2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kusarken yüzünde kan toplanan var mı aranızda? Benim eskiden beri böyleydi o yüzden alıştım ama insanlar korkutuyor bazen hele ki şu dönemde zaten hassasız etkileniyoruz herşeyden ufff

Ohh iyi demişsin çocuk doğacak nerdeyse hala cinsiyet muhabbeti mi yapıyor

aynen canım benim yaaa geçen akşam halasıda var kaynanamın kocam yanımda ay kız dio karnın ne sivri çocuk gibi... çocuk nee yaaa erkek de madem halalı yeğenli aynı b.k töbe yaaa.. neyseee çocuksa naparsınız o pembe boyaları mobilyaları elbiseleri dio olurmu olur dio... olmaz dedim gayet net gördüler ve doktorum kesin konuştu.. kaynanamda dio hala bende gittim bunalrla doktora özellikle doktora sordum eminmisiniz erkek olmasın die dioooo sinirden kahkaha attım. dicek laf bulamadım bunlara artık..

Günaydın günümüz güzel olsun inşallah sıkıntısız :) geçen hafta ne güzel raporluydum evdeydim ayaklarım hiç şişmedi bugün 2. gün ayaklarım yine koca ayak oldu

Kızlar kusarken yüzünde kan toplanan var mı aranızda? Benim eskiden beri böyleydi o yüzden alıştım ama insanlar korkutuyor bazen hele ki şu dönemde zaten hassasız etkileniyoruz herşeyden ufff

o korkutanlar çok bilioalr herşeyi kendilerii profesör herhallllllll... bence dert etme cnm eskidende öyleymiş.. benim arkadaşımda hamılelıgınde istifra ettikçe yüzüm kızarıyor damarlarım çıkıo çatlıo gibi diodu..

Son düzenleme:

Allah sabırlar versin yaaaa
Çocukmuş... "çocuk" kadar başlarına taş düşsün emiiiiii

Allah sabırlar versin yaaaa
Çocukmuş... "çocuk" kadar başlarına taş düşsün emiiiiii

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnn..

sonrada dio nie çocuk diorum kızlar çekio elin piçine gidio bilmem neee.. bende bikere demiştim babam beni vermeseydi ozaman oğluna bu kanun allahın takdiri kısmetımzıde ya iisi ya kötüsü var nerden bilceksin.. bu devirde kızıda erkeğide aynı dedim öyle öyle dio sonraa amaaa genede laf arasında çocuk çocukk ıyyyyyyyyyyyyyyyy..

Son düzenleme:
Siz beni bi de arabadan inerken görüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüün
Ne kapıyı açık tutabiliyorum (bizim otopark eğimli) ne kendimi arabadan atabiliyorum tam rezillik

Ay ne tuhaf şey dimi günlük hayatta normal bi şekilde yaptığımız şeyler bile zorlaşıyor. Bir UFACIK göbeğin yaptığına bak sen

Kafayı yemiş onlar kuzucum en güzeli gülüp geçeceksin Ayy o çocuk lafına da gıcık oldum çok itici

valla o göbişş... kocam benim elimden tutmadan kalkamıyorum kimi yerlerden o durumda yani benimkide

evet canım kesinlikle yemişler. insanı zorla hasta ediyorlar yaaa... bende çocuk kelimesinden tiksindim bunalrın ağzında duydukça bu ne be herseferinde..

Acaba kızlar olmasa o erkekler doğar mı? Bunu söyleyenlere gıcık oluyorumda ozellıkle kadın olupda söyleyene ayrı bır nefret duyuyorum.Sağlıklı olsun dıye dua etmek varken cinsiyet ayrımı yapmak hangimizin haddine.İkisinide yaratan allah.Nasıl bir cahillik ki allahın verdiği hediyeye bahane bulmak beğenmemek.

Bizde endokrin doktorunla kontrolum vardı oradan geliyoruz. İnsulin ise yaramış degerler iyi aynen kullanmaya devam 1 ay sonra gel dedi . Bende iğneden sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım zaten.

Canım bu da hamilelikte oluyormuş bendede car ama şimdilik çok yogun değil seninki çok rahatsız ediyorsa tansiyondan olabilir ölçtün mü hic ?

