- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.121
Son 3 ayda sakarlık bas gosterir diya yazıyor sitelerde . Bende diyorum Bedir bu elime ne alsam düşürüyorum sonra eğilip almak daha bir yoruyor. Meger Buda hamileliktenmis. Ne garip biseymissin sen ey gebelik :)
ya o sakarlık bende fazlasıyla var bu ara .meğer yere ne kadar çok şey düşüyormuşbu günde pilavımın altını yakyım evlendiğimden beri yaktığım ,ilk yemek dalgınlıktan katılıyorumm
Selam hatunlar :))
Hafta sonu eşim kursta olduğu için ablamlarda kaldım, hava sıcak diye buz gibi içecekler içtim ve midemi üşütmüşüm biraz, ciddi bişey değildi. Bir de yorulmuşum. Bugün tüm gün ıstırahat ettim, ılık çorba ve bol su içtim toparlandım. Sizleri özledim bir bakayım dedim. Yarın
renkli doppler var gündüz giremeyebilirim. Şimdi şöyle bir geçmişe gidiyorum izninizle, neler oldu merak ettim. Hepsini yetiştiremem belki, okuyabildiğim kadar artık :))
Hafta sonu eşim kursta olduğu için ablamlarda kaldım, hava sıcak diye buz gibi içecekler içtim ve midemi üşütmüşüm biraz, ciddi bişey değildi. Bir de yorulmuşum. Bugün tüm gün ıstırahat ettim, ılık çorba ve bol su içtim toparlandım. Sizleri özledim bir bakayım dedim. Yarın
renkli doppler var gündüz giremeyebilirim. Şimdi şöyle bir geçmişe gidiyorum izninizle, neler oldu merak ettim. Hepsini yetiştiremem belki, okuyabildiğim kadar artık :))
oyy kuzum geçmiş olsun ya neyse ki iyiymişsin şimdiSelam hatunlar :))
renkli doppler var gündüz giremeyebilirim. Şimdi şöyle bir geçmişe gidiyorum izninizle, neler oldu merak ettim. Hepsini yetiştiremem belki, okuyabildiğim kadar artık :))[/QUOTE
canımcım bende bugün seni sordum yok diyeçok geçmiş olsun fıstık iyiymişsin sevindim ama dikkat et kendine
Son 3 ayda sakarlık bas gosterir diya yazıyor sitelerde . Bende diyorum Bedir bu elime ne alsam düşürüyorum sonra eğilip almak daha bir yoruyor. Meger Buda hamileliktenmis. Ne garip biseymissin sen ey gebelik :)
ALINTI YAPMIŞTIM Bİ SÜRÜ AMA NET KOPUNCA HEPSİ GİTTİ
NEYSE SAĞLIK OLSUN... KIZLAR CANLAR HEPİNİZE İYİ DİLEKLERİNİZ VE GEÇMİŞ OLSUN TEMENNİLERİNİZ İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER. BÜTÜN GÜN NE YEDİRDİYSEM ÇIKARDI YAVRUM BENİM ATEŞİ DE YÜKSEKTİ,İLAÇLAR AKŞAMÜSTÜ ETKİSİNİ GÖSTERDİ UYUYAKALDI ŞİMDİ. UMARIM GECE YİNE ZORLU GEÇMEZ. NE ZAMAN ANNEME GİTSE HASTA OLUP GELİYOR YOK ARTIK KALMAK FALANBANYO YAPTIRMIŞ DAHA DOĞRUSU BİZİM FINDIK TEK BAŞINA YIKANMIŞ,ÇOK UZUN SÜRE KALMIŞ VE SAÇLAR DA ISLAK KALINCA HALİMİZ BU MAALESEF İNSAN EMANETE SAHİP ÇIKAR SİNİR EDİYOR BU KADI BENİ AMA EŞEKLİK BENDE,KÖRÜN DEĞNEĞİ BURNUNUN UCUNDA GEREK OK GERİLDİM 2 GÜNDÜR ERİDİ AKTI RESMEN ÇOK ŞÜKÜR DAHA İYİYİZ
ben de merak ettim...
kızlar arastayı göremedim yaaa merak ettim sayfalar hızlı ilerleyince ben mi kaçırdım dedim
Ben de göremedim Arasta'yı merak ettim ama mesaim de bitti kızlar çok yorgun ve açım üstelik yemek de yok evde püffffffHepinizi öpüyoruzzz Angel miniğinin tombiş yanlarını da en seslisinden öpüyorum Hoşçakalın
Hafta sonu gezmiş yorulmuş bugün dinleniyordur o :)
Harikasin canım çok sagol. Tavana monte edilenlerden mı bunlar
kızlar birkaç foto çektim bu arada paylaşayım kızımın odasını. hem düşünenlere de fikir olur belki. mobilya alacaklara da tavsiyem ellerini çabuk tutsunlar. ben siparişimi 2 martta vermiştim tam 2 ay sonra geldi 2 hafta da boya kokusunu havalandırdım ancak yerleşti eşyaları içlerine.
