2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cok sukur oglumun amelıyatı guzel gectı kızlar dun cıktık hastaneden hayırlısıyla ınsallah bır daha tekrarlamazzz

yok canım yapmadı ama çok afedersin biraz isal yaptı çok değil ama beni kabızlıktan kurtardı oligofer kullandım bitti şimdi tekrar devem etsemmi diye doktora sorucam benim kanım 9,95 çıktı

BENİMDE TAM TERSİ ACAYİP BULANTI YAPMIŞTI, İLK GİTTİĞİM DOKTOR VERMİŞTİ, sonraki gittiğim gerek yok kullanma dedi, bırakınca çok rahatladım,,,şimdi sadece vitamin ve folik asit,,, vitaminide çalıştığın için veriyorum dedi...

yok canım yapmadı ama çok afedersin biraz isal yaptı çok değil ama beni kabızlıktan kurtardı oligofer kullandım bitti şimdi tekrar devem etsemmi diye doktora sorucam benim kanım 9,95 çıktı

Anladım canım. O kadar düşükse muhtemelen devam et dicektir. Çünkü normali 12 falan ya. Benimki de seninki gibi 10 civarında. Olsun yükselir ilaçlarlarla üzülme sakın. Allah başka dert vermesin

cok sukur oglumun amelıyatı guzel gectı kızlar dun cıktık hastaneden hayırlısıyla ınsallah bır daha tekrarlamazzz

Gamzecim çok çok geçmiş olsun. inşallah bununla biter sıkıntınız.

Demek ki bünyeye göre değişiyo. Neden bıraktın peki bezmicihancım ? kan değerlerin normale döndüğü için mi yoksa sırf bulantı yaptı diye mi ?

Anladım canım. O kadar düşükse muhtemelen devam et dicektir. Çünkü normali 12 falan ya. Benimki de seninki gibi 10 civarında. Olsun yükselir ilaçlarlarla üzülme sakın. Allah başka dert vermesin

amin canım sen hangisini kullanıyosun
kana yapıcı yediğin şeyler de var mı?

saol canım tesekkur ederım ınsallah buır daha tekrarlamazzzz sen nasılsın bebişş nasılll artık kılosu falan cıktıgına gore rahatlamıssındırrr

merhaba kızlar nasılsınız bakalım? ben artık tek kişilik konuşamıyorum sanırım nasılsın diye sorana bile iyiyiz dediğimi farkettim
geçmişe baktım hercal cım son durum ne başka bir doktora daha gittinmi Allahım hakkında hayırlısını versin ne olursa olsun güçlü olun şekercim en kısa zamanda rabbim yine yüzünü güldürsün.

amin canım sen hangisini kullanıyosun
kana yapıcı yediğin şeyler de var mı?

Canım ben henüz bir şey kullanmıyorum. Çünkü benim ilk gittiğim doktor özel muayenehanesi olan bi doktordu. tahlil falan vermedik. Sadece bebeğe baktı. Kesesini gördü. Sonra hastanemize karar verdik. Pazartesi gideceğiz. İşte ben akdeniz anemisi olduğum için demir takviyeli kan hapı alamıyorum. Çünkü demir eksikliğim yok. Tam kan sayımı falan yapılcak. Ona göre verir bişeyler. Kurubaklagiller fındık ıspanak balık kuru siyah üzüm tere o tarz şeyler yiyorum. Bunlar kan yapıcı besinler. Tek dezavantajım kırmızı et yemiyorum işte Küçüklüğümden beri sevmem.

saol canım tesekkur ederım ınsallah buır daha tekrarlamazzzz sen nasılsın bebişş nasılll artık kılosu falan cıktıgına gore rahatlamıssındırrr

Evet canım üstümden büyüüük bi yük kalktı Haftaya randevumuz var kalbini de duyarsak tamamdır. :) Seninki nasıl ?

Son düzenleme:
bu arada ladybird arkadaşımızın da dediği gibi siyah üzüm ve pekmez kan yapıcıdır. bende 2 hafta önce gitmiştim doktoruma bu hafta yine gideceğim ama hastaneyi değiştireceğim için kararsızım hala

Merhaba kızlar;

Bebeklerini kaybeden arkdaşlara çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Allah bir dahakine sağlıklı hamilelikler yaşatsın inşallah. Ben de dün doktordaydım. Kalp atışları duyuldu. Herşey normal dedi. İnşallah böyle devam eder. mide ağrım için bugün dahiliyeciye gideceğim. Çok zorluyor beni çok....

ben limonlu herşeye aşeriyorum.ayıptır söylemesi demin canım çiğ köfte istedi sağolsun eşim kar kış demedi aldı geldi .sen de var mı?

Merhaba kızlar,
Hazır çiğ köfte demişken sizlerle birşey paylaşayım istedim. Bende istemiştim ama eşim yedirmedi aşagıda alıntı yaptığım nedenden dolayı. Hazır gıdaların çoğunda MSG denilen bir kimyasal var. (Eşim ve ben ikimizde kimyageriz bu arada) Ve bu çok zararlı. Alttaki yazıyı üşenmeden okumanızı ve sizin de araştırmanızı tavsiye ederim.

""""""""""""""""""
MSG NEDİR?…

MSG adında bir yiyecek katkı maddesi var.

MONO SODYUM GLUTAMAT

Yiyeceklere katıldığında, o yiyeceğin tadının beyin tarafından güzel
olarak algılanmasını sağlıyor.
Tatlı, tuzlu, acı fark etmiyor.
Hangi yiyeceğe katılırsa lezzetliymiş gibi geliyor. O yüzden gıda
üreticilerinin bir çoğu MSG’yi karlı olduğu için kullanıyorlar.

MSG ZARARLI MI ?
Buna okuduktan sonra siz karar verin.

Bu madde Nörotoksin.
Sinir hücrelerine zarar veriyor. Merkezi sinir sistemi tahribatı ve
buna bağlı olarak ALZHEİMER, PARKİNSON, HUNTİNGTON hastalıkları, SARA
(Epilepsi)

Retinal dejenerasyon (Göz retina tabakası hasarı)
Yağ birikimi, doyma mekanizmasında bozukluk, obezite.
Büyüme hormonu baskılanması.
Pankreas hasarı, insülinde artış, ve buna bağlı diyabet.
Böbrek ve karaciğerde ciddi hasarlar.
Bu madde hamilelerde plasenta bariyerini geçebiliyor, anne karnındaki
bebek de aynı tahribatlara maruz kalıyor.

Özellikle çocuklarımızın hatta büyüklerin de çok severek yediği
CİPS’lerde çok kullanılmakta.
Hazır köfte harçları, Et suyu tabletleri, Hazır çorbalar, Dondurmalar,
renkli yoğurtlar ve benzeri bir çok üründe var... """"""

paylaşımın için teşekkürler. cips olayını azaltmam lazım zaten bir kez daha anladım:26:

Monosodyum Glutamat (E 621) Bazı yerlerde sadece kodu yazmaktadır. E621 kodunun yazdığı gıdaları tüketmeyeye özen gösterelim ardaşlar. ben bundan sonra daha dikkatli olacağım....

slm arkadaslar bende dün gittim doktora 4 haftalık dedi bebek anlamadım son adet tarıhınden hesaplanmıyor mu dedim senın yumurtlama günün farklıymıs dedı eve gelıncede azcık kanamam oldu moral bozuklugundan galıba kalp atsını duyarız diye gitmistik cok canım sıkıldı simdide baska iyi bi doktor arıyorum devlete gitmiştim ama gene özele devm galiba ama kime gitcemıde bilmiyorum offffffff..

kızlar ben kendımı cok bıtkın ıstıyorumm.8 haftaya gırıcem yarın!hıc bırsey yapmak ıstemıyorum.habıre yatmak,uyumak,uyumak...yemek bıle ıskence gelıyoo...karnım guruldamasa onu da yemeyecegım belkı...evde o kadar ıs varkı,camasır,utu,temızlık,yemek!!onceden bunları hıc bekletmezdımm!ınanırmısınız cumartesı yıkadım camasırları,hala katlanacak...sızde boyle oluyormusunuz...

Cnm moralm bozuldumu bndede knama oluo dun bnmde moralin bozuldu knamam oldu kfaya takmamak lazim ama olmuo esimde bna cok kizio ama elde degl bde ultrasonlr birbrni tutmuo cnm bska doktora gtsen onun ultrasonu daha farkli olur bn acile gttm ordaki ultrsona gore farkliydi kendi doktorumunki apayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…