bekledim neden yok diye uyamadım mkorktum bir anda bulantının kesilmesi beni tedirgin etti kanam yok agrı yok sadece belim ağrıyor o kadar normal mi kızlar ??????
benim çok fazla olmadı bulantım ama 8 haftada benimde kesildi bende senin gibi korktum ancak doktora gidince gördümki boşa üzmüşüm kendimi bebişim gayet sağlıklıydı.bu arada iştahsızlığım hala devam ediyordu yarın 11 haftamdan gün alıcam şimdi iştahsızlığımda biraz hafifledi başladım yine paniklemeye sorun edeceğin birşey olduğunu sanmıyorum ama etmedende olmuyor.bende niye istahım normale dönüyor diye sıkıntılıyım şimdi bilenleriniz varmı bu normalmi acaba
ayyy canım saol valla hala yokluyorum yok bulantı çok korkuyorum hemen giyinip gidecegim yoksa rahat edemem iştah konusunda bir fikrim yok canım umarım bebişin iyidir birşeyi yoktur sonucu yazarım aslında cuma kalbi dinleyecektik ama telaş ettim
ayyy canım saol valla hala yokluyorum yok bulantı çok korkuyorum hemen giyinip gidecegim yoksa rahat edemem iştah konusunda bir fikrim yok canım umarım bebişin iyidir birşeyi yoktur sonucu yazarım aslında cuma kalbi dinleyecektik ama telaş ettim
banada doktorun biri çift rahimin mi var demişti :) bazen böyle garip şeyler söylenebiliyor
kızlar benim 1haftadır gece bulantım oluyordu akşam başlıyor gece uykudan uyandırıp devam ediyordu zaten 1 haftadan bei ondan önce yoktu bugün 8.ci haftama girdim bir anda kesildi dün gece uyandım saatine alışkın olduğum için baktım yok sonra dert ettim sabaha kadar bekledim neden yok diye uyamadım mkorktum bir anda bulantının kesilmesi beni tedirgin etti kanam yok agrı yok sadece belim ağrıyor o kadar normal mi kızlar ??????
günaydın gebeşler nasılsınız kızlar benim kan şurubu bitti var mı aranızda kan şrubu kullanan ne yaptınız takviye neler yediniz?
Günaydın canım. Soruna soruyla cevap verebilir miyim
Bu gittiğimizde muhtemelen bize de vercek doktorumuz bu kan hapı / şurubu. Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım çünkü ben. Mide bulantısı falan yaptı mı? ya da ne bileyim herhangi bişey ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?