Eki Görüntüle 721896 Eki Görüntüle 721897 Eki Görüntüle 721898 Eki Görüntüle 721899 Eki Görüntüle 721900 Eki Görüntüle 721901 Eki Görüntüle 721902 Eki Görüntüle 721903 Eki Görüntüle 721904 Eki Görüntüle 721913 Eki Görüntüle 721914 Eki Görüntüle 721915 Eki Görüntüle 721916 Eki Görüntüle 721917
canlarım göbekliler anneler çok özlemişim sizi ben yahu
bayadır takip edemiyorum daha doğrusu girip de yazamıyorum. ama ara ara telefonumdan açıp okuyorum. hazırlıklarınız tam gaz maşallah Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepsini. ben de kendi çapımda hazırlanmaya devam ediyorum işte. hemen hemen pek eksiği kalmadı bebeğimin çok şükür. bezidir vs dir halledilir onlar. eşyaları geldi kuruldu. kokusu itinayla havalandırıldı. kıyafetleri yıkandı ütülendi yerleştirildi. tabi ben de bittim bunları yaparken o ayrışekerlerini bile bitirdim kızçemin
kızlar bir şey sorucam size. bebeğimin hem beşiği hem de karyolası oldu. ikisininde uyku setleri var. ama ben bunları çamaşır makinesinde yıkamaya korktum. hem süsü püsünü mahvederim hemde çok parçalı büyükler sığmaz makineye buruşur bozulur. kuru temizlemeye vermeyi düşünüyorum ama emin olamıyorum ne önerirsiniz?
Evetttttt .Gelelim bütçemizi resmen göçerten bebek alışverişimize kızlar. Allahım bebeğim nasibiyle geliyor heralde gittiğimiz her yerde ya indirim vardı ya indirim yaptılar. Çok cici şeyler vardı. Kız bebeklerinin her şeyinin pembe olmasından hoşlanmadığım için ya beyaz, ya krem yada kahve takımlar aldım. Hatta organik hastane çıkışlarının erkekleri daha güzel diye erkek aldım. Pembe hiç mi bişeyi yok derseniz çok tatlı bir ikili takım ve aynı kumastan alt açma seti aldım dayanamayıp.Ama fuşya pembesi mor siyah renkleri. Tam bu senenin modasına uygun oldu
1. Eki Görüntüle 721440 Eki Görüntüle 721441
Bu bizim aldığımız beşik. Babytech naturel 70x130. Sallanabiliyor, tekerlekli, 2 katlı kullanılabiliyor park yatak gibi ve katlanıp kaldırılabiliyor. resimdeki gibi beşik, yatak, yastık, uyku seti tam takım
2. Eki Görüntüle 721497
Baston pusetimiz. Maclaren quest black/silver modeli. Tam yatıyor, 6 kilocuk, omuz askısı var.
3. Eki Görüntüle 721500
Cybex Aton Basic anakucağı/oto koltuğu
4. Eki Görüntüle 721501
Kraft ev tipi anakucağı
5. Eki Görüntüle 721502
Weewell bebek telsizi WMA 400 model, ses kaydı, gece ışığı, karşılıklı konuşma, 300m çekim alanı, mp3 yükleyebilme
6.Eki Görüntüle 721512
Chicco Easy Touch Plus Kızılötesi Termometre, ortam sıcaklığı ve ateşölçer
7. avent 125ml yenidoğan anti kolik biberonu, avent suluk,avent 2 li emzik ve chicco oyuncaklı emzik tutacağı
8. yenidoğan önlüğü 1 adet , babyjem tek kullanımlık mama önlüğü
9. 1 adet organik 10'lu hastane çıkışı, 1 adet organik 5 li takım. 3 adet kolsuz alttan çıtçıtlı bady, 2 adet tulum 2 adet 2li takım
10. 1 adet penye 1 adet peluş battaniye
11. banyo küveti kovası maşrapası, sevibebe çok fonksiyonlu yıkama filesi, başlıklı havlu
12. 2 adet emzirme sutyeni 3 adet emzirme atleti
13. 2 adet lohusa pijama takımı
14. alt açma seti
15. Unibaby yenidoğan pamuk mendil
16. beşik için alez
17. avent göğüs kalkanı
Eksikler:
Dönence
Oyun halısı
Bebek bezi
Hasta bezi
Çıngırak
Emzirme koltuğu
Bu arada göğüs ucu çıkarıcı almıştım, o yüzden silikon göğüs ucu almadım. Annem gerek yok dedi. göğüs pompasını da doğumdan sonra alalım sütün durumuna göre hangi çeşidi alacağımızı seçeriz dedi. Onu da doğum sonrasına bıraktırdı. Bi örgü battaniye annem alacakmış o yüzden almadım. Fazla alma hediye de çok gelir dedi. O yüzden fazla almayayım dedim. Zaten ıvır zıvırlarını internetten almıştım. Bi de sabahlıklı takımlar hep uzun kolluydu. Sabahlık almadım. Sizce sabahlık alayım mı?
Geçmiş olsun canım
Gecmis olsun galiba bu yaz bu rahatsızlığı cok duyacaz gibi çünkü coook sıcak
oyy kuzum geçmiş olsun ya neyse ki iyiymişsin şimdidikkat et kendine canımcım..
Hosgeldin canım bizde seni özledik gözümüz yollarda kaldı :)
renkli doppler var gündüz giremeyebilirim. Şimdi şöyle bir geçmişe gidiyorum izninizle, neler oldu merak ettim. Hepsini yetiştiremem belki, okuyabildiğim kadar artık :))[/QUOTE
canımcım bende bugün seni sordum yok diyeçok geçmiş olsun fıstık iyiymişsin sevindim ama dikkat et kendine
Teşekkür ederim sanal ailem. Ya geçen gün içimin çok yandığından bahsetmiştim, elim sürekli buzdolabındaki içeceklere gidiyor, en çok da şekersiz limonataya sardım bu aralar ekşi ekşi çok iyi geliyordu ama biraz abarttım sanırım bu kez
Püf çok sıkıldım esim cuma akşamından beri ödev yapıyor kafasını kaldıramadı son gunuymus resmen yalnız kaldım. Birde Perşembe cuma İs icin Ankara'da olacakmış kustum ben ona
Yalnız değilsin ki biz varız :126::126:
kızlar ben ılk hamıle kaldıgımdan berı oda dusunuyordum,herseyıyle tam takımm!!kendı yatak odamada park yatak ...sonradan vazgectımm...3 yasına gelsınn,sonra ıstedıgını bırlıkte almaya gıderız dıyee..aklı basına gelsın hebıı!!hem evımız kıra...ev de almayı duusnnuyoruzz ,mobılya mahvolmasın bosuna,ordan oraya tasınırkenn.. ama sımdı daha onemlı bı sorum var..park yatak alıcamda ne renk alıcam!!bebesımız kızz!!!ıcımden canlı renkler gecıyooo amaa..hadı ıkıncıcısı erkek olursa...erkekdee pembe olmazkıı....ıkı park yatagı ne yapayımm sonraa...ben graconun su modellerı arasında kararsız kaldımm...CONTOUR ELECTRA ( DOODLE ) | Graco CONTOUR PRESTİGE ( SWEET PRİNCESS ) | Graco ...yoksa bunların dısında ara renkmı alsamm,ne yapsam bılemedımm... CONTOUR ELECTRA ( BERTİE & FERN) | Graco sizler ne yaptınızz...benım gıbı dusunenler...haa bıde bu arda bu asmayada cok kolay gelmedımm..ılk basta prenses park yataklar hosuma gıdıyorduu!!!gıtım gordumm,musamba gıbıydıı..hıc begenmedımmm..ınternete bakıpda kanmayınn sakınn...
kızlar günaydın öperim hepinizidoktorumuza görünemedik ne yazık ki eli boş döndük yarın tekrar gideceğiz o yüzden iyimiz kilomuz ne kadar yine bilmiyoruz geldim şimdi geçmişe baktım
hayatımsın; inş tazminatını verirler herşey istediğin gibi olur
angel; kayınvalideni bebeğinmle yuhladık şu anonun sana yemek yapması lazım ayakta duracak halimiz mi kalmış mış açsa açım deyip de yiyeymiş canım tüh çin işkencesini unutmuşsun sen
tondora; sana cevap yazacaktım unutmadan yazayım doktorumu bugün göremedim yaın inş tekrar gidiyorum ama oradaki hemşire şunu söyledi erken doğum belirtilerinde kasık ağrıların düzenli olur dinlenmeyle vs geçmez eğer dinlenince hareket şeklini değiştirince geçiyorsa yalancıdır dedi. birde bel ağrıları önemsenmeliymiş kasıkla beraber olan onu söyledi sen dikkat et kuzum belin ağrıyor diyordun. sonra artık yorulma ayaklarını kaldır yükseğe öyle otur bol su içip soluna yat dedi yani bildiğimiz şeyler yarın gelince bakarız dedi
canım ben bir ara bu yüzden afayı yemek üzereydim, şimdi azaldı o sıvı, ama hala gelmeye devam ediyor.
sanırım türkiyede doktorlar o sıvının amniyo sıvısı olup olmadığını anlamk için bir test yapıyorlarmış, eğer gelen sıvı çoksa yaptırda için rahatlasın istersen,
benim burda öyle bir imkanım yok o yüzden yaprtıramıyorum, sadece içimi ferah tutmaya çalşıyorum değildir inşallah diye
aa evet cnm eczaneye sordum ama yoktu ellerinde zaten doktora gidicem yarın .. teşekkürler cnm
Tünaydın annelerrrrDün kızımızın odasını eşim boyadı ilk defa boya yapan birisi olduğu için biraz sinirlerim hopladı. Ama iz yapmadan boyamayı başardı şükürler olsun İkeadan mobilyaları almıştık, adam yorgunken birde hadi kuralım diye ısrar ettim. Anacım saat 4 den akşam 9'a kadar sürdü ya kurması. Öyle zormuş ki kurmak, eskiden maket ev yapımları vardı aynen onun gibi. En zoru dolap oldu komidin, beşik, anne emzirme sandalyesi kurulamadı çünkü pelt olduk. Hamileyken çok zor oluyormuş, yardımcı oldum boyarken, yada monte ederken ee birde kutuların temizlenmesi vs öldüm resmen. Gece inleyerek uyudum ve ayaklarımın altı şuanda ezilmiş gibi acıyor.
Ama şimdi odaya girip girip bakıyorum aşk yaşıyorum sankiÖyle güzel oldu ki rengi artık onun geleceğini bilmek çok güzel. Rabbime yalvarıyorum her dakika sağlıklı hayırlı şekilde doğurup kucağıma almamı nasip etsin diiye. Rabbim evlat isteği olan her yüreğe bu duyguyu tattırsın inşaallahhh..
canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsn yavrucun içinde inş.. eminim çok güzel olmuştur bir ara resimde koyarsın dimi sana sordum geçendede mobilyayı ıkea dan aldığını hatırlıyorum bizde ordan alıcazda memnun musunuz ben mobilyayı onların gelip kurduğunu sanıyordum :26:
Merhaba arkadaşlar ben temmuz annesiyim ama bızım temmuz annesleri ya yok ya da yazmayı sevmiyor.Sizde paylaşım cok.Ben de buraya takılayım bıraz dedım.
Bende aldıklarımı paylaşayım.fıkriniz olur.Bende sizlerden fikir alabilirim.Hem heyecanımızı paylaşmış oluruz:)
Bebek için aldıklarım:
3 adet 5li hastane çıkışı - 6 adet atlet - 10 adet çıtçıtlı kısa kollu body - 4 adet gecelik - 5 adet ayaklı tulum - 2 adet ayaksız kısa kollu takım - 4 adet şort tulum - 2 adet penye battaniye - 1 adet pelüş battaniye - 1 adet kundak battaniye - 1 adet penye yelek - 2 adet iç zıbın - 20 adet mermerşahi mendil - 6 adet penye mendil - 3 adet çorap - Bu aldıklarımın hepsi 0-3 ay
Banyo için:
Karibu katlanabilir küvet - earth mama angel baby bebek bakım ürünleri - doğal sünger - Sevi bebe küvet filesi içi dolgulu olan
havlusu:ecocotton organik set
Eki Görüntüle 721607 Eki Görüntüle 721611 Eki Görüntüle 721618
Yatak :
Prego marka safari modeli
İç yatak ise İşbir
Yatak seti : bebetto marka
Eki Görüntüle 721612 Eki Görüntüle 721613
Araba:
baby comfort elea pusette dahil kırmızı
Eki Görüntüle 721617
biberon: avent
emzik:nuk
Kendim için:
3 gecelik - 3 pijama takımı olacak ( Mavi pijama anne - oğul pijaması Çok tatlı almak isteyenlere tavsiye ederim )
Eki Görüntüle 721620 Eki Görüntüle 721621 Eki Görüntüle 721622 Eki Görüntüle 721623 Eki Görüntüle 721624
avent göğüs kalkanı - avent kelebek koruyucu -
2 adet emzirme atleti ve 2 adet emzirme sütyeni - kullan at lohusa kilodu
Doğuma az kaldı ama eksikler hala bitmedi:)
hepsi çok güzel cnm güle güle kullanın inşallah anne oğul pijamasını çok beğendim nerden aldın tatlım ?
aranızda görmesi bozulan oldu mu ya ben bulanık görüyorum son 1 aydır.dr a sordum son gittiğimde göz dr görsün dedi ama daha gidemedim.nette hamilelikle ilgili olabilir yazıyodu.var mı benim gibi olan ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?