- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.181
Ohh iyi demişsin çocuk doğacak nerdeyse hala cinsiyet muhabbeti mi yapıyor
Kızlar kusarken yüzünde kan toplanan var mı aranızda? Benim eskiden beri böyleydi o yüzden alıştım ama insanlar korkutuyor bazen hele ki şu dönemde zaten hassasız etkileniyoruz herşeyden ufff
aynen canım benim yaaa geçen akşam halasıda var kaynanamın kocam yanımda ay kız dio karnın ne sivri çocuk gibi... çocuk nee yaaa erkek de madem halalı yeğenli aynı b.k töbe yaaa.. neyseee çocuksa naparsınız o pembe boyaları mobilyaları elbiseleri dio olurmu olur dio... olmaz dedim gayet net gördüler ve doktorum kesin konuştu.. kaynanamda dio hala bende gittim bunalrla doktora özellikle doktora sordum eminmisiniz erkek olmasın die dioooo sinirden kahkaha attım. dicek laf bulamadım bunlara artık..
Allah sabırlar versin yaaaa
Çocukmuş... "çocuk" kadar başlarına taş düşsün emiiiiii
Siz beni bi de arabadan inerken görüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüün
Ne kapıyı açık tutabiliyorum (bizim otopark eğimli) ne kendimi arabadan atabiliyorum tam rezillik
aynen canım benim yaaa geçen akşam halasıda var kaynanamın kocam yanımda ay kız dio karnın ne sivri çocuk gibi... çocuk nee yaaa erkek de madem halalı yeğenli aynı b.k töbe yaaa.. neyseee çocuksa naparsınız o pembe boyaları mobilyaları elbiseleri dio olurmu olur dio... olmaz dedim gayet net gördüler ve doktorum kesin konuştu.. kaynanamda dio hala bende gittim bunalrla doktora özellikle doktora sordum eminmisiniz erkek olmasın die dioooo sinirden kahkaha attım. dicek laf bulamadım bunlara artık..
Ay ne tuhaf şey dimi günlük hayatta normal bi şekilde yaptığımız şeyler bile zorlaşıyor. Bir UFACIK göbeğin yaptığına bak sen
Kafayı yemiş onlar kuzucum en güzeli gülüp geçeceksinAyy o çocuk lafına da gıcık oldum çok itici
kızlar ya benim 3 gündür kulağım durmaksızın çınlıyor. çınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. hiç kesilmiyor. eğer kalabalık ortamdaysam farketmiyorum ama eğer sessiz bir yerse rahatsız ediyor. sizde de oldu mu hiç???
Günaydın canlarımarasta dün hastaymış geçmiş olsun. sanırım bugün de benim midemde bişey var. Serviste bulanmaya başlamıştı kahvaltımı yapar yapmaz çıkardım yüzüm gözüm şişti kızardı yine kusmaktan nefret ediyorum.
Siz beni bi de arabadan inerken görüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüün
Ne kapıyı açık tutabiliyorum (bizim otopark eğimli) ne kendimi arabadan atabiliyorum tam rezillik
Canım hoşgeldin ve geçmiş olsun kendine dikkat et hararet bastı diye kendini çok kaptırma soğuk içeceklereSelam hatunlar :))
Hafta sonu eşim kursta olduğu için ablamlarda kaldım, hava sıcak diye buz gibi içecekler içtim ve midemi üşütmüşüm biraz, ciddi bişey değildi. Bir de yorulmuşum. Bugün tüm gün ıstırahat ettim, ılık çorba ve bol su içtim toparlandım. Sizleri özledim bir bakayım dedim. Yarın
renkli doppler var gündüz giremeyebilirim. Şimdi şöyle bir geçmişe gidiyorum izninizle, neler oldu merak ettim. Hepsini yetiştiremem belki, okuyabildiğim kadar artık :))
Günaydın canlarımarasta dün hastaymış geçmiş olsun. sanırım bugün de benim midemde bişey var. Serviste bulanmaya başlamıştı kahvaltımı yapar yapmaz çıkardım yüzüm gözüm şişti kızardı yine kusmaktan nefret ediyorum.
Ah canım ben öyleyim istifra edince yüzüm kıpkırmızı oluyor şişiyor ve gözlerime kan oturuyor günlerce geçmiyor korkma bence kimseye aldırmaKızlar kusarken yüzünde kan toplanan var mı aranızda? Benim eskiden beri böyleydi o yüzden alıştım ama insanlar korkutuyor bazen hele ki şu dönemde zaten hassasız etkileniyoruz herşeyden ufff
Oğlanlar "çocuk", kızlar uzaylı mı oluyo o zaman ne gıcık laf
Bunu diyen de kadın üstelik
Acaba kızlar olmasa o erkekler doğar mı? Bunu söyleyenlere gıcık oluyorumda ozellıkle kadın olupda söyleyene ayrı bır nefret duyuyorum.Sağlıklı olsun dıye dua etmek varken cinsiyet ayrımı yapmak hangimizin haddine.İkisinide yaratan allah.Nasıl bir cahillik ki allahın verdiği hediyeye bahane bulmak beğenmemek.
günaydınnnnn
bende bugün 31.haftama başlıyorum gerıye kaldı 9 hafta ınanamıyorum ya onu artık kucağımda istiyorum çok sabırsızım çooook
Bu ne yahu okurken şok oldum Allah sabır versin canım ... Erkek kız ne farkeder sağlıklı hayırlı olsun da gerisi boş...
eee canım yani sürekli aynı lafı duymaktan bana baygınlık gelmişti kadın pes etmeden her seferinde dio kendi kocamı çıkarana kadar 2 kız doğurmuşaklıma geldikçe uyuz oluyorum yaaa.. alan memnun satan memnun biz rabbime dua ettik eli ayağı sağlıklı kızımız olsun die sananeeeeeeeeeee... bidaha duydugumda zaten eminin bende gülerek cevap vermek yerine laf sokarak sert bişekilde dicem..
onlar kızlara daha gıcık bişey bulur canım emin ol vallaa..
Kadın amaaa erkek manyağı olmuş heralde.. kocam için dio ben bunu bulana kadar az uğraşmadım yuhhhh manyak yaaa töbe töbeee valla bazı laflarına gülüyorum ama sinirdennn..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnn..
sonrada dio nie çocuk diorum kızlar çekio elin piçine gidio bilmem neee.. bende bikere demiştim babam beni vermeseydi ozaman oğluna bu kanun allahın takdiri kısmetımzıde ya iisi ya kötüsü var nerden bilceksin.. bu devirde kızıda erkeğide aynı dedim öyle öyle dio sonraa amaaa genede laf arasında çocuk çocukk ıyyyyyyyyyyyyyyyy..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?