Canım çok gecmis olsun dikkat et kendine gun icinde kısmam devam ederse ara bir doktorunu

Siz beni bi de arabadan inerken görüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüün
Ne kapıyı açık tutabiliyorum (bizim otopark eğimli) ne kendimi arabadan atabiliyorum tam rezillik

Oooo bende çok kimliğim yaşlı nineler gibi tutunmadan inemiyorum esim koşuyor beni indirmek icin :)

Günaydınlar herkeseeeeeee
Canım hoşgeldin ve geçmiş olsun kendine dikkat et hararet bastı diye kendini çok kaptırma soğuk içeceklere

Ah canım ben öyleyim istifra edince yüzüm kıpkırmızı oluyor şişiyor ve gözlerime kan oturuyor günlerce geçmiyor korkma bence kimseye aldırma

Bu ne yahu okurken şok oldum Allah sabır versin canım ... Erkek kız ne farkeder sağlıklı hayırlı olsun da gerisi boş...

Oğlanlar "çocuk", kızlar uzaylı mı oluyo o zaman ne gıcık laf
Bunu diyen de kadın üstelik

onlar kızlara daha gıcık bişey bulur canım emin ol vallaa..

Kadın amaaa erkek manyağı olmuş heralde.. kocam için dio ben bunu bulana kadar az uğraşmadım yuhhhh manyak yaaa töbe töbeee valla bazı laflarına gülüyorum ama sinirdennn..

çok haklısın canım benim valla ama böyle zihniyeti olanlara bunu anlatamazsın.. onlar böyle konuşunca kalbim sancıo çok sinirleniyorumm ama o ağızlarınıda kapatamadım henüzzz.. bigün çok pis tersime gelecek kaynana demicem ağır laf edicem kii ettiğim laflarda sokmalı hep ama anlamı odemek ki... rabbime şükürler olsun aratmadan kızımızı nasip etti.. kocamda hep dua eder o bile anasının çenesini kapatamıyor ki.. kudurmuşlar

en çok zoruma gidende işe başladığımda kızıma onun bakacak olması (( en son oğluna bakmış bebek 32 yıl önce yaniii... ((allaha emanet artık..

Son düzenleme:
Ya bu arada ben telden yazıyorum otomatik kelime buluyor ya bu iPhone cogu zaman saçmalıyor duzelticem diye anam ağlıyor gönderdikten sonra bir bakıyorum saçma sapan birşey çıkmış . Sorun benim türkcem de değil yani kızlar mazur görün :) ben garip bir hamileyim

günaydın kızlar, ay öldüm gülmekten hepsi aynı valla bunların. Bizimkide direkt bişey diyemiyo ama her ultrasona girdiğimde kesin kızmıymış deyip duruyo bende her seferinde evet hala kız diyodum kadın bi umut değişecek diye bekliyo ya.
Son sorduğunda dedim ama kız iyidir inşallah ikinciside kız olur diye, artık bişey diyemez heralde sustu kaldı çünkü öyle deyince, boş verin hiç duymayın böyle şeylerii

Hiç takma kafana.Gereksiz stres onlar.Hayatımızın her anında böyle streslerle başetmez zorundayız.O bunun hesabını verecek zaten. Aynı senınkı gibi eşimin amcasıda vardı erkek düşkünü.2 kız 2 erkek cocugu var.Bende demıstım ayrım yapma çocukların arasında Allaha hesap veremezsın Kimin kimden ne göreceği belli olmaz dıye.Yok beni anlamadı.Aradan 1 yıl gectı.Cocuk ogretmen. Bir kız buldu.aıleyle kız arasında sorun yasandı ve erkek kızı tercıh ettı.Tam 5 yıl oldu Erkek kendısı evlendı eşimin tarafından aileside dahil kimseyi düğüne cagırmadı.Hala daha babasının evıne gelmedı 5 yıldır.Babası onun ayağına gıttı de evıne bıle sokmadı.Al işte bu erkek çocuk olsa ne olur olmasa ne olur.Ama amca sımdı bana hak ver,iyor amöa neye yarar.Yaptıklarının karşılığını daha bu dünyada aldı.

ya asıl erkekler direk evlenince ailesinden kopup gider, kızlar ailesiyle çok bağlıdır. benim kv. de hala her kontrolden dondüğümde sağlıklımı sorusu yerine cinsiyetini sorup beni deli ediyor, ben her seferinde ona biz kız istiyoruz zaten, oglunda öle diye açıklama yapıyorum.o da heralde kız ister kız çocuğu vefalı tabi diyor. ama hala erkek tir belki gibi enteresan espriler yapıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…