2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydinnnnnnn herkese....

Bebek odasini dizen arkadas Rabbim sagliklu sihatli kucagina almayida nasip eder insallah bebeginle huzur dolu bi hayatin olur insallah.

Karnim acikti ve gurulduyor arasla ben felaket acizzzz kahvalti hazirlamam lazim hemennnnn oglusum gece sagolsun yatirmadi bi saga bir sola...buyudukce de yeri daraliyor oda rahatsiz oluyo...

neyse bakalim 30.haftaya dogru gidiyoruz :))))

Herkese günaydınnn. Güzel bir gün olsun. :126:

Red canım meleğin nasıl inşaAllah biraz toparlanmıştır.
Yaşamayıseviyorum bugün kontrolün var sanırım sonuçları bekliyoruz canım. Bakalım bu sefer doktorun kilosunu boyunu söyliycek mi
Hayatımsın patronunun tepkisine sevindim canım. Umarım istediğin gibi olur izin işin.

hepsi çok güzel cnm güle güle kullanın inşallah anne oğul pijamasını çok beğendim nerden aldın tatlım ?[/QUOTE]

günaydın herkese
Canım anne oğul pijamasını bebeshop internet sitesinden aldım.Farklı renklerıde var.Resimlerini ekliyorum.Göründüğündn çok daha güzel rengi.Fiyatı 129.90.Kargo ücretsiz.organik.
Anne için olan;

Small/Medium 38-40 beden
Large/XLarge 42-44 beden

Bebek için olan 0-3 ay içindir.

Eki Görüntüle 722581

günaydın güzel annecikler... geceleri bende uyuyamıyorum.. benim cadı kızım ben sabah ayağa kalkana kadar kıpır kıpır kıpır. yan tarafıma ayaklarını ellerini koyuyo gıdıklanıyorum bide :) sabah ben ayağa kalkınca rahat ediyo bu sefer o uyuyo. sanırım gece uykusuz bi bebek olucak. yandım.. napalım o uyuduğu zaman kedi gibi bende kıvrılırım yanına artık. yada geceleri babasının koynuna koyarım azcık oda baksın kavuşucaz inş sağlıcakla.. Allah zamanlı doğum versin herkese.. kızımla öpüyoruz miniklerinizi

Canimmmm harika gozukuyor iyiside hazir mi kendinmi yaptin cok seker olmus...

Masalcim cok sanslisin annen sana simdiden hosgeldin diyoo odanida hazirlamis.. Allahin izniyle saglikli ve hayirli bi sekilde gel insallah....

saol canım kendim yaptım amin inşallah tek istedğimiz bu..

Günaydın canlarımm güzelll ailem benimm... ailemden bi farkınız yokkk çünküü hatta ailemden çok iş yeri ve sizinle daha çok zaman geçiriyorumm

hepsi çok güzel cnm güle güle kullanın inşallah anne oğul pijamasını çok beğendim nerden aldın tatlım ?

günaydın herkese
Canım anne oğul pijamasını bebeshop internet sitesinden aldım.Farklı renklerıde var.Resimlerini ekliyorum.Göründüğündn çok daha güzel rengi.Fiyatı 129.90.Kargo ücretsiz.organik.
Anne için olan;

Small/Medium 38-40 beden
Large/XLarge 42-44 beden

Bebek için olan 0-3 ay içindir.

Eki Görüntüle 722579 Eki Görüntüle 722580 Eki Görüntüle 722581 [/QUOTE]
canım bu takımlara bayıldım çok güzelmiş. ama parça sayısına baktığımızda fiyatı biraz pahalı gibi

günaydınnnnn
bende bugün 31.haftama başlıyorum gerıye kaldı 9 hafta ınanamıyorum ya onu artık kucağımda istiyorum çok sabırsızım çooook

günaydıınn bebişleeerrrr önce bir özet geçeyim sonra geçmişi okurumm,
nasılsınız görüşmeyeli 3 gündür yoktum topikte cumartesi kontrolüm vardı 1300 olmuş bebişim herşey yolunda çok şükür normal doğum görünüyor inşallah.
pazar günü biraz temizlik yapıyım derken kendimi çok yormuşum bel ağrısı beni mahfetti pazartesi izin verdim kendime durum bubdan ibaret şimdi geçmişe yolculuk başlasın görüşürüz [/I
]

günaydın kuzularrrrr....güzel bı gun olsun ınsss.hayatım süsler bı harıkaaa :) bn uykuya doymaz oldum yaaa...bnm kızda 2 gecefr fosur fosur uyuyo gece bu performansıı dogdugundada bklıyorumm:) dun doktorr artık yavaş yavass dogumm yaklasıyo flan dedı heyecanlandımmm vla :)güneşte gezıyosun snra gelıp suram agrıyo burm agrıyo dıye sıkayetlenıyosun dedı adamm kaldım oylee :) hazırana gırdıkmı artık cok cabuk geçer ınss kızlar :) 1 hazıran benm doğum gunumm ve kızmla ılk dogumm gunummm bu benmmm :)

kızlar bu arada bn mulberrycı cok merak etmeye basladmm profılıne baktımm bı tuhaflık var anlamadmda aktıf degılmı bılemedm..en son 17snde gırmıss gorunuyo...umarmm ıyıdrr

çok güzeller canım güle güle kullanın... darısı bize inşallah...

günaydın annecikler doktora gidiyorum beeeen

mulberyi bende çok merak ettim angel inş iyidir.hastanem Allahtan yakın gidip geleyimde yazarım boyu kilosunu göreyim şu bizim minnoşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…