2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son 3 ayda sakarlık bas gosterir diya yazıyor sitelerde . Bende diyorum Bedir bu elime ne alsam düşürüyorum sonra eğilip almak daha bir yoruyor. Meger Buda hamileliktenmis. Ne garip biseymissin sen ey gebelik :)

ya o sakarlık bende fazlasıyla var bu ara .meğer yere ne kadar çok şey düşüyormuş bu günde pilavımın altını yakyım evlendiğimden beri yaktığım ,ilk yemek dalgınlıktankatılıyorumm

ahh kızlar sizin sakarlıklar yine iyiymiş ben bildiğiniz dengesiz oldum göbeğim olduğunu unutuyorum oraya buraya çarpıyorum. kapılardan geçerken,masadan kalkarken falan çok kızıyorum sonra kendime baya sövüyorum

Selam hatunlar :))

Hafta sonu eşim kursta olduğu için ablamlarda kaldım, hava sıcak diye buz gibi içecekler içtim ve midemi üşütmüşüm biraz, ciddi bişey değildi. Bir de yorulmuşum. Bugün tüm gün ıstırahat ettim, ılık çorba ve bol su içtim toparlandım. Sizleri özledim bir bakayım dedim. Yarın
renkli doppler var gündüz giremeyebilirim. Şimdi şöyle bir geçmişe gidiyorum izninizle, neler oldu merak ettim. Hepsini yetiştiremem belki, okuyabildiğim kadar artık :))

Geçmiş olsun canım

Gecmis olsun galiba bu yaz bu rahatsızlığı cok duyacaz gibi çünkü coook sıcak

oyy kuzum geçmiş olsun ya neyse ki iyiymişsin şimdi dikkat et kendine canımcım..

Hosgeldin canım bizde seni özledik gözümüz yollarda kaldı :)

Son 3 ayda sakarlık bas gosterir diya yazıyor sitelerde . Bende diyorum Bedir bu elime ne alsam düşürüyorum sonra eğilip almak daha bir yoruyor. Meger Buda hamileliktenmis. Ne garip biseymissin sen ey gebelik :)

Ben de neler neler kırdım son zamanlarda Hani nazar çıkıyor kulbu biçiyoruz ya sakarlığımıza ben de o moddayım şuan ne çok nazar varmış

Geçmiş olsun tatlım.

ben de merak ettim...

kızlar arastayı göremedim yaaa merak ettim sayfalar hızlı ilerleyince ben mi kaçırdım dedim

Hafta sonu gezmiş yorulmuş bugün dinleniyordur o :)

Huleyn merakınızı yerim sizin canlarım benim Döndüm burdayım dostlarım, ufak bir mide üşütmesi ve yorgunluk çıkardım bugün. Meraklandırdığım için özür dilerim :)

Harikasin canım çok sagol. Tavana monte edilenlerden mı bunlar

Tatlım ben de english homedan aldım boncuksuz bir modeli daha var nette yok o model. Sorarsan gösterirler :)

Güle güle kullan müthiş olmuş. Çok özene bezene yapmışsın canım fıstık mışıl mışıl uyusun oyunlar oynasın. Bu arada mobilyan little colors olabilir mi acaba

Emin ol sen de çok özlendin. Bi daha arayı bu kadar açma nanna yaparım

Hepsi çok güzel güle güle kullanın tatlım :)

Geçmiş olsun canım

Gecmis olsun galiba bu yaz bu rahatsızlığı cok duyacaz gibi çünkü coook sıcak

oyy kuzum geçmiş olsun ya neyse ki iyiymişsin şimdi dikkat et kendine canımcım..

Hosgeldin canım bizde seni özledik gözümüz yollarda kaldı :)

Püf çok sıkıldım esim cuma akşamından beri ödev yapıyor kafasını kaldıramadı son gunuymus resmen yalnız kaldım. Birde Perşembe cuma İs icin Ankara'da olacakmış kustum ben ona

cnm ben ilk olanını beğendim

ahh canımm çok teşekkürler bende bu sabah sağlık ocağına gittim hemşireye anlattım o durumu tamda aşı yapacaktı yapmadı eğer önemli bir durum varsa aşınında faydası yok dedi bugün git doktorunla mutlaka görüş dedi .. ama bugün gidemedim bende sabah 9.20 e randevu aldım bakalım ne dicek aynı gün ve saatte mi doktora gidiyoruz :) hadi hayılrı haberlerle gel sende cnm

Sabah erken kalkıcam canlarım biz de İdoşla yatıyoruz. İyi geceler herkese veee sabah burada olacak tüm arkadaşlarıma da günaydın diyorum. Güzel bir gün geçirin, öpüyorum hepinizi :))))))

aranızda görmesi bozulan oldu mu ya ben bulanık görüyorum son 1 aydır.dr a sordum son gittiğimde göz dr görsün dedi ama daha gidemedim.nette hamilelikle ilgili olabilir yazıyodu.var mı benim gibi olan ??

CANIM beim hamilelikten değil ama stresli oldugum zamanla gözüm bulanik görüyor. Gözcüye gitmiştim o da gözünde bise yok beyninde olabilir dedi . Tomigrafi çekildi o da temiz çıktı cok şükür. Streste hormonlarda etkiliyor olabilir.

merhaba arkadaşlar :))
Gecenin bu saatinde yazıyorum:) Ben hiç uyuyamıyorum benim oğlum hiç durmuyor. Saat akşam 11 gibi başlıyor sabah 6 ya kadar oturuyorum hep sizde de oluyor mu? Çok hareketli bazen korkuyorum. Geçmişi okumaktan gzlerim acıdı bu arada. birde oda alan arkadaşlar foto koyabilirler mi? ben bir türlü karar veremedim.
Allah hepimize ayırlı doğumlar nasip etsin.Sağlıklı bebekler alalım kucağımıza size iyi geceